Дубълът на Ботев играе контрола с претендент за Втора лига

16
785
Ботев - Ботев II 6:1 контрола, 14.11.2021

 

Дублиращият тим на Ботев, който се състезава във Втора лига, ще срещне в контролна среща вторият в ЮИ Трета лига Саяна (Хасково). Обединеният тим на Горски извор и Хасково е претендент за влизане във Втора лига. Спарингът е на 5 февруари в Коматево.

Ботев II завърши пролетния дял на първенството на 13-то място във Втора лига, само на 3 точки от червената зона.

 

16 КОМЕНТАРА

  1. “Единия от Консорциумите кандидат за акциите на Берое се отказа!”

  2. 4
    1

    Като прочетоих,че ще играем с претендент за втора лига, си викам, бреееей контрола с Доко Кюстендил ?! Това май не е било никога, поправете ме ако греша. Гледам футбол от 1984-та някъде , но не помня да сме играли контрола със столипино-кюстендилския плевел, пониклан в Пловдив, в двора на ВСИ ???

    • Става, от една черга отбори са нашия дубъл и Локото. Проверката ще е от полза и за двата отбора.

  3. 1
    4

    КАКЪВ Е ТОЗИ ДУБЪЛ В КОЙТО ИГРАЯТ РЕЗЕРВИТЕ НА ПЪРВИЯ ОТБОР И МЛАДИТЕ НАДЕЖДИ, А Е НА ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА? КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА? В ТРЕНЬОРА ЛИ, ВЪВ ФУТБОЛИСТИТЕ ЛИ, ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ? НЯМА ЛИ НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ ДА ПОПИТА НЯКОЙ ОТ РЪКОВОДСТВОТО, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС? И ЗАЩО ПОПЪЛНЕНИЯТА НЕ ИДВАТ ОТ ТОЗИ ДУБЪЛ, А ВСЕКИ ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ ТЪРСИМ НОВИ ИГРАЧИ ОТ ДРУГИ ОТБОРИ?

    • ТОА ДУБЪЛ Е СВИТЛИННИ ГУДИНИ ПРЕД НАШИЯ ДУБЪЛ!!😞😞😞 НИЙ СНИ ЕНГИРИ Ф ТРЕТА ГЛУХА, ПЪК ТИА АПАПИ ЛЕТЯТ НАПРЕД И НАГОРЕ!😉😉😉

      • Не познавам майка му,ама твойта майка и сестрите ти ,са най-добрите на Скобата!

Comments are closed.