“Рудин” отговори на феновете на Локо Пд: Имаме готовност да започнем да строим през месец май

134
1343

До Привържениците на ПФК Локомотив Пловдив и спортната общественост на гр.Пловдив

До Пловдивските медии

В отговор на зададени въпроси от фенове на Локомотив ви информираме, че няма никакво забавяне на подготовката за реконструкция на клубния стадион, но като отговорни изпълнители сме длъжни да извървим предвидения от закона път. Разбираме безпокойството на локомотивската общественост и затова изнасяме цялата информация по реализацията на проекта от подписване на договора досега.

До момента е извършено следното:

На 31.12.2020 г. е подписан договорът на между фирма „Рудин“ и Община Пловдив. До този момент нашата компанията няма никакво отношение към проекта и взаимоотношения с общината или футболния клуб „Локомотив“.

На 7 януари 2021 г. фирма „Рудин“ внася искане до община Плвдив да получи следните документи:

1. Виза за проектиране

2. Актуална кадастрална карта – електронен носител

3. Актуален регулационен план – електронен носител

1. Изходни данни за всички инженерни мрежи (ЕВН- Електроразпределение, ЕВН – топлофикация, ВиК и Ситигаз)

В рамките на едномесечния срок не е получена скица виза за проектиране. Заради забавянето на 5 февруари 2021 г. фирма „Рудин“ внася мотивирано предложение, придружено с комбинирана скица виза, изработена от проектантите „Инжпроект“ за сметка на „Рудин“. За нея е поискано съгласуване по чл.140, ал.1 и ал.2 от ЗУТ.

Междувременно на 22 януари 2021 г. стартира изготвянето на Геоложки доклад, който приключва на 26.02.21 г.

Мотивираното предложение на скицата виза е съгласувано от Община Пловдив на 22.02.2021 г. и получено от фирма „Рудин“.

Веднага са стартирани съгласувателни процедури с експлоатационните дружества както следва:

Ситигаз – съгласуване на визата 23.02.2021 г.

ЕВН – Топлофикация – съгласуване на визата 26.02.2021 г.

ВиК – съгласуване на визата 26.02.2021 г.

ЕВН ЕР „Юг“ – съгласуване на визата 02.03.2021 г.

Задължителното възлагателно писмо за стартиране на дейности по проектирането, издадено от Общината, е пристигнало във фирмата на 10.03.2021г.. От този момент започват да текат сроковете по изработване на идеен проект и внасянето му за съгласуване и одобрение с крайна дата до 26.04.2021 г.

След внасяне на идейния проект следва издаване на строително разрешение в срок от 14 дни със срок на обжалване още 14 дни.

Срокът за представяне на технически проект е с крайна дата до 8 юни 2021 г., а за извършване на строителството на обекта – до 1080 календарни дни.

Фирмата декларира, че може да започне строително-монтажните работи на обекта в първите дни на месец май, ако има влязло в сила разрешение за строеж и актове по време на строителството обр. 2 и обр. 3 (линия и ниво), издадени от органа по контрол на строителството на Община Пловдив.

Сроковете за СМР по стадиона са предвидени в обявената обществена поръчка и те са съобразени в линейния график, предложен от фирма „Рудин“. Фирмата заявява готовност и възможност да съкрати тези срокове при наличието на напълно одобрена техническа документация от страна на Община Пловдив, а именно:

Част Архитектура; Част Конструкции; Част ВиК; Част Ел; ЧастОВИК; ЧастПБЗ; Част ПУСО; с издадени и влезли в сила строителни разрешения за трите трибуни, съобразно строителните стандарти.

Още веднъж уточняваме, че към момента на подписване на договора за рекорнстукция на стадион „Локомотив“ не е представян идеен проект, нито необходимите геоложки и други проучвания за терена, каквито внушения се правят в общественото пространство.

Заявяваме, че сме готови да съкратим сроковете в предложения линеен график, ако имаме необходимото съдействие от Община Пловдив за издаване на необходимите и задължителни според ЗУТ документи.

В следващите 3 години ни предстои много важна работа от ваимен интерес и се надяваме на коректност. Изразяваме готовност за открит диалог по темата с реконструкцията на стадион „Локомотив“ в името на доброто сътрудничеството и успешното реализиране на проекта.

Живко Желев, управител на „Рудин“ ООД

09.04.2021 г.

134 КОМЕНТАРА

 1. „Ръководството на Локо си е свършило работата, актуализирайки необходимата информация за наложителните плащания, като са представили и договори за разсрочено плащане към част от контрагентите на клуба, научи Plovdiv24.bg.

