Локо продава и Георги Минчев, трансферът на Карагарен отложен за зимата

128
2116

Трети трансфер в посока чужбина може да осъществи Локомотив Пловдив. На „Лаута“ са получили оферта за Бирсент Карагарен, но продажбата му се отлага за зимната пауза. Не така обаче стоят нещата с Георги Минчев.

„Черно-белите“ са получили солидно предложение и за него. Първоначално собственикът на клуба Христо Крушарски е бил готов да го отхвърли, но е бил убеден от останалите в клуба, че е по-добре да го приеме, твърди в днешния си брой „Мач Телеграф“. Според информация на вестника в касата на Локомотив ще влязат над 300 000 евро при продажбата на стрелеца.

Георги Минчев дойде през миналото лято в Пловдив със свободен трансфер от Царско село. Той записа 30 мача за първенство, в които отбеляза 9 гола. Нападателят блесна с попадението си срещу Тотнъм при загубата с 1:2 в Лига Европа, както и с красивия си гол при рекордната в историята на пловдивското дерби победа с 6:0 над Ботев.

Локомотив вече успя да продаде двама от титулярите си. Вратарят Мартин Луков поема към Саудитска Арабия, където ще подсили Ал Тай. Героят от финала за Купата с ЦСКА-София Момчил Цветанов пък заминава към Южна Корея.

128 КОМЕНТАРА

 1. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))

  ПОЧУВСТВАЙ ДУХА НА УТБОРА!!!! ПОЧУВСТВАЙ ВЕЛИЧИЕТО НА КЛОАКОМОТИФФ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. Тотална разпродажба - Сичкото локо на тезгяха

  Сичкото локо на тезгяха . Ами ся , ко прайм ?
  То бива – бива продажба , ама на цял обор !
  Спри се бе , градушарски , спри се бе , гнидо !

  • Тошко МЕКИЦАТА - дебелия НЕНУЖНИК на средна възраст с ФАЛШИВАТА ОФЕРТА
   2
   3

   Ами то и Тошко чака оферта ама….

   • ЧЕНГЕЛЬ ЮМЮРБУРСУК КЛОАКОМОТИФУГЛУ ОТ АДЖИСАНА:)

    А ВЕ, АПАПИ, КВО СТАНА С ОНЯ КРАЧУН УТ СФИНКТЕР ДЖОРДЖЕ? НЪЛ БЕШИ НА ПРОБИ??………….КАК ГИ ПРОБВЪТ ТОЛКУЗ МНОГУ НОВИ УТ ХАРЖИНТИНА, ОТ КУКЛИН, ПОРДИМ, МЕРИЧЛЕРИ, МАНГАЛИЯ, ЛОМ………….ТО НЯМА МЯСТУ ПО ТЕРЕНЯ??? ТА КРАЧУН ДА НИ Е ПРИ КОКАЛА В ЛОМ?:))))))))))))))))))

 3. Каралегенчето докара ли ги до 40 килца? Скоро и ма него жа му излей късметят.

 4. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

  • Стоян канара каза и отсяка уя да ми изсъхне ако нявга стане говняжа ва да сейба.

   • Самохвалството е симптом на комплексарщина, Бонке.

 5. 4
  3

  Настъпи момента да се помоли някой от клуба на Бруно и да му се извини… а после да го покани обратно да се върне в Локомотив.

   • 4
    2

    Мокрите сънища на един потник.

    Разгледай много много внимателно списъка на МФ. Там няма нито едно лице или фирма, свръзана с Ботев. В същото време в него е наличен Георги Попов, който е бившия собственик на Левски и както виждаш Левски си го има и се готви да играе в новия сезон без проблем. Да не говорим, че вътре е и Националната лотария… ама ти си мечтай, то какво ти остава.

    • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
     2
     1

     Самуилов и Палийски са поставени лица на Пеевски. ПИМЛ е фирма на Пеевски. Това, че ВСЕ ОЩЕ ги няма в списъка ви държи на повърхността.
     Разгледай много внимателно как се финансира Путяф6 в момента и ще разбереш какво ви чака.
     ИНСА Ойл с тези 60 милиона кредит от ББР нищо ли не ти говори?!
     Отделно мислиш ли, че държавата и в частност Общината ще продължава да не си събира таксата за базичката?! А дали стадиона, ако изобщо стане, ще ви бъде даден без наем както искахте? Само този наем ще ви фалира за няколко месеца…

     • Проблемът при теб е, че имаш голи твърдения и никакви доказателства. Благодарим за съчувствието. Не забравяй, че стадион Локомотив също е общински.

     • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
      2
      1

      Стадион Локомотив също е общински, но не е грандомански като вашуя и затова наема ще е много по нисък. Спомни си какво каза Крушарски когато Бб искаше да строи голям стадион в Пловдив точно на Лаута…
      Какви доказателства искаш?! Че Ачо и Самуйлката са хора на Пеевски ли??!! Ами прочети ми ника!

     • 2
      1

      Ами представете ни доказателства КОЙ плаща в ботяф6. Публикувайте си финансовия отчет! Едва ли е Кошински.
      А й като си говорим за доказани твърдения да попитам – къде са ви доказателства че сте създадени през 1912 от 11 годишен?

  • 1
   1

   Мокрите сънища на една жълта мисирка с епилирани крачета

   • Като нямаш собствени тези, копираш тези на останалите. Излишен човек с гладък мозък.

    • 1
     1

     Не. Просто ти показвам колко безумни са твоите.

     • 2
      1

      Самохвалството е симптом на комплексарщина, Бонке.

     • 1
      1

      ни в клин, ни в ръкав …
      но поне се радвам, че си го запомнил, въпреки че не си го разбрал…

 6. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!! МИНДЖИФ ДУХАЛ, ЛУКУФ ДУХНА! ГОНЕЩИЯ ВЯТЪРА ДУХНА!……….КОЙ ОСТАНА?????
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 7. 3
  5

  Бях го писал преди месец, пак ще го повторя сега. Три години поред се радвахме на небивали успехи. Клубната ни витрина се напълни с купи. Станахме и вицешампиони. Нека сега направим 1-2 стъпки назад. Няма лошо. Нито един отбор в Б-я не строи едновременно и клубна база и стадион. Ние го правим, благодарение на г-н Крушарски. Затова нека продаде каквото може, за да осигури средствата за базата ни а за стадиона вече ги имаме. След като се направят 3-те трибуни, аз съм сигурен че той пак ще осигури средства за изграждането и на Централната трибуна. За нея и Общината ще помогне. Така че нека спрем с нападките и обидите. След 1-2 години ще се радваме на най-модерният стадион в България и най-новата тренировъчна база за школата ни. Като прибавим и тази на Говедарци, която Крушарски сам построи , много народ ще ни завижда в скоро време. Оставете ги кюндарите от Коматюу. Те кръв пикаят от злоба и яд. Не им обръщайте внимание. Само Локо.

  • ВЕРВАМИ ТИ БРАТЕ ШУКРИ!:)))))))))))))
   МУ ХААААААААААААААААА

  • Авраме,ти се моли Крушарски да успее да премине през тази буря….

  • Никой нямаше да му се сърди ако просто беше излязъл и казал истината. Но когато говориш, че ще ставаш шампион и че ще надскочиш Стефка, а в същото време разпродадеш и най-вече изгониш класни играчи с договори и не взимаш НИТО ЕДИН на тяхно място, то тази реакция на феновете е съвсем нормална. Честно ти казвам аз мисля, че този човек е психично болен. Просто нямам друго обяснение на делата и думите му…
   А въобще да не споменавам, че миналите години също без пари Бруно сглоби шампионски отбор…
   Хайде малко да помислим!

  • Да Аврам Бакалина………… Пич, ти сам вярваш ли си? Защо не си продаваш олиото и маслото и да не даваш акъл? Крушарски рано или късно заебава мангалите от Лаута ………….

   • НА ВНИМАНИЕТО НА ГЛУПАКА АВРАМ БАКАЛИНА
    Крюшо Котака 06.06.2021 at 13:43
    2
    Повече няма да се разделяме с играчи. Това беше, което обявихме. Тези, които остават, ще изкарат годината“, добави босът на Локо Пд.

 8. „Локо фен“, защо мълчиш? Кур в остата ли държиш?!

