Фенове на Локо с благородна инициатива за село Югово

7
439

Феновете на Локомотив Пловдив подеха нова благородна инициатива. През лятото момчета от черно-бялата агитка се включиха в гасенето на пожарите над Югово, а след това помогнаха за възстановяване на щетите. Сега те се мобилизират за допълнителна помощ за красивото родопско село.

„Локомотивци, обръщаме се с благодарности към нашите привърженици, които лятото се включиха в гасенето на пожарите над село Югово. Благодарности бяха изказани и от кмета на селото. Много често такъв тип бедствия остават само като информация пусната по новините и рядко се замисляме какви всъщност могат да са последствията. Стотици, дори хиляди, българи са застрашени от това да останат без покрив над главите си, без прехрана и в крайно тежки условия на живот заради огнения ад. Поклон пред всички, които загърбиха семейства, работа и ангажименти, за да бъдат на място и да помагат!

Трите групи – Бригада Пловдив, East Club Plovdiv и Гарата, преценихме, че е нужно да се включим с допълнителна помощ. Като преки свидетели на случващото се през лятото, видяхме колко много ресурси – пръскачки и сечива, бяха използвани до степен, в която няма възможност да бъдат употребявани отново. И това е основната причина да се включим с набиране на средства и да предоставим 5 стандартни пръскачки, подходящи за нисък огън, кирки, лопати и мотики. Допълнително извън помощните средства, хората от трите организации събраха значителна парична сума, която се предостави за ремонта на църквата в Югово“, обявиха феновете на Локо.

marica.bg

 

7 КОМЕНТАРА

 1. Пихме по една ракия няколко пъти на Юговското ханче, с което подпомогнахме местната икономика.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   3
   5

   6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

   • ……………………ТИ ША ВИДИШ КЪТ НА ПРИМЕСТЪТ В КОНДОФРЕЙ ПРИ РОДНИЯ КАТУН!!!?? ………..КЪДЕТУ Е МЯСТУТУ НА ЛЮБИМИЯ НА СИЧКУТУ СВИТОВНУ РОМ-КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ ПАФ!
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. 4
  2

  Това са местни хора фенове на градският Пришълец.Истински майни.Като селяните на магистралата подкрепяйки протестите на трактористите.Като прибавим чаршафа пред болницата,събирачите на капачки от заведения,градинки и площади та се стигне да партито в Нови хан.Разбираемо е саморекламата с идеална цел.Интеграция кога.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   1
   5

   6:0 и една пета ви ебаха турско-циганската майка за вечността….

 3. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  5
  1

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!

Comments are closed.