Феновете на Ботев с ново писмо за Колежа

63
1363

В отговор на запитване от Гражданския съвет към община Пловдив, какви дейности ще се покрият с първата сума от 25 млн лв, стана ясно, че се планира довършването на две от трибуните и търговските части към тях. Предвид желанието на привържениците да се даде приоритет на завършването на трибуните, а не на търговските площи и при липса на информация за козирка, осветление и довършване на останалите два сектора, Гражданския съвет входира в общината второ писмо, с което иска да се изясни детайлно какво се предвижда за довършването при първия етап.

ДО Г-Н ПЛАМЕН РАЙЧЕВ, ЗАМ.- КМЕТ „СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ“, ОБЩИНА ПЛОВДИВ

ЗАЯВЛЕНИЕ

От Граждански съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион „Христо Ботев“ към “СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВ“

Относно: Ваш отговор с Изх. № 21КЛ-222/26.04.2021 г. на наше заявление с ваш Вх. № 21КЛ-222/19.04.2021г.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАЙЧЕВ.

Благодарим Ви за своевременния отговор на поставените от нас с предходното ни писмо въпроси. За съжаление считаме, че не сме получили ясни, конкретни, точни и обосновани отговори по трите теми, становището Ви съществено се различава от първоначалните изявления на факторите по строителството на стадион „Христо Ботев“, което не удовлетворява големия обществен интерес към строежа.

Поради това, отново се обръщаме към Вас за следното:

Молим, да ни предоставите количествено-стойностната сметка за извършване на СМР в размер на 25 млн. лв. с ДДС, въз основа на която формирате финансово-строителния план на първия етап от дострояването на стадиона, гарантиращо ползването на стадиона за българското първенство и купата на България.

Освен възложеното изпитване за пожароустойчивост, какви действия са предприети за проверка съответствието на наличните седалки към действащите:

санитарно-хигиенни норми; строително-технически норми; международни изисквания (на UEFA за 4-та категория)?

Кога и как ще бъде извършен ремонта на терена на стадион „Христо Ботев“, съобразено със строежа, с подходящия времеви период и с намеренията за ползване на стадиона за вътрешни мачове?

Очакваме Вашия писмен отговор по възможност в 7 дневен срок на адрес:

гр. Пловдив, ул. Ильо войвода 4, Адвокатска кантора

адв. Тихомир Стойчев, email: us@botevplovdiv.org

Пожелаваме Ви здраве и светли Великденски празници!

За ГРАЖДАНСКИЯ СЪВЕТ:

С уважение, РАДОСЛАВ КОШИНСКИ

Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев Пловдив

63 КОМЕНТАРА

 1. АБЕ НА ТЕЯ ПРОСЯЦИ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ ЕБЕ МАЙКАТА СЕЛСКА!!

 2. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт

  НА СИЧКУТУ АПАПС КУИТУ ИСКЪТ СИДАЛКИ, ША ПУДЪРЯВА НА НЕГУ ПО ИДНА ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА ПРЕДИ ИЗДАВЪНИ, ЗАПАЗЕНА!!!! С НЕЯ ША СЪБИРЪТИ ВЕЛПАПЕ, БАКЪР, АЛЮМИН И ДЖУЛЯЗУ ЗА ДА ИСКУПИМ 188 453 ТЕ БАХУРА ПРЕД НАП!!! ЮРУУШШ!!!

 3. ИСМЕТ, ЗЪЛВИНИЯ ДЕВЕР НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ ПОРДИМ!:))

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))

 4. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))

  И В ЛОМ И В ГУВЕДАРЦИ, ПАК ША НА ИМА, ЗАШТОТУ СНЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ!:))

  СЪБЕРИ БАКЪР, СПАСИ УТБОРА!!!
  ВСЯКО КЪСЧЕ ВЕЛПАПЕ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА КЛОАКОМОТИФ С 3 МИКРОСЕКУНДИ!!!
  СЕКУ ПЪРЧЕ ДЖУЛЯЗУ- БУЧКА КЮМУР ЗА КЛОАКОМОТИФА!!!
  СЕКИ БУРКАНЬ ДЖАМ, ЗАЛЪК ЕКМЕК ЗА АПАПИТИ!!
  СЕКИ ПАРЧЕ АЛЮМИН ГЛЪТКА СУЛУК ЗА УТБОРЪ!!!