  От БФС все още не са потвърдили официално новината, но се очаква това да стане в близките дни, и то заедно с останалите отбори от елита“ КВО ДА АКТУАЛИЗИРАТ??.. ЧЕ ОТНОВУ СНЕ В КИСТИНДИЛ ЛИ?
  КАКВО Е ТОВА???? КВИ СА ТИЯ НУВИНИ??? ПЛЪВДИН24.ПЕДАЛА ПИШЕ, ЧЕ НА НАШИЯ ЛЮБИМ СТОЛЮПИНСУ КИСТИНДИЛСКИ КЛОАКОМОТИФФ МУ Е ВЛЕЗНАЛА САМУ ГЛАВИЧКАТА!!! ТОВА ДА НЕ СЕ СЧИТАЛО ЗА НИШТУ!???? КАК ТАКА НЕ Е НИЩУ БЕ АБДАЛИ???? ТВА СИ Е ЖИВО ЕГАНЕ АМА БАВНО, ТЕРТЕПЛИЙСКАТА!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 2. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  ШТОМ И ШУШЛЯКА ЗЕ ДА СИ ПРАВИ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ, РАБУТАТА Е ЛОША!!! „„Няма да плащам! Ще играят без пари! Те трябва да ми плащат, че играят в Локомотив и за шест години направих нещо”, сподели Крушарски след победата над Царско село вчера.“
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!

 3. Сложете ме и мен на тениските за изборите ,може и на билборт на лаута черното върви на бяло нали? Мухахаха

 4. „Има ново около базата, продължава се работата, малко времето я обърка, но до септември ще станат два терена“, коментира шефът на „смърфовете“.

  Относно политическата обстановка в страната и може ли тя да повлияе на строежа на базата и ремонта на „Лаута“, той бе категоричен:

  „Няма! Има подписан договор. Утре ще падна и аз и какво ще стане? Няма да свърши светът. Феновете са си фенове, да си гледат мачовете, да се радват. Те нямат нищо общо със строителството на стадиона.“

  • 1
   3

   Много точно казано. Педала агент007, жълта мастия, да го духа. Да си жив купоносителю Крушарски

   • 2
    1

    Жълта мастия си ти, кривоглав чукундур. И недей да пишеш от името на Стикс. Той не е толкова прост за да пише такива постове.

 5. 5
  4

  След като прочетох отговора ви, г-н Желев, искам да ви задам няколко въпроса, които вълнуват цялата локомотивска общност.

  На 31-ви Декамври, 2020 година е подписан договора между вашата фирма и Община Пловдив.
  Защо веднага не поставихте иска за необходимите ви документи а изчакахте да мине цяла седмица?

  На 7-ми Януари, 2021 година внасяте иска за тези документи и в рамките на един месец не ги получавате. Защо не повдигнахте навреме този въпрос към кмета? Защо чакахте до 22-ри Февруари, за да им потърсите отговорност?

  Документа за стартиране на строителни дейности на Лаута е пристигнал във фирмата ви на 10-ти Март, 2021 година. Това са два месеца и 10 дена забавяне. Защо не се свързахте на време с Здравко Димитров и не го попитахте защо се бави тази процедура?

  Защо трябва да се чака още месец и половина ( от дата 10-ти Март ) докато „Инжпроект“ – София изготви идейният проект? Той трябваше да е готов отдавна. Още през Ноември видяхме снимките им в Пловдивските сайтове. Вие като изпълнител на проекта защо не им потърсихте отговорност за това забавяне? Кмета и неговите заместници са върли привърженици на тима от село Коматево и ние това го знаем. Те ще гледат всячески да забавят нашият строеж за сметка на Колежа. Но и вие действате много мудно и плахо и това се забелязва от всички заинтересувани.

  И последно. Това … “ по трибуна на година “ е меко казано подигравка с нас. Вижте хората на Запад как работят и се учете от тях. Не я карайте по Български. Време е за промени. Живота го изисква.

  • 7
   1

   С мангалити ще го караме по ромски Бегай в магазини НА ТЪМНо да помогнеш на отбора

   • Няма да плащам! Ще играят без пари! Те трябва да ми плащат, че играят в Локомотив и за шест години направих нещо”, сподели Крушарски след победата над Царско село вчера.

   • Сигурно си изкарал доста време из тия магазини на тъмно за да помогнеш на твоето селско отборче, а? Кюндарина си остава винаги КЮНДАРИН.

  • 4
   1

   Тези се държат като собственици на терена, на обекта, на стадиона….на всичко! Общината е собственик, и на Лаута и на Колежа! Общинарите нямат дилема,кой стадион е на Ботев и кой на Локо! И двата обекта са техни, и за двата обекта се изискват документи и се спазват Законови Разпоредби! Вие сте си втълпили, че Общината бута строителството на Колежа прескачайки всякакви разпоредби, и забавя Лаута с разни безсмислени такива!! Ами докато живеете с това чувство, все така ще ви се струва и никой не е длъжен да влиза в обяснителен режим за да ви разяснява процедури, които не са ви ясни! Намерете компетентни хора, които да разгледат документацията и да задават въпроси ако има нещо нередно. Хората имат и друга работа, освен да се занимават с вашите идиотски въпроси и съмнения!

   • Селски, не се обаждай от коневръза като не разбираш български. Аз задавам въпроси на Желев съобразно неговите отговори. Дори и един средно интелигентен човек може да види че има забавяне, но ти с твоят птичи мозък не можеш.