 9. крушарски, ти сам си призна, че си курва – бил за продан….
  тъп, тъп… та чак дрънка

 10. 4
  4

  Да го духат Жълтите подлоги и юПотниците на адвокатите!!!Локомотив ще е фактор в първенството идиоти

  • Ще, ще… Сега си пий хапчетата и си лягай, Наполеончо

 11. Успех на Локомотив, и приятно гълтане на ЛАЙНА
  2
  5

  Наистина ли вярваш, че някой ти чете постовете, Бонке?

  • ни в клин, ни в ръкав …
   но поне се радвам, че си го запомнил, въпреки че не си го разбрал…

 12. Крушарски превръща Локомотив в Черноморец Бургас-София
  8
  2

  Крушарски, каза че и ти се продаваш. Кажи си цената. Искам да те купя.
  Каза също, че всичко се продава. Майка ти и тя ли се продава? А жена ти? А дъщеря ти? А сина ти?
  Ти си кръгъл олигофрен. Това обяснява защо бизнеса ти не печели

 13. 7
  1

  Кой е този, който „е посъветвал Клошарски“ да продаде Минчев?
  Кажете кой е за да го убием с камъни!
  Нима има обаче такъв човек, който да може да убеди говедарския ИЗРОД да направи нещо@?
  Стига ЛЪЖИ, Клошарски!!!

 14. 4
  3

  да са маха, и без друго не се раздава за отбора

  • МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
   3
   1

   ЕЕЕЕХ, МИНДЖЕФ, МИНДЖЕФ И ТИ ЛИ БРУТЕ?

   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА

 15. 3
  5

  Тоя фекала на кви медикаменти е ? Явно баща му има парафин след като се прибере и му пука трътките ! Толкова ли да боли бе жълста курво хахахаахахахахааахахаххаахахахахахахахахахахахахсххссхсхахаххааххааххсхсааа

 16. Гонзо е виновен, той шепне на ушенце на наш Крушарски да продава. Той си взима комисионните, а Крушата си мисли, че с юноши ще стане. Дилетант е нашия собственик. Аджамия!
  Я купим някои свестен, я не.
  Г о н з о – ВЪН!

 17. 3
  6

  Жълтите изроди и потниците на адвокатите, защо не си го намушате в големите лайняни усти? Ебавайте си най-милото и за отбора на Пловдив няма да мислите! Потниците, взехте да надигате празни тикви! Веднъж ви ги строшихме, да не се наложи пак да ви се случи случката! За жълтите олигофрени не ме интересуват, защото те са винаги на колене с вдигнати меки, пухкави ръчички!

  • УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ:

   Крюшо Котака 06.06.2021 at 13:43
   2
   Повече няма да се разделяме с играчи. Това беше, което обявихме. Тези, които остават, ще изкарат годината“, добави босът на Локо Пд.

  • 6
   1

   Ти на Локо ли си фен или на Крушарски?!
   Ние ли разбихме отбора или той?!

 18. 2
  7

  Добре е, че тази година има много кандидати за изпадане – Берое, Ботяф6, Левски, числото… та може и да се спасим с юношите…

 19. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  2
  2

  БРАТЕ МЮМЮНЕ ПОД МЕНЯ, ТУК КУМИНТИРЪМИ НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)!!! ВЕЛИКИЯ БОТЕВ СЕ КУМИНТИРА В ДРУГИ НУВИНИ!!
  ТИ ПЕРСУНАЛНУ, ЛИЧНО, БРАТЕ МЮМЮНЕ ЗАДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ ПУПЪЛНЕНИЯТ И ПРЕКРАСНИТЕ ИСХОДЯШТИ (ПО НУЖДА) ТРАНСФЕРИ В НАШИЯ РОДЕН ПРЕДИМНО РОМСКИ КЛОАКОМОТИФФ!??? ПУФ ПАФ:)))))

  • 5
   4

   Летят оферти за играчите на Локо с договор (тези без договори се махнаха отдавна). Мераклия има дори за хронично недохранения Бирсент. Само за брадата няма. Защо така бе Мите?

   • Тошко МЕКИЦАТА - дебелия НЕНУЖНИК на средна възраст с ФАЛШИВАТА ОФЕРТА
    5
    4

    Да не би да дойде оферта за Тошко НЕНУЖНАТА МЕКИЦА, че се радваш толкова?

    Защо пак гледаш в паницата на големите, циганино?

   • 2
    3

    Жълт ИЗРОД олигофрен!

