Спартак привлече пети нов, победи Оборище в контрола

2
489
Спартак - Оборище 4:1, контролна среща, 28.07.2021

 

Спартак победи Оборище с 4:1 в контрола, играна при много топло време в сряда на стадион „Тодор Диев“. Гостите от Панагюрище имаха лек превес през първата част, но домакините бяха по-ефективни и отбелязаха на два пъти. Тодор Тимонов бе главно действащо лице и при двата гола, като първо той отбеляза от дузпа, а по-късно даде стахотен пас на Любомир Цеков за втория гол. Гостите пък нацелиха гредата при свой удар.  През втората част в два тима бяха направени много смени, а домакините имаха игрово предимство. Гостите отново удариха греда, а „гладиаторите“ вкараха нови две попадения чрез Стойчев и Лазаров за крайното.
Спартак привлече петото си ново попълнение. Това е централният защитник Камен Апостолов. Той е юноша на Локомотив Пловдив и е играл в Спартак, Любимец, Раковски и Марица. Той бе представен днес от спортния директор на клуба Денис Хасан. Преди това в Спартак бяха привлечени и Тодор Тимонов, Стоян Марудов, Владислав Димитров и Александър Стойчев.
Спартак ще изиграе още три контроли:
  • На 31 юли от 11:00 часа Спартак гостува на Брацигово
  • На 7 август на стадион „Тодор Диев“ с тима на Чико (Бяга) – часът ще бъде уточнен допълнително
  • На 14 август от 11:00 часа Спартак гостува на Хеброс Харманли
    Първенството в „А“ Oбластна група стартира на 21 август.

 

2 КОМЕНТАРА

  1. Спартак са ужасни. Със стари курви нов бардак се не прави. Само Лимона е футболист другото не става.

  2. LIMONA – Е ГОЛЯМ….. ЖАЛКО , ЧЕ НЕ ИГРАЕ ОЩЕ ПО ТЕРЕНИТЕ НА Ф-БЕТ ЛИГА, МОЖЕШЕ ДА СИ КЛАТИ ОЩЕ С ЛЕКОТА, КАТО ГЛЕДАМ КВИ НЕКАДЪРНИЦИ ИГРАЯТ !!!!!

Comments are closed.