 6. ЯШАР КЛОАКОМОТИФСКИ БУФЕРОФФ-ТАШАКЛИЯТА:)) 49,12
  1
  1

  РУДИН, МРУДИН:
  ШТОМ И ШУШЛЯКА ЗЕ ДА СИ ПРАВИ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ, РАБУТАТА Е ЛОША!!! „„Няма да плащам! Ще играят без пари! Те трябва да ми плащат, че играят в Локомотив и за шест години направих нещо”, сподели Крушарски след победата над Царско село вчера.“
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 7. 2
  2

  ЗА КЪФ ХЕЙ НИ Е СТАДИУМ НА ЛАЙНУТА??? ТЕ ИГРАЧИТИ СИ ТРЪГВАТ, ТЕ СТАДИУМ???????????
  ДА УКРЕПЯТ ЛОМСКИЯ И ОШТИ ЕДНО СКЕЛИ ДА ДИЗГИЗДИСАТ ТАМ ЗА ГЕЙ БИЛЕТЯ И ГУТОВУ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ПУФ ПАФ:))))))))))))

 8. 2
  2

  СТАДИОНИ, МАДИОНИ ГРАНФОНИ………………………….
  НО!!!!
  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 9. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  2
  2

  РУДИН, МРУДИН, СИЧКУ Е ПУНТА МАРА!!!!

  ТЪЖНУ Е НА МОЙТУ НЕЖНА КЛОАКОМУТИФСКУ РОМСКА ДУША НА НЕГУ!! УТИВА СИ ПЕРЛАТА НА СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНЪ И ШЕКЕРЯ!!! БАТАЛЯСАХА НЪ В ХЕНДЕКЯ АБИТА!!! ТОЗ БАСТУН СЕЛТАКА НЕ ДАВА ПУКНАТ ЛЕФ ЗА АПАПИТИ!!! ПАРОВОЗА РЪЖДЯСА В БЛАТУТУ! МОЙТУ ДЕВИЗ Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 10. 4
  2

  ОЙ,ЗИНГА,ЗИНГА,КЪДЕ СЕ СКРИ,
  КЪДЕ СЕ СКРИ,ПОПАРВАШ НАШИТЕ МЕЧТИ!!!???

  ОЙ,ЗИНГА,ЗИНГА, ИМАШ ЛИ ПАРИ,
  ИМАШ ЛИ ПАРИ ИЛИ ЧАКАШ,БИЗНЕСА ДА ДАРИ???

  ОЙ ЗИНГА ,ЗИНГА,ТАРИКАТ СИ ТИ,
  ТАРИКАТ СИ ТИ,ХАПВАШ ,ПИЙВАШ БЕЗ ПАРИ!!!

  ОЙ,ЗИНГА ,ЗИНГА С ЧИЧО ТИ ВАЛИ,
  С ЧИЧО ТИ ВАЛИ,ПРАВИШ НАС НА БУДАЛИ!!!

  ОЙ,ЗИНГА ,ЗИНГА,МИЛИАРДЕР СИ ТИ,
  МИЛИАРДЕР СИ ТИ АМА ,СТАДИОНА БЕЗ КОЗИРКА ЩЕ СИ СТОИ!!

  ОЙ,ЗИНГА ,ЗИНГА,ГОТИН ПИЧ СИ ТИ,
  ГОТИН,ПИЧ СИ ТИ,ФЕКАЛА , МИНЕТИ ТИ ВЪРТИ!!!

 11. 4
  3

  И копелето циганско попита „как за жълтите може, а за мангалите не може“. Яд ли ви е мангали? Съберете някой лев за идейния проект бе потници неграмотни. Няма да се строи там до края на сезона. Като свърши я се направи нещо, я не. Все пак вашия стадион има лиценз за Европа. Защо да го пипаме. Тотнъм още мислят какво да подобрят по техния, че да прилича на вашия.

 12. 7
  4

  Сега аз пък искам да попитам ЗдраФко Ментата и този Живко: Как така, бе другари, за едни може без проект, а за други не може?!
  Как може жълтите да си променят проекта когато си поискат (местят трибуни, махат козирки) а за Локо не може да се почне дори разчистването без ОКОНЧАТЕЛЕН проект?!
  Как стават тези работи, бе другари?! С подкупи ли? С лизане ли?! КАК!!??

  • 3
   2

   Казах ти още вчера, имаш Окончателна диагноза шизофрения! Няма Окончателен Проект!

   • 4
    1

    Кажи го на сигански бате че българския ми е чужд и ми е трудно четенето.

 13. 2
  3

  Седалките са собственост на Общината и са на отговорно пазене от ФК Ботев! Даването на седалки за отстраняване на щети, причинени от ФК Ботев, на стадион Лазур е престъпление! Кражба и обсебване ! Жълта циганска работа! И понеже са болезнено тъпи парчета , сами си го казват и признават!!

  • 2
   2

   Свършено е с Гешев! Свършено е и с ГЕРБ! Сменяйте тениските!!!

   • Да. И новия прокурор ще разследва съмнителните обществено поръчки.

  • 2
   1

   Седалките са собственост на Общината и са Дарени ма ФК Ботев Пловдив!
   Нещо неясно??

   • Кога ще се научиш да четеш:
    „Седалките са собственост на Общината и са на отговорно пазене от ФК Ботев!“

 14. “Имаме готовност да започнем през месец май.”
  Септември ще бъде май! Ще бъде!

 15. 4
  4

  Ботев и ботевизмът са докарани до ниво дебилизъм.

