Илиян Филипов: Справяме се перфектно със сроковете за стадион „Христо Ботев“. Козирка няма да има

63
4821

Строящият се в момента стадион „Христо Ботев“ няма да има козирка и така ще бъде лицензиран за мачовете от efbet Лига. Проектът ще бъде променен, а осветлението ще бъде монтирано на временни пилони. Това заяви за „Пловдив24“ Илиян Филипов, който е управител на фирмата, която довършва съоръжението. Бизнесменът е категоричен, че отпуснатите от държавата 25 милиона лева с ДДС ще са достатъчни на „Колежа“ да се играят мачове от родното първенство, само ако Община Пловдив изпълни поетия ангажимент за седалките и тревното покритие. Козирката и всички обекти по цялостния проект на стадиона ще бъдат изпълнени, когато се намерят необходимите още 27,5 милиона лева с ДДС.

„С тези средства козирка по никакъв начин не може да бъде изпълнена. Тя е едно от най-скъпите неща в проекта. Осветлението ще бъде на временни пилони. Тези пилони ще бъдат поставени на мястото на анкерите за металната конструкция. В момента все още чакаме това становище от конструкторите. Има осигурени 21 млн. без ДДС, а поръчката е за 43,7 млн. без ДДС. Аз няма как с 21 милиона да направя обект за 43,7 милиона“, сподели Илиян Филипов.

„Справяме се перфектно със сроковете за стадион „Христо Ботев“, нямаме проблем. Забавиха ни някои неща по проекта, за да можем да изпълним изискванията за лиценз за мачове от Първа лига. Загубихме около 2 месеца в това да преценим кое да го има, кое да го няма, за да може да се получи Акт 16. В това отношение доста неща се мислят и се препроектират. Ясно е, че парите за цялостното довършване не са налични. Отпуснатите 25 млн. лева с ДДС ще стигнат за лицензирането на стадиона за мачове в Първа лига, ако общината си изпълни ангажимента за седалките и за тревното покритие“, допълни още пловдивският бизнесмен.

63 КОМЕНТАРА

 1. Кво крадене бе хора.м Локото ще си построят стадион със трибуни като тази на базата ни. Ние постърояваме търговски център с 100дка търговска площ и огромен паркинг. Нали се сещате, че който и инвеститор да дойде след това като знае, че стадиона е на Ботев макар и на концесия, клубът му ще може до голяма степен да се издържа само от тези търговски площи, Мислете малко в перспектива!

 2. 10
  3

  Интересно! Два пъти и малко повече пари от тези за Локото, за стадион построен на половина! Голямо строителство, голямата работа! Всичките подробности са изчислени, парите ще стигнат и в един момент няма да има козирки, няма да има седалки, няма да има трева, още какво няма да има?! Спрете кражбите и ще има, ако вече окончателно сте ги откраднали! Тогава?! Тогава остават надеждите и еуфорията на феновете в жълто!

 3. 11
  5

  Любчо, викаш тия от Лаута големи гадове – не ви оставят да ги крадете на спокойствие…. Ей, лоши хора…
  А да върнем комунизма, ама само за вас, не искате ли, бе другари?!
  Де да беше писал такива пламени статийки за стадион Пловдив… досега Пловдив щеше да има стадион..

  • 11
   7

   Любчо Минчев май още не се е разделил с комунизма – цензура до дупка.
   Еь, колко йалко е да си жълта комунистическа курва

  • 3
   5

   Винаги крадеца най силно крещи-Дръжте крадеца!

   • 8
    7

    Да. Така е

  • 5
   2

   Колкото до Голямата Къща:
   1. Бойко не е толкоз прост. Той е на принципа Разделяй и владей! Така че никога не е имало и най малък шанс за ст.Пловдив!
   2. Ремонта на голямата Къща ще струва над 100 милиона, за да се направи всичко както трябва.
   3. Стадион с този размер за България е-На гол тумбак чифте пищови.

   • 5
    6

    А за вас 52 милионен стадион не е на гол тумбак чифте пощови, нали?! Хаха
    И как пък ги изчисли тези „100 милиона“? Я добави още 100 … за всеки случай.
    .

  • 3
   3

   Момчета, не виждате написаното между редовете. Авторът на статията внушава друго – и то е, че без Тиквата и без ГЕРБ стадион няма да има.
   Plovdiv24 е слугинаж, обслужващ тикви.

