Фен клуб Локомотив с обръщение след обещание на Общината

53
647

Уважаеми Локомотивци,
Уважаема градска управа,
Уважаеми съграждани,

Ние, привържениците на Локомотив (Плодвив) и работната група, ангажирана да следи строителството на стадион „Локомотив “ сме силно обезпокоени от случващото се в последните дни в нашия град.

Както по-рано информирахме обществеността, през изминалата седмица, наши представители се срещнаха с г-н Райчев (зам. кмет на Община Пловдив) и г-н Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив). На брифинга, двамата граждански представители, изразиха категорично пред нас, че Локомотив (Пловдив) ще получи еквивалентната стойност на сумата, която ще бъде гласувана на сесията на ОС за закупуване на седалки за стадион „Христо Ботев“, както и за препроектиране на същия стадион.

Незнайно защо обаче, не ни беше споменато, че освен 60 000 лв., които ще се използват за актуализация на проекта, пловдивският данъкоплатец ще трябва да доплати още 36 000 лв. за инвеститорски надзор, 120 000 лв. за авторски надзор и 116 400 лв. за строителен надзор. Всичко това забележете за крупната сума от общо 332 400.00 лв.

Учудващо защо, само 2 дни след изборите, гореизброените суми са предвидени като точки в дневния ред в сесията на ОС на Община Пловдив тази седмица. Държим да подчертаем, че тази сума е извън предвидените 1.6 милиона, които са обещани за нов терен и нови седалки на стадион „Христо Ботев“. Така цялата стойност на инвестицията скача на почти два милиона лева.

Ние, от работната група, в качеството ни на граждани и данъкоплатци на Община Пловдив, искаме да отправим следните въпроси:

1. Защо на съвместната ни среща не бе споменато, че на сесията на ОС на Община Пловдив ще бъдат гласувани освен средствата за актуализация на проекта (60 000 лв.), още 36 000 лв за инвеститорски надзор, 120 000 лв за авторски надзор и 116 400 лв. за строителен надзор?

2. След като ни уверихте, че в плановете на Общината е предвидено отпускане на средства за изготвяне на идеен и технически проект за сектор А на стадион Локомотив, защо същите не бъдат гласувани заедно със средствата, които ще бъдат отпуснати ОТНОВО за стадион „Христо Ботев“?

3. Защо отново се отпускат повече средства за единия стадион, за сметка на другия, въпреки, че получихме неведнъж вашето уверение за равнопоставеност?

4. В тези 25 милиона, които бяха отпуснати за изграждането на стадион „Христо Ботев“ не са ли предвидени съответните суми за строителен, инвеститорски и авторски контрол и ако не, защо? Не се ли превръща стадион „Христо Ботев“ в новия „Колодрум“ – бездънна яма, в която се наливат общински и държавни средства?

5. Кога да очакваме същата сума, а именно 332 400 лв да бъде предвидена за гласуване в дневния ред на Общинския съвет на Община Пловдив за инфраструктурата на стадион „Локомотив“?

Приемаме действията ви от последните дни, като поредното налагане на двоен стандарт спрямо пловдивските ФК, което е в разрез с разбиранията ни за равнопоставеност.

С уважение,

Работна група,
Фенклуб Локомотив (Пловдив)

53 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  жълтите мангали пак се опитват да откраднат. забравят, че престъпленията се наказват

 2. 2
  3

  мангалите пак гледат в чуждото канче. Има 2 граждански комитета следящи какво става на колежа явно…

  • През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

   • Левент Назифоглу и Зеки Байрям харесват това

 3. 6
  1

  Румънският елитен отбор Сепси е един от клубовете, които проявява много сериозен интерес към голмайстора на Ботев Коматево Атанас Илиев.

  Според информация на KOTASPORT от Сепси се очаква да започнат директни преговори с Ботев Коматево за бившия футболист на Монтана.

  Румънците също така ще влязат в контакт и със самия играч, за да се разберат за неговите лични условия

  • Стоян канара каза и отсяка…..а сте продали Наско спирам да акам ва да сейба.

 4. Ама как ви шибахме без вазелин!🏆🏆🏆🥈🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  5
  2

  Ебането на жълта проститутка 2010 с 6-0 им е нанесъл сериозна травма, като чета психо комемнтарите им. Не е е лесно да си жълт парцал, да те бият и гаврят!!