  Когато почина Жоса, се изгради чешма в негова памет и пейки около нея. Когато почина Челсито се организира пияндурски турнир в негова памет , като участниците трябваше да са с минимум един промил в кръвта.

  А какво да кажем за кючеците на жълтата Коледа!!! Локомотив празнува с народни песни ние с маанета.

  Канари, спрете се, стига толкова срам!!! Стига дебилизъм !!!

  • Ти си объркал партито бе Стойчо, си бурно си попаднал на някое ОФ коледно парти с народна музика. На вашето парти Ибряма скъса кларинета, а Азис си съдра гърлото.

    • Ти първо си отговори на въпроса дали си Българин или циганин. Като се самоопределиш, попитай ме пак.

 16. Като всеки Божи ден и днес,
  Локото не буди интерес.
  Мижав тим, с дебилно старче
  Скитащо кат’ Коледарче.
  С мекотело за треньор,
  С вид брадат на сутеньор.
  В пропагандния отдел,
  Стикс-Плешивия петел.
  Молива кълве от зор.
  К’во шъ прайм с тоз отбор?
  И Мартин-вратаря, Луков
  Каза го, без много да му пука!
  Подготовката премина гладко,
  Но ще споделя накратко.
  Ако премиите спряни,
  И заплатите от лани.
  Не получим ний навреме,
  Нас на хуя не ни дреме!
  Ще си търсим ний правата,
  Или ще си биеме пИтата!
  Как представяте си вие,
  Тоз абсурд дали ще скрием?
  Че отбора ни без дума,
  Сякаш бягайки от чума,
  Тръгна си треньора наш,
  Посред нощ и без багаж!
  А след него във галоп,
  Се изнизаха без ропот,
  Още няколко играчи,
  За които, просто ми се плаче!
  И да не отварям дума,
  За онези, като Зума,
  Дето феновете унизяват,
  И с мангали ги сравняват!
  Туй е днес картинката във Локо,
  Кучето не е заровено дълбоко!
  Плитък трап е изкопан,
  И Ще станеме за срам!
  Тъй си думаше Мартин,
  И не беше сам самин.
  Днеска целия отбор,
  Е застанал във ступор!
  Че дължат пари за наем,
  И издържат се със заем!
  И колите са на лизинг,
  А масрафа не излиза!
  Всеки чака три заплати,
  Но Крушарски все ги клати.
  Ееех, съдба Локомотивска,
  Кой прокле ме, и натиска,
  Да обвържа се със Локо,
  Да нагазя във калта жестоко.
  Няма връщане назад,
  Пропилях живота млад!
  Мисля утре сутринта,
  Да довърша таз игра!
  😂😂😂😂😂😂😂
  Вече се от сън пробудих, в моята колиба.
  Кафеварката си включих, и запалих си Кохиба,
  Докато кафето стане, ще опъна със наслада!
  Я! Молива аз затрил съм, след онази канонада😂
  До къде бях стигнал снощи? А, Мартинчо се оплака,
  От злочестата съдба горчива, и се тъжно той разплака….
  Но, кафето вече стана, и ухае силно на ванила.
  Ще си сипя в чашата от порцелан, ще си пусна трилър.
  Гледам снощи, като съм заспал, Стойчо се е лезил,
  Сигурно до късно е стоял, чакал е да влезе!
  Както Том във филма, чака Джери да замърка,
  За да поиграе той кадрил, с тъничко гласче да църка!
  Ех, мишленце черно-бяло, ти дори не знаеш.
  Колко е опасно, с Котарак не бива да играеш!
  Ти не свириш в селския оркестър! В хора ти не пееш!
  Ти си Никой! Разбери го! Всеки ти се смее!!
  Даже в Жълтия Парцал, в който ти подакваш,
  Никой не признава твоя стил, имаш и редактор!
  В къщи, също си безгласна струна, пееш под сурдинка.
  Щото зет си ти заврян, само с кучето сте си дружинка.
  Жал ми става…. за Стоян. Не за Стойчо Генов!
  Щото Стойчо е избрал, чрез Стоян да пробва своя “гений”.
  Туй е грешка най голяма. ‘щото, както всички знаем,
  Стойчо няма тоз талант, нечий образ да извае!
  Стойчо може с показалец, по клавишите да чука.
  Но Перото на художник и поет, се изисква тука!
  Стойчо е като сухар, хрупаш и внимаваш,
  Врат опъваш кат’ преглъщаш, да не се задавиш.
  Как Елица го търпи, туй кьорпе бездарно?
  Скоро ще го измете, докато е по пазарна!
  Нека да оставим ние, Стойчо да пресмята!
  Днес се очертава хубав ден, слънцето огряло е земята.
  Пурата ме съблазнява, да си капна нещо,
  Курвоазието може би, ще ми влиза вещо.
  Новини за Ботев няма. Може би на Лични?
  Но ще дойдат те при мен, и ще са отлични!
  Ще останат зад гърба ни, всички дребни грижи!
  Няма Локото да дразним, ако рани, видим ги да ближат!
  Ний сме Пловдивски бохеми, ний сме друга бира.
  Ние сме аристократи, кой както иска, тъй да го разбира!!
  Щял Крушарски значи, в отпуск да излиза.
  Няма нищо лошо, щом в това му е пиниза!
  След такова скитане трябват карантини.
  Пък и като гледам, веч’е станал на години!
  Мислил ли си старче ти, как да го планираш,
  Че ще трябва май че, да се ваксинираш?
  Хич не ми намигай, и не се подпичквай!
  Знам какво си мислиш, само за мастичка!
  Пфайзер е “дебела”, струва много кинти.
  А пък за Модерна, си преминал годинки.
  Астрата не чини, казва доктор Мишев.
  На Спутник В ще те кача , да са куртолишеш!
  А пък и закърмен си, с Комсомолски проекти,
  Тъй че ще избегнеш страничните ефекти.