 5. 10
  1

  Някой знае ли защо е разпродаден фитнеса на базата?Май на руснака не можем да му платим сметките и адреналинките.Преди пет месеца като ви писах,че ни будалкат с руснака и със стадиона и,че няма да се направи това, което е обещано и,че ще има проблеми с котите, козирката и с осветлението не повярвахте и обиждахте и пишехте минуси! Хайде сега коментирайте и да потърсим отговорите от Ачката,Молива,Илиян, Зико и някой накрая ще отговори ли какво прави и защо е тук Зингаревич вече 7 месеца.Докога ще ни лъжат?

  • Параван е, бе майна. Толкова ли сте тъпи!!

 6. 8
  4

  Стоян канара каза и отсяка. Аз на тоз говняж след петата и 6-те бахура уй да ми изсъхне ако довадям ва да сейба.

 7. 6
  7

  Нека се ограничи продажбата на седалки само по една на човек ,за да няма спекула

 8. 7
  7

  С кой трябва да подпиша договор за две седалки пред ракиджийницата?

 9. 6
  6

  Ще можем ли да купуваме седалки в интернет и по Еконт?

 10. 7
  6

  След края на мача ще можем ли да си взимаме седалките по домовете?

 11. 6
  6

  Ще можем ли да си заключваме седалките?

 12. 6
  6

  Идеята е прекрастна , откъде мога да закупя седалкаи на каква цена ,горе -долу

  • 1
   2

   Рогош Бойс – най-великата група на Боко Пловдив.

 13. 12
  2

  Престанете с тоя стадион , станахме смешни , нека Кошински да каже какво се случва със собствеността на акциите , мина повече от половин година , за това време ще се продаде и Кока Кола

