Ботев II с поражение във Варна

13
332

Отборът на Ботев Пловдив, който се състезава във Втора лига, отстъпи с 3:0 като гост на Спартак Варна. Срещата се игра днес, а канарчетата не успяха да измъкнат нищо от своя съперник.

Домакините поведоха в резултата в средата на първото полувреме чрез Митев. Колев удвои от дузпа в 58-мата минута, а 10 по-късно Балинов си вкара автогол.

13 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))))))

  • И ОТНОВУ ДА ПРИПОМНИМ НА РОМСКАТА ОБШТНУСТ!!!!

   БРАТЯ РОМИ, БАТАЛЯСАХА НЪ!!! ФТИДИ КОНЯ В РЯКАТА!!!

   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СЪ НАДВИСНАЛИ НАД АДЖАСАНА!!!
   СЕРСЕТУ МИ ПЛАЧИ!!! ЗАГИВА СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ КОЛОС!!!!!😂😂😂

   ЗНАМ, ЧИ ДУМИТЕ МИ СЕ ЗАБИВЪТ КАТУ КИНЖАЛ В КРЕХКОТО И НАРАНИМО РОМСКО СЕРСЕ, НО:!!!😃😂😞

   РУКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ СА СМИШНИЦИ И ЗМАМНИЦИ!!! ВЪН КРЪВУЛОЦИТИ ОТ УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ РОМ НА ПЛАНЕТАТА!😂😃😂😂

   И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ КЛОАКОМОТИФ ША ГУ БЪДИ!!!!!!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ!!!!……РОМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!!!
   МУ ХАААААААААААААААААААА

   КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))))))!!

  • Правиш ли разлика, между професионален и аматьорски футбол, където смърфиетките са винаги със свалени гащи, пък и надупени?

   • Той не може да направи разлика между пишлето си и на майка му клитура, ти за футбол го питаш.

  • Чернобилските отпадъци с кого играха? Как завършиха? В кое село ги ебаха?

   • В Оризари са ги ебали! Родопа Пашмакли им са набили две рязани паламарки.

 2. 2
  5

  И сега, като ни отнемат и 3 точки заради Нафтата и къде отиваме? Ако, този отбор съществува заради нашите младежи, трябва спешна промяна в ръководството му, за да имат някакво развитие. Ако, пък самите момчета не искат, не знамм какво да кажа. И в двата случая е безмислено, а май, че и е обидно за името. И като си представя колко лаладжий страдат, че в първия отбор не са те, а някакви си чуждоземци?
  Нека плюенето по мен, започне сега!

  • Ти махни това, ами виж Своге които са “свършили за футбола’ какво правят.

   • Няма да споря. Мога да сравнявам нашите два мача със Септември и Своге. Когато резултатите говорят и „професори“ като мен мълчат.

    • И как ги сравняваш? Как би ги коментирал искам да кажа? Записахме две загуби в тях. Нямам поглед върху Своге, но виждам че са победили Септември и то в София. Септември са отбор, който до вчера игра в А група, и можеха спокойно да влязат отново, ако не бяха променили стратегията и решиха да развиват предимно много перспективни млади момчета.

     • Исках да кажа, че не може на вратар като Стефано Кунчев да не отправиш нито един удар за 90 минути. Колкото до мача със Септември, сигурно си видял, че първото полувреме головото положение беше само едно и ние го провалихме, а автогола беше неумение да се изпълни нещо, което са те накарали да правиш, но ти просто не го можеш. Колкото до Созопол, може би бях изнервен от студа и дъжда, но там играят две момчета, които в Ботев сме ги отписали преди 10 години.

     • Ето за това става дума. Освен тези две момчета които са в Созопол, има още поне 3 играещи в други отбори из Б група, защото нямаха възможност да играят при нас. Сега ще се обиграват и ще бъдат под наблюдение. Сигурно няма да сме много конкурентни на много отбори, но нещата могат и да се променят.

Comments are closed.