Ботев завърши 2:2 с гранда на Русия Зенит

66
1504

Ботев Пловдив заървши 2:2 в контролна среща срещу гранда на Русия Зенит. Двата гола на канарчетата паднаха от дузпи, като се разписаяха Неделев и Маркиньос.

Руснаците отправиха 20 удара към вратата на канарчетата, докато пловдивчани стреляха 10 пъти по посока мрежата на Зенит.

В края на срещата двата отбора трябваше да бъдат разтървавани от треньорите, тъй като между орделни играчи се породи напрежение.

Канарчетата откриха резултата в 6-тата минута, след като съдията отсъди дузпа за игра с ръка след центриране на Брахими. Неделев бе безпогрешен от бялата точка.

След половин час игра след центриране от корнер топката се озова в Дзюба, който от непосредствена близост изравни резултата.

В 58-мата минута руснаците стигат до пълен обрат в резултата. Центриране отдясно намери нападател, който отправи удар и след рикошет топката се насочи към вратата. Георги Аргилашки се намеси добре и изби, но право в Оздойев, който от няколко метра прати топката в мрежата.

В продължението на мача, който всъщност се състоеше от 2 полувремена по 40 минути, Маркиньос изравни от нова дузпа, отсъдена след нарушение на руския вратар срещу Рабей.

 

66 КОМЕНТАРА

 1. 8
  2

  НЯМА СТРАШНО!😉 ВЕЛИКАНИТЕ НА ПЛОВДИВ СИ ИМАТ ПРЕКРАСЕН СОБСТВЕНИК!😃 ДА МУ МИСЛИМ НИЙ!😞😞😞 ШУШЛЯКА НИ ВОДИ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО КЪМ КОНДОФРЕЙ!😞😞😉

  • 3
   6

   Стоян канара каза, че от ебнята с пета и 6-те бахура се чувствал някак си като прероден ва да гоейба.

   • 1
    2

    Гатанка:
    Един напорист педераст от Стряма
    в главата си нищичко няма,
    защото още не знае
    мъж или жена е.
    Що е то???!
    ………………………………?

 2. Венци Стефанов: Те и Ботев скачаха, но оп ... вкараха им гол с пета!😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  3
  17

  Болят ли ебаните гъзове?Споко…Ще болят вечно!

  • 6
   1

   Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе…
   Там е истината тъпаци

 3. Истината ,истината и само истината.Но не цялата истина
  15
  3

  Лъжата винаги има по голям ефект от истината.В исторически,политически и спортен смисъл.Дата на раждане,баща,самонаричания, временни успехи и резултати.Нашата история. се предава от поколение на поколение.Вашата я създавате и рекламирате в интернет.Пълни сте с измислици и откровени лъжи.За това за всеки и навсякъде сте цигани.От люлка до гроб.

 4. 17
  1

  Гранда на Русия? Пфу, ние откършихме грнада на Кършяка.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   2
   13

   Научи се да пишеш, манго неграмотен.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

     Ти да не си му гадже на Зекито?
     Кажи де, недей да криеш, кадъно вмирисана 🙂

 5. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  12
  1

  ТИА ЗИНИТ И 3:0 ДА ГИ БЯФА БИЛИ, ПАК ШТЕШИ ДА Е ДУБРЕ!😉 АМА ВЕЛИКАНИТЕ СА СИ ВЕЛИКАНИ!!! НАПРАИХА РАВИН И ИМ СКРИХА ТОПКАТА НА МУМЕНТИ!!! И СЛАВИАТА ПАДА 5:0 АМА Е СВИТЛИННИ ГУДИНИ ПРЕД НАШТИ АРТЪКПУРТЪЦИ КЛОАКОМОТИФФФ!😞😞😞 ПУБИДИЛИ СНИ МАРИЧКЪТА? И КВО УТ ТВА? КВА ПРУВЕРКЪ Е ТВА? КУ НЪ ФАНИ СЛАВИА ША НЪ УТНИСЕ С 8-9 ТААНЕТА!😞😞 ЧЕП ЗЪ ЗЕЛИ НИ СТАВА УТ НАШТИ БАБИРЕЦИ! АКУ НА ПРИМЕСТЯТ Ф КОНДОФРЕЙ Е ДУБРЕ, КУРБАН ША ДАВЪМИ НА НЕГУ!😂😂😂 ДАНО НИ НЪ БАТАЛЯСЪТ И ЗАТРИЯТ ЗАВИНЪГИ!😞😞