 14. 13
  7

  Понеже забравихме или предадохме идеалите на Никола Щерев – Старика, ПРЕЗ СВЕТЛАТА СЕДМИЦА БОТЕВИСТИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПРОСВЕТЛЕНИЕ…
  Уважаеми БОТЕВИСТИ!
  След порномача мача срещу Слабия и последвалото обявяване на SUPERPORNO LEAGUE, ще си позволим и ние да изкоментираме бъдещото предаване на акциите и историческите символи на БОТЕВ ПЛОВДИВ на фирмата на схемата Зингаревич, за да внесем малко яснота по тази подобна еротична сделка:
  1. Според договора, който се подписва с крайно конфиденциалната „фирма-инвеститор“ на Зингаревич, на нея се дават права да купува, продава, препродава и фалира БОТЕВ ПЛОВДИВ, когато си поиска…без вазелин. ЗАЩО СЕ ПОДПИСВА ТАКЪВ ПОРНО ДОГОВОР, НИМА СМЕ ТОЛКОВА БЕЗПОМОЩНИ ИЛИ ПРОСТО ИГРАЕМ КАТО СРЕЩУ ШКЕМБЕСЛАБИЯ, ПО ДОБРЕ НАРЕДЕНА ТОТО СХЕМА?
  2. Александър Ослан, член на новия БД и бивш съдружник във фирма Бългериън Дифенс Инженеринг Груп, всъщност е женен за Виктория Димитрова Ослан, която пък е дъщеря на Димитър Димитров – Бургуджана, агент на бившата ДС, кредитен милионер чрез Юнионбанк и един от бившите шефове на фалиралата и източена Източноевропейска петролна компания. Баща на Сашата Ослан пък е Борис Петрович Ослан (светла му памет!), бивш Директор на Морски Порт Санкт Петербург. Въобще, говорим за нещо като династичен брак! А Зингаревич неслучайно нищо не говори – той е тук единствено да презентира некадърните си футболисти, БОТЕВ ПЛОВДИВ изобщо не го интересува. Но защо изобщо споменаваме тези трима НЕботевисти? Защото в дните около Коледа 2020, господата Ослан и Бургуджан се срещат с членове на УС на Сдружение ПФК БОТЕВ, включително Председателят, и им обявяват, че БОТЕВ ПЛОВДИВ може да фалира, ако не бъдат предадени акциите на техни хора от Д(П)С! За да не се чудите защо още не е вписан новия БД, защото може би шеф на стария е Сламеният човек… НИЕ ДА НЕ СМЕ ОТБОР ОТ БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА, КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАДКУЛИСНИ ПОРНО ПРОДУЦЕНТИ!?!?! НИЕ СЛАВНИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЛИ СМЕ ИЛИ ФК „ЗАДКУЛИСИЕ-БУРГУДЖАНА ЮНАЙТЕД“? КАК СЕ ФИНАНСИРА КЛУБА ОТ НОВА ГОДИНА ДОСЕГА? НАТРУПВА ЛИ МУ СЕ УМИШЛЕНО НОВ ДЪЛГ, С ЦЕЛ ДЪЛГОГОДИШНО ЗАРОБВАНЕ ИЛИ УМИШЛЕН ФАЛИТ, ИЛИ ПРАНЕ НА ПАРИ? ЗАЩО ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ФЕН-КЛУБ 1912, С АКТИВНАТА ПОДКРЕПА НА ТАРТОРИТЕ НА КЛУБ 500, ТАКА ПРЕДАТЕЛСКИ КРИЯТ ЦЯЛАТА СХЕМА НА Д(П)С И ТЕХНИЯ ПО-ГОЛЯМ БРАТ В ПОЛИТИКАТА, И ПРОПАГАНДИРАТ В ТЯХНА ПОЛЗА? ИНТЕРЕСЕН Е И ВЪПРОСЪТ – КОИ СА ХОРАТА, КОИТО НАБИРАТ ГЛАСОВЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В РЕДИЦИТЕ НА БОТЕВИСТИТЕ И КОЙ ГИ ИЗМЪКВА, КОГАТО БЪДАТ ХВАНАТИ? ЗАЩО ТАКА МАЗНО, БЕЗОЧЛИВО И ЗАДКУЛИСНО СЕ ПРЕДАВАТ ИДЕАЛИТЕ НА НИКОЛА ЩЕРЕВ – СТАРИКА? БОТЕВ ПЛОВДИВ И ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ НЕ СА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ!
  3. Целите на една такава сделка – контролиран политически вот, контролирани футболни резултати, контролирано футболно черно тото, контролирани фенове, котролирано безопасно източване на клуба, контролирано пране на пари, КОНТРОЛИРАНО НОН-СТОП ПОРНО!
  4. КОИ са хората, които стоят зад цялата тази долнопробна операция? То е ясно – цялата клика добре познати ни политически фигури и бизнесмени, които си правят реклама и финансови схеми на гърба на БОТЕВ ПЛОВДИВ.
  Освен изпълнителите, зад кулисите стоят и финансисти, такива, които могат да измислят подобни схеми, а пък други да ги приложат. ФИНАНСОВИ УМОВЕ, СПОСОБНИ ДА ИЗМИСЛЯТ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ХРИСТОЛОВ ИЗТОЧВАНИЯ, ЦЕСИИ, ФАЛИТИ, ПРИХВАЩАНИЯ, ОФШОРКИ И Т. Н. Но за БОТЕВ ПЛОВДИВ – нищо повече от 4-то място или по-надолу, а феновете ниско долу, под контрол, без право да участват в управлението.
