Куриер на DHL Германия драпа да се върне на Лаута!

12
267

Бивш титуляр на Локомотив Пловдив, който в края на миналия сезон напусна по собствено желание клуба, поиска да се върне отново на „Лаута“. Става въпрос за централния защитник Давид Малембана. Той все още не може да си намери друг отбор и в момента работи като куриер за DHL в Германия.

Шансовете на бранителя отново да облече черно-белия екип обаче са нулеви. Причината затова е собственикът Христо Крушарски, който е разочарован от решението на Малембана да си тръгне през лятото, въпреки че имаше договор за още един сезон.

„И Скрита сила от Мъдрево търси защитници, може да им се обади“, коментира пред „Мач Телеграф“ Христо Крушарски. Парадоксалното е, че въпреки че е без отбор и след само три тренировки Малембана започна като титуляр и игра 74 минути за националния отбор на Мозамбик в световната квалификация с Камерун, която се игра на 11 октомври. Неговият тим загуби с 0:1.

12 КОМЕНТАРА

 1. 9
  4

  Крушарски, дейба твойта мама тапирска, не виждаш ли, че Маленбана е по-добър от цялата защитата взети заедно…
  Пу да ти еба мамата тъпа!@

 2. Крушарски превръща Локомотив в Черноморец Бургас-София
  7
  2

  Аман от тия КРЕТЕН Крушарски!!!
  Нищо не разбира от футбол този КЛОУН

 3. 4
  4

  Куриер, но ебе жълти индианци.
  Дано се върне

 4. 3
  1

  Станислав Мърков маже розичката с вазелинче вече и се облизва жадно…

 5. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

  АПАПАПИ, НЯМА ДА НЪ УСТАВЯТ ДА ИЗПАДНИМ!!!😃😂 САМУ ША НА ПРИМЕСТЯТ В КОНДОФРЕЙ!! ВИДЯХТИ КАК МИНДЖЕФ ЛАШКА, БЛЪСКА В ГРЪБ ЗАШТИТНИКА, АМА НИЙ СНЕ СИ ПЛАТИЛИ КЪДЕТУ ТРЯБВА!!!! СЪДИИТИ СА С НАЗИ!😂😂😂

 6. 2
  2

  Да го вземем в Ботев тогава. Ако имахме един такъв висок централен защитник, първия гол на Кайседо за Литекс Етрополе нямаше как да се случи онзи ден

 7. 5
  1

  Един приятел се интересува дали Биската разбра колко уши има на главата. Може и с DHL да ми отговорите.

 8. 11
  2

  На Малембана съм му поставил задача, ако иска да се върне в отбора.
  Заседнал съм на 3-ти базов лагер на Еверест, а гърлото ми вече пресъхна. Ако успее да ми достави с DHL до края на седмицата няколко бутилки гроздана, мастика и водка, ще го взема обратно.

 9. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

Comments are closed.