Митко Илиев: Не заслужавахме дори и точка

34
1137
Димитър Илиев с приза "Футболист на годината"

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше много разочарован слез загубата с 0:1 от Локо Сф. Той призна, че тимът му не е заслужавал и точка в днешната среща заради слабата си игра.

Той обаче се надява срещу Копенхаген в четвъртък отборът да покаже съвсем различно лице.

„Много зле тръгна мача. В петата минута беше 1:0. Бяха много агресивни и мотивирани. С половинчати положения не става. Последният ни пас куцаше. В общи линии много слаб мач за нашия отбор. Не заслужавахме да вземем нещо оттук“.

„Какво има да мислим за мачовете в Европа? Не сме тръгнали да печелим Лигата на конференциите. Слаб старт, не сме мислили, че ще тръгнем по този начин. След като получаваш толкава ранен гол, мачът тръгва по друг начин. Този гол им даде самочувствие, започнаха с всички сили да рушат нашата игра и им се получи. Имахме нечисти положения, не създадохме достатъчно“.

„По-емоционален заряд ще е, ако играеш срещу Локо Пд. Един нормален ма. Локо София не е това, което беше преди години. Пожелавам им успех. Ще чакаме втория полусезон да им го върнем“.

„Два мач – нула точки. Няма как да не ни притеснява. Хубавото е, че идва в началото и имаме време да поправим нещата. Не трябва тази слаба игра да ни повлияе. Надявам се да изглеждаме в пъти по-добре. Ако подходим по същия начин, няма да е добре. Трябва просто към агресията и желанието, която ще е в пъти повече срещу Копенхаген, трябва да покажем футболни достойнства. Ако не покажем футбол, няма да можем да се противопоставим. Щом срещу отбор като Тотнъм бяхме на минути, значи имаме шансове“.

Илиев беше запитан и за бъдещето си в тима на Локо Пд:

„За много хора се говори. Няма да коментирам. Времето ще покаже. Няма незаменими хора. Който и да си тръгне, Локомотив трябва да фактор в първенството. Няма значение кой ще си тръгне и кой ще дойде. Мислите ми са насочени само към мача в четвъртък. Трябва да изглеждаме добре. Времето ще покаже за бъдещето ми и на другите“, заяви Илиев.

34 КОМЕНТАРА

 1. 10
  1

  Айде, айде Локу е Локу е надолу е надолу е .Столипиново е само черно бял ,Столипиново е само черно бял .Але ,але ,але надолу е надолу е ее🤣🤣🤣🤣🤣😍

 2. 11
  1

  Как се личи черно бялата измет две загуби и се изпокараха типично за столипиново хубава работа ама циганска. И кво стана сега ще надскачате ли Стефка? Ще взимате ли Ливърпул?Или ще играете бараж за оцеляване. И да си върнете купата в Кюстендил 🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣

 3. 10
  2

  Виж ги ти мангустите. 2 загуби и се изпокриха. Коментар за играта няма. Коментари за нас няма. Много интересни фенове. Евала.

 4. 7
  1

  ЗАЩО БАТЕ ВЕНЦИ НЕ СПОМЕНАВА НИЩО ЗА ЛОКО В СВОЯ КОМЕНТАР ЗА ФУТБОЛА? НИЩИЧКО!!!

 5. 8
  1

  Младата надежда ще повече отбора към победа – давай, Брада!

 6. 11
  1

  Ей брадат, заложил съм козата да ги биете Копенхаген. Внимавай в картинката. Че Божо се прибира…

  • НА БРАДАТИЯ МУ Е ПРЕЗ БОЗДУГАНА!:) БОЖУ ША ГУ ФАНИ ЗА УЙПИТУ!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 7. 11
  1

  Ние играем най-красивият футбол в БГ като падаме с 3 гола. Като падаме с 1 – играем най-красивият футбол в маалата. Саде локуту на негу кака и сигааанскъ баница до гроп

 8. 10
  1

  КО ША ГУ ПРАЙМ ТОА ВАЗИЛИН? БОЛИ ЛИ??? СМАЗВАЙТИ АПАПИ, ЧИ ЗА КОПИНХАГИН ДУМАКИНА Е КУПИЛ ДВЕ БУРЕНЦА!!!……….ША ИМА ДА МАЖИМ НА ВОЛЯ!!!!!!!!!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 9. ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

  ИДИН АРТЪКПЪРТЪК ТУКАНКА, ПЛАШИ С БОЖУ, АЛЛАХ……………. А БЕ ПРУСТАКО, НЕКА ТОА АНГИЛ ХРАНИТЕЛ НА КЛОАКОМОТИФ, УТБОРЪ ПУДКРЕПЯН ОТ СИЧКУТУ КАТУН ПО СВЕТА, ДА ПЛАШИ ШУШЛЯКА, АКАДИМИКА, ТУНАТА, МУНАТА………………………..!!!! ХОРАТА ИМАТ ПРАВО ДА НЕДОВОЛСТВАТ И КАЗВАТ ИСТИНАТА И НЯМАТ ВИНА, ЧЕ ПАРОВОЗА Е 13М. ПОД ГУВНЪТЪ!!! ИНТИГРИРЪЙТИ СЪ БЕ, АЛАНТУПАЦИ!!!

