Ботев обяви трансфер

5
435

Отборът на Ботев осъществи силен трансфер. „Канарчетата“ привлякоха в редиците си халфа Дилан Мертенс.

„Жълто-черните“ откупиха правата на футболиста от Царско село. Мертенс вече е на лагера на отбора в Турция, като ще направи първа тренировка на следобедното занимание.

Дилан Мертенс е роден на 20 юли 1995 година в Амстердам. Играл е за отборите на Волендам, Телстар, а през 2020 година преминава в Царско село.

5 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)

  НАЙ-ВАЖНУТУ Е КЛОАКОМОТИФСКИЯ ДУХ!!! ТВА КУЕТУ ГУ ИМАМИ В СЕРСЕТУ НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ, ШЕКЕРЦИ, ПОРДИМЦИ, МЕРИЧЛЕРЦИ, ЛОМЦИ, АРДИНЦИ И АПАПИТИ УТ ПИЧ МААЛА ПАЗАРДЖИК, ГУ НЕМА НИКЪДИ!!! АМА ЧЕСНУ ДА СИ ГУ КАЖИМ БЕЗ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!!!!! ШУШЛЯКА НА БАТАЛЯСА ДЪЛБОКУ В ГУ ВНАТА!:)))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. 2
  2

  САМО ДВАМА ЛИ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ? АМИ ЗАЩИТАТА? АМИ ВРАТАР? АМИ ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ? ИЗРУДИН ПАК ЩЕ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ НЕ Е НАПРАВИЛ СЕЛЕКЦИЯ. АКО ПРОДАДАТ ИЛИЕВ, ЩЕ БЪДЕМ И БЕЗ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ! АЛО, СДРУЖЕНИЕТО, НЕЩО СИ ГЛЪТНАХТЕ ГРАМАТИКАТА? ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАДОХТЕ? ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ВИ ПСУВАМЕ КАТО ХРИСТОЛА. УЖ СЕ БОРИХТЕ СРЕЩУ ПАЛИЙСКИ, ПЪК МУ КЛЕКНАХТЕ. НЯМА ЛИ ВАРИАНТ Б? ЩЕ ГНИЕТЕ МЪРШИ В АДА!

 3. НАЙ-УБИЧАНИЯ ОТ РОМИТЕ УТБОР В БЪЛГАРИЯ, КЛОАКОМОТИФ:)
  6
  1

  УСПЕХ С ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!!

 4. 7
  1

  Добре дошъл. Много успехи с жълто-черното рае.

 5. 1
  10

  Тоя като разбере къде е попаднал ще му стане лошо. Селско царство, са по зле и от неговото Царско село.

Comments are closed.