Марица посреща Монтана, призова за подкрепа на Лаута

0
219

 

„Марица“ е домакин на „Монтана“ в среща от втори кръг от шампионата във Втора професионална лига. Това е първо домакинство за „жълто-сините“ след завръщането им в професионалния футбол. Двубоят е в петък от 18:30 часа и по изключение ще се играе на стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“. Кършиякалии вероятно ще разчитат на същия състав, който изкова успехът на старта на шампионата.

„Заповядайте, подкрепете отбора! Момчетата имат нужда от вашата подкрепа! Бъдете с нас през целия сезон! Очакваме ви!“ Това бе призивът от клуба и написаха още: Феновете на „Марица“ винаги са били сред най-толерантните. Молим присъстващите на стадиона да спазват добрия тон! Напомняме, че според приетите през 2018 година промени, непълнолетни лица (до 18-годишна възраст) задължително трябва да бъдат придружавани от възрастен гражданин, който трябва да представи на входа на стадиона попълнена декларация за придружител.


►Съдийски състав за мача: ГС: Валентин Станчев, АС1: Васил Шавов, АС2: Ивелин Рашев; 4-ТИ: Рюстем Карагарен, СН: Милко Николов