 5. 8
  1

  Един въпрос към жълТУРЦИте ! На база какво искате постоянно пари не мога да разбера?
  На последните шествия се видя с Пловдив кой е повече ( не говорим села и паланки, а за Пловдив ) ето и фото факти: https://ibb.co/Cz3xkPh https://i.postimg.cc/ydQ5sSfL/shestvieto.jpg

  • 6
   2

   Нека жълтите курви позлобеят малко, докато се сблъскат с новата, страшна реалност за тях! Все пак болката им отзад от петата и 6-0 е убийствена и трябва да се облекчава периодично с някоя жалка новинка!

  • 1
   4

   До горе пишещи мюсюлманин, факти на финала за купата публиката на Пловдивския любимец 20000,мюсюлманите от лайнут джамия 3-4000.когато Ботев Пловдив е бил създаден от група пловдивски ентусиасти вярващи че Пловдив заслужава да бъде представен, лилави те венци са били някъде на път от Индия към Пакистан. Когато Ботев е печелил слава за Пловдив и България малцинствата са нахлули в града ни и ние като едни толерантни хора сме ги приели те се възползват от това и паразитират на гърба на пловдивчани. А до това кой е турски ибрик да погледнем назад в историята да попитам какво е това…………..

   Турчинът Левент Назифоглу е новият собственик на „Локомотив“ (Пловдив), съобщи досегашният собственик Емил Наков. Сделката вече е факт. Турчинът взе 97 процента от акциите на пловдивския клуб. „На сключването на договора присъствахме аз, дъщерята от първия брак на покойния

   президент Александър Тасев – Ирина Тасева, съпругата му Таня Тасева и г-н Левент Назифоглу. Всичко беше прозрачно и може да го поздравите като нов собственик на Локомотив (Пловдив)“, заяви Емил Наков.

   Той добави, че остава личен съветник на Левент Назифоглу, като ще го консултира безплатно. Освен това, Емил Наков е получил пълномощно от Левент Назифоглу да представлява Локомотив (Пловдив) в професионалната футболна лига????????? И ето за десерт https://youtu.be/1qnOOqwFRiY.

   • През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
    https://ibb.co/DrjKTtv

    • 1
     1

     До горе дишаш тия лепило лилав педал, недей се пени мишкоили си пети клас или не помниш как ходите с зурни и тъпани по стадионите в България наричате се юве, в отбора ви беше и е пълно с мангал, бяхте осеменени с турска сперма, след това дойде един убиец и мафиот който искаше първо да вземе Ботев Пловдив но удари на камък. И зрънков къде е купата май е при Наков. Хахахаха. А и да не забравя да пратиш много поздрави на брат ти вълчо незаконното такси. Хахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахах. Все пак сърцето му е льоко а бъбреците доко. Хахахахахахахахахах

     • Когато турците и циганите от околията обиждат българите се случва това:

      После да не се чудиш защо локомотивците ви надуват тиквите от бой където ви хванат…

      Дееба и шматките страхливи…

   • Густо майна,как „фйеновете“ на селското сдружение се изнизаха като насрани за отрицателно време след финала на финалите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. 2
  5

  Това са измишльотини. ЛОКОТО няма нужда от подаяния. Ние си имаме влиятелни хора в града, които со готови веднага да помогнат на отбора .Например,Бонев, Узунов, Нежния, Рефан и др. САМО ЛОКО.

 7. 🔥🔥🔥ЕКСКЛУЗИВНО: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ПРИВЛЕЧЕ ВРАТАР НА БАЙЕРН МЮНХЕН

  ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Лукас Рейдър. Вратарят подсилва “черно-белите” с контракт за 2 години. Тази сутрин той проведе първа тренировка с новите си съотборници.
  Лукас Рейдър е роден на 30.12.1993г. (27г.). в Есен, Германия. Минал е през отборите на Байерн (Мюнхен), Витория (Сетубал), Брадфорд Сити, Есен. За последно се е състезавал в Любек.

  Ето какво заяви Рейдър пред lokomotivpd.com:
  “Радвам се, че вече съм част от Локомотив. В Пловдив съм от няколко дена, имах възможност да разгледам града, хареса ми. Знам, че Локомотив е голям клуб с традиции в българския футбол.
  Тази сутрин проведох първа тренировка с тима. Всички ме приеха много добре. Очаквам с нетърпение началото на сезона!“.

