Конър Руан в списъка за освобождаване в Локо, а след него ще е…

7
232

В медийното пространство се завъртяха имената на първите двама чужденци, които ще бъдат освободени от Локомотив Пловдив през зимата. Първи в списъка е Конър Руан.

Той е един от футболистите, които най-много разочароваха спортно-техническия щаб. В последните мачове Руан дори трудно намира място в групата на „черно-белите“. През сезона има 11 мача в efbet Лига, като 7 от тях започна като титуляр. Единственото му появяване като титуляр от средата на септември насам бе при визитата на Лудогорец (0:1). Тогава обаче Тунчев имаше много проблеми и бе принуден да разчита на англичанина.

Идеята на спортния директор Георги Иванов и треньора Александър Тунчев е да се освободят от чужденците, които не успяха да се докажат досега, като на техните места ще бъдат привлечени нови такива. Смята се, че на „Лаута“ са получили одобрението на собственика Христо Крушарски за привличането на чужденци, ако преди това бъдат освободени такива.

Конър Руан бе привлечен в началото на 2021 година. Той бе гласен за алтернатива на титулярите по това време Бирсент Карагарен и Момчил Цветанов. След продажбата на последния той започна да получава шансове. Завръщането на хърватина Йосип Томашевич обаче отново остави англичанина на пейката.

Друг чужденец, който е пред напускане, е Артур Крачун. Молдовецът бе взет под наем до лятото от унгарския Хонвед. Договорът за преотстъпване на централния защитник е до края на сезона, но най-вероятно ще бъде прекратен. Защитникът записа 13 шампионатни двубоя, но само в 6 от тях бе титуляр. Старши треньорът Александър Тунчев обаче предпочита да залага на младока Мартин Паскалев в отбрана и Крачун рядко получава шанс за изява.

7 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Трябва да се намери място на цигането Сашко.

 2. БРАТЕ КОНЪРЕ, НА КУГО НЪ УСТАВЯШ? ЗАГИВЪМИ, А КРЪВУЛОЦИТИ УСВУБУЖДАВЪТ!??? БЕС ТЕП КОНЪРЕ И БЕС КРАЧУН УТ СФИНКТЪР ДЖОРДЖЕ, СНЕ ТОТАЛ БАТАЛ! Ф КОНДОФРЕЙ СНЕ!😞😞😞

 3. Пак сте същите АФД „ТРАКИЯ“ – ЕДИН ОТ НАЙ-МРАЗЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ, ФАТМАШКИ ОТБОРИ
  2
  1

  Звезди, черешки и накрая от трите най дългия, а Локо си печели купи и медали без много пари и приказки.

  • 2
   1

   И с купи и без купи, и с медали и без медали – Локото си остават същите мангали и педали!

 4. 1
  2

  БРАТЕ КОНЪРЕ, НА КУГО НЪ УСТАВЯШ? ЗАГИВЪМИ, А КРЪВУЛОЦИТИ УСВУБУЖДАВЪТ!??? НЕС ТЕП КОНЪРЕ И БЕС КРАЧУН УТ СФИНКТЪР ДЖОРДЖЕ, СНЕ ТОТАЛ БАТАЛ! Ф КОНДОФРЕЙ СНЕ!😞😞😞

 5. 2
  1

  Няма да пипате никого! Крушарски, вярвам в тебе! Не импозволявай да разбият отбора.

Comments are closed.