  • 1
   1

   За нашето обедно настроение
   Да прочетем това творение!

 17. 2
  2

  И копелето циганско попита „как за жълтите може, а за мангалите не може“. Яд ли ви е мангали? Съберете някой лев за идейния проект бе потници неграмотни. Няма да се строи там до края на сезона. Като свърши я се направи нещо, я не. Все пак вашия стадион има лиценз за Европа. Защо да го пипаме. Тотнъм още мислят какво да подобрят по техния, че да прилича на вашия.

 18. 1
  3

  ФЕКАЛЕ ,СИНКО АКО ЗНАЕХ ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕШ ТАКОВА ТЪПО И МАЛОУМНО ПАРЧЕ,НЯМАШЕ ДА ЕБА МАЙКА ТИ В ОРАНЖЕРИЯТА!!!!ТЯ МИЛАТА ,ИСКАШЕ САМО ДА МИ ПОДУХА!!!ЖАЛКО!!…………….

 19. 3
  1

  Има подписан договор. Научете законите, на тъпи въпроси не искам да отговарям. Освен тоя въпрос, кво друго ще ме питате. Утре ще падна и аз и какво ще стане? Няма да свърши стадиона. Феновете са си фенове, да си гледат двубоите, да се радват. Те нямат нищо общо със строителството на стадиона.

 20. Здравейте! Най-добрият сайт за запознанства за сeкс във вашия район – adultme.fun

 21. 6
  8

  Пичове от Локо, грабвайте го тоя герберски лъжец Здравко Димитров.
  Тоя ще ви лъже и докато е на власт стадион няма да видите.

    • 2
     3

     138 потника. За тях става дума. Не за 11-те на терена. На тях не им трябва стадион, стадион се прави за публиката. За 138 потника, пак питам-За чий им е стадион?

     • 2
      2

      6:0 за това става дума.
      И една ПЕТА.
      Шават ли, шават ли?

   • 7
    4

    Сега ви вкарахме половин дузина, а при завършен стадион цяла дузина (12)!

    • 5
     1

     Стиксчо… Ти даде ли левче в магазини НА ТЪМНО? Мочетата на ЛАЙНУТА ГЛАДУВАТ. Президентът не иска да плаща. Добре че твоята гейдружка Делян Коматевски се отпусна и даде 2 лева… БРАВО НА ТАКИВА ДОБЛЕСТНИ МЪЖе ,пардон путки …

 22. 4
  7

  ФЕКАЛЕ, НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, АМИ СМАЗВАЙ ХАЛКАТА, ЧЕ БАЩА ТИ ИДВА, КРЕТЕН

  • 7
   1

   Няма да плащам! Ще играят без пари! Те трябва да ми плащат, че играят в Локомотив и за шест години направих нещо”, сподели Крушарски след победата над Царско село вчера.

   • Бонка Барекова е трол на мародера Андрей Спасов
    4
    4

    А ти защо си тук 24/7, Бонке?

    • 2
     3

     Това е една болна жвна над 50 годишна.
     Изявява се като учител по български само защото ползва spell checker, но самата тя пише неграмотно.
     Тук е 24/7. Нека всеки да си направи изводите защо…
     Много е злобна заради тежката си съдба

     • 1
      2

      За теб говоря, Бонке. И ти много добре го знаеш.
      Тази жлъч те довършва

 23. ИБРЯМА, БРАТЧЕДА НА ЮСУФФ АДЖАСАНЛИЕФ БАШ КЛОАКОМОТИФЕЦА!:)
  4
  2

  ТЪЖНУ Е НА МОЙТУ НЕЖНА КЛОАКОМУТИФСКУ РОМСКА ДУША НА НЕГУ!! УТИВА СИ ПЕРЛАТА НА СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНЪ И ШЕКЕРЯ!!! БАТАЛЯСАХА НЪ В ХЕНДЕКЯ АБИТА!!! ТОЗ БАСТУН СЕЛТАКА НЕ ДАВА ПУКНАТ ЛЕФ ЗА АПАПИТИ!!! ПАРОВОЗА РЪЖДЯСА В БЛАТУТУ! МОЙТУ ДЕВИЗ Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 24. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  5
  2

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

  • 2
   4

   пак спамче за да прикриеш истината, а курвичке.
   скоро ще те гепим…

   • 3
    1

    ИСТИНЪТА АБИ Е ДЪЛБОКО В МОЙТУ КЛОАКОМОТИФСКУ СЕРСЕ НА НЕГУ!!!!:)))))))) ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))

 25. 10
  5

  Сега аз пък искам да попитам ЗдраФко Ментата и този Живко: Как така. бе другари, за едни може без проект, а за други не може?!
  Как може жълтите да си променят проекта когато си поискат (местят трибуни, махат козирки) а за Локо не може да се почне дори разчистването без ОКОНЧАТЕЛЕН проект?!
  Как стават тези работи, бе другари?! С подкупи ли? С лизане ли?! КАК!!??