   • Недей че утре Крушата и него може да продаде. Аз лично много ще се радвам ако това стане. Да останат Пиргов,Гомис, Витанов, Умарбаев и Салинас. Другите да ги прдава. Все ще има един-двама качествени от новите попълнения, така че ще се оправим. Горе главите.

 20. 8
  8

  Пак плачете на чужд гроб забравяйки че Пеевски е СЛЕДСТВЕН. Скоро и всички негови фирми като БотевЪ 2010.
  Някои фирми вече сами връщат заграбеното от ББР.
  Вие малко трудно стопляте защото сте от село

  • 5
   4

   И Крушарски е на тезгяха, сам го каза че има оферта и за него. Трябва да кешира

   • 6
    1

    Добре, но това на вас как ви помага?!

   • 3
    3

    Дано да е така! Дано някой го купи и го прати на някоя галера тоя изкуфял дъртак, който разби Локомотив

 21. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  4
  1

  БРАТЯ РОМИ, ИНТУСИАЗМЪТ ПАДА ГЛАВУЛОМНУ!!!!!АРТЪКПЪРТЪЦИТЕ СЕ СПОТАЙВЪТ!! И НАЙ-КРИВИТЕ И КУХИ КРАТУНИ РАЗБРАХА, ЧИ ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ, СРЕД ГУВ НЪТА И НЕМА ВАДИНИ! НЕКА ДА СЕ ПОСМЕЕМ И ПОВЕСЕЛИМ. ВЕСЕЛБАТА Е В РАЗГАРА СИ!!!

  УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ:

  Крюшо Котака 06.06.2021 at 13:43
  2
  Повече няма да се разделяме с играчи. Това беше, което обявихме. Тези, които остават, ще изкарат годината“, добави босът на Локо Пд.

  РОМ УТ КИСТИНДИЛ:) 06.06.2021 at 13:46
  2
  ЯЗ НЕ ВЯРВЪМ НА РЪКУВОДСТВУТУ!! ЗМАМНИЦИ!! КРЪВОЛОЦИ!!! ША ГЛЕДЪШ НА НЕГУ СКОРУ ОШТИ ЕДНЪ СЕРИЯ ЗАМИНАЛИ!!!! БАШ ПРЕДИ ИВРОПЪТА!!!
  САМО ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, АНАДОЛСКИТЕ БЛАГУДЕТИЛИ МОГЪТ ДА НА СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!

  ЧАКА НИ……..ЛОМ!:)

 22. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  4
  2

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!! МИНДЖИФ ДУХАЛ, ЛУКУФ ДУХНА! ГОНЕЩИЯ ВЯТЪРА ДУХНА!……….КОЙ ОСТАНА?????
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!

 23. Аз Крушарски се наричам, и съм пич голям.
  Щом градушка се покаже, аз съм първи там.
  Яхвам първата ракета и политам с мръсна газ!
  Слушайте да ви разкажа, как започнах всичко аз!
  Беше нейде през ноември, спомням си го като днес.
  Дойде внучето на Тато, май че беше с Мерцедес.
  Искаш ли?-ми казва Тошко-ние с тебе на шега.
  Да направим бизнес общи, ще останем под пара.
  Хич биля не се замислих, зер ще имам друг късмет.
  И нали съм хаирлия, всичко тръгна кат’ по мед.
  Тъй започна тя играта, ГЕРБ ни бяха мощен гръб!
  Облаци из небесата, погнахме със дълъг прът!
  Уж с ракети ний ги борим, за да не удари град.
  Но с ракетите-къде ти, сметките не ще излезят брат!
  Тъй я карахме орташки, Тошко, азе и Тиквун.
  На доверие юнашко, и деляхме бял самун!

  • 6
   4

   Стоян канара съм от Стряма
   Путчица съм аз голяма
   Ще разтворя задни бузки със усмивка
   Шестия бахур в мен да се изплиска.

   • 2
    4

    Жал ми става…. за Стоян. Не за Стойчо Генов!
    Щото Стойчо е избрал, чрез Стоян да пробва своя “гений”.
    Туй е грешка най голяма, както всички знаем,
    Стойчо няма тоз талант, нечий образ да извае!
    Стойчо може с показалец, по клавишите да чука.
    Но Перото на художник и поет, се изисква тука!

