Шеф напуска Ботев, Валентич поема временно цялата власт в клуба

29
1496

Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Даниел Серехидо напуска клуба. Не е сигурно дали това е негово решение или е бил подтикнат да си тръгне от собственика Антон Зингаревич.

Раздялата ще стане факт в близките дни, а руският бизнесмен вече е потвърдил пред фенове на тима за случващото се в Коматево.

Испанецът в момента е в Русия по свои дела. Серехидо тъкмо докара в Пловдив семейството си, което до този момент живееше в Москва, съобщава „Мач Телеграф“.

Двама чужденци ще влязат в ръководството на Ботев, за да заместят Даниел Серехидо, твърди още „Мач Телеграф“. До назначението им цялата спортно-техническа власт ще се съсредоточи в ръцете на Валентич. Администрацията на клуба пък ще бъде в ръцете на тийм мениджъра Асен Караславов.

Собственикът Антон Зингаревич и треньорът Азрудин Валентич са обсъдили на срещата си с представители на феновете какво се случва с отбора в седмицата на градското дерби с Локомотив. По време на сбирката се е коментирало и случващото се около строежа на стадион „Христо Ботев“.

29 КОМЕНТАРА

 1. “дербито“ сгреши. публикувайте отговора на Серехидо

 2. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  БРАТЯ РОМИ ИЛИ ЦИГЪНИ, НЕ БЪДЕТЕ ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И СМЕШНИ!!! НЕ ЗЛАГАЙТЕ НАЗ НА НЕГУ!!! ИМАЙТИ СТУЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКЪ ЧЕСТ И ДУСТОЙНСТВУ И НЕ ДАВЪЙТИ ПОВУДИ НА ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА СЪ ГАВРЯТ, БЪЗИКЪТ С НАС АРТЪКПЪРТЪЦИТИ!!!😞😞😞 СПУКВЪТ НЪ ОТ ТАШАК, А ВИЙ СЪ ВРЕТИ НА КОНЯ В КРАКАТА?!!!😞😞 ШТО ЗА ПРОСТИ ПАРЧЕТА, МАЗУХИСТИ ТРЕБЕ ДА СТИ, ДА СЕ БУТЪТИ В НУВИНИТЕ НА КОЛОСИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ СЛЕД ПОРЕДЕН КЛОАКОМОТИФСКИ РЕЗИЛ, ДА ПРОБУТВЪТИ ВКИСНЪТА МАНДЖА, ПЦОВНИ И НЕЛЕПОСТИ???😞😞😞 БИГОМ ПРИ КАЗАНИТИ И БАЧ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  БРАТЯ РОМИ, НЕ ВИЖДЪМ СВИТЛИНА В ТУНЕЛЯ!😞😞😞 КЮМЮРЪ Е ЕКСИК!!! КРУШО СЕЛТАКА ХАБИ И ПУСЛЕДНИТИ ВЪГЛЕНИ В ПЕШТА ЗА ДА ПРАЙ ПРОСТУТИИ!!!😞😞😞 ВЪН КРЪВОЛОЦИТИ ГОНДЗЮ И ШУШЛЯКА ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ БЛАГОДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!😂😂😂 ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФ!😂😂😂!!!

 4. 2
  6

  Да го духате на КРУШАРСКИ и на всички мангали от столипиново.

  • Умник – майка ти със сигурност се гордее с теб!

 5. 6
  2

  Стойчо Генов си е чист черно-бял педераст. Обича да духа на мангалите от Столипиново.

  • 1
   6

   Мангалите от столипиново са ИЗГРЕВБОЙС, и маалата до стадион ботев.

 6. 6
  6

  Пичаги Стоян канара чул на ушенце, че на чака голям уй и че 6-те бахура ще ни се видят като мехлем на рана ва да сейба.

 7. 3
  7

  Ръспадъми сЪ братиа помаци,първу директуръ после и Цингътъ и збогум Гиргину въй Аллах,а сия и буфирити аку НЪ изплющът и ЖЪ пребия женътъ и шисте чааветъ

 8. 7
  2

  Цигани прости и в задния двор на селскостопанският сте гости

 9. 11
  2

  Не, Станислав /Стикса/е правен в гъз и се е родил оттам. И не е правен от семенна течност а от урина.
  По същият начин е създаден и Стойчо Генов.

 10. 12
  2

  “А всичко започна така!” Снимка на Камбура като хлапе, и нито дума в кое село е роден и в кой коптор е израснал! На снимката се вижда някакъв жалък разпаднал се обор, та можем да си направим сами заключенията! Защо споменавам това ли?? Ами защото педала Стойчо Генов, във всяка своя драсканица за Неделев, натъртва на факта че е роден в Белозем.

 11. 12
  1

  Истинските Майни.

  Ний сме майна Уникални!
  Пием бира с пълни халби.
  И бумбар нагъваме със пръсти.
  Кой ни види, и се кръсти.
  Във Бумбарника куфеем.
  На Лаута ний живеем.
  Там разтягаме локуми.
  И измисляме золуми.
  Как на Ботев зло да сторим.
  Как вратите да затворим.
  Та на Дербито пред тях.
  Да не станеме за смях.
  Ще им пуснем сто билета.
  Колкото да спазиме адета.
  А пък мача щом започне.
  Ние канонадата ще почнем.
  Бомбички, седалки и пиратки.
  За да е срама по-кратък.
  Няма ний да позволим.
  И отбор, да резилим!

 12. 7
  2

  Според демографското проучване в България, населението намалява с 25,000 души годишно! Наред с високата смъртност, ниската раждаемост е главната причина за този демографски срив! След задълбочен анализ, е установено, че една от причините за ниската раждаемост у нас, е факта че Бонка Мъркова гълта! Гълта лакомо на всеки мъж достигнал полова зрялост и способен да остави поколение след себе си. Учените са единодушни, че гълтането на семенна течност в такива количества, се доближава до канибализъм!

  • Да. И Станислав е заченат по този начин. Извънматочна бременност, защото семенната течност е влязла в “кривото гърло” на Бонка Мъркова. Нещо като трудова злополука.

   • “Как едно гълтане придружено с вдишване, може да спаси човешки живот.” Това е темата на приемния изпит по Акушеро-Гинекология в Медицинския Факултет тази година.

    • Това откритие направено съвсем случайно от Бонка Мъркова, ще остане историческо!

 13. 3
  13

  Нямам пари за охрана на жената и децата … знаете че живея в Пловдив, а там феновете на Локо колят и бесят!…

  • 13
   4

   Феновете на локо са миризливи цигани и педали-алкохолици, срам са даже и за гетото

  • 7
   1

   …а там феновете на Локо СЕ колят и бесят….
   Това там подразбира се е в Столипиново иШекера.

 14. 5
  9

  МАЯМА ТИ ДЕЙБА !ЛОКОТО ЩЕ ГО ИМА ВИНАГИ !Никога не се е разпадало, селтак ..

  • 9
   2

   Ооооо, Стиксчо, как ще се разпадне нещо което го няма? Закрито е от кюстендилскя наркоман. Има Левски ВИС2 Кюстендил, преместен под тепетата и в момента, ръководен от последната Живкова издънка. Няма лошо, но не се прави на пловдивчанин с таз кюнлийска глава на раменете и изсъхнали мъде между краката.

  • 8
   2

   Глупости на търкалета. От 95 години все викат, че се разпадаме, а станахме вицешампоани. С президент като другаря Крушарски скоро няма да се разпаднем. Само лукомутиф.

Comments are closed.