Валентич: Не искам да виждам играчите да се страхуват, че няма да спечелят

34
1221

„Не беше лесно да играем при този вятър. Случиха се някои неочаквани грешки. Почти загубихме 2 точки. Първото полувреме имахме много добър синхрон. Можехме да вкараме още 1-2 гола. Второто полувреме започнахме добре, отбелязахме гол, трябваше да продължим по същия начин, но видяхме какво се случи. Не обичам да виждам футболистите да се страхуват, че няма да спечелят мача. В крайна сметка съм щастлив от спечелените 3 точки. Този сезон създаваме доста голови положения, но и много пропускаме. Търсим подходящи играчи за трансферния прозорец. Очакваме с нетърпение мача с Левски. Надяваме се да се възстановим добре и да бъдем свежи. Това ще бъде мач на свежестта, който се е възстановил по-добре, ще излезе победител в тази среща. „

34 КОМЕНТАРА

 1. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  ЧИТИ И ЗАПОМНЯЙ!!!! НАУЧИ НАИЗУСТ!!!!!!

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!!

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))))))!!

 3. ВАЛЕ, ВИДЯ ЛИ БУФЕРИТЕ КАК ИГРАХА С МОРЕТО? ОТБОР, КОЙТО НЯМАШЕ ФУТБОЛИСТИ В НАЧАЛОТО НА ПЪРВЕНСТВОТО, В КОЙТО НЯМАШЕ ЗАПЛАТИ, КОЙТО ИГРА И ЕВРОТУРНИРИ СЕ ПРЕДСТАВЯ ПО ДОСТОЙНО ОТ БОТЕВ. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ? НЯМА ЛИ ДА ПОЕМЕШ ОТГОВОРНОСТ? КАКВО ОБЯСНЯВАШ НА ЗИНГАРЕВИЧ? КАК ГО ОМАЙВАШ? ХАЙДЕ ВЗЕМАЙ МЕТЛАТА И СЕ ОМИТАЙ!

 4. 2
  2

  С НЕГО И ВСИЧКИ ЩЕ НАПУСНАТ. НАЧЕЛО СЪС ЗИНГАРЕВИЧ

 5. 4
  2

  НАПУСНАЛ Е И ДРУГИЯ ПОМОЩНИК ТРЕНЬОР НА ВАЛЕНТИЧ! А ДАНО СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ 2 МАЧА ДА СИ ТРЪГНЕ И САМИЯ ВАЛЕНТИЧ. САМО НОВ И ДОКАЗАН ТРЕНЬОР С НОВА СЕЛЕКЦИЯ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОТ БОТЕВ ГОЛЯМ ОТБОР! ВАЛЕНТИЧ УСПЯ ДА НАКАРА ФУТБОЛИСТИТЕ ДА СЕ ТРУДЯТ НА ТЕРЕНА, НО ТОВА НЕ Е НЕДОСТАТЪЧНО. СЕЛЕКЦИЯТА МУ БЕ ТРАГИЧНА, А СХЕМАТА НА ИГРА ДЕМОДЕ. НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ НЕ ПОКАЗА ИЗРАСТВАНЕ. ДОРИ ЛЮБИМЕЦА МУ ТОКУ БЕШЕ ПОСРЕДСТВЕН! КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА МЛАДИТЕ НИ НАЦИОНАЛИ? КАК ЕДИН НЕ ХАРЕСА И ДА ГО НАЛОЖИ? КОГАТО ДЕЛИШ ОТБОРА, ЗАКОНОМЕРНО СИ ОТИВАШ. СБОГОМ ВАЛЕ! ЩЕ ТЕ ЗАПОМНИМ КАТО ЕДИН АРОГАНТЕН И НАДМЕНЕН ТИП. БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНИ СИ СИ НАУЧИЛ УРОКА!

 6. 2
  3

  ЧИТИ И ЗАПОМНЯЙ!!!! НАУЧИ НАИЗУСТ!!!!!!

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂

  • 1
   1

   Ти си най-мръсният ром бе, да ти еба майката жълтурска. Баща ти цепи ли те, плешар?…

 7. 6
  2

  НОВ МЕСЕЦ, НОВ ДИРЕКТОР, ДАЙ БОЖЕ И НОВ ТРЕНЬОР!

  • И мислиш че това ще промени нещо? Тези които се опитваха да играят ще спрат, а тези които бойкотираха ще се напънат и резултата ще е същия. Когато няма отбор, няма и резултати. Дано да греша.

 8. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  2

  ЧИТИ И ЗАПОМНЯЙ!!!! НАУЧИ НАИЗУСТ!!!!!!

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂!

  • 1
   2

   Ти си най-мръсният ром бе, да ти еба майката жълтурска. Баща ти цепи ли те, плешар?

