Среща при Райчев за стадион Локомотив! Ето резултатите

12
649

Скъпи Локомотивци,

Както обявихме по-рано през седмицата, вече е сформирана работна група от привърженици на отбора, част от тях специалисти в съответните области, която се ангажира да следи строителството на стадион „Локомотив“.

Удовлетворени сме, че резултатите от съществуването на групата не закъсняха.
Вчера, 21.06.2021 г., се проведе среща между представителите на черно-бялата общност и заместник-кмета на община Пловдив, г-н Райчев, която бе изключително ползотворна и за двете страни.

Получихме уверение от г-н Райчев, че средствата за трите трибуни са гарантирани и ще бъдат усвоени по предназначение, съобразно сроковете, заложени в договора между общината и изпълнителя, като особено важно уточнение е, че няма краен срок за усвояване на средствата.
Стадион „Локомотив“ ще бъде въвеждан в експлоатация поетапно, трибуна по трибуна, в хода на неговото изграждане.
В отговор на нашето искане, заместник-кметът гарантира, че трибуна „Спортклуб“ ще бъде следващата, по която ще се започне работа след построяването на трибуна „Бесика“.
Обсъдихме съвместно и проблема с инфраструктурата около стадион „Локомотив“, както и липсата на достатъчно паркинги и подходи каквито са изискванията на УЕФА за типа съоръжение, и единодушно стигнахме до позицията, че това ще бъде предмет на съвместната ни работа занапред.

Дискутирахме бъдещи съвместни действия относно контрола и отчетността на изпълнението на проекта за стадион „Локомотив“, както и идеи за сътрудничество между общината и работната група.

Изказваме благодарност на г-н Райчев за отделеното време, желанието за съдействие и за предоставяне на информация. Вярваме, че тази полезна и за двете страни практика на сътрудничество ще продължи, тъй като строежът на стадион „Локомотив“ е обществено значимо събитие, което вълнува хиляди пловдивчани.

12 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!!АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!!

  УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ:

  Крюшо Котака 06.06.2021 at 13:43
  2
  Повече няма да се разделяме с играчи. Това беше, което обявихме. Тези, които остават, ще изкарат годината“, добави босът на Локо Пд.

  РОМ УТ КИСТИНДИЛ:) 06.06.2021 at 13:46
  2
  ЯЗ НЕ ВЯРВЪМ НА РЪКУВОДСТВУТУ!! ЗМАМНИЦИ!! КРЪВОЛОЦИ!!! ША ГЛЕДЪШ НА НЕГУ СКОРУ ОШТИ ЕДНЪ СЕРИЯ ЗАМИНАЛИ!!!! БАШ ПРЕДИ ИВРОПЪТА!!!
  САМО ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, АНАДОЛСКИТЕ БЛАГУДЕТИЛИ МОГЪТ ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!

  ЧАКА НИ……..ЛОМ!:)

 3. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  2
  1

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!! МИНДЖИФ ДУХАЛ, ЛУКУФ ДУХНА! ГОНЕЩИЯ ВЯТЪРА ДУХНА!……….КОЙ ОСТАНА?????
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 4. 1
  2

  „тъй като строежът на стадион „Локомотив“ е обществено значимо събитие, което вълнува хиляди пловдивчани.“
  Ко ? Не !!
  АХХАХААХАХХАХАХХАХААХХА
  Хиляди?!?!?!!

 5. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  2
  1

  КАШОНА НАПРЕДВЪ!!! ПУФ ПАААФ…………

 6. 2
  1

  Мангалите защо винаги имат нуждата да си представят терзанията публично? Напълно безсмислени бръщолевици, за които на никого не му пука – те не го питат, но той Вълчо да си каже. 😀

 7. 3
  4

  Парата е усвоена сега чакаме Бесика да се направи ………..ама на куково лято.Като гледам и Крушарски как се е затичал да прави базата направо ми иде да се гръмна.
  Най добре ще е да ни закрият защото не сме клуб като клуб.
  Вижте Ботев клатушкат се ама ето,че идва отново техният момент на радост и нищо чудно да ни направят бързаци седмаци тази година.

  • 2
   1

   Айшето пак „пророкува“…
   До сега каквото е казала, все обратното става🤣🤣🤣

 8. 2
  4

  Балъци, ама с Пета и 6-0 ще се стори докато свършат 12 милиона, три трибуни….

 9. 3
  3

  Също като при папагалите. Добре, че не бутнахме стадиона.

 10. 2
  4

  Пак ЛЪЖИ.
  Ще е цяло щастие ако се завърши поне Бесика. Никога, никой не е имал намерение да строи повече, но балъци се лъжат лесно

Comments are closed.