  5. СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ – схемата е толкова проста, долнопробна и предателска! След като се източат чрез схема половината от отпуснатите 25 милиона лева, които са напълно достатъчни да се построи стадиона, ще се появи инвеститор, който е готов да го „довърши“ за източените 10 милиона. И после ще бъде взет на концесия от същия този политически фигурант!
  6. Защо се радва на такава подкрепа „сделката“ със Зингаревич в Сдружението? Първата причина е, че някои членове на Сдружението просто са в играта или са зависими. Втората е, че на останалите се внушава, че просто няма друг изход, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО!
  Третата част са най-смелите – тези, които гласуваха ПРОТИВ сделката, защото е заробваща за много години напред и обезличаваща БОТЕВ ПЛОВДИВ като институция!!!
  7. ВАРИАНТ ЗА СПАСЕНИЕ – АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО С ШИРОКО ФЕНСКО УЧАСТИЕ! ЗВУЧИ НЕИЗПЪЛНИМО – НО ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА, АКО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ФИНАНСОВА ЗАВИСИМОСТ И НАЧЕЛО НА КЛУБА ЗАСТАНАТ ХОРА, КОИТО НЯМАТ ОБЩО И НЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ ДОСЕГАШНОТО ЗАДКУЛИСИЕ НА Д(П)С? Ще представим и поне един примерен план, който условно бихме нарекли БОТЕВ ПЛОВДИВ ВМЕСТО АБОНАМЕНТ ЗА ТЕЛЕФОН! Но какво представлява тази идея за спасение – кратка презентация… В момента акциите са на 100% в Сдружение ПФК БОТЕВ. Базата в Коматево има 3000 хиляди седалки. Всяка седалка ще бъде дадена срещу минимум 100 лева на месец, с договор за 12 месеца, на ботевисти или ботевистки фирми от цял свят. В замяна идеалистите-ботевисти или спонсорски фирми, ще получат правото тяхното име да стои на съответната седалка! Ако няма да присъства на даден мач притежателят й, седалката ще бъде пускана в продажба и така ще носи и приходи на клуба.
  8. ТОШКО НЕДЕЛЕВ! Всеки закупил седалка получава 12-месечен договор, който може да бъде подписан и дистанционно, отнася се за ботевистите в чужбина. Всяко лице или всяка фирма получава право да закупи 1 седалка. ПОСЛЕ СЪЩАТА СХЕМА, НО С ПО-МАЛКА ПАРИЧНА СТАВКА НА СЕДАЛКА, МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ И ЗА КОЛЕЖА!
  9. ЧРЕЗ СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ, ОТ ВСИЧКИ ЗАКУПИЛИ СЕДАЛКИ СЕ ОПРЕДЕЛЯ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ, АДМИНИСТРАТИВЕН И ТРЕНЬОРСКИ ЩАБ. ВСЕКИ ЧЛЕН ИМА ПРАВО ДА ДАВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ПОСТОВЕ И ПОБЕДИТЕЛИТЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ЧРЕЗ ВСЕОБЩО ГЛАСУВАНЕ. ПРИ ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ СЕ ПРАВИ НОВО ГЛАСУВАНЕ И СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПРОМЕНИТЕ. В УСТАВА НА КЛУБА СЕ ЗАБРАНЯВА ФИНАНСИРАНЕТО МУ ЧРЕЗ КРЕДИТИ!
  10. Така зададен, планът БОТЕВ ПЛОВДИВ ВМЕСТО АБОНАМЕНТЕН ПЛАН ЗА ТЕЛЕФОН ни гарантира бюджет от минимум 3 600 000 лева на година! 3000 х 100 х 12. АКО НЯКОЙ РЕШИ ДА ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ЛЕВА НА МЕСЕЦ, МОЖЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПАРИ ДА ОТИВАТ ЗА ДОСТРОЯВАНЕ НА КОЛЕЖА. И АКО СЪБРАНАТА СУМА ЗА СТАДИОНА ДОСТИГНЕ ДОБРА ЦИФРА – МОЖЕМ ДА КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА КОНЦЕСИЯ! Към горепосоченият бюджет се добавят ТВ права, рекламни договори, спонсорски договори, трансфери и т.н.
  11. И НАКРАЯ НАЙ-ВАЖНОТО – САМО ШИРОКОТО ФЕНСКО ФИНАНСИРАНЕ И ПРИСЪСТВИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА КЛУБА МОЖЕ ДА НИ ГАРАНТИРА БЕЗЦЕННОТО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ – ИГРА ВСЕКИ МАЧ ЗА ПОБЕДА, БЕЗКОРИСТНО ФИНАНСИРАНЕ И КОЛЕЖА ЗА БОТЕВИСТКОТО ОБЩЕСТВО! САМО ТАКА МОЖЕМ ДА ИЗПЪЛНИМ ИДЕАЛИТЕ, КОИТО НИ ЗАВЕЩАХА ПАТРОНЪТ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ, ОСНОВАТЕЛИТЕ МУ И НИКОЛА ЩЕРЕВ – СТАРИКА! И ПОМНЕТЕ БОТЕВИСТИ – СТРАХЪТ, АПАТИЯТА ОТ ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ И ИЗКУШЕНИЕТО ДА СЕ ПРЕДАДЕТЕ ИЛИ ПРОДАДЕТЕ, ЩЕ БЪДАТ ОСОБЕНО СИЛНИ, ТОЧНО ПРЕДИ ПОБЕДАТА!
  12. FOOTBALL IS FOR THE FANS!