 9. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  2

  АПАПИ, КОЙТУ ЗАБРАВЯ СОПСТВИНЪТА СИ ИСТОРИА, ТОЙ НЕМА БЪДИШТИ!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!😂😉😂😂
  ДО ГРОП!😂😃😉😭😭😭😭😭

 10. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН И МОЩЕН ТАШАК С ЖЪЛТИТЕ КУРВИ (ШЕСТАЦИ) 😂 😂 😂 😂 😂 😂
  3
  4

  ОБИВАТ ЛИ ШПЕКОВЕТЕ, ШЕСТАЦИ? ТАЗИ ГОДИНА, ПАК С КАЛЪФКИТЕ! МУХАХАХАХАААААААА)))) :::)))) :::ПУФ-ПАФ))) ::ПУФ-ПАФ))))) 😂 😂 😂 😂 😂 😂

 11. 3
  3

  Никаква засада при отменения гол! С топката играе “врачанин” преди да попадне у Маркиньос.

 12. 5
  3

  Само на мене ли ми се струва, че отбора е разделен на чужденци и българи?

 13. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  5
  3

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ!😃😞😃 ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХААААААААААА

 14. 11
  4

  Вале, аре брат, в края на другата седмица събирай багажа и не се връщай! Квот можа направи, стига толкова.

 15. 8
  7

  Пичаги Стоян канара пак е тръгнал да са беси ва да гоейба.

 16. 19
  4

  След като от Враца се страхуваш, какво да кажем за мачовете с останалите отбори? Футбол със страх не се играе. Страхуват се тези, които не вярват в собствените си сили и не са подготвени. Днес отново видяхме старите слабости: играем добре, докато вкараме гол, после започва дефанзивна игра и пазене на резултата. Създадените положения пропиляваме с лека ръка, главно заради неумението да се шутира. След 60-тата минута силите превършват и започваме да правим груби грешки от които следват голови положения пред нашата врата.Рабей получава картони, Янсен се губи по терена, а Генев няма въздух. Току, въпреки, че вкара великолепен гол е длъжник на отбора. От него се очакват пробиви, но за съжаление нищо не се получава. Мартенс в дефанзивен план е добре, но напред никакъв го няма. Шутовете му са трагични. Като цяло, отборът стигна едно ниво, но не е това, което се обещаваше. Футболистите в персонален план не бележат никакво развитие. Не виждам кого ще продадат за да спечелят пари. Говори се за нова селекция, но с този треньор до тук! Ако желаем нещо повече, трябва да се търси нов треньор! Само Ботев!

  • 13
   3

   Анализът ти е добър,но забрави Супрайен който днес беше трагичен!

  • 11
   2

   А гола на Враца стана заради грешка на Неделев.И отмененият им гол също от негова грешка.Явно е, че все още не е в добра форма.

   • 7
    2

    Абсолютно точно!Спестих и грешката на страхливеца Аргилашки в последните минути.

 17. 5
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

  И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

  ТУВА СЪ НАШТИ УЧРИДИТИЛИ! ТУВА СЪ ДИДИТЕ НИ, КОИТУ ОТДАДУФА ЖИВОТЯ СИ ЗА ДА НЪ ИМА НАЗИ!😃😂😂 ДА ГУ ИМЪ УТБОРЪТ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ БРАТЯ РОМ ПУ СВИТА! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ ПАФ!😂😂😂
  МУ ХАААААААА ХААААААА ХААААААААААА

 18. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  6
  1

  ЧИТИ И ЗАПОМНЯЙ!!!! НАУЧИ НАИЗУСТ!!!!!!

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂

 19. 10
  4

  САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА… ТРУДНА ПОБЕДА НО ПОБЕДА.

 20. 10
  8

  ВАЛЕ:“Искахме да правим преса, но нямахме достатъчно футболисти.“

  Вале, голям си, колко футболисти ти трябват на терена? хехехехехехехре ГОЛЯМ Е

 21. 18
  4

  Вале, колко мъка има по тоя свят, Вале!
  Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! Откъс от „По жицата” на Йордан Йовков
  Измъчваш футболисти, измъчваш фенове, измъчваш себе си , измъчваш и английския език,мъка Вале!

 22. 16
  6

  „Ултрас 1926“,яж му главата с повече сирене!Нищожество жалко!

  • 3
   3

   Козичките в Стряма дават ли сиренце ва салкъм недин.Не съм предполагал че петата и 6-те бахура ще нанесат трайни душевни мъки в кривата ти стрямска кратуна ва да тейба.

 23. 6
  16

  Вали а питаш ли какъв страх тресе бат Стоян канара га жа излява сюргюна ва да гоейба…..а е пръднал а се е насрал ва да сейба.

Comments are closed.