 6. МНОГУ ВЕРИН НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕЯ, СТУЛЮПИНСКИ РОМ С КЛОАКОМОТИФФ В СЕРСЕТУ!:)))
  12
  1

  НАЙ-ВАЖНУТУ КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!!…..ША СИ УСТАНИМ ДЪННИ РИБИ И ПУСЛЕДНИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ В ГРУПАТА!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
   12
   1

   ША ГУ КАЗВЪМ ПО- ЛАКУНИЧНУ!?😞😞😞
   ПАДЪШ КАТ ТЪПЪН УТ ПРЕДПУСЛЕДНИЯ С ЧЕТИРИ ТААНЕТА И ПАК СЪ БУТЪШ НА КОНЯ В КРАКАТА ПРИ НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ??? ….ИЛИ СНЕ НЕИНТИГРИРЪНИ И МЛОГУ ПРОСТИ ПАРЧЕТА, ИЛИ СНЕ МАЗУХИСТИ!😞😞😂😂😂
   МУ ХАААААААА ХААААААААААААА

 7. 4
  12

  6-0 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 8. 11
  16

  ПЛАТЕНИТЕ ИБРИКЧИИ ОТНОВО ЗАЩИТАВАТ ВАЛЕТО, ВМЕСТО ДА ОТГОВОРЯТ НА ВЪПРОСА: КОЛКО ТОЧНИ УДАРА ИМАХМЕ В ПРОТИВНИКОВАТА ВРАТА? КАКВО ИГРА ТОКУ? ЗАЩО БРАХИМИ БЕШЕ НЕЗАБЕЛЕЖИМ? КЪДЕ СА ПРОБИВИТЕ ПО КРИЛАТА? КАКВО НАПРАВИ МАРКИНЬОС В ЦЕНТЪРА? ЗАЩО НИ ВКАРАХА ОТНОВО ОТ СТАТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ? КОЛКО УДАРА ИМАХА ПРОТИВНИЦИТЕ? КОЛКО ПЪТИ СПАСИХА НАШИТЕ ВРАТАРИ? МОЖЕМ ЛИ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ВТОРАТА ДУЗПА БЕШЕ ЧИСТА? РЕЗУЛТАТЪТ РЕАЛЕН ЛИ Е И ПОКАЗВА ЛИ РЕАЛНОТО ОТРАЖЕНИЕ НА ИГРАТА И СЪЗДАДЕНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ? С ТАЗИ ИГРА КОЙ ОТ ВОДЕЩИТЕ НИ ОТБОРИ В УМРЯЛОТО НИ ПЪРВЕНСТВО МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ: РАЗГРАД, ЦСКА, ЧЕРНО МОРЕ, ЛОКО, ИЛИ ЧИСЛАТА? АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ МАЧА БЕЗ РОЗОВИ ОЧИЛА, СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ БОЛШИНСТВОТО ОТ НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ ПОЛУЧИХА СВЕТОВЪРТЕЖ И БОЛКИ В КРЪСТА. АЗ СЪМ МАКСИМАЛИСТ И СЧИТАМ, ЧЕ ЗА ДАВАНИТЕ ПАРИ ОТ ЗИНГАРЕВИЧ, НИЕ НЕ ПОЛУЧАВАМЕ ДОСТАТЪЧНО КАЧЕСТВО. УМРЕЛИЯ ЛЕВСКИ СЪС СЪБРАНИ СРЕДСТВА ОТ ФЕНОВЕТЕ НИ БИХА И ПАК ЩЕ НИ БИЯТ. В НАШИЯ ОТБОР НЯМАТ МЯСТО ФУТБОЛИСТИ КАТО ТОКУ, РАБЕЙ, ГЕНЕВ, ФИЛИПОВ, ЯНСОН И ТРЕНЬОР КАТО ВАЛЕНТИЧ! СЛАГАЙТЕ СЕГА МИНУСИ КОЛКОТО ИСКАТЕ, ПСУВАЙТЕ, ОБИЖДАЙТЕ. СПОКОЙНА ВЕЧЕР!

