Бивш президент на Хебър разплака Пазарджик: Няма го моят приятел, моят капитан!

1
3736

Бившият президент на Хебър Борислав Димитров разплака Пазарджик с прочувствено изявление в една от социалните мрежи към трагично загиналия вчера треньор от ДЮШ на Хебър Иван Ранчев. Припомняме, че 41-годишния специалист бе ударен от мълния по време на приятелски мач.
Публикуваме без редаторска намеса жалейката на бизнесменът към приятеля си,:
„Изказвам моите най-искренни съболезнования към всички близки на починалия треньор, капитан и футболист на Хебър Иван Ранчев. Не мога да повярвам, НЕ, НЕ ИСКАМ ДА ПОВЯРВАМ това, че мойто момче и приятел, моя капитан и футболист си отива от този свят по такъв нелеп начин. Като мълнията, която те уби, мина новината за твоята смърт и през мене, Ванка. Тъгата ми и мъката ми е огромна, само, като си помисля кой беше ти за мен и какво направи през годините за Хебър и като цяло за футбола. Просто нямам думи, как се чувствам и как страдам от такава загуба за Мен. Ехххх, Ванкааа, ако знаеш колко пъти съм ти бил благодарен за всичко онова, което правеше с огромното си футболно сърце за отбора и за Мен самия, когато в момент на кризи ми казваше: „Шефе, няма да се притесняваш, ще биеме, бъди спокоен, ще оцелеем на пук на всички душмани“. Това не е само една смърт, а жестока ТРАГЕДИЯ за един ГОЛЯМ ЧОВЕК, ПРИЯТЕЛ, БАЩА, СИН, ТРЕНЬОР И КАПИТАН НА ХЕБЪР, който смъртта го завари на бойния му пост и на футболния терен, където ТОЙ ИЗБРА ДА БЪДЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ДЪХ.
Дълбок поклон пред теб, твоето дело и живот Ванка, знай, че за МЕН БЕШЕ ОГРОМНА ЧЕСТ И ГОРДОСТ, ЧЕ БЕ ДО МЕН И МЕ ПОДКРЕПЯШЕ. Ще те запомня, като честен, подчтен, скромен и раздаващ се до край на терена ЧОВЕК ! Вечна ще бъде паметта ти Ваньо, защото Аз ще пренеса спомените си с теб към моите деца и внуци, а дай боже и правнуци.
Почивай в мир!“
Екипът на Plovdivderby.com също изказва съблезнования към семейството и близките на Иван Ранчев!

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.