Играл в елита на Франция и Италия подписва с Ботев в сряда

44
1335

Ботев (Пловдив) ще привлече в състава си защитника Самюел Супрайен, предава „Спортал“. Това е дългоочакваният бранител, когото очакват при “канарчетата“. 32-годишният играч идва с много сериозна визитка, като има няколко пълни сезона в Лига 1 на Франция и два сезона в Серия “А“ с Верона, както и един в Серия “Б“. Последно Супрайен е играл за Оксер в Лига 2.

Бранителят пристига за подпис с Ботев в сряда, като се очаква веднага да се включи в тренировъчния процес на „канарчетата“.

В кариерата си Супрайен е играл за Рен, Дижон, Верона и Оксер.

44 КОМЕНТАРА

 1. ШАМПОАНИ ША СТАВЪМИ НА НЕГУ!……И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ КЛОАКОМОТИФ ША ГУ БЪДИ!!!!!!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ!!!!……РОМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!!!
  МУ ХАААААААААААААААА

 2. КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААА

 3. 4
  2

  Страхотно попадение, само дето последната година играл 2 мача. Да, два мача, за купата. В БОТЕВ дали имаме футболист, който да е играл само 2 мача? КАКВА ли е причината? Може би контузия? Ако е в краката, ще го излекуваме. Ама ако е в главата? Какво ще го правим? Малко ли ни е ИЗРУДин, който не го слуша главата, ами още един? Сега остават още 3 дена спокойствие и надежда. След мача с Пирин, започва АГОНИЯТА, като предния сезон! О..х да се почва, че да свършва!

 4. 11
  1

  Предполагам че е централен защитник, защото това ни е най невралгичния пост. С опита си ще помогне ма Чернев, Пройчев и Работов да израстнат.

  • 5
   1

   За тази работа има треньор. Кр. Димитров кой го направи добър защитник и къде? Мислиш ли, че някой ще си даде хляба? Занаят се краде, а не се учи!

   • Ами аз не казвам че ще седне да ги учи в класна стая. На терена се учат нещата и в мачовете.

 5. 6
  7

  Клакьорите- гъзолизци на началниците в Ботев пишат простотии, заяждат се с локомотивци, слагат минуси, но не казват нищо критично за играта на отбора и виновниците за това. Питам ги, сега вземате по някой лев, но като дойде края на полусезона и Ботев е на последните места, тогава как ще се чувствате? Такива плазмодии като вас са виновни за днешното състояние на Ботев, на футбола в България, а и на нашето положение като хора. Вижте съседните народи. Всички са по добре от нас, дори и във футбола. Спрете да се продавате за жълти стотинки, а дайте да изгоним фарисеите от храма!

 6. Спите ли добре столипиново и лаута явно не като чуете добри новини за отбора на Пловдив Ботев Пловдив и испадате в някаква лудост е ако не можете да го преживеете лаута гората и важето И МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ОКСЕР 7-1 ХУБАВ И ЛЮБИМ СПОМЕН ВИ Е ТОВА

 7. Като чуя за Оксер и ме хваща тънкосер!

 8. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

  НЕ Е ВРЕМЕТО СИГА КУГАТУ ПАРОВОЗА Е ПОД КОТА ГУВ НЪ ДА ГЛЕДАМИ В КАНЧИТУ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!! АКУ ТРЕБЕ И ПЕТ КРУШИ ША ИМА В БОРДЪ!!! ВАЖНУТУ Е ЦЕЛТА-КОНДОФРЕЙ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
  МНОГО МОЛА АПАПИ ДА БАЧКАТИ ПО КАЗАНИТЕ ЦЕЛОДНЕВНУ!! ЧАКА НИ МНОГУ РАБОТА!! ЧЕКАТ НИ 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 563 БАХУРА ЗА ЕКМЕК!
  ОТ НОВИЯ СИЗОН СЕ ВЪВЕЖДАТ ТРИ СМЕНИ! ША ИМА И НОШТНА!! УЧАКВЪМИ ПРИХУДИТИ ОТ НОШТНАТА ДА СА ТРОЙНИ, ОТЧИТАЙКИ ПСИХИКАТА И ВРОДЕНЪТА ПРЕДПРИИМЧИВУСТ НА НАШТИ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЦИ НОШТНУ ВРЕМИ!!!!!!!!

 9. РУКУВОДСТВУТУ В НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТИ УТБОР КЛОАКОМУТИФ СА ЗМАМНИЦИ, А ЧУРБАДЖИЯТА Е СЕЛСКИ БАСТУН!! БАТАЛЯСАФА НЪ И АЙДИ В ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!:)))

 10. 1
  7

  Този е Шайен!!! За по-неграмотните, така се нарича едно от индианските племена!СЪДБА!

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

   КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 11. 6
  12

  Заприличахме на старчески дом и сиропиталище. Докарват ги или муруци, или от детската градина. Изобщо кърпим отбор. Забравихме купата, забравихме тройката, забравихме европейските турнири. Изглежда бащата на Зингаревич е спрял парите. И Бойко го няма да даде пари за стадиона, трябва да чакаме Цв. Василев да се върне. Трябва да се въоръжим с вазелин, особено срещу Лудогорец, ЦСКА и Арда. Хубаво, че мангалите закъсаха и те, та няма да има голям срам. И каква ни е перспективата? Ако от младите нещо излезне, ще го продадат. Ако за нищо не става, ще го изгонят. От старите е ясно, ще чакаме застраховка, ако някой почине на терена. Тошко до нова година ще влиза във форма. Тонев има хронична контузия и ще си замине. Твърд е само Валентич, и да падаме и да бием, той не си тръгва. Изобщо цветя и рози. Но както е казал народа: няма да е все така!