  • 7
   15

   Така е с тая игра само може да на лашка кой на хване.

   • 7
    5

    Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе…
    Там е истината тъпаци

  • 7
   4

   На такъв като тебе, освен един здрав в задника, нищо друго се не слага!

  • 5
   3

   Ти си подкрепяй локото и не коментирай. Какво точно очакваш? Да смажем Сити? Даже няма да те обиждам.

   • 2
    3

    Собственика ни е милиардер… като на Сити…

  • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
   9
   1

   ТИА ЗИНИТ И 3:0 ДА ГИ БЯФА БИЛИ, ПАК ШТЕШИ ДА Е ДУБРЕ!😉 И СЛАВИАТА ПАДА 5:0 АМА Е СВИТЛИННИ ГУДИНИ ПРЕД НАШТИ АРТЪКПУРТЪЦИ КЛОАКОМОТИФФФ!😞😞😞 ПУБИДИЛИ СНИ МАРИЧКЪТА? И КВО УТ ТВА? КВА ПРУВЕРКЪ Е ТВА? КУ НЪ ФАНИ СЛАВИА ША НЪ УТНИСЕ С 8-9 ТААНЕТА!😞😞 ЧЕП ЗЪ ЗЕЛИ НИ СТАВА УТ НАШТИ БАБИРЕЦИ! АКУ НА ПРИМЕСТЯТ Ф КОНДОФРЕЙ Е ДУБРЕ, КУРБАН ША ДАВЪМИ НА НЕГУ!😂😂😂 ДАНО НИ НЪ БАТАЛЯСЪТ И ЗАТРИЯТ ЗАВИНЪГИ!😞😞

  • Ренегат,какво целиш с написаното.Ботев се обича,и не се критикува по никое време безцелно.Не сме идеални,но кой е.

 9. 6
  13

  Хаха. Жълтата свляния е пословична…

  • 5
   2

   Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе,Комолафе…
   Там е истината тъпаци

  • 10
   6

   А, черно-бялата цигания е емблематична!

  • 5
   1

   Хващам самолета и ще кацна в Говедарци.Нека да ме чакат на пистата гей бандитите.
   Да се разпъне маса да пием по една мастичка заедно.

 10. 6
  2

  Атанас Пашев безспорно е сред най-големите легенди на Ботев (Пд). Той беше част от емблематичния отбор през 80-те години, от когото трепереха не само в България, но дори и колоси като Байерн и Барселона.

  В кариерата си е отбелязал 100 гола за Ботев и 2 за Хебър. Участник на Мондиал 86 в Мексико, като играе титуляр в осминафиналния мач с домакините на „Ацтека“. От дълги години работи като селекционер в школата на любимия клуб и помага за израстването на младите таланти. Той коментира пред Novsport работата си в школата и мечтата Ботев да се върне на „Колежа“.

  -Г-н Пашев, как се развива школата на Ботев (Пд), където вече дълги години работите като селекционер?

  -Според мен много добре и това се вижда – постоянно подаваме добри попълнения за първия отбор. За мен е от огромно значение създаването на дублиращ тим, който играе във Втора лига. Това позволява младите ни момчета да бъдат постоянно следени от треньорския щаб и да получават шанс и за първия отбор, вместо да ги преотстъпваме в Монтана, Горна Оряховица или някъде другаде. Тренират и играят на базата в Коматево, което е много важно.

