Локо отправи оферта към испанец

28
605

Локомотив Пловдив е отправил оферта към испански футболист. Става въпрос за централния защитник Хесус Алварес, който в момента е играч на третодивизионния Калахора.

Черно-белите обаче имат сериозен конкурент в лицето на елитния гръцки тим Волос, който също се надява да привлече бранителя.

Информацията е на испанския сайт elperiodicodearagon.com, който твърди, че договорът на Арвалес с Калахора изтича през лятото, но футболистът има възможност да го разтрогне по взаимно съгласие.

28 КОМЕНТАРА

 1. 1
  3

  Офертата: 5 кила говедарски картофи, 3 кила кюстендилски сливи и свирка на седмица от Станислав Мърков – Плешивата Курва.

  • Стоян канара и Фекала са се заклещили на калъп, но им е густо ва да гиейба.

 2. 2
  1

  Тошко Гаргамела къде замъкна травестита Анита?

 3. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

  ООО, МОЙ КЛОАКОМОТИФЕ И Ф КОНДОФРЕЙ ПАК ША ТА УБИЧЪМИ ШТОТ СИ Ф НАШТИ СИРСА!!!😂😂😂

 4. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))

  АПАПИ, СБИРЪЙТИ ВЕЛПАПЕ, БАКЪР И ТЕНЕКЕ, НЕ ДИГАЙТИ ГЮРУЛТИЯ, ШТОТ АКУ СИ УТИДИ КРУШАТА, КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!😞😞 ДУКЪТ ДОДЪТ АВЕРИТИ УТ АНАДОЛА И СНЕ КЕНЦ!😞😞
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ И НИ СЪ ЗЪНИМАВЪЙТИ С КУМИНТАРИ!😂😂 НЕМА БАХУРИ ЗА НАП , ЗА КУКЛИНЦИ И МЕРИЧЛЕРЦИ!😞😞😞

 5. Някой виждал ли е Христо Крушарски-Мацакурски?

 6. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  3
  1

  КОФТИ АПАПИ!!!😞😞😞 НИКУЙ НИ НЪ ИБАВЪ, НИ НЪ БРУИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, БЯГЪТ УТ СТУЛЮПИНУУ КЪТ ДЯВУЛ УТ ТАМЯН, ПРАЯТ СИ МАЙТАП, ГЪРГАРА, ТА ШАК С НАЗ И СНЕ ЗА КАШМЕР И ПУДИГРАФКИ Ф ЦЯЛУТУ ИФРОП!😞😞😞 САМИ СНЕ СИ ВИНОВНИ!! НАДЯВЪМЕ СЪ НА ТОА КРЪВУЛОК ШУШЛЯКА И ПУ ЦЯЛ ДЕ ДРЪНКЪМИ ПРУСТУТИ И ПЦОВНИ!!! ВМЕСТУ СИЧКУТУ РОМ КЛОАКОМОТФ, ЗАЙДНУ ДА СЪБИРЕМ БАКЪР И ДУКАРЪМИ ГОРДИТИ И ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!! ДА ВЪЗВЪРНИМ ВЕЛИЧИЕТУ И ГОРДОСТА НА АДЖАСАНА, ШИКЕРЯ И СТУЛЮПИНУУ- КЛОАКОМОТИФФ!!!😂😂 ПУФ ПАФ!!!😂😂😞😞😉😃

  • Малко им е бил боя на тези жълти малоумници

 7. 4
  3

  Елитния гръцки тим Волос да пожелае треторазряден футболист на който при това не предлагат нов договор???! Как ви се струва тая работа?! За Бг отбор кой знае?! Тук всичко вони и е възможно , но за елитен гръцки отбор???! Византийците се себеуважават и не биха допуснали чак такъв резил… Колкото до Локото – хайде хайде…

  • 5
   5

   Струва ни се подобно на жълтите балони, които вие селяните редовно надувате.

   • 4
    3

    Треньорът на Локо (Пловдив) Наджи Шенсой даде поредната си скандална пресконференция. Косовският специалист нападна част от футболистите, които изнасят информация на медиите.

    „Има трима педерасти, които изнасят какво става в съблекалнята. Срещу тях ще действам с методите на сицилианската мафия – ще ги застрелям в десетката в удобния момент”, заяви Шенсой

    • Олигофрен, като слезеш от Луната ми се обади ако не ди напушен

    • Омар, липсваш ми. Моето сърце ти принадлежи

  • Нежелан в 3-та дивизия на Испания! Идеален за Локото! Да идва без проби!

 8. 6
  4

  Някой вярва ли на тези партенки на Крушарски? Разби Шампионски отбор с пословичния си инат и селските си тарикатщини.

 9. 4
  4

  Жа ва видим ва, като почнете да губите ва, друга пясна жа пеете ва. Сигани сигани сигани във Варна и Коматево цигани цигани цигани.

  • 4
   3

   Защо друга? На Нас, цял живот така си ни викат, цигани.

 10. 6
  4

  той ще дойде от Калахора, ама като дойде и види ,че Нямахора,
  бия си камшика и зарязвам на циганите аз отбора !

  • 7
   1

   За бат Стойчо не знам но Стоян канара със сигурност го лапа до макарите ва да тейба.

 11. 11
  6

  Имал възможност да разтрогне по взаимно съгласие…, т.е. не става и за трета дивизия в Испания. Крушарски – съвзевми се, рушиш изградено с години! Нещата вървят от лошо по-лошо. Бакър ли да събирам и аз, как да помогна? Дупе ще давам! Желаещи???

Comments are closed.