Родопа пуска свободен вход до края на полусезона

0
102
"Родопа" лятна подготовка, 28.06.2021

Ръководството на третодивизионния Родопа (Смолян) взе решение да пусне свободен вход за всички домакински мачове до края на есенния полусезон в Югоизточната Трета лига. Това е активно от утре, когато родопчани посрещат Гигант (Съединение) в отложен мач от 4-ия кръг на първенството в Югоизточната зона.

„До края на есенният дял на шампионата на „Трета лига“ – Югоизточна група, домакинските срещи на „Родопа“ (Смолян) ще се играят при вход свободен, като ще се допускат фенове на стадион „Септември“ при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и в изпълнение на заповедта на министъра на здравеопазването, обясниха от клуба. До спортното съоръжение ще се допускат зрители със зелен сертификат, изключение правят феновете до 18-годишна възраст.

В сряда, 27 октомври „Родопа“ ще домакинства на „Гигант“ (Съединение) в отложен мач от 4-ия кръг. Двубоят е от 16 часа на стадиона в квартал „Райково“. Иначе Родопа е на предпоследното 17-о място след 12-ия кръг с 9 точки, колкото има и Несебър пред тях. Отборът на Карнобат е с 1 повече една позиция по-нагоре. Допускането на публика без билети е опит на клуба да привлече по-голяма подкрепа в борбата за оцеляване.