  • 6
   8

   Споделям идеята и се надявам Сдружението да не отстъпва в исканията си към всеки един който прояви интерес да закупи акциите на отбора! Гледайки Славия ми се повръща! Маша в ръцете на Руската Мафия! Никога!

  • 8
   3

   На всяка 3 -та седалка ще има отговорник, той ще се отчита на отговорника на всяка 8 -ма седалка а той съответно на отговорника на всяка 17 -та седалка, ще сме първи в света по шефове на седалки и така ще има работа за много хора

 15. 7
  4

  Щом свинята кошински пита, пишейки името си с крещящи букви, работата е ясна….

  ЩЕ СИ УМРЕТЕ В КОМАТЕВО, жълти леки жени, а Локомотив ще има модерен стадион…

 16. 3
  3

  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. 7
  5

  „Предвид желанието на привържениците да се даде приоритет на завършването на трибуните, а не на търговските площи“…

  Ние ви казвахме, че на Източен 10 ще е МОЛ , жълти курви, вие за полуфинал в УЕФА бълнувахте.

  ЩЕ ГНИЕТЕ В КОМАТЕВО ТОВА Е ВАШАТА СЪДБА

 18. 7
  5

  Жълти проститутки,на кой сега ще се гъзити и ще правите минети за останалите 25 милиона,А?

 19. 8
  3

  ОК, ОК, има още едни непотърсени 12М с тях ще покрием и другите 2 трибуни

  • 7
   7

   Зико, каквото кажа , това ще е! Едните ще играят на нов стадион в Лаута, другите ще гният в Коматево…

 20. МАХМУД ПОТОМСТВЕНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ ОТ АНАДОЛСКИТЕ ДЕБРИ:)))
  1
  4

  АПАПИ, СТАДИУМА СИ ВЪРВИ И РАЗСТЕ!! НАС СТУЛЮПИНУФЦИ НЯМА ДА НА ЗАСЯГА НА НЕГУ!! СЛУШАЙТИ КВО ВИ ВИКЪ БАТ ВИ МАХМУД КЛОАКОМОТИФЕЦА!!!ЗА НАС НАЙ-ВАЖНУТУ Е:

  КВОТО И ДА СТАВА, ЯЗ ША ОСТАВА НА НЕГУ ЧАСТ ОТ ЗАДРУЖНУТО РОМСКУ СИМЕЙСТВУ!! ША СА БОРЯ ДУ ГРОП ЗА СПАСЕНИИТУ НА ПАРОВОЗА!! ЗАТУЙ:

  НИЙ СТОЛЮПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ МИРИЗЛИВИ СИ УБИЧАМЕ ДА ЛАЙНУМЕТСТВАМИ, НО!!!!! НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА НАШИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 5
   2

   Циганин от Изгрев бойс Столипиново се опитва да умничи,ха! Крива и празна тиква,като на другите идиоти от селското скеле в Коматево!

 21. 22
  13

  Този жълт комунистически клуб с фенове небългари , да си играе в коматево. Да се построи детска, градина и парк за ПЛовдив и пловдивчани на това място. Така или иначе, сега се строи с менте работници и менте материали и това нещо ще се сгромоляса, след 5-10 години

  • 10
   14

   Да ми построиш на кура колибка КУРВО циганска!

   • 10
    8

    Типичен, небългарин от ромската мааала. Някой да му строи, без пари

    • 1
     2

     Айдееее, още един за бесене! Дерзай, сигурен съм, че ще успееш!

   • 4
    1

    Ако имаше кур бих ти построил ама на тая амжурка в килотите и две върбови клонки и стигат ва да тейба.

   • Боздугане,отваряш се каточели?! Скоро не си забивал гноясалта си човка в асфалта! Време ти е!

  • ти българин ли си вълчо сърсето ти е локу черния гъз юве а кривата мангалска глава наполетани

 22. 5
  8

  „Всички фенове на локуту са от цигани“
  ВАШТЪ МАМЪ ДЕЙБЪ !!
  Каза вождъ на КОМПЛЕКСАРИТЕ !!

  • 6
   2

   Комплексарите: 7:3 ! 0:1! 6:0 ! Това е комплекс!!!

 23. 10
  5

  А щяхте да ме бесите на крана, жълти леки дами. Ако моята смърт зависи от завършването на Гомнежа, аз съм Безсмъртен…

  САМО ЛОКО

  • 5
   5

   Кой ще си цапа ръцете с тебе нищожество? Ти ако имаш чест, сам трябва да сложиш край на мъките си.

   • 6
    4

    Ама си цапаш клавиатурата , двулична твар. Запомни, ЩЕ ГНИЕТЕ В КОМАТЕВО заради 12 – те МИЛИОНА ЗА ЛОКОМОТИВ…

    САМО ЛОКО

    • 2
     4

     Боклук, мен не ме е гнус! Лично ще ти на дена въжето! Запомни го! Единствения ти шанс е стадиона да не стане, това ти е спасение от бесилката. Тогава ще имаш късмет – прост ще те застрелям!