 24. 6
  1

  Даже и Крачуна не иска в гетото. Подписва с Локо ама от София. Само Малчо ви остана.

 25. Летят оферти за играчите на Локо с договор (тези без договори се махнаха отдавна). Мераклия има дори за хронично недохранения Бирсент. Само за брадата няма. Защо така бе Мите?

  • 5
   1

   Никой няма толкоз пари, колкото струва Кифлата.

   • Какъв ЧУДЕСЕН пас на Неделев! Жалко, че там нямаше негов съотборник
    1
    1

    А за Тошко МЕКИЦАТА оферти НЯМА

 26. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  4
  1

  ТРАДИЦИОННУ ФЕНУВИТЕ НА КЛОАКОМОТИФ, ПУДКРЕПЯТ УТБОРЪ!!! ШТЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  ТАКА Е БИЛО, ТАКА И ЩЕ БЪДЕ!!! КРЪФТЪ ВОДА НЕ СТАВА!!!!!!

  • 1
   1

   Любимият отбор се казва ботевЪ и е подкрепян не истово от култовият фен клуб Изгрев бойс Столипиново!

  • 7
   2

   По скоро сереш на жълти хуйове, както майка ти и сестра ти го правят.

   • 1
    1

    Ти нямаш такъв инструмент, евнусе! На 15.05.2019 г. аз лично ти го отрязах твоето нищожно мюмюнче!

 27. 2
  9

  ДО ВСИЧКИ ПОМАЦИ,ГЪРЧА ЗА ВАС ТЕПЪРВА ПРЕСТОЙ,ТАКА ВИ ИСКАМЕ,НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ,ЧЕТЕТЕ ВСИЧКО АКО МОЖЕТЕ ДЕ,СЕРЕТЕ В ТЕМИТЕ ЗА ДА СТЕ ПОНЕ МАЛКО ЩАСТЛИВИ ОТ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ КОЙТО ВОДИТЕ,НО ВИ КАЗВАХ И ПРЕДИ-ВЪЖЕ,ГОРА,ДЪРВО,ДЕБЕЛ КЛОН И….ВСЕКИ МАЧ СЛЕД ТОВА ЩЕ НИ БИЕТЕ

  • 6
   2

   Caps Lock. Натискаш го и след това буквите се оправят.

   • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
    7
    1

    ПОВТАРЯШ ПРОЦЕДУРАТА И СТАВАТ ПАК ГОЛЕМИ!:)

  • Абе манго, „престой“ има само пътническия влак на селска спирка без значение от локомотива!

   • А ти научи ли какво е smart TV и къде и какви препинателни знаци се използват, другарю НАГЪЛ НЕГРАМОТНИК?

  • 1
   1

   Има и по лесен начин от дървото и въжето! Светкавичен! Застава жълтото животно пред ВЛАКЪТ и е мигновено! Свършва полумаймуната от селското скеле с мъките си!

 28. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  ЕЕЕХ, И ТИ ЛИ БРАТЕ МИНДЖЕФФФ………….ПУФ ПААФ…

 29. ЛЮБИМИЯ ОТБОР НА РОМИТИ В БЪЛГАРИЯ-КЛОАКОМОТИФФФ:))
  5
  1

  ТРАДИЦИОННУ ФЕНУВИТЕ НА КЛОАКОМОТИФ, ПУДКРЕПЯТ УТБОРЪ!!! ШТЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ ДО ГРОП!!
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  ТАКА Е БИЛО, ТАКА И ЩЕ БЪДЕ!!! КРЪФТЪ ВОДА НЕ СТАВА!!!!!

 30. 6
  2

  Гнусни мангали!Вчера ви писах,че от Разград ще ви спрат съдийските аванти и финансите!Ето,че катун Лайнута се разпадна!Сега ви съобщавам,че също като Берое преди години,тази година,ако изобщо завършите сезона,сте най-сигурният изпадащ!

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

   ЧАКА НИ ЛОМ………………………

  • Изроде, защо на Тича и на базата ви викаха Цигани?! Явно сте разкрити, че сте представителите на гетото Столипиново в лицето на не без известния Изгрев бойс!

  • 6
   1

   А Митьо Брадата с кифлата кога ще продавате ?Нали е ЗВЕЗДА?

