Спартак обяви привичането на голмайстора на Секирово с гаф

6
1286
Доминик Дюлгерски (вляво) и спортният директор на Спартак Денис Хасан

 

Спартак осъществи първия си трансфер в зимната пауза. Голмайсторът на Секирово група Доминик Дюлгерски облече екипа на „гладиаторите“. Днес той бе представен от спортния директор Денис Хасан. Доминик Дюлгерски идва от отбора на Секирово, където през есенния дял отбеляза 16 попадения. Той е роден пред 1999 г., юноша е на Секирово, играл е в юношеските отбори на Левски-Раковски (София) и Локомотив (Пловдив).

От Спартак първоначално обявиха Дюлгерски за голмайстор на „А“ ОФГ, но в последствие се оказа, че собственият им футболист Георги Лазаров има с един гол в повече – 17. „При представянето на новия ни играч Доминик Дюлгерски сме обявили, че той е голмайстор на А- регионална група с 16 попадения. Това обаче не е така! Голмайстор на А-регионална група е нашият играч Георги Лазаров, който има вкарани 17 гола.“ От клуба се изивиниха на Лазаров, а на Дюлгерски пожелаха успех.

С 16 гола в „А“ ОФГ е и голмайсторът на Житница Петър Кундурджийски, като той е изиграл 12 мача, в които е реализирал головете.

 

6 КОМЕНТАРА

 1. Това е СПАРТАК, не е Велбъжд,какви са тези рязани директори?Няма ли българи спартаклии?

 2. 6
  1

  Жалку щеши да я идялин за Локуту в тая кризъ !

 3. 7
  2

  Оникална новина! Топ трансфери, предполагам сумата по трансфера ще остане тайна! Това надмина и най-смелите ми очаквания, усещам как бавно и сигурно градим отбор за професионалният футбол под вещото ръководство на Крум Георгиев!

  • Ти си „О“никално неграмотен. Най-вероятно не си никакъв спартаклия, а буфер.

Comments are closed.