  – Идва ли отдолу новият Тодор Неделев?

  – Имаме доста качествени момчета в елитните юношески групи, с голям потенциал. Вече от тях си зависи дали ще успеят някой ден да се доближат или, дай боже да надминат Тошко. Той ми е голяма слабост и считам, че е уникален футболист, който скоро не се е раждал в България. Подрастващите играчи могат само да се учат от него и да знаят, че трябва да вложат огромен труд, ако искат да успеят.

  – Какви условия за подготовка на младите футболисти предоставя вашият клуб?

  – Перфектни, няма две мнения по въпроса. В школата на Ботев има деца от цяла България, които сме селекционирали. Те живеят в прекрасни условия в общежитието в Коматево, получават качествена храна, екипировка, отлично подготвени терени. Нищо не им липсва и за тях остава да мислят само за футбол. Нещо, което го няма на много места в България.

  – Как става селектирането на младите футболисти?

  – Ние като селекционери постоянно обикаляме страната и наблюдаваме таланти, за които имаме информация. Аз например отговарям за западната част на България – от Пловдив до Благоевград и Петрич, образно казано. И всеки от нас пътува и върши своята работа за доброто бъдеще на Ботев.

  – Какво очакваш да постигне Ботев след подновяването на първенството в Efbet лига?

  – Като всеки привърженик на отбора стискам палци да завършим максимално нагоре в класирането и мисля, че има всички основания за това. Отборът се готви при идеални условия в Дубай, взеха се и нови попълнения. Мисля, че Ботев разполага и с много силен треньорски щаб. Пожелавам на всички футболисти преди всичко да са здрави и да се раздават докрай на терена с екипа на Ботев. А феновете да ги подкрепят още по-мощно от трибуните в предстоящите мачове.

  – Като сравняваш футбола по твое време и сега, коя е основната разлика?

  – За мен несравнимо по-голямата агресия, която наблюдаваме в наши дни. Сега мачовете основно се печелят от повече овладени първи и втори топки и на това наблягат треньорите. Да владееш топката 70:30 не е достатъчно и няма гаранция, че ще победиш. Загуби се и голяма част от красотата във футбола, но това е реалността. Все пак тази велика игра никога няма да бъде скучна за гледане и ще продължи да вълнува милиарди хора по света.

  – Кой е любимият ти момент от твоята кариера?

  – Много са, аз съм вкарал 102 гола в своята кариера – 100 за Ботев и 2 за Хебър, и всеки един от тях ми е скъп. Но върховният момент може би е голът, който вкарах при победата с 2:0 над Байерн пред претъпканите от наши фенове трибуни на стадиона. Също така много се гордея и с участието ми на осминафинала на Мондиал 86 в Мексико. Тогава играх пред 120 000 зрители на „Ацтека“, което не се е отдавало на чак толкова много футболисти. Въобще, аз съм доволен от своята кариера и смятам, че съм постигнал максимума. Но най-ценното е обичта на феновете, които и до ден днешен ме спират по улиците и ме поздравяват. Това не може да се купи с пари или с каквото и да е друго…

  – Как виждаш състоянието и перспективите пред двата пловдивски гранда Ботев и Локомотив?

  – Не знам как точно работят колегите в Локо, но там в последните години постоянно имат добър отбор. Ние също надграждаме и се надявам в близките години също да вземем някоя купа. Няма нищо по-добро от това и Ботев, и Локомотив да са силни и финансово стабилни. Това е от полза за българския футбол. Може би съм леко пристрастен, но за мен най-голямото дерби е Ботев – Локомотив. Защото съм играл многократно в него и знам за какво става въпрос. Пожелавам си отново да има интересни и драматични мачове пред пълни стадиони в Пловдив.

  – Каква е най-голямата ти мечта в този момент?

