Станислав Тодоров свири на Локо, Валентин Железов на Ботев

9
227
Валентин Железов (в средата)

 

Станислав Тодоров ще ръководи железничарското дерби между Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив). Двубоят ще се играе по програма на 01.08.2021 г от 20.15 часа, вместо от 18.45 часа на стадион Царско село – София. Валентин Железов ще раздава правосъдие при гостуването на Ботев на Черно море във Варна, като тази среща е в понеделник.

 

 

 

1, Авг 2021 г. Неделя 20:15 ч.
ФК Локомотив  (София) – ПФК Локомотив (Пловдив)
ГС:    Станислав Георгиев Тодоров    АС1:    Мартин Иванов Димитров    АС2:    Христо Пламенов Хаджийски
4-ТИ:    Иво Венциславов Андреев    ВАР:    Георги Кънчев Димитров    АВАР:    Мартин Емилов Венев
СН:    Иван Захариев Вълчев

2, Авг 2021 г. Понеделник 18:45 ч.
ПФК Черно море – ПФК Ботев
ГС:    Валентин Станчев Железов    АС1:    Станимир Илков Илков    АС2:    Мирослав Николаев Желев
4-ТИ:    Георги Милков Гинчев    ВАР:    Георги Димитров Давидов    АВАР:    Георги Пламенов Тодоров
СН:    Георги Генов Нарлев

9 КОМЕНТАРА

 1. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))

 2. 1
  4

  ЖЪЛТ ОЛИГОФРЕН, НАМЕСТИ ПЕТАТА И ШПЕКОВЕТЕ И ОТИВАЙ ПРИ БАЩА ТИ, ДЪРТИЯ МАНГАЛ ДА ТИ ГО СЛОЖИ В РАЗПРАНАТА МИНДЖА

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

   ВАЖНУТУ Е СЕРСЕТУ ДА Е КЛОАКУМУТИФФ!
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААА

 3. Валентин Железов е некадърен, нагъл, поръчков съдия, добрал се до Първа лига благодарение на услугите, които върши!Такива са кадрите на корумпираните шефове, като Йордан Сталев, Васко Жечев и др. Интересно ми е, кога ще захапят Сталев за счетоводството, което води в болницата!!!

 4. „Ало, централата, включвам се пряко от Еверест през сателитния телефон. С Чаво в момента катерим , между 3-ти и 4-ти базов лагер сме. Задължително трябва да стигнем до 4-ти до вечерта, защото залогът е много голям – има сложени 2 бутилки мастика в ледовете и ако някой ги намери преди нас – работата става на живот и смърт ! Много е тежко в планината. Имам пристъпи на гадене, не зная дали ми се повръща от надморската височина или от нещо друго.
  Иначе настроението е пивко – разреждаме мастиката директно с водичка от ледовете. Спим двамата в палатка, не ни е студено, защото много пърдим от консервите с боб . Това е топъл въздух все пак. Е, малко е ароматно, но се издържа.
  Вчера срещнах снежния човек Йети, интересно че не бях пил, уж.
  Бил с връзки в правителството на Непал. Обеща да ме уреди да играя на обществени поръчки с ракетите, че много облаци има тук. Ще има работа за мен, съответно – пари за Локото.
  Тази вечер сме играели с някакви Словаци от Чехия. Отнасяме ги като ..лавина алпинист !
  Ако не ги бием , ги качвам на тренировъчен лагер моите на 4-та база. С кислородни бутилки ще тренират, ако трябва.
  Трябва да приключвам включването, Чаво ме дърпа за шушляка, няма кой да му каже наздраве.
  Край !“

  ШУШЛЯК АКУ Е КОФТИ ВРЕМИТУ НЕ СЕ НАПИНЯЙТИ!!! ВЪРНЕТИ СА НА 3 БАЗУФ ЛАГЕР И СЪХРАНЕТИ ЗДРАВИТУ И ЖИВОТЯ СИ С ЧАВО!!! ВИЙ СТЕ НУЖНИ НА УТБОРА ПУДКРЕПЯН ОТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУСТ, КЛОАКОМОТИФФФ КАКТУ СЛЪНЦИТУ И ВЪЗДУХЪТ ЗА ВСЯКУ ЖИВУ СЪШТЕСТВО!!!!

  • КОЙ ЛИ УБРЪШТА ФНИМАНИЕ НА ЕФЕКТА ОТ КОНСЕРВИТЕ С БОБ???………ПРИ НАС В СТУЛЮПИНУУ И КОНДОФРЕЙ ТУВА Е ИЖЕДНЕВИЕ И РАДУСТ!!!!:))))))))))))))))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  Крушарски: „Изкачваме Еверест, наближаваме трети базов лагер.“

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 6. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЙ? КОЙ ДРУГ, АКУ НЕ НИЯ АПАПИТИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ, АДЖАСАНА, КУКЛИН, АРДИНУ, МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ И КОНДОФРЕЙ?!!! НИЙ, ДЖУЛЕЗНИЯ РОМСКИ УМРУК НА ЦЯЛУТУ СВИТОВНА РОМСКА ОБШТНУСТ!!! НИЙ ША СПАСЯВЪМИ КЛОАКОМОТИФФ НА НЕГУ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФТА ПАФТА, ЪРТА ПЪРТА, ДЖАСТА ПРАСТА…….ЮРУУШ!:)))

Comments are closed.