  • 6
   4

   И какъв е този кмет да се отчита на 3-4 ЧИКИДЖИИ, наричащи себе си „Граждански съвет“?! Ебати селските номера!!
   А среща с прокурор, кога? Докога ще се граби от народа заради тези жълти наркомани дето комплексите ги избиват на ГРАНДОМАНЩИНА?!

  • 5
   4

   Наблюдателю, когато имате Проект, ама истински Проект, тогава можете да променяте детайли по него! Сега какво искаш? Общината да ви направи и Проекта ли? Цв.Василев броИ почти един милион за този проект. Общината не е дала и лев за него!

   • 3
    4

    Селски, добър опит, но ти май не знаеш значението на думата ОКОНЧАТЕЛЕН.
    Аз пак питам: кой допусна закононарушение да се започне стройтелство на обект без ОКОНЧАТЕЛЕН проектм който „НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЯН“ както бяха точните думи на ЗдраФко Ментата?
    Питам и ИТН: кога започва разследването за „нередности“ по тази … обществена поръчка?

    • 6
     2

     Няма такова животно-Окончателен Проект! Има Идеен Проект-Рисунка, като вашия, и Работен Проект-като това което ние имаме! Промени в един Проект Винаги могат да се правят, по надлежния ред! Сега можеш да пиеш една студена вода и да ходиш да духаш, на ИТН!!! Има Такива Наивници, които да вярват на Новия Месия.

     • 2
      3

      Селсьо, прочети пак въпроса и не отклонявай пак темата.
      Ако не можеш да четеш на български пак ще ти го приведа на родния ти турски.
      А студената вода вчера ви беше сервираба на вас, но ти трудно стопляш…

     • На лъжата краката са къси, но затова има прокуратура
      1
      2

      Здравко Димитров: Промени в проекта НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ СЛЕД КАТО СЕ ПУСНЕ ПОРЪЧКАТА

     • 1
      3

      Любчо, хайде на бас че догодина ще си обърнал палачинката и ще лижеш на Слави както лиза на БКП преди и сега на мистър Пампкин

     • 2
      1

      Ама ако ще го прИвеждаш, гледай да е по надлежния ред! Ако ще го прЕвеждаш, научи първо Българския език!

     • 1
      1

      Откога „Б“ългарския се пише с главна буква, Бонке Б?
      Да кажа ли цялото ти име или ще продължаваш да се фукаш, че знаеш как се използва spell checkig-a, злобна жено.

     • 1
      4

      Винаги ли сменяш темата като нямаш аргументи, жълта курво?
      Съжалявам, не знаех че пиша официално обръщение. Мислех, че пиша в кенефен форум

     • 2
      1

      ПрИвеждай и гледай да не си секнеш кръста!

     • Аз не ползвам никакви спелчекове, но и не се изживявам като прИводач знаещ езици.

     • Ами като гледам статииките на Андрей и той не ползва. А се пише журналист.
      Нормално! Селяните да си селяни…
      Абе, всичките ли жълти селяни сте толкова нагли?!

     • Казах ти да избягваш думички с Й! Марш на училище!

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
      1
      3

      А кавичките на „Й“ къде са, неграмотна болна жено?!
      Селска работа!!

     • Ти си способно копеле. Можеш и България да напишеш с малка буква. Колко му е, не ти е Родина!

     • 1
      2

      Хаха. Тая запетайка за какво ти е, бе негратна нагла жено?!
      Я бягай да сготвиш нещо на Нешко и след това веднага обратно в 3-ти клас…

      Абе наистина, всички жълтурки ли са толкова неграмотни, но нагли?!

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал

      Вярно е, че съм много способен. Пак ли ми завиждаш?

    • 6
     1

     Бас ловя, че си гласувал за Царя, после за Бойко, след това за Сидеров, Бареков….и сега за Слави. Тарикатите никога няма да свършат, докато има глупаци като тебе!

     • 1
      2

      Губиш баса. Е поне не съм писал стихове за БКП в Комсомолска искра като теб, другарю Минчев

     • Ти и стихове?? Това да не е плява бе момче? Ти трудно пишеш, камо ли стихове…..