  – Ботев да се върне на своя стадион! Ботев да се завърне у дома! Нищо друго не е по-важно в този момент, повярвайте ми. Направо се просълзявам, като си представя как някой ден нашият отбор излиза отново на този терен, на който са играли нашите предшественици, аз и съотборниците ми и още много поколения с жълтата фланелка и емблемата…

  • Две положителни проби за коронавирус бяха отчетени в отбора на Ботев (Пловдив). В четвъртък един футболист и човек от щаба на „канарчетата“ дадоха положителни тестове за COVID-19.

   Тестовете бяха продиктувани от предстоящия мач със Зенит, както и полетът към България. Двамата с положителни тестове бяха отделени от отбора при спазване на всички противоепидемични мерки, като са под карантина и ще останат в Дубай.

   Всички останали футболисти и хора от щаба дадоха негативни тестове за COVID-19. Съставът на Ботев се прибира по план в неделя, без далите положителни тестове. „Жълто-черните“ пътуват за България с полет в 9:40 от Дубай (местно време) и ще кацнат на летище „София“ в 13:25ч. (българско време).

 11. 15
  10

  Буферняци,олигофенове вие сте срам за ултрас сцената.Самонаричания,скандиране на чужд отбор,смяна на родител и рождена дата,вие защитници на ракиджийницата за под 80 години имате повече убити президенти от краварите за 5 века и повече зад решетките от Наполи.Наполетоебани олигофенове.Пловдив е жълт.Областа също след лилавите хартиени грандове.Вие сте просто прости цигани.Джуджета мегаломани,смърфове,спортклубци от Луната.Чернобели филмари.

  • 7
   11

   Ултрас сцената ви се смее че сте все бити и еба.и
   Колкото поляни все полегнала е Тодорка

   • 9
    6

    Хаха ,срещнали се на полянка мангал и мангалка.Цуни,гуми,вкарвай,вади,народили се катили.Грозни,миризливи но до един завистливи.Топхулигани с дупета разпрани.Ако ви хванат бултрасите от източнобойни изкуства ще ви порят като рибки.Уж вашите фенове от Залата които дори не се интересуват от футбол ще се мятат като месни на ливадата.Вашите лъжи не стават истина за останалите.Напомпени филмари,нямаме право да се бием с вас.Подписали сме договор,така и не го разбрахте лепилари .

    • 7
     10

     Нали и те бяха на последната поляна . Пусни си видеото да гледаш . Божко как се моли да не го бият , големият хулиган хахаххах. Ония другите клуб направили , 18 годишно момчета ги мятаха като чували . Смешници.

    • Бригада спринт ако не драсне да бяга, припада за 30 секунди
     3
     3

     Как изобщо не те е срам да говориш за боища, шматко страхлива!?
     Нямате една победа…..Навсякъде бити и ебани или вдигат ръце и ревът да не ги бием или бягат позорно на посоки като топ лидерчетата им в Капана…
     Как се гледате в очите изобщо не знам …
     Дееба и клоуните страхливи….

  • 1
   1

   Плъх,приготвил съм ти билет до Солун и бързо свиждане с Тоско

  • До Хигиеничния,олигофрен че си хигиенист в общината е видно,но за такава отрепка като теб ебането ти е малко

 12. 9
  17

  ОТ 10 УДАРА, КОЛКО БЯХА ВЪВ ВРАТАТА? ВАЛЕНТИЧ, НИЩО НОВО НЕ СИ НАУЧИЛ И НИЩО СТАРО НЕ СИ ЗАБРАВИЛ! ТАЗИ ИГРА СЕ ИГРАЕ НА ГОЛОВЕ, А ЗА ТОВА ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ ТОЧНИ УДАРИ ВЪВ ВРАТАТА! ТОЗИ СЪДИЯ ГО ДАЙТЕ НА ПЕРУКАН, ПО ЧЕСТО ДА НИ СВИРЯТ ДУЗПИ.

