Марица и Лимона се разделиха емоционално, футболистът обмисля голям шлем

1
1030
Тодор Тимонов при награждаването на Марица като първенец за сезон 20/21

 

 

Тодор Тимонов няма да бъде част от състава на „Марица“ през предстоящия сезон. Той е взел решението след разговор с ръководството на клуба. Натоварената програма, многото пътувания и неговите служебни ангажименти, за съжаление, няма да позволят на футболиста да помогне на маричани да постигнат целите си във Втора лига.
Тодор Тимонов се разделя емоционално с клуба: „Благодаря на всички за прекрасните три години, които прекарах в „Марица“. За мен този престой ще остане един скъп спомен. Пожелавам от сърце успех на тима във Втора лига! Сега обмислям варианта да помогна на „Спартак“ да се завърнат в Трета лига и така да направя така наречения „голям шлем“, а след време… Не се знае, може отново да се завърна в Кършияка“, сподели футболистът.
От клуба написаха: Тимонов е сред футболистите с основен принос за постигнатите от „Марица“ резултати през последните няколко сезона. Освен с действията си на терена той спомогна много в израстването на младите футболисти в състава, а и за отличната атмосфера в съблекалнята. Опитният състезател, който бе и капитан на отбора, оставя трайна следа и незабравими спомени у всеки в тима, както и сред привържениците. Той винаги ще бъде специален човек за клуба. Изказваме специални благодарности на Тодор Тимонов за приноса му във всяко едно отношение! Вратите на стадион „Марица“ остават широко отворени за него и той винаги ще бъде добре дошъл при нас! Благодарим ти! Ти си голям!

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.