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал

      А ти още не знаеш къде се пишат запетайки и препинателни знаци, ама си позволяваш да съдиш другите за правописа в този кенефен форум…

      Нормално! Селска 4абота

     • 1
      1

      Любомир Минчев е подлога на всяка власт. Пише им долнопробни стихове, а те го подритват за награда.
      Свърши в фолнопробно сайтче като ПД24. Стойчо Генов му е началник.
      Жалка работа

     • Ехеее… унесе се, селски….
      То толкова избори не е имало…
      А ти все за Делян ли гладуваш. Пич, той притежава само отборчето ви, а не и вас самите…

  • 2
   3

   само да кажа на евентуалните бъдещи посетители на този стадион – помислете добре дали искате да заведете децата си на стадион, на който арматурата е „чистена от корозия“, бетона ВЕЧЕ напукан и се рине и на който е „правено компромис със бетонното покритие на трибуните“

 26. 2
  3

  Ей Живко, мама ти дейба и лъжеца!
  Двамата със Здравко Тъпия дърпате котето за опашката, дейба вашата мама лъжлива

 27. 1
  4

  АПАПИ, ДУБРЕ ЧИ ЛОКОТО НЕ ИГРАХА ВЧЕРА С НАС, А С ДРУГУТО СЕЛО, ЧИ ЩЯХА ДА НА ИБАТ С 8:0. ВАЙ ВАЙ, ПУФ-ПАФ))) :::ПУФ-ПАФ)))) :

 28. 7
  2

  „Още веднъж уточняваме, че към момента на подписване на договора за реконструкция на стадион „Локомотив“ НЕ Е ПРЕДСТАВЕН ИДЕЕН ПРОЕКТ!!! ХУБАВА РАБОТА,АМА ЦИГАНСКА…

 29. 6
  1

  „Още веднъж уточняваме, че към момента на подписване на договора за реконструкция на стадион „Локомотив“ НЕ Е ПРЕДСТАВЕН ИДЕН ПРОЕКТ!!! ХУБАВА РАБОТА,АМА ЦИГАНСКА…

 30. 1
  5

  Аз съм ФЕКАЛ МАНГАЛА.
  Аз съм циганин, Копанар, бургуджия, каракачанин, мечкадарин, калайджия, ороспията на АГАТА, много обичам да се навеждам, лапам ПИШКИ ЛАЙНА ДРИСНЯ, МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА, лапам ХУЯ на Цветанов Алмейда, , Илиев, Минчев, Илич, Николаев, обичам 6 ХУЯ във гъгзъ. На финала ме ЕБАХА много лошо, цялият крак на Ожболт ми влезе във ГЪЗЪ.

  Обичам черно бели ПИШКИ.
  Обичам лайна и дрисня.
  Обичам да ме шибат 6 пъти.
  Абичам малки човечета. Искам да ме ШИБА Цингарейвич и Крушарски, това съм аз ФЕКАЛА.
  Да лапам ХУЯ на ПАЛИИСКИ, и на САМУИЛОВ. Да смуча ХУЯ и да се навеждам на АГАТА. Да ма шибат циганите.

  • КРУШО- ШЕСТ ХУЯ ЗА ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ / ИЗГ6РЕВ БОЙС/, СЕЛЯНДУРИТЕ И ПОМАЧЕТАТА
   3
   3

   Ах, как боли, жълти индианци!
   Така Ви боли, че не се трае вече.
   Жалки, смешни, злобни и завистливи жълтурски папагали!
   Не се забравя д-л Ален Ожболт- каква велика ПЕТА!
   Две купи на България, една суперкупа!
   Митко Илиев-два пъти играч на годината!
   Разгромно 6:0 ! Унизителна и срамна загуба!
   Луков- вратар на годината!
   ЛОКО награден с отличието на Пловдив!
   Ах, как боли! Боли ли Ви насрани жълти задници?
   Ще Ви боли вечно, пернати нещастници!
   И много поздрави от Ясен Петров- 4:0 ! 4:0! 4:0 !

   • И майка ти я боли от тираджиите на околовръстното, но не се оплаква. Трябва пари за Локо да печели

     • А ти си ученик на Стикс от околовръстното, минетчия, дупедавец и гей-бандит. Или още казано локомотивец

 31. Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
  4
  8

  Няма ли кой да спаси тоя ебан помашки спамаджия от мъките му. 99% СПАМ

   • Много ли обичаш да си слагаш сам плюсове? Нямаш ли си друга работа, а и не те ли е срам?

 32. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  3
  1

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 33. 12
  6

  Живко, ти миналия месец обеща ли, че „до 1 месец“ почвате пред ЗдраФко Тъпото?
  Обеща!!!
  Та да попитам, ти кога излъга – тогава или сега?!
  Да дойде веднага Тъпото и да отговори и той на този въпрос за да не идем ние при него!

  • Как така след толкоз приказки и работни срещи, Крушарски нито веднъж не взе отношение по този въпрос??

  • А защо наистина не отидете при кмета? ЖАлтитИ отидоха, поставиха си въпросите и получиха отговор.

   • 6
    2

    Коматевски, токива мастии като тебе хем ги лъжат, хем ги ебат… ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА

     • 1
      4

      не си говори сама, Бонке.
      не разбираш ли, че не си интересна и затова всички те игнорират?

     • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум

      да не си му духал та знаеш?

     • 2
      3

      добре си се описал, другарю Минчев.
      гледам заработваш някой лев като трол при Андрей…

     • Да наричаш мъж с женско има – шизофрения или може би слабоумие???

      А че е педал личи от написаното от него. Темата е една и съща ден след ден – секс с мъже.

     • 2
      1

      Ето го и другия шизо се появи. Минчев, Минчев, Минчев… кой е този Минчев? Пий нещо, за да спре да те преследва.

     • 3
      2

      Другарю Минчев, вече и от фамилията си ли се отказваш?
      Кефиш ме как скачаш като уйилен ведна щом споменем кой си, Лобчо!