   • И то доказана звезда на два пъти най-добър и футболист на футболистите! Да попитам, колко футболисти номер ЕДНО имат ботевЪ Сопот, А?

 31. 2
  6

  Аз не мога да разбера,защо слагате каруцата пред коня!
  Отбора има собственик,има ръководство,има и щаб.
  Още по-важно е,че има доказано печеливша стратегия и точно определен тип на работа при налагането на трансферната политика и изграждането на отбора!
  Изчакайте мачовете в Европа и вътрешното първенство,вижте отбора и тогава мяукайте!
  Не сме клуб с възможностите на Барса,но се справяме не зле.
  Ще има приятни изненади този сезон от нас.Неща,които не са се случвали от години в България,само търпение.

  • 6
   1

   Как да слагаме каруцата пред коня, като вече няма кон?

  • 6
   3

   Абе наистина ли си глупак или се правиш на такъв. Прибираш милиони и след теб потоп. Не виждаш ли, че оставаме без отбор. Та ние нямаме по един качествен играч на пост. Да не говорим, че за да имаш качествен отбор е нужна конкуренция т. е. по двама равностойни играча за всеки пост. Тоя изрод си радва, че сме прибирали милиони!!! Тоя, който е убедил Крушарски да продава, трябва да бъде изгонен с камъни от клуба.

  • Не разбирам то къде идва този оптимизъм. Погледни състава от последния мач за първенство с Лудогорец. Пет титуляра вече не са част от Локомотив – Алмейда, Масоеро, Илич, Цветанов и евентуално Минчев (Малембана и Луков не играха). След по-малко от месец е първия мач в Лига на Конференциите.. с какъв отбор ще играе Локомотив и как ще може да се сглоби нов състав за толкова кратко време?

 32. 8
  3

  Жалко, разби готов, обигран отбор. Явно е решил да се маха. Но за радост на папагалите го прави по най – долния курвенски начин. След мен и потоп.

  • ти папагалите не ги мисли. там скоро ще започнат разкритията. нека сега се радват горките щото скоро са нямали повод за радост

 33. 10
  1

  Потници, усещате ли, как ви будалкат? Лукчо центрования вратар 750 хиляди евро, че даже 1 милион и кусур долара… Минчев, който е съвсем не лош нападател, само 300 хиляди… къде е логиката кунтузен до скоро вратар да е 2-3 пъти по-скъп от нападател? Истината е, че всичко при вас, което знае, от коя страна се рита топката, е на тезгяха в момента и се пуска при някаква оферта.

  Защо се прави това, при положение, че предстои мач за ЛК със Словачко? Кому са нужни тези смешни трансфери, при положение, че ако прескочите 2-3 кръга ще изкарате в пъти повече пари? Вместо да подсилвате отбора за участието в Европа, вие разпродавате… лудост!

  • 7
   1

   И Крушарски е на тезгяха, сам го каза че има оферта и за него. Трябва да кешира!

   • Крушарски е супер пич. Човекът е бизесмен и си направи сметката много бързо, че вятърът духа вече в друга посока. Такъв е животът. Понякога си на върха, а след това падаш. Важното е да правиш и да говориш така, че да не те е срам като погледнеш назад.

    • 2
     2

     Крушарски не знам дали е пич, но Е перде! Прави и говори каквото си поиска!

   • Благодарим за съчувствието. Скоро ще ви върнем жеста, след като ромското включване отпътува към долните дивизии след разпродажбата.

 34. 10
  11

  ДО ВСИЧКИ ПОМАЦИ,ГЪРЧА ЗА ВАС ТЕПЪРВА ПРЕСТОЙ,ТАКА ВИ ИСКАМЕ,НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ,ЧЕТЕТЕ ВСИЧКО АКО МОЖЕТЕ ДЕ,СЕРЕТЕ В ТЕМИТЕ ЗА ДА СТЕ ПОНЕ МАЛКО ЩАСТЛИВИ ОТ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ КОЙТО ВОДИТЕ,НО ВИ КАЗВАХ И ПРЕДИ-ВЪЖЕ,ГОРА,ДЪРВО,ДЕБЕЛ КЛОН И….ВСЕКИ МАЧ СЛЕД ТОВА ЩЕ НИ БИЕТЕ

  • 9
   6

   Какво предстои бе манго , Ботев , където и да е си има фенове …и в Я група да играем все тая , ходим си на мачовете и това е …все се ръвняваш , сравняваш и тн…кой където и толкоз…

   • Локо 2-ри, БотяфЪ 5-ти по посещаемост... добре, че не са 6-ти...

