Марица приема Монтана на Лаута, стадионът в Кършияка почти готов

5
964
Стадион "Марица" е почти готов за мачове от Втора лига

 

 

През изминалия месец ръководството на ПФК Марица 1921 Пловдив положи огромни усилия по превеждането на стадион „Марица“ в подходящ вид за професионален футбол, както и за подобряване на условията на територията на стадиона, съобщават от клуба. „Поставени са над 800 пластмасови седалки на цялата западна трибуна, беше подменено изцяло тревното покритие на терена, тъй като състоянието му до момента не беше никак добро. По препоръка на фирмата, която работи през последния месец по терена на стадиона, тревното покритие не трябва да бъде използвано още известно време. В тази връзка предстоящият двубой от втори кръг на Втора професионална лига между отборите на „Марица“ и „Монтана“ ще се играе на стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“ в назначените от БФС начален час и дата (30 юли, 18:30 часа). Цената на билетите за срещата ще бъде 4 лева. Последващите домакински срещи на отбора ще се играят на стадион „Марица“, допълват от клуба и завършват:
„Изказваме благодарности към ПФК „Локомотив 1926″ Пловдив за съдействието!“5 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  Винаги отзад винаги отзад само Доко е ха-ха

 2. 4
  1

  Стадион Марица има източна и западна трибуна. Северна трибуна няма, ограда има там!

  • 1
   1

   Това е северната част на западната половина от трибуната. Ама кой да ти напише подробно. Исках да им гледам първото домакинство, ама това значи да повръщам 90 минути от наслоения цигански въздух на джамията.

 3. 5
  9

  В Каршияка май забравиха за Обединението с градският цигански отбор.Отбор на малцинствата,с мангали манталитет на гейбандата

  • 1
   1

   Ти ли ще говориш за обединения, афедеецо?

Comments are closed.