Ботев II дебютира във втория ни ешалон

10
860

Отборът на Ботев II ще дебютира тази вечер във втория ни ешалон. Канарчетата ще се изправят на базата в Коматево срещу тима на Литекс, който също е със статут на втори отбор (ЦСКА-София). В състава на гостите има няколко юноши на ЦСКА, които се обиграват в Ловеч преди да бъдат пратени отново на Армията. За разлика от Ботев Пловдив обаче в Литекс има и не малко опитни футболисти. Двубоят е от 20:00 часа.

10 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НЕ Е ВРЕМЕТО СИГА КУГАТУ ПАРОВОЗА Е ПОД КОТА ГУВ НЪ ДА ГЛЕДАМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!! ИЛИ ДЪ ПИШИМ ПРУСТУТИИ, ПЦОВНИ И ГЛУПУСТИ! КЪСЪТ НИ ШОРТИТИ, А НИЙ ПИШИМ ГЛУПУСТИ!!! ВЪН КРЪВУПИЙЦИТИ УТ КЛОАКОМОТИФФ!!! ИСКАМИ В КОНДОФРЕЙ!!! ЧАКЪМИ КОЛОСИТЕ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!!

  МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
  ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!!

 2. 4
  6

  Фекал!Умираш ли от злоба нещастник,колкото повече злобеете толкова повече ви се връща

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   ПУ ЦЯЛ ДЕН ГЛЕДЪМ ФОТОТУ С МАЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ШУШЛЯКА И СЪ КЕФЯ!!! Е, НЕМА ТАКИВА ШТАСТЛИФЦИ КЪТ НАЗИ-КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))))))))
   МУ ХААААААААААААААААААААААА

 3. Ще е труден мач. Не може ли някои футболисти от първия отбор, които не са взели участие в мача вчера, да изиграят поне едно полувреме днес? Например новия французин който влезе за 5 минути, може да направи едно полувреме.

  • Ми то такъв е змисълът на този втори отбор ама да видим.Та в тоя ред на мисли не само франсето ами и Тонев и Тошко могат да се поразтъпчат малкона терена.

 4. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ КЛОАКОМОТИФ ША ГУ БЪДИ!!!!!!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ!!!!……РОМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!!!
  МУ ХАААААААААААААААААААААА

 5. 4
  10

  Готови сме за поредното 6:0 срещу неградските недоразумения с дялани глави и лица-задници! Петата още стърчи от жълтите пърдялници

  • 2
   9

   Фекале, да ти сера в устата, жълта брантийо

Comments are closed.