Втора лига с 2 пловдивски тима. Съставът на групата е от 20 отбора

5
1053
Симеон Вешев е първото ново попълнение в Марица

 

Във Втора лига през сезон 2021/22 ще играят 20 отбора, като първите три влизат директно в елита, а четвъртият ще играе бараж с 13-ия от Първа лига. Три дублиращи отбора ще има в групата – освен Лудогорец II, новите са Ботев II (Пд) и ЦСКА 1948 II. Тези три отбора нямат право да влизат в елита, ако там играят първите им тимове. Първенството стартира на 23-26 юли, есенният полусезон завършва на 10-13 декември. Пролетният започва на 18 февруари и приключва на 23 май 2022 г. Баражите са на 26 и 29 май.

Пловдив ще бъде представен от два отбора, след влизането на Марица във Втора лига и включването по административен път на втория тим на Ботев.

СЪСТАВ НА ВТОРА ЛИГА ЗА СЕЗОН 2021/22:

Ботев II (Пд), Добруджа, Етър, Левски (Лом), Литекс, Лудогорец II, Марек, Марица (Пд), Миньор (Пк), Монтана, Нефтохимик, Септември (Сф), Септември (Симитли), Созопол, Спартак (Вн), Спортист (Своге), Струмска слава, Хебър, ЦСКА 1948 II, Янтра (Габрово).

5 КОМЕНТАРА

  • 6
   1

   Чуй, глупако, ако не си просто провокатор: имаме една от ная-продуктивните школи в България. Не казвам „добра“, казвам, че излизат много момчета, които се пръскат и даже спират с футбола без да се разкрие „могат ли, не могат ли“! Този втори отбор е за тях. Юношеските формации приключват в най-деликатната възраст за всеки млад човек. Не всеки е Пеле или Марадона, та на 16 да знаеш, че става за голям футбол. Аман, от разбирачи!

   • това е Стикса :), не се пали. Той живее в сайта и всеки 3-ти пост е негов. Има поне 30-40 ника, под които мижитурката се изявява

 1. 3
  5

  А отбора супер сребърния крюшо 2 няма ли да играе?

  • Само да спомена и да задам въпрос.Кога Локомотив е имал школа за развитие на младите си таланти.
   Отговор никога и никога няма да има.
   Някой да отиде да гледа бталите как се развиват,да видят само как родителите на тези величия псуват хвърлят каквото и попадне и да си направят сметка каква е школата на този гранд на грандовете.
   Крушарски скоро ще е извън борда и тогава ще се види какъв е този измислен отбор.

Comments are closed.