Валентич не иска юношите на Ботев да играят в Коматво, за да пази тревата!

41
2155

Ръководството на Ботев (Пловдив) обмисля да премести домакинските мачове на Б отбора, научи Sportal.bg. В момента дубълът на „канарчетата“, състезаващ се във Втора лига, приема противниците си на базата в Коматево. На същия терен играе домакинските си срещи и представителният отбор на Ботев.

Това е накарало наставникът Азрудин Валентич да поиска смяна на терена за дубъла на Ботев, за да може тревното покритие да бъде запазено. В момента ръководството се оглежда за варианти извън Пловдив.

Припомняме, че вчера изпълнителният директор на клуба Даниел Серехидо хвърли оставка заради това, че има сериозни разминавания между него от едната страна и собственика Антон Зингаревич и Азрудин Валентич от другата.

41 КОМЕНТАРА

 1. Пари за „Източен“10 откъде? Просто сте нежелани в нашия град,натрапници с миризливи зелени чорапи!!

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂

 3. Болния пак е тук 😀😀 От петата и шестака няма излекуване да си знаеш
  1
  4

  А ва пичове, Стоян канара каза, че Стикса си го обърнал в другия крачол от поемите на Омир ва да гойба.Да не си ебал козъта пак.?ПУФ-ПАФ))) :::ПУФ-ПАФ))) ::МУ ХААААААААААХАААААААААААААААА

 4. 1
  5

  Като вземете пари от Фонда на Фондовете, ще си направите терена на Гомнежа и там може да вехнат нежните ви цветенца! Хах мазни,потни,жълти аграри!

 5. 3
  1

  Бони М пише Поема Орално.
  Ти мен толеЛираш ли ма?

  Аз ПоемаМ на Фекала!
  Ти ПоемаШ на Кавала!
  Той Поема като хала!
  Тя Поема с цяло гърло!
  После жадно жадно гълта!
  Ние всички сме от Локо!
  И поемаме го на дълбоко!
  Вие нямате насита!
  Никой даже не попита!
  Те дали ще са съгласни.
  Па макар педераси.
  Никой нас не толеЛира!
  Подминава без да спира!
  А пък ний сме толеЛантни.
  И сме гейове летантни.
  Даваме наклон с отвеса.
  На Крушарски сме метреси!
  Пишеме Поеми гръмки.
  С правописни грешки тънки.
  И на Митко юбиляра.
  Посвещаваме ги ний бездарно!
  Тролове отвред изскачат.
  Форума ще забатачат.
  Ала Омир ги разкрива.
  Сатирата му хаплива.
  Бързо тика ги в кюшето.
  Като съдени от Мешерето!
  Всеки люти рани лиже.
  Псува бясно, какниже.
  И кълне като по книга.
  Нищо че е той безкнижен.

  • 1
   4

   АПАПИ, МАПАПИ, АМА ТЕ БОЛИ ДИВИЯ ОТ НА БАЩА ТИ ЛАНГАТА. СЛЕД НЯКОЛКО КРЪГА, КАТО ПАК ОТИДЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО, ЩЕ ТЕ ШИБА ОЩЕ ПО-ЛОШО, ДЕБИЛ СМОТАН

 6. 3
  1

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂

 7. 2
  2

  300 човека са донесли 5300 лева глоба за клуба!!! Това ако не е простотия…добре че не получихме повече билети.

 8. Дай адрес да ти пратя буквар, дейба гаражния журналист.

 9. 2
  16

  Вие вече сте извън Пловдив селяни прости.

 10. 2
  12

  От едно село в друго! Скутаре, Маноле, Стряма – все села с поддръжници на кривоглавите!

 11. 7
  1

  Бони М Учи правопис.
  Ти мен толеЛираш ли ма?

  Аз ПоемаМ на Фекала!
  Ти ПоемаШ на Кавала!
  Той Поема като хала!
  Тя Поема с цяло гърло!
  После жадно жадно гълта!
  Ние всички сме от Локо!
  И поемаме го на дълбоко!
  Вие нямате насита!
  Никой даже не попита!
  Те дали ще са съгласни.
  Па макар да са безгласни.
  Никой нас не толеЛира!
  Подминава без да спира!
  А пък ний сме толеЛантни.
  И сме гейове летантни.
  Даваме наклон с отвеса.
  На Крушарски сме метреси!
  Пишеме Поеми гръмки.
  С правописни грешки тънки.
  И на Митко юбиляра.
  Посвещаваме ги ний бездарно!

   • Ето го, автора на плаката и Поема-та. Ахахахахахах, не издържа. Така е байно, който не знае до къде му се простира “чергата”…..

 12. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂!

 13. 3
  7

  АПАПИ, МАПАПИ, АМА ТЕ БОЛИ ДИВИЯ ОТ НА БАЩА ТИ ЛАНГАТА. СЛЕД НЯКОЛКО КРЪГА, КАТО ПАК ОТИДЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО, ЩЕ ТЕ ШИБА ОЩЕ ПО-ЛОШО, ДЕБИЛ СМОТАН.

 14. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  8
  1

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂

  • ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
   8
   1

   ТАКА Е ЯШАРЕ!! ДУКЪТУ ТОА ЛАЙ НУМЕТ КРУШОНЕ Е ЧУРБАДЖИЯ, ША ЗАТЪВЪМИ В БЛАТУТУ! САМУ ВИЛИКАНИТИ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА МОГАТ ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!😞😂 ПУФ ПАФ
   МУ ХААААА ХААА ХААА

 15. 4
  13

  На Зингатревич не му трябват юноши. Той си ги води от неговия отбор . Само трябва да хвърля пари на вятъра за ДЮШ, след като тя не функционира

 16. 10
  2

  Ако, ме репликираш за предходния коментар и юношите, може би си прав, но ако ме репликираш за стадиона и юношите ще ти кажа следноно: Изтръгнете ли цветенцето от Коматево, където и да го пратите, то никога повече няма да даде цвят!
  С уважение!