   • Това е така. Аз отдавна съм го разбрал. В България всяко нещо се политизира, като започнеш от Армията, Полицията, Митниците и свършиш със Здравеопазването и Пандемията. Защо да не се политизира и спорта и феновете? Ужас!

 4. 11
  12

  За какво им е на дънните риби стадион? Един Мол би бил добра алтернатива.

 5. 13
  10

  Драги канари както вървят нещата пияния руснак няма да ви вземе.В А окръжна не се изисква козирка и осветление.Успокойте се

 6. 9
  1

  Бизнесменът Илиян Филипов, който е един от членовете на новия Съвет на директорите в ПФК Ботев, призна пред Plovdiv24.bg, че е учуден от факта, че Антон Зингаревич все още не иска да придобие акциите на клуба.

  Припомняме, че още на 20 януари 2021 година общото събрание на клуба избра 5-членен Съвет на директорите в състав: Антон Зингаревич, Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и адвокат Слави Микински.

  Те обаче още не са вписани в Търговския регистър, провери Plovdiv24.bg. В момента по документи ПФК Ботев се управлява от 3-членен Съвет на директорите в състав: Ангел Палийски, Васил Наумов и Петко Ангелов. Феновете на Ботев пък продължават вече 4-и месец да чакат Антон Зингаревич да придобие официално акциите на клуба.

  „Нямам никаква представа защо още не се вписва новият Съвет на директорите. Нямам информация. Доста време не съм говорил със Зингаревич, аз имам и друга работа, която не мога да си я оставя. Разбира се, че ме учудва факта, че той все още не взима акциите на клуба. Скоро не съм говорил с него, тъй като не ходих на последните няколко мача, защото имах други ангажименти“, заяви пред Plovdiv24.bg Илиян Филипов.

  • 13
   6

   Пимко-таксито е казал на бат Стоян канара, че на тея селяци щял да направи един модерен Говняж ей така да си серем на него ва да сейба.

 7. 15
  9

  Много интересно . Локото ще построи наново 4 трибуни за 14 милиона като преди това събори старите. Ботев не може да построи две започнати вече трибуни за 25 милиона.Едните правят наново стадион с 14 хиляди места за 14 милиона, другите за 25 милиона не могат да довършат 12 хиляди места. По-крадливп о нагло семе от жълтите и повелителите им няма и това са обществени пари.

   • 5
    1

    Защо те заболя от истината, бе жълта, анонимна мастийо, а? Феновете на БотевЪ сте най-манипулирани, вечно шефовете ви лъжат, а в същотото време крадат и с гъза си, а вие пак им вярвате! Извода е един :Жълтурите сте най-тъпото племе на света!

  • 17
   1

   Тандемът Боко-Здравко-фен клуб – ПИМК- ДПС е убийствен на 8 милиона свършена работа – 17 милиона кражба. Имайте предвид, че строителните материали на ПИМК се внасят на половин цена от Турция , може и за 8 милиона да няма свършено строителство.

   • 1
    4

    Дечо и на жена ти гащите се внасят от Турция, защото в България се произвеждат само идиоти и дебили. Ако имаше друго от Тиквата и пепел да не е останала. Тиквата, която унищожи възможността да имаме и отбор и стадион!

    • 2
     1

     Защо продължавате да им вярвате, а?! То се видя на изборите! Всичките под строй подкрепихте пак партията(Герб) организатор на най-голямото ограбване на българския народ в исторически план! Затова няма да имате стадион!

  • 3
   1

   НЕКУИ АПАПИ СЕ МЪЧАТ ДА ДОКАЗВЪТ, ЧИ ДРУГ Е СТОЛЮПИНСКУ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР, НО ФАКТИТИ СА ДЖУЛЕЗНИ!!!! ПИЙНЯЦИ, ВЪЛЧУВЦИ, АЙДЪНЦИ, ЛОКО, И СТОТИЦИ ДУРУГИ РАДЕТЕЛИ НА КЛОАКОМОТИФ ГО ДОКАЗВАТ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФ, ПУФ ПАФ!:)
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

   • 3
    2

    Фен-клуб ИЗГРЕВ БОЙС в центъра на Столипиново, ИЗРОДЕ! Затова във Варна на вас жълтурите ви викаха,, ЦИГАНИ“!