  ПФК Локомотив желае успех на Лукас Рейдър с екипа на “черно-белите”!

 8. 8
  4

  тия целия живот им мина в злоба и декларации …. ебати селяните майна заклевам се :))))))

  • 5
   5

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 9. 9
  6

  Виждам че тук има много черно бяла измет която се занимава с отбора на Пловдив Ботев Пловдив черно бели боклуци от лаута и квартал столипиново стига просете на гърба на Ботев Пловдив

  • 3
   6

   Фекале, виждам че си сменил стратегията и визията.
   Обаче миризмата ти е същата

  • 3
   3

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

   • 2
    2

    Бонке взимайси хапчетата черно бяла мастиьо

    • Бонке,
     Защо викаш на другите Бонка ма, кадъно ТУРСКА!?

     • Турската кадъна се казва Галя Топалова – играчка върху тупалките на турскиет собственици на Локоспор

 10. 6
  3

  Работна група-Локо Кистендил е оксиморон.
  Нещо като негър-скиор.

  • 2
   3

   В задачата се пита: Стафунски ли ще изяде Кошински или обратно

   • 2
    2

    Зулума ще изяде Гонзолина

 11. 6
  3

  Няма какво да се прави обръщение, направо нпрокурор.
  Да обясни как така тихомълком се променя проект на обществена поръчка, че и пари се дават за това?

  Спрете тази кражба!!

 12. 6
  5

  Дейба и миризливите ви кюстендилски цигани. Омръзна ни от вас. Не разбрахте ли че няма начин да ви припознаят като пловдивски отбор

  • 3
   4

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 13. 9
  4

  Всичкото буфер да отиват на протест пред министерството на циганите в правителството на Слави.Там им е мястото-да реват и да просят за помощи.

  • 1
   4

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

  • 4
   2

   Ха помак тъп,то се вижда кой проси,дейба вашта мама кюнлииска,вечно на хранилка

 14. 10
  7

  Ей тия мръсни мангал как цял живот живеят на наш гръб. Дръпнаха 10 милиона от колежа за джамията, и сега за всички даден лев искат два мърши лилави докога ще живеете на гърба на Пловдивският любимец. Марш при вълчо и даяната

  • 6
   7

   Аве, умньо, вие “дръпнахте” 27 милиона от джоба на пловдивчани, но пак в другото канче ти е гурлясалото око. Не разбрахте ли всъщност вече кой наистина е отбора на Пловдив? Не е държавния военен клуб, народа обича обикновените отбори. Тези, които взимат купи и еват по шест пъти…

   • Ти повече се интересувай за кюстендилската маала,селяк миризлив

    • През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
     https://ibb.co/DrjKTtv

   • 1
    3

    27 млн от джоба на пловдивчани? Алоо манго, първо се поинтересувай от къде идват парите.

    • 1
     2

     Селски, от твоя ли идват? Я се поинтересувай колко внася Пловдив в хазната на Боко и тогава сметни откъде са. Ама се съмнявам да можеш, с тоя пети клас математиката е трудна

     • Вторият отбор в Пловдив е известен като Боко Пловдив – неслучайно потниците биват извозвани като платени курви на магистралата за по 50лв, а Гондзо, Узун-ага, Зулума и Клошарски агитират за Герб пред шатрата на Шиши.

      СРАМ!!!

 15. 8
  4

  Мангалите серат кръв – както обикновено.

  • 1
   3

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 16. 9
  3

  Цигани прости. Може ли да се сравнява елитен жребец с краставо и куцо циганско магаре. Я, мирно в гетото.

  • 1
   3

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 17. 8
  2

  Пудавиебамайката локомотивоциганска!

  • През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 18. 9
  5

  Що не си ебете майката циганска просяци нещастни хайде марш в катуна мърши, лепилари,бургоджий,циганииииии,циганииии.

  • 1
   5

   През 2007 жълТУРСКИ башибозук дойде на Лаута да воюва..Миризливите турци и цигани от околията на Пловдив бяха обърнали националния си флаг…По този начин показаха, че са дошли с мисъл за война…
   https://ibb.co/DrjKTtv

 19. 9
  1

  Видяла жабата че подковават вола, навдигнала и тя крака.

Comments are closed.