Бруно ще реди траснфер на Карагарен

14
643

Бившият треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович помага на национал на „черно-белите“ да осъществи трансфер в чужбина. Става въпрос за лидера в първенството на Северна Македония – Шкендия Тетово, който проявява интерес към една от звездите на Локо Бирсент Карагарен.

Представители на западните ни съседи гледали няколко пъти крилото на живо и са останали впечатлени от качествата му. Отделно от Шкендия са се свързали с босненския специалист Бруно Акрапович, докато той води ЦСКА-София, за да го разпитат подробно за качествата на Бирсент Карагарен, твърди „Мач телеграф“. Босненецът, който е бил наставник на тима от Тетово през сезон 2015/16 и участник с него в Лига Европа, се е изказал ласкаво за Бирсент, като това още повече е засилило интереса към национала.

14 КОМЕНТАРА

 1. Здравей. Най-добрият сайт за търсене на сeкс във вашия район ** adultme.fun

 2. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 3. ИМЪМ ДАННИ, ЧИ И ШИКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ ГО ЧАКА НА ПРОБИ!….. ШТОТ НЕШТУ БИЛ МАЛОГРАМАЖЕН, САМУ 36 ОКИ!!! ТРЯБВАЛУ ПЪРВУ ДА ГО ПОДХРАНЯТ, НАЗОБЯТ!:)))))))))))))))))

 4. 5
  3

  Стоян канара пита, га жа харизаме наш Тошо на чужда вяра ва да гоейба.

 5. 6
  1

  Диарбекир те 4акат с нато4ени пишки !!!

 6. 3
  4

  Жълти братя и сестри, нашата работа прилича на родилка, която е загубила бебето си,( купата)но се подиграва на родилката до себе си с три деца (3 купи) защото е родила живи деца…

  Превърнахте ботевизма в дебилизъм. Срам ме е от такива фенове!

  • Стиксчо, честит празник. Едната родилка има 3 деца, а другата 2. Какви загубени бебета те гонят, намали малко наркотиците? Да се надяваме съдбата да те настигне, тъй като се подиграваш със смъртта.

 7. 8
  1

  Биси щял да става македонец, ама от новите, рязаните!

  • Тошко Мекицата - дебелия ненужник с ФАЛШИВАТА оферта

   Мекицата, кога?

   • Ще си стои при нас, за да не излизат вратарите ви извън малкото наказателно.

Comments are closed.