 8. 25
  3

  Понеже забравихме или предадохме идеалите на Никола Щерев – Старика, ПРЕЗ СВЕТЛАТА СЕДМИЦА БОТЕВИСТИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПРОСВЕТЛЕНИЕ…
  Уважаеми БОТЕВИСТИ!
  След порномача мача срещу Слабия и последвалото обявяване на SUPERPORNO LEAGUE, ще си позволим и ние да изкоментираме бъдещото предаване на акциите и историческите символи на БОТЕВ ПЛОВДИВ на фирмата на схемата Зингаревич, за да внесем малко яснота по тази подобна еротична сделка:
  1. Според договора, който се подписва с крайно конфиденциалната „фирма-инвеститор“ на Зингаревич, на нея се дават права да купува, продава, препродава и фалира БОТЕВ ПЛОВДИВ, когато си поиска…без вазелин. ЗАЩО СЕ ПОДПИСВА ТАКЪВ ПОРНО ДОГОВОР, НИМА СМЕ ТОЛКОВА БЕЗПОМОЩНИ ИЛИ ПРОСТО ИГРАЕМ КАТО СРЕЩУ ШКЕМБЕСЛАБИЯ, ПО ДОБРЕ НАРЕДЕНА ТОТО СХЕМА?
  2. Александър Ослан, член на новия БД и бивш съдружник във фирма Бългериън Дифенс Инженеринг Груп, всъщност е женен за Виктория Димитрова Ослан, която пък е дъщеря на Димитър Димитров – Бургуджана, агент на бившата ДС, кредитен милионер чрез Юнионбанк и един от бившите шефове на фалиралата и източена Източноевропейска петролна компания. Баща на Сашата Ослан пък е Борис Петрович Ослан (светла му памет!), бивш Директор на Морски Порт Санкт Петербург. Въобще, говорим за нещо като династичен брак! А Зингаревич неслучайно нищо не говори – той е тук единствено да презентира некадърните си футболисти, БОТЕВ ПЛОВДИВ изобщо не го интересува. Но защо изобщо споменаваме тези трима НЕботевисти? Защото в дните около Коледа 2020, господата Ослан и Бургуджан се срещат с членове на УС на Сдружение ПФК БОТЕВ, включително Председателят, и им обявяват, че БОТЕВ ПЛОВДИВ може да фалира, ако не бъдат предадени акциите на техни хора от Д(П)С! За да не се чудите защо още не е вписан новия БД, защото може би шеф на стария е Сламеният човек… НИЕ ДА НЕ СМЕ ОТБОР ОТ БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА, КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАДКУЛИСНИ ПОРНО ПРОДУЦЕНТИ!?!?! НИЕ СЛАВНИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЛИ СМЕ ИЛИ ФК „ЗАДКУЛИСИЕ-БУРГУДЖАНА ЮНАЙТЕД“? КАК СЕ ФИНАНСИРА КЛУБА ОТ НОВА ГОДИНА ДОСЕГА? НАТРУПВА ЛИ МУ СЕ УМИШЛЕНО НОВ ДЪЛГ, С ЦЕЛ ДЪЛГОГОДИШНО ЗАРОБВАНЕ ИЛИ УМИШЛЕН ФАЛИТ, ИЛИ ПРАНЕ НА ПАРИ? ЗАЩО ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ФЕН-КЛУБ 1912, С АКТИВНАТА ПОДКРЕПА НА ТАРТОРИТЕ НА КЛУБ 500, ТАКА ПРЕДАТЕЛСКИ КРИЯТ ЦЯЛАТА СХЕМА НА Д(П)С И ТЕХНИЯ ПО-ГОЛЯМ БРАТ В ПОЛИТИКАТА, И ПРОПАГАНДИРАТ В ТЯХНА ПОЛЗА? ИНТЕРЕСЕН Е И ВЪПРОСЪТ – КОИ СА ХОРАТА, КОИТО НАБИРАТ ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В РЕДИЦИТЕ НА БОТЕВИСТИТЕ И КОЙ ГИ ИЗМЪКВА, КОГАТО БЪДАТ ХВАНАТИ? ЗАЩО ТАКА МАЗНО, БЕЗОЧЛИВО И ЗАДКУЛИСНО СЕ ПРЕДАВАТ ИДЕАЛИТЕ НА НИКОЛА ЩЕРЕВ – СТАРИКА? БОТЕВ ПЛОВДИВ И ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ НЕ СА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ!
  3. Целите на една такава сделка – контролиран политически вот, контролирани футболни резултати, контролирано футболно черно тото, контролирани фенове, котролирано безопасно източване на клуба, контролирано пране на пари, КОНТРОЛИРАНО НОН-СТОП ПОРНО!
  4. КОИ са хората, които стоят зад цялата тази долнопробна операция? То е ясно – цялата клика добре познати ни политически фигури и бизнесмени, които си правят реклама и финансови схеми на гърба на БОТЕВ ПЛОВДИВ.
  Освен изпълнителите, зад кулисите стоят и финансисти, такива, които могат да измислят подобни схеми, а пък други да ги приложат. ФИНАНСОВИ УМОВЕ, СПОСОБНИ ДА ИЗМИСЛЯТ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ХРИСТОЛОВ ИЗТОЧВАНИЯ, ЦЕСИИ, ФАЛИТИ, ПРИХВАЩАНИЯ, ОФШОРКИ И Т. Н. Но за БОТЕВ ПЛОВДИВ – нищо повече от 4-то място или по-надолу, а феновете ниско долу, под контрол, без право да участват в управлението.
