Феновете на Локо Пловдив получиха 50 билета за мача с Царско село

18
296

На база заповед щ РД-01-787/02.09.2021 на министерството на здравеопазването на мача от 8-мия кръг в първа лига между отборите на Царско село и Локомотив Пловдив на стадион „Арена Царско село“ ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение. Мачът ще се играе на 17 септември (петък) от 16:00 часа

Царско село е предоставил на ПФК Локомотив Пловдив 50 билета за сектор „Гости“ с цена 20 лева, каквато е цената на билетите за всички сектори на стадиона.

Билетите за привържениците на Локомотив Пловдив ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата.

„Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват всички противоепидемиологични мерки определени от министъра на здравеопазването. В тази връзка приканваме всички запалянковци да сядат на трибуните през минимум две седалки един от друг. Носенето на предпазни маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!“, написаха столичани.

18 КОМЕНТАРА

 1. Това не е футбол,което го играят в момента в София!
  Крушарски по-бързичко да го избират за президент на БФС-то и да се свършва с тази пародия!

 2. вай майкооо гледати ли колку слабу играйм срещу селото
  ша са смоубивам, сърсету ми ни сдържа!

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  А ГЕЙ БИЛЕТЯТУ КУГА ГИ ПУСКЪТ?😂

  • След като нагледно докажат че са гей двойка им се отпуска семеен билет.

 4. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃

  БРАТЯ РОМИ, НЕ ВИЖДЪМ СВИТЛИНА В ТУНЕЛЯ!😞😞😞 КЮМЮРЪ Е ЕКСИК!!! КРУШО СЕЛТАКА ХАБИ И ПУСЛЕДНИТИ ВЪГЛЕНИ В ПЕШТА ЗА ДА ПРАЙ ПРОСТУТИИ!!!😞😞😞 ВЪН КРЪВОЛОЦИТИ ГОНДЗЮ И ШУШЛЯКА ОТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ БЛАГОДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!😂😂😂 ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФФФ!😂😂😂

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ, КОНДОФРЕЙЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!!…..ША СИ УСТАНИМ ДЪННИ РИБИ И ПУСЛЕДНИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ В ГРУПАТА!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХААААААААААААААААА

 6. 1
  1

  От тия два отбора, кой има повече победи в първенството?

 7. 3
  1

  50 билета са много за кюстиндилските цигани

 8. ЗАДАЧА С ПОВИШЕНА, ТРУДНОСТ!?
  ЗА МАЧА НА БОТЕВ С ЦАРСКО СЕЛО ОТ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ 26/08/21 В СОФИЯ БЕ ОБЯВЕНО,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ, БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ НА ГОСТУВАЩАТА ПУБЛИКА ЗА СЛЕДВАЩИЯ,ДОМАКИНСКИ МАЧ НА БОТЕВ В КОМАТЕВО.БЕ УТОЧНЕНО,ЧЕ ТЕ ЩЕ БЪДАТ 70/СЕДЕМДЕСЕТ/НА БРОЙ ЗА ПЪРВИТЕ СЕДЕМДЕСЕТ ФЕНА.ОКАЗА СЕ ОБАЧЕ,ЧЕ ФЕНОВЕТЕ ПОСЕТИЛИ МАЧА СА ПОЛУЧИЛИ ПО 2 А НЯКОИ ДОРИ ПО ТРИ БИЛЕТА!!!!ВЪПРОСА Е КОЛКО СА БИЛИ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ НА ТОЗИ МАЧ???

  • 2
   2

   Били са няколко глупака с бахур в гъзака.

 9. 5
  3

  Стоян канара каза, че 50 билета ще е справедливо да получим за дербито ва да сейба.

 10. 4
  1

  щом ша сми саму пидисе мангала, мога да ви звозвъм на три курса до село
  на прумосия разбиръ съ !

 11. 9
  1

  За к’во са им толкова билети на циганите???

 12. 7
  1

  Треска ги тресе буферите да не би феновете на Ботев да са много повече от тях на стадиона….

 13. 7
  1

  Нали вече сме в ЕС? Защо е тази сегрегация на малцинствата? Расисти! Хасан не е ли хора?

  • Ми нье .той не хора.хасан вика на магаре и конь с къруцатъ.ти расист щом не дава на нас локу да лапами чурка и щи съдя ф ефропата да знайш аз казвам и сикиджейм да си правя на ануса заклевъм си на мен

Comments are closed.