      Отказа се от БКП, от ГЕРБ скоро също ще се откажеш.

     • 1
      2

      Другаря Любомир Минчев е като Гърневски – слънчоглед партия.
      Сменят партиите една след друга и все са с тези, които са на власт….

    • 3
     2

     Явно и ти я познаваш лично, щом претендираш да знаеш пола и.
     А за шизофренията питай личния си доктор. Аз не мога да ти помогна

   • 3
    3

    жАлтитИ скоро и при прокурора ще идат. само, че този път на тях ще им задават въпросите.

 34. Живко ще им съкрати животa на мангалите – плъзга ги полека – аз всичко съм свършил, не ме закачайте. 😀

  • Живко си е свършил работата, или поне я върши до толкоз до колкото му позволява онова което е свършено преди да спечел8 търга!

 35. 2
  3

  Нямам търпение да завършат тоз Копнеж…. И да започнем редовния секс в центъра на града!! Аман толкова години ьа един мач чак до Село да ходя където дядо на времето вареше ракията.. нов стадион с едно ново 0:6 за откриването и тия диваци такъв хубав спомен ще им остане ..

 36. Ей го’син инжинер. Аз колибата в маалата за 2 дена я вдигнах. И ток прекарах. Няма да ме лъжеш мене. Почвай да строиш мамицата ти. Жилязу трябва на негу…

 37. 5
  1

  Всичко идва от това , че е нямало проект …абе и май месец е добре да тръгне работата…Ботев имаше почти всичко като документи и затова строят яко…

  • Скоро влиза прокурор там… да види КОИ какво и как строи с народни пари..

   • Румънката ли? Ай, спрете се вече. Колкото и да не ви се иска, на Източен ще има нов стадион.

 38. 11

  Идеята за проекта тип кашон, на Вълчо ли? Само питам?

 39. Абе буфер , имате един фотошоп на поляна .
  Как си представяте на другия ден да започнем строителство ?

 40. 10

  Това е най-честната фирма, няма спор, ще вземе пари за целия проект, а ще го приключи на 50 процента, ама не са познали, от Сссиганин не можеш да откраднеш в никакъв случай и тия старозгорски селяндури трябва да го знаят.

 41. 2
  7

  ЕХ,ФЕКАЛЧО,ФЕКАЛЧО,МАМИН,АНАЛЧО!АНАЛЧО ОЩЕ ПЕДАЛЧО!НЯВГАЖ,ГА ТЕЙКО ТИ, МЕ ОНОДИ НА ДВОРА,АЗ ТЕ ИЗСРАХ В ОБОРА!В ОБОРА ТАМ В ЛАЙНАТА ДА ТИ Е ВСЕ ПЪЛНА УСТАТА И ДА РАЗНАСЯШ ВОНЯТА!!!А ТИ МАМИН, ФЕКАЛЧО,ОЩЕ АНАЛЧО ВЗЕ ДА ВДИГАШ ,КАРАКАТА И СТАНА,ПЕДАЛЧО!!!КОЙ,КЪДЕТО ТЕ СВАРИ ВСЕ ГЛЕДА ДА ТИ ГО НАБАБАНИ!!!КЛАНЯЙ СЕ ДНЕС НА СВИНЯТА ДЕЛЯН ЗА ДА НЕ ВИДИШ ,ГЪРБА НА АЧО И ИЛИЯН!!!ЗНАЕМ ЗА ТЯХ ,ЧЕ СА ТУРСКИ ПОДЛОГИ АМА ПАРА ДА ИМА , ЧЕ ЗИНГАТА ЩЯЛ ДА СИ ХОДИ,ОТИ БИЗНЕСА КЕПЕНЦИТЕ СЛОЖИ!!!ОДИ СЕГА ДО ЧЕШМАТА ДА СИ ИЗМИЕШ ДУПАТА,ЧЕ ГА ТЕЙКОТИ СИ ДОДИ ЩЕ САКА ПАК ДА ТИ ГО СЛОЖИ!!!ЕХ ФЕКАЛЧО,ФЕКАЛЧО,МАМИН ,ПЕДАЛЧО!!!!

 42. 10

  СИЧКУ Е ПУНТА МАРА!!! УДАВНА ШУШЛЯКА НА Я БАТАЛЯСАЛ, А УБШТИНАТА НЕ И ПУКА ЗА КЛОАКОМУТИФ ШТОТ СНЕ ЛЮБИМЦИТЕ НА СТУЛЮПИНУ И КИСТИНДИЛ!!!!! ПУФ ПАФ!!

 43. 13

  „Още веднъж уточняваме, че към момента на подписване на договора за рекорнстукция на стадион „Локомотив“ не е представян идеен проект“… сами си правете изводите.

 44. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  8
  1

  РУДИН, МРУДИН:
  ШТОМ И ШУШЛЯКА ЗЕ ДА СИ ПРАВИ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ, РАБУТАТА Е ЛОША!!! „„Няма да плащам! Ще играят без пари! Те трябва да ми плащат, че играят в Локомотив и за шест години направих нещо”, сподели Крушарски след победата над Царско село вчера.“
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

Comments are closed.