  5. СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ – схемата е толкова проста, долнопробна и предателска! След като се източат чрез схема половината от отпуснатите 25 милиона лева, които са напълно достатъчни да се построи стадиона, ще се появи инвеститор, който е готов да го „довърши“ за източените 10 милиона. И после ще бъде взет на концесия от същия този политически фигурант!
  6. Защо се радва на такава подкрепа „сделката“ със Зингаревич в Сдружението? Първата причина е, че някои членове на Сдружението просто са в играта или са зависими. Втората е, че на останалите се внушава, че просто няма друг изход, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО!
  Третата част са най-смелите – тези, които гласуваха ПРОТИВ сделката, защото е заробваща за много години напред и обезличаваща БОТЕВ ПЛОВДИВ като институция!!!
  7. ВАРИАНТ ЗА СПАСЕНИЕ – АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО С ШИРОКО ФЕНСКО УЧАСТИЕ! ЗВУЧИ НЕИЗПЪЛНИМО – НО ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА, АКО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ФИНАНСОВА ЗАВИСИМОСТ И НАЧЕЛО НА КЛУБА ЗАСТАНАТ ХОРА, КОИТО НЯМАТ ОБЩО И НЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ ДОСЕГАШНОТО ЗАДКУЛИСИЕ НА Д(П)С И ПО-ГОЛЕМИЯТ ИМ ПОЛИТИЧЕСКИ БРАТ? Ще представим и поне един примерен план, който условно бихме нарекли БОТЕВ ПЛОВДИВ ВМЕСТО АБОНАМЕНТ ЗА ТЕЛЕФОН! Но какво представлява тази идея за спасение – кратка презентация… В момента акциите са на 100% в Сдружение ПФК БОТЕВ. Базата в Коматево има 3000 хиляди седалки. Всяка седалка ще бъде дадена срещу минимум 100 лева на месец, с договор за 12 месеца, на ботевисти или ботевистки фирми от цял свят. В замяна идеалистите-ботевисти или спонсорски фирми, ще получат правото тяхното име да стои на съответната седалка! Ако няма да присъства на даден мач притежателят й, седалката ще бъде пускана в продажба и така ще носи и приходи на клуба.
  8. ТОШКО НЕДЕЛЕВ! Всеки закупил седалка получава 12-месечен договор, който може да бъде подписан и дистанционно, отнася се за ботевистите в чужбина. Всяко лице или всяка фирма получава право да закупи 1 седалка. ПОСЛЕ СЪЩАТА СХЕМА, НО С ПО-МАЛКА ПАРИЧНА СТАВКА НА СЕДАЛКА, МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ И ЗА КОЛЕЖА!
  9. ЧРЕЗ СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ, ОТ ВСИЧКИ ЗАКУПИЛИ СЕДАЛКИ СЕ ОПРЕДЕЛЯ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ, АДМИНИСТРАТИВЕН И ТРЕНЬОРСКИ ЩАБ. ВСЕКИ ЧЛЕН ИМА ПРАВО ДА ДАВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ПОСТОВЕ И ПОБЕДИТЕЛИТЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ЧРЕЗ ВСЕОБЩО ГЛАСУВАНЕ. ПРИ ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ СЕ ПРАВИ НОВО ГЛАСУВАНЕ И СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПРОМЕНИТЕ. В УСТАВА НА КЛУБА СЕ ЗАБРАНЯВА ФИНАНСИРАНЕТО МУ ЧРЕЗ КРЕДИТИ!
  10. Така зададен, планът БОТЕВ ПЛОВДИВ ВМЕСТО АБОНАМЕНТЕН ПЛАН ЗА ТЕЛЕФОН ни гарантира бюджет от минимум 3 600 000 лева на година! 3000 х 100 х 12. АКО НЯКОЙ РЕШИ ДА ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, МОЖЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПАРИ ДА ОТИВАТ ЗА ДОСТРОЯВАНЕ НА КОЛЕЖА. И АКО СЪБРАНАТА СУМА ЗА СТАДИОНА ДОСТИГНЕ ДОБРА ЦИФРА – МОЖЕМ ДА КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА КОНЦЕСИЯ! Към горепосоченият бюджет се добавят ТВ права, рекламни договори, спонсорски договори, трансфери и т.н.
  11. И НАКРАЯ НАЙ-ВАЖНОТО – САМО ШИРОКОТО ФЕНСКО ФИНАНСИРАНЕ И ПРИСЪСТВИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА КЛУБА МОЖЕ ДА НИ ГАРАНТИРА БЕЗЦЕННОТО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ – ИГРА ВСЕКИ МАЧ ЗА ПОБЕДА, БЕЗКОРИСТНО ФИНАНСИРАНЕ И КОЛЕЖА ЗА БОТЕВИСТКОТО ОБЩЕСТВО! САМО ТАКА МОЖЕМ ДА ИЗПЪЛНИМ ИДЕАЛИТЕ, КОИТО НИ ЗАВЕЩАХА ПАТРОНЪТ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ, ОСНОВАТЕЛИТЕ МУ И НИКОЛА ЩЕРЕВ – СТАРИКА! И ПОМНЕТЕ БОТЕВИСТИ – СТРАХЪТ, АПАТИЯТА ОТ ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ И ИЗКУШЕНИЕТО ДА СЕ ПРЕДАДЕТЕ ИЛИ ПРОДАДЕТЕ, ЩЕ БЪДАТ ОСОБЕНО СИЛНИ, ТОЧНО ПРЕДИ ПОБЕДАТА!
  12. FOOTBALL IS FOR THE FANS!