  • От циганче сапунче,от циганката две.От цялата лайнута прах за пране
   11
   9

   Анонимен регенерат,това е Зенит и е контрола,за изчистване на състава.Трябва ни център нападател и нещата рано или късно ще се случат.Локоутрепко,стикс,не се прави на на ботевист,жалка утрепка.

   • 8
    10

    Ава къв Зенит ва тресе ва, бат Стоян канара от питътъ и 6-те бахура се чувства като прероден ва да гоейба.

    • 5
     3

     Шмъркан пак си прекалил с туткала.Стикс наспи се.

     • Кък да са наспя ва като аз бат ти Стоян канара и Фекала сме се заклещили ва да гоейба.

 13. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  8
  4

  ВЕЛИКАНИТЕ СЪ НАПРАИЛИ УТЛИЧНА ПОДГУТОФКА! НА МУМЕНТИ СКРИВАХА ТОПКАТА НА РУСНАЦИТИ! ПЪК И ФИЗИЧЕСКИ БЯФА ПО- ДУБРЕ. УНИЯ НАПРАВИХА 7-8 СМЕНИ А КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ САМО 3-4 И ТИЧАХА И РАЗЦЪКВАХА ВЕЛИКОЛЕПНО!😂😉 КЪДЕ СНЕ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, КЪДЕ СА ПЛОВДИВЧАНИ!😂😂😂

 14. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
  12
  1

  ЧАК СЕГА ЗАПОЧНАФ ДА УСЕШТЪМ КЪДЕ СНЕ НИЙ, КЪДЕ СА ВЕЛИКАНИТЕ!! АЙКУТ И СУЛЮ И ПУЛЮ, НЯМЪ ДА СТАНИ! ДУ СИГА ПРИКАЗКЪТА ЗА КОНДОФРЕЙ МИ СЕ СТРУВАШЕ МАЙТАП, НО СЛЕД ДНЕШНИТИ НУВИНИ СЪМ РАЗБИТ, ПОКРУСЕН, СМАЧКЪН И МИ СЪ СТРУВА, ЧИ СЪМ…..НАС РАН!😞😞:)

 15. 6
  26

  Нормална тото проверка се пак собственика си е руснак подарихме 2 дузпи и всичко е точно 35 коефицент 2-2 здрасти

  • 13
   3

   Дъщеря ти ми го лигави, но скоро ще се научи да го полглъща целия.

  • На Еверест съм още.
   Ще остана тук,че немога да изтрезнея.
   Наздраве гей бандити.

 16. 44
  8

  Абе, някой в този град гледал ли е изобщо мача на Локото с Марица по същото време? Чак жалко да ти стане. Всичкото буфер се интересува само от Ботев както винаги.

  • 14
   3

   Извинявай, но в Пловдив мачът е на Марица.

 17. 38
  5

  Буфер тъп,вие играхте по същото време,но си личи кой мач си гледал…. дори и в контролни мачове ни гледате и хвърляте клетви Кажи,що не си гледа умрелия отбор???

 18. 35
  4

  Мургавият разбирач на тотото се доказа като истински локомотивец. Играе неговият отбор срещу Марица, но той гледа мача на „жълтитИ“ и вика срещу тях. Браво, пич! Класически пример!

  • 26
   5

   Да Ами на вас всеки мач ви дават дузпи ето пак изравнихте от дузпа срещу маричкатс

   • 26
    3

    Ама той дори не знае, че са играли срещу Марица.

 19. 34
  6

  Цяла България знае кои са мангалите!
  Отивай да гледаш в говедарци бе нещастник!Ще ви пукнем на 5 март!

 20. 13
  36

  хаха… Цингаревич го е играл на точен резултат. Номер 35 от Зенит беше „неговия“ човек от руския отбор. Както и реферчето- кви дузпи даде за мангалите направо не е за вярване! Хеле пък втората…

  • 24
   5

   и къде го е играл,като го нямаше за залагане бе олигофрен?

  • 11
   4

   дадуха ни саму идна дуспа уе лешпер ма бихми три на идин

Comments are closed.