    така ли?! и къде бяха тези фенове на домакинските мачове които загубихте тази година?
    за навън изобщо не питам…

 35. 6
  9

  Базата в Тракия ще глътне три милиона, имаме нужда от сериозни постъпления в касата.

  Крушарски е голям човек и фанатизиран Локомотивец…

  жълтури, страдате, знам, 6-0 и Петата са неизлечими…

  САМО ЛОКО

  • 5
   1

   Само три милиона??? Вие сте факири, сигурно и доброволен труд ще давате.

  • За 3 милиона може да се построят 4-5 терена. За трибуни и сграда евентуално ще трябва по-голям бюджет. Може да се прави на етапи, не е нужно всичко да става сега. Важното е да се построи някаква спортна инфраструктура, защото спортът е здраве.

 36. 8
  9

  Много добре. Още свежи пари в касата на клуба. Индианците и троловете се гърчат от яд и злоба.

  • 11
   6

   Простак!! Свежи пари в клуба! В кой клуб бе идиот? То вече няма клуб . Кой ще играе? Юношки ли? С тях и във В група. Изроди!!! Унищожиха отбора.

   • 6
    7

    ЮНоШКИ ЛИ ПОМАК ПРОз,БЪРЗО В ПЪРВИ КЛАС,ИНТЕГРИРАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ,АМАН ОТ КРИВОГЛАВИ ТЪПАЦИ

    • 6
     2

     Май ти трябва да се върнеш в 1 клас, недоучен и неграмотен полуинтелиген.

   • 3
    4

    Гърчи бе помак, кеф. Локо прибира милиони, а ти лапай мухите и се прай на загрижен

    • 3
     1

     Абе наистина ли си глупак или се правиш на такъв. Прибираш милиони и след теб потоп. Не виждаш ли, че оставаме без отбор. Та ние нямаме по един качествен играч на пост. Да не говорим, че за да имаш качествен отбор е нужна конкуренция т. е. по двама равностойни играча за всеки пост. Тоя изрод си радва, че сме прибирали милиони!!! Тоя, който е убедил Крушарски да продава, трябва да бъде изгонен с камъни от клуба.

 37. 12
  5

  Краят е неизбежен. Циганският катун отива в небитието. Крюшо ги жулка яко.

  • Пак плачеш на чужд гроб забравяйки че Пеевски е СЛЕДСТВЕН. Скоро и всички негови фирми като БотевЪ 2010.
   Някои фирми вече сами връщат заграбеното от ББР.
   Вие малко трудно стопляте защото сте от село

 38. 14
  6

  Думата е една. Безпаричие. Което съответно води до мизерия. Моите уважения към г-н Крушарски, но не по този начин. . Благодарим му за радостните мигове които преживяхме с любимия Локомотив. За Купите, за Разгромите, за Тотнъм и за всичко. С лъжи и мохабети от селски вечеринки няма да стане.Ако наистина е решил да се маха, да излезе и да каже откровенно. Виждаме тотално разбиване на отбор машина. Буквално сме като евтин пазар. Не знам какво ще се случи, но работите вървят към лошо.

  • 10
   7

   Загриженият циганин се е усетил на къде вървят нещата.

 39. 8
  2

  Всяко начало си има своя край. Осребрявам и сгъвам.

 40. Крушарски превръща Локомотив в Черноморец Бургас-София
  5
  3

  Крушарски, УРОД ГНУСЕН!!

 41. 13
  2

  Пак цигански лъжи. ?00 000 колко? Посмали манго! Днеска 300, утре 80 хилки. Истината е, че Крушарски се готви за отпътуване. Това е.

 42. 11
  2

  Пу дейва вашата мама гнусна!!!
  С камъни ще ви изтрепем, гадове алчни!!
  Всички вън!!

  • 5
   6

   Христолов може само вода да носи на Крушарски!!!!РАЗБРА ЛИ ПУМО ОТ КЛУБ 500!!!!

   • 6
    3

    Да. По-лош е и от него, тъпако. Колко ти плаща?

Comments are closed.