  • 5
   4

   Момче, толкова много думи заради Бургуджана, Ослан, ми прибави и Путин и Байдън, да ти е чиста съвест. Посочи ми нещо конкретно тук и сега. От 25 милиона щели да откраднат 10? Нима това което се изгражда не може да се остойности? Когато ни откраднаха Спонсора КТБ, мълчахте като гъзове и лижех те задника на Тиквата. Когато ни свалих фланелките с надписа Виваком – пак мълчахте, защото сте на държавна заплата и не смеете да пръднете, без одобрение. Поне можете да се откажете от услугите на фирмата, ама и това не направихте. А, когато буферите ни отмъкнаха 12 милиона, защо не запалихте Общината? Защото сте евнуси или направо путки!

   • 1
    1

    Генчо, наблегни на точките между 7 и 12, те са важните. Какъв Путин, какъв Байдън? Събуди се!

  • Радвам се, че все пак някой чете из групите и е харесал моята идея, която бях споделил още преди да се възстанови строежа на Колежа, още когато Самуилов ни разиграваше :
   „Всяка седалка ще бъде дадена срещу минимум 100 лева на месец, с договор за 12 месеца, на ботевисти или ботевистки фирми от цял свят. В замяна идеалистите-ботевисти или спонсорски фирми, ще получат правото тяхното име да стои на съответната седалка! „

 9. 9
  1

  Локото да си гледа „Лалута“ Стига са давали акъл.
  Айде да си чакат „БЕСИКА“ …. Не ви интересува „КОЛЕЖА“.

 10. 25
  1

  А защо не го каза, преди да го започнете строителството?Още преди пет месеца се говореше,че ще има проблем със стадиона,но всички пишеха минуси когато станеше въпрос за това.Освен това да попитам защо ще се сменя тревното покритие, което е едно от най-добрите в България? Вярно ли е,че с парите за стадиона са платени заплати в клуба?А масрафа на руснака с какви пари се плаща?Кой от ръководството ще каже истината?А Боко щял финал да урежда да се играе,докога ще баламосвате?Искаме пълен отчет на 25-те милиона!

  • 11
   5

   Има прокуратура. Със сигурност ще има пълна ревизия на изразходваните средства.

   • 12
    8

    Ако, имаше прокуратура Тиквата щеше да е при Бай Ставри, Цветан Василев щеше да е в България, КТБ щеше да си е на фланелките на Ботев и Стадиона да е завършен окончателно.

