Още двама от напусналите Локо искат да се връщат

15
762

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се оказа напълно прав, когато преди време обяви, че един ден напусналите клуба ще се молят да се върнат обратно на „Лаута“. Двама вече го направиха – Милош Петрович и Йосип Томашевич.

Оказа се обаче, че други двама също са пожелали да облекат пак черно-белия екип. Става въпрос за атакуващия халф Кристиан Илич и централния защитник Давид Малембана. Те вече са се свързали лично с треньора Александър Тунчев, за да пробват да намерят път обратно към „Лаута“. Плановете на въпросните футболисти, след като изтекоха договорите им с Локомотив, бяха да си намерят по-платежоспособни клубове, но това така и не се е случило до този момент.

Кристиан Илич е водил преговори с клубове от италианската Серия Б и от елита на Нидерландия, но в момента е без отбор. Същото важи и за Малембана, който уж бе силно желан от Берое, а освен това се надяваше на добри оферти от Германия.

Напълно логично, последната дума за завръщането на Илич и Малембана ще има Христо Крушарски.

По непотвърдена информация желанието на Кристиан Илич е да подпише договор само до края на настоящия сезон, което със сигурност няма да се хареса на ръководството на Локомотив. В същото време мениджърът му го е предложил и на други два наши елитни клуба – Черно море и Арда.

15 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  И двамата са добри футболисти и ще помогнат много на отбора, но ако това за Кристиян е вярно, няма смисъл да го взимат само за 3-4 месеца. А и този Марсел не е по-лош от Илич като атакуващ халф.

 2. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  1
  2

  АПАПИ, НИКАКВУ УНИНИЕ!😞😞 СКОРУ ИДВЪТ АПАПИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА И ОТНОВУ СНЕ В ИГРАТА!!! КАБАЧИТУ УДРЯ ИДНО РАМУ И МЕСТИМ СИДАЛИШТИТУ В КОНДОФРЕЙ!😂😂😂😂😂😂😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ😂

 3. Да си биеш камшика без дори да имаш оферта от друг отбор!!! Това казва всичко!!!

 4. 6
  2

  Дано ги вземат и двамата.
  Ех да можеше един ден и Алмейда така да се върне…
  И Бруно…
  Замечтах се!

 5. Имаме остра нужда и от двамата

 6. 3
  1

  Абе де ги взимат пък после ще видим…може да се съгласят да преподпишат!
  Лошото е, че Крушо не дава високи заплати и затова не можем да привличаме качествени футболисти, а всеки който блесне се продава!

 7. 5
  1

  Да ги взимат и двамата. Много качествени играчи за България.
  Илич може да иска за малко, но не той е в позиция да поставя условия. Все пак на неговата позиция може да играят и Айвън и Марсел.
  За Маленбана алтернативите са по-слаби

 8. 3
  1

  Илич задължително! Какво като е за една година? Биков и Крачун да не са за повече?
  И Малембана също трябва да дойде. И тогава жална им майка на грандовете

 9. 5
  3

  Ами защото никъде не ги искат! Не четеш ли?

  • 3
   5

   Ами ти и Тошко МЕКИЦАТА не го искат никъде

 10. 12
  2

  Отбора се разпадал пък всеки иска да се връща…защо ли?

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   3
   1

   ПРИВЛИЧА ГИ МИЧТАТА ЗА КОНДОФРЕЙ!!!😂😂😂 ИСКЪТ ТАМ!😂😂😂

Comments are closed.