  • Гунчо, Аз постнах част от интервюто на треньора на Дубъла. За грозничкото и криво цвете става дума. На фона на разрухата която цари наоколо, това цвете е направо красиво. Не трябва да ги критикуваме и смачкваме. Ти беше написал нещо много критично завчера по тяхен адрес, затова те репликирам.

    • Направете нещо да не ги изгонят от Коматево! В това има смисъл, щото дума дупка не прави, а това действие ще е с последствия…

     • Не само Созопол, нито ще остане само този мач. Ще има спадове и кризи….ще има и малки възходи, но тези мочета сега мерят сили с мъже. Нека ги оставим да работят, и треньорите да решават, кой ще стане, кой ще се предаде и кой ще пробие в първия отбор. Дайте да не даваме много акъли. Ние сме хиляди, и знаеш ли колко различни мнения ще има? Кого да слуша тренера? Колкото до терена. Защо да не уредят поне по-възловите двубои да се играят на Голямата Къща? Това сигурно е го,ям разход, но Общината може да даде едно рамо! Дори да играят в някое от близките села за снижаване на разходите, пак ще има зрители. Ние играхме цяла година по села и паланки и не оставихме отбора без подкрепа.

 17. 7
  2

  Ето ги юношите, които донесоха най щастливите преживявания на Ла,зур в Бургас и на нац. Стадион, :Ф. Виана, О. Косоко, Кайзер,Балтанов, Неделев, Анисе, М. Огнянов, Л. Пддро, Ромарио Корз.,Ад.СтаховякТ.Иршак,Ив.ЦВЕТКОВ,Вутов,Ж.Пауло,Вандер Виера, и още, аз виждам само един юноша, така, че ако гониш по високи цели само с юноши не става, нямам нищо против тях, но затова е вторият отбор, нека се докажат!

 18. 11
  16

  ШЕСТ НА НУЛА И ЕДНА ПЕТА, ВИ ЕБАХА МАЙКАТА ЗА ВЕЧНОСТТА!

  • 9
   17

   Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски продължава да е оптимист и вярва, че тимът му ще успее да постигне целите си и да си спечели правото да участва в евротурнирите.

   “В Ботев започнаха да харчат доста пари. Плащат високи заплати, но накрая пак ще са зад нас. Парите не играят на терена. Нашият отбор се е доказал. Аз си знам възможностите, но никога не съм се плашил от работа и не си оставям каруцата в калта“, сподели Крушарски пред “Мач Телеграф” ден след дербито на Пловдив.

 19. 11
  3

  Не разбирам от терени, но това ще е удар по втория отбор! „Б“ група е група за професионален футбол и не може да се играе където и да е. Проблема по скоро е в това, че двата отбора заедно са или домакини или гости. Ако има по един мач седмично, не мисля, че ще има проблем. Но, „Ботев“ с директори или без директори, със собственик от Раковски или Москва е отбор, който няма право на „дума“ в българския футбол. Дори по времето на „брокерите“ или на Цветан Василев, когато много финансови проблеми, дори за националния отбор, се решаваха благодарение на парите на собствениците на „Ботев“, последния нямаше право на мнение и на възражение. Единственото което трябва да се направи е да се разменят съвпадащите домакинства!
  А, гусин Валентич да има предвид, че с калеври и терени може да се оправдава до време!

  • 1
   2

   Като цяло мисля, че това е нещо, което ние получаваме от публиката и се надявам, че по някакъв начин им го връщаме. Когато видиш някакъв порутен квартал, порутена площадка и някъде между камъните видиш някое цветенце, което е криво и слабичко, но се опитва да израстне, ти връща надеждата, че може би не всичко е загубено. В българския футбол, без да се обиждат всички, ние сме една порутена площадка. Точно по този начин мога да изкажа благодарността си към нашата публика – те знаят, че в тази обстановка цветенцето е красиво. А не се опитват да коментират, че е крехко и че е слабичко.

 20. 21
  13

  Валентич, оставка, некадърник такъв! Видя ли се миналата седмица, какви ги сътвори? За купата разбра ли, колко слаби отбора продължиха? А, за мача с Локото нещо да кажеш, и там се издъни,, леко,, май?! Нали би,, гигантите,, Пирин и Славия, пък купата е.и и мамата

  • 7
   7

   Буфер ,по спокойно.Очаквахте пак да разгромите, но ,не.Благодарение на Валентич не се случи.Виж си точките и искай оставката на вашето треньорче който ви води към дъното.

   • 2
    1

    Напротив вие щяхте на 0 да ни оставяте, а то кво стана?

 21. 5
  11

  Станислав още от детската градина е изнасилвал фекала.Затова на жълтия педал коментарите са на ниво забавачка

 22. 6
  11

  Разпадъми сЪ апапи,пак жа почвъми от В група,жа слагъми Я-след ботевЪ и взеами лицензъ на Маноле

 23. 4
  20

  Който плаща, той поръчва музиката. Чао Серехидо, и ти се взе насериозно.

  • 17
   6

   Най-после! Разбрал си най-важното. Няма да ми давате наклон на онази работа, гей бандити!

Comments are closed.