    • 8
     3

     Хаха. Ако имаше прокуратура Цветан Василев щеше да си е в пандиза заедно с Бойко, Пеевски, Черепа плюс сганта която в момента е по арестите.

     • 1
      1

      Хубаво е, че се изказваш. Жалкото е, че не разбираш това, за което пишеш.

 11. 5
  3

  nii ja imami nai modernia n stadion bez kuzirka i bez sidalkiu aiiiiii kanarieeeee liga ivropa na chaka

 12. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  5
  1

  АПАПИ, НЕМА БАХУРИ И ПАРОВОЗА Е В БЛАТУТУ!! СЕГА Е МУМЕНТЯ, ДА ИСКАРЪМИ БФС, ФУФА, ФИФЪ, МИФА ВИНОВНИ!!! ТОВА СА КЬОРФИШЕЦИ НА ШУШЛЯКА!!!! НЕМА РАКЕТИ!!!!

  НИ СЪ УТПУСКЪЙТИ!!! БАЧ, СИЧКУТУ КАЗАН ДА БЪДЪТ РАЗКОСТЕНИ!!!! ПАРОВОЗА Е В УПАСНУСТ!

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!!!!

 13. 31
  2

  От отпуснатите 25 млн. поне 10 млн. се връщат обратно на когото трябва(справка Илчовски), затова няма да има козирка и т.н. Колко алчност има по тази земя Господи !

  • 6
   15

   Приятел, този Илчовски е отрепка. Излъгал е десетки хора в Кнежа. Говори глупости.

   Иначе за другото, ако имаш някакви доказателства, можеш да ги дадеш на румънката.

   • 5
    2

    Аз си спомням и за една печатница за бюлетини за гласуване в Костинброд…

   • 9
    2

    И защо ли отивам толкоз далече? Ето го и Черепа знае дори по-страшни неща за Тиквата, но съвсем съзнателно е бил част от схемата за източване на пари. Този Илчевски вероятно е от същата порода. Всеки който се съгласи да дели мръсните си пари с Власта, рано или късно е принуждаван да се раздели с парите си. Това е Закона на подземния свят!

    • И после става жертва….наивниците му вярват и го вдигат на пиедистал. Дори за депутат го избират.

 14. 4
  9

  Не се притеснявам. За Общински проект винаги ще се намерят пари!

  • 12
   14

   Щом могат да харчат по 100 милиона през 2 месеца за избори, ще намерят още 30 милиона за довършване на този Общински проект от Национален характер!!!

   • 8
    10

    Общински проект от Национален характер……, що за глупост!!!! И след това този тъй ценен проект … да ви бъде харизан.

    • 12
     9

     Проекта е Общински! Значението му е от Национален характер! Нещо неясно?

     • 3
      1

      Апапи носете празни каси от бира и по-големи чадъри

  • 16

   Не знам дали пари ще се намерят или не, но знам че направи ли се стадиона без козирка и с временни пилони това ще е завинаги. Така, че или сега се прави както е по проект или си оставаме със стадион кабрио за местна консумация без никакви изгледи за лицензиране от УЕФА.

   • 8
    2

    Аз съм на мнение, че нищо не трябва да се променя! Никакви временни решения! Строи се по план и като свършат парите, всичко се зазимява, покрива и се действа за намиране на пари за довършване!

 15. 7
  4

  МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХХХХАХХ

 16. 9
  5

  Още един неграмотен циганин се упражнява в тема непозната за него.

 17. 11
  5

  Защо се променя проекта за строителството на стадиона? Нали общината заяви, че проектите са окончателни и но тях не могат да се извъпшват промени! Това беше и причината да се мотае строителството на стадион “ Локомотив “ . Г-н Кирчев подготвяш ли се за влизане в затвора, след като си готов да нарушиш закона ?

  • 8
   4

   Можеш ли да цитираш Закона, който забранява да се правят промени по даден Проект? Или само Алинеята.

   • 10
    2

    Ти сериозно ли питаш? Прегледай репортажите от внасянето на проекта на стадион “ Христо Ботев “ ? Не беше ли изрично изискването проекта да е в окончателен вид, защото няма да се допуснат промени. Защото промените променят условията поставени в обществената поръчка. Повече не считам за нужно да пиша !

 18. 8
  16

  За какво ни е стадион с такъв отбор? По-добре Шиши да направи МОЛ.

  • 9
   6

   Ще ти еба майката помак Локото си има отбор и президент

Comments are closed.