     • 6
      1

      Я си удари сам един тупаник, за да не стоиш на колене с вдигнати меки,пухкави ръчички , бе изродяга!

 24. 11
  1

  Късно е либе за китка. Трябваше да се гледа договора между двете страни преди конкурса и след това преди подписа. Сега, когато парите са приведени, ние тепърва питаме до къде ще стигне строителството. Ами другите учатници в конкурса, дали са наясно какво ще се изпълни за 25 милиона. Работата е ясна, само тъпаците са се надявали на звършен стадион!

 25. НАЙ-ХУБАВИЯТ СТАДИОН Е ТОЗИ, НА КОЙТО БИЕШ С 6:0!
  11
  6

  Е те като ви построят стадиона ще почнете да играете.Даже може и да вкарате някой гол на празна врата.Кючекчията ще отслабне и ще играе вече.Вие нали сте гранда на Пловдив.Гранд резила на Пловдив

  • 2
   5

   Общината строи Общински стадион! Това за кой път го повтарям, вече и аз не помня.

   • 9
    4

    … който ще носи името на частен футболен клуб, ще има цветовете на частен футболен клуб и ще се ползва от същия частен футболен клуб срещу неизвестен наем.
    А най-вайното е, че Общината Пловдив няма НУЖФДА от стадион и не е получила разрешениоето на данакоплатците да им харчи парите за този стадион.
    Общински стадион е стадион Пловдив.

    • 4
     7

     Ще носи името на един от най-великите Българи на нашето време!! Но как да обясниш на циганин, който няма Род и Родина?

     • А,вие с курвинския си ген само мърсите името на този голям българин!

 26. 12
  6

  То бива наглост, но вашата е безкрайна. Общината да им купи нови седалки, общината да им оправи стадиона, а и проекта да се преработи. Нали изричното условие беше да има цялостен проект, който не може да се преработва?

   • 8
    2

    забравяш за многоетайния паркинг, който дори е включен в многомилионния заем, който общината иска да тегли. Сигурно и за терена от там ще се вземат пари.

 27. 9
  10

  На всички коментатори в черно-бяло буферско райе Да ви еба майката. Мангали долни от Кюстендил, забравихте ли ли, че орязаха 12 мл лв за ради вас?
  И трябва да ги пренасочат към Кплежа, където кипи усилен труд, а Вие нещастници нямате още Идеен проект!!!!

  • 7
   5

   Ава уй стрямалийски жа са задавиш в говна ва да тейба.

  • КРУШО- ШЕСТ ХУЯ ЗА ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ / ИЗГ6РЕВ БОЙС/, СЕЛЯНДУРИТЕ И ПОМАЧЕТАТА
   6
   5

   Хехехе, пак те стряскат тези… 1926….малииии,направо си побелял около устата! Не се притеснявай, всичко е истина.. и петата и 6:0….ама не се бой, свиква се!

  • 5
   1

   С какво ще ебеш ,бе евнух?! Лично АЗ ти отрязах пишленцето на 15.05 19 г.!

 28. 7
  7

  Абе..селяни Вие се превърнахте в пощенска станция..само писма пращате..и на края нищо…а от къде ще вземете другите милиони за довършване…. хахахаха

 29. 12
  4

  И кой са тези селяни в този измислен „Граждански съвет“.. за оказване на НАТИСК…
  4 човека не престават да изнудват гражданите за пари…
  Айде сложете ги вече на място тези 4 човека вече!

  • 8
   2

   Инжинери… без един ден стаж по специалността… селска работа

 30. Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
  14
  7

  Ебати нахалните просяци!! Даватим 25 милиона и те недоволни.
  Ами кой ви е виновен, бе помаци, че ще окрали парите?!
  Грандомани крадливи!

 31. 12
  6

  Селянките кой ги брои за живи, след петата и 6-те бахура Стоян канара е в будна кома ва да гоейба.

  • 4
   4

   Бат Стояне ва, откога започна с купешки лафове ва – “будна кома” ва да гоейба. Изучил си съ ва – от Омир ша да я – чел си го да тейба…

   • 4
    2

    Ава от Омир освен петъ в глезена на Ахила и 6-те бахура в дивия на Исмаила ко друго да науча ва да тейба.

  • 2
   1

   Бат Стояне, жъ дойде ден и жъ съ гордеем с тебе ва да гоейба, жъ съ изучиш много ва, да гейба…

Comments are closed.