  • Няма да ми се подиграваш. Ще кажа на Божо ей…

   • 9
    1

    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • ТОЧКА КОГА??? МИТЕ, КЪСМЕТА СВЪРШИ, ПАК СМИ СЪЩИТЕ М….

 10. 14

  Оппаааа… по-умните разбраха!

  „Времето ще покаже. Няма незаменими хора.“

 11. 19

  Бате Митко е герой,
  камшика ще си бие той.

 12. 21
  2

  Бездарен имитаторе!Когато си получил много съдийски и журналистически подаръци,идва време,когато и точката става трудна цел и мечта!Не може цял живот само с късмет!

 13. 17

  важното е мойта кифла да е добре

 14. 17

  КАК Е КЛАСИРАНЕТО,ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ…..

 15. 17
  2

  Значи ебането е почнало по рано ? На 5 Копенхаген ще ги изнасили брутално

  • 13

   Тази мумия игра ли ? Питам за един приятел

 16. 24
  2

  Тия продължиха в европа с късмет в мач на една врата сега локо сф отбор от Б група ги еба за Копенхаген няма да говорим. Игрово не са добре приключват. Добре че искараха късмет в европа че Крушо е заложил отбора. Надявайте се да го откупи защото нямада ви има на картата

 17. 5
  30

  И миналата година почнахме къс загуба 2:0 от жълтурците,обаче после Почна Ебнята и 6:0 накрая…НЕ злорадствайте урваляци ще ви Онодим пак!!!

  • 21
   1

   Свършени сте вече и ти го знаеш, но не искаш да си го признаеш, както не признаваш, че жена ти е КУРВА, не ти се иска, ама повечето от нас сме я минавали. Не струва!

 18. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  18

  НИКЪКВУ УНИНИЕ!! НИ СЪ УТПУСАЙТИ И НЕДЕЙТИ ВИСЯ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ В НУВИНИТИ!!!! НЯМА НОВИ АПАПИ!!!.НЯМА И ДА ИМА!!! БАЧ, БАЧ И ОШТИ БАКЪР! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))))))))))))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!

 19. ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
  18
  1

  А НЕ УСЕШТЪТИ ЛИ ТИ МЕМЕТ ПУД МЕНЯ, КАК ПАРОВОЗА ПРУДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА В ГУВНЪТЪ?:)))))))

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
   14

   ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААА

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
    16

    НУЖИН НИ Е КЛОАКОМОТИФСКИ, РОМСКИ ДУХ!!!!!!!
    АКУ НОВИТИ СА НАДЪХАТ С РОМСКАТА ИДЕЯ И ДУХ, ОТНОВУ ША СНЕ НА ВЪРХА!!!!!

    ЗА НАЗИ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ПОЧУСТВЪМИ СИЛАТА НА РОМСКИЯ ДУХ В КЛОАКОМОТИФФ!!!!

    ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

    МУ ХАААААААААААААААААААААА

 20. 1
  27

  И миналата година почнахме къс загуба 2:0 от жълтурците,обаче после Почна Ебнята и 6:0 накрая…НЕ злорадствайте урваляци ще ви Онодим пак!!!

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   16

   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
   ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
   СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

  • 16
   1

   Това 6:0 го сложете на протежето на Узунов с измислената дузпа и смешния червен картон от които нямаше никаква нужда,защото така или иначе се виждаше кой играе футбол и кой бе разграден двор.Та Кабаков реши ни унижи, за да се докара пред Узуна,но сега нещата се обръщат и сега вие сте в нашето положение.Разликата обаче е че ние ще вървим нагоре,а на вас от тук нататък само спомените ще ви останат

 21. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))
  24
  1

  ПУФТАРЯХА НЕИНТИГРИРЪНИТИ БРАТЯ РОМИ, ПЕТАТА, ПЕТАТА, ПЕТАТА………………..И В ПЕТАТА МИНУТА НЪ ИЗПРАТИХА НА ДЪНУТУ!!! ПУФТАРЯХА ДЪНУТУ, ДЪНУТУ, ДЪНУТУ И ЕТУ ГУ И ДЪНЪТУ!!!!!!!!!!!!!!! ХАК ДА ВИ Е НЕГРАМОТНИЦИ!!!!!!! ПУФТАРЯХА 6:0, 6:0, 6:0…………..И СКОРУ ША ИМА 6:0!!!!!!!!!!!!! ХАК ДА ВИ Е АРТЪКПЪРТЪЦИ!!!! ПУФ ПАФ!!! СЪДБАТА СИ ЗНАЕ РАБТАТА!:)))

 22. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  18

  ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НАЙ ПОСЛИ! АМА УТРЕ ША Е ТА ШАКА, БЪЗИКА И КАШМЕРА!
  МУ ХАААААААААААААААААААА

Comments are closed.