 12. 5
  2

  1992/1993 Купа на УЕФА
  Оксер – Локомотив Пловдив – 7:1
  А Словачко направо ще ги смачка! И по-добре защото после Копенхаген ще ги наебе

 13. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  РУКУВОДСТВУТУ В НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТИ УТБОР КЛОАКОМУТИФ СА ЗМАМНИЦИ, А ЧУРБАДЖИЯТА Е СЕЛСКИ БАСТУН!! БАТАЛЯСАФА НЪ И АЙДИ В ЛОМ ИЛИ КОНДОФРЕЙ!:)))

  • 2
   3

   ами то какво друго ви остава на вас освен да злорадствате на Локомотив… скоро обаче сте нямали повод, дънни риби никому ненужни…
   жал ми е за вас

 14. 6
  8

  6:0!Ние така не си бием и кучето…)))))))))))))))))

 15. 3
  2

  И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ ША СА НАМЕРИ ЛЕК ЗА БОЛКЪТА У ГЪЗО

  ОТ ПЕТЪТА И ШЕСТТЕ ДЕБЕЛИ КУРА. ШЪ ПРОБВАМ НА СТОЯН КАНАРА ОТ

  КУРОМЕЛА.

 16. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  3
  3

  И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ КЛОАКОМОТИФ ША ГУ БЪДИ!!!!!!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ!!!!……РОМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!!!
  МУ ХАААААААААААААААААА

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   КОЛКО ДУШЕВНОСТ И ЛЮБОФ ИМА В СЕРСАТА НА РОМИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?!!!!! КЛОАКОМОТИФФ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕПОДПРАВЕНА, ИСКРЕНА, ЛЮБОФ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ!!!!!! ВИНАГИ С ВАС АПАПИ ОТ ВЕКОВЕ ТА ЧАК ДО КОНДОФРЕЙ!!!! ДО ГРОП!!
   https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
   МУ ХААААААААААААААААААА

  • 6
   2

   Извинявам се, ама трудно се броят толкоз голове, та затова съм допуснал грешка. 7:1 не 8:1.

  • ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
   3
   2

   НИЙ В КОНДОФРЕЙ И МАГАРИТАТА НЕ СНЕ СИ БИЛИ ТАКА!!!
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • Лекувайте я тая Абе ти докога ще си говориш сама?
   2
   3

   От ваксината ли така изпростя така или от 6-те бахура?

 17. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  7
  1

  ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ЛЕТИ НАГОРЕ И НАПРЕД, А НАШИЯ ЛЮБИМ УТБОР НА СИЧКУТУ РОМ ПУ СВИТА, ЗАТЪВА В БЛАТУТУ!!! КОНДОФРЕЙ НИ ЗОВЕ!!!
  МИТРЕТО ГУЛЯМЪТА КРАТУНА, ВОДУНОСКАТА ГОНИ 35 ЛАЗАРНИКА, АМА ПАК ЗНАЙ КАК СЕ БИЯТ ДУСПИ!!!:)))) ТАКА, ЧИ И ТОА АПАП ША ИГРАЙ ДУБРЕ В ЗАШТИТА!

 18. 6
  2

  Визитката му е добра, но за съжаление за последната година е играл само в два мача за купата. През останалото време е бил резерва. Дано да не е забравил, от къде се рита топката.

 19. 4
  6

  БРАВО! БРАНИТЕЛ! АШКООЛСУН! ША НА БРАНИ ОТ БАХУРИТЕ!

  • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)
   4
   1

   ЗНАЕ ЗА БАХУРИТЕ, АМА НЕ МУ ПУКА! УСВЕН 188 453 БАХУРА ПРЕД НАП И 453 543 ЗА ЕКМЕК И ЗАПЛАТИ, ИМАЛУ И ЗАЕМИ………………………, АМА КВО МУ ДРЕМИ, ТОЙ Е ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, НЕ В УТБОРА УБИЧАН ГЛАВНУ ОТ СВИТОВНАТА РОМСКА ОБШТНУСТ-КЛОАКОМОТИФФФ!!!

   • 12

    Кой мач? Мача в който се подиграха с ЛокУту? 8:1?? За този мач ли става дума?

    • Ненормалник! Не са 8:1 а 7:1. Ясно ли я? Има разлика!

 20. 6
  12

  На 32 години младеж,правоверен,последната година има 2(два) мача и още един трансфер треньор на U19 е напълно ЕПЕЛИРАН мека китка,абе чист ПЕДЕРАСТ си е,типичен ЖЪЛТ помак

 21. 6
  5

  Малии братя мюсюлмани ще ставаме 1ви алколсун с тези новите

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   ШАМПОАНИ ША СТАВЪМИ НА НЕГУ!……И СЕ ПАК, ЯЗ СЪМ СИГУРИН, ЧИ КЛОАКОМОТИФ ША ГУ БЪДИ!!!!!!!!! КОЙ ДРУГ, АКО НЕ НИЙ!!!!……РОМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!!!
   МУ ХАААААААААААААААААА

Comments are closed.