Сериозни кадрови проблеми за Ботев Пд

7
358

Сериозни кадрови проблеми ще трябва да решава треньорският щаб на Ботев Пловдив за предстоящия мач с Ботев Враца в четвъртък. Както е известно, в този мач „канарчетата” ще бъдат водени от тандемът Георги Онов – Милен Кунчев, тъй като наставникът Азрудин Валентич продължава да се възстановява от COVID-19.

Подобни проблеми имат Салиф Сисе и Мишел Еспиноса, които също дадоха положителни тестове за коронавирус.

Атанас Илиев и Димитър Тонев пък са наказани за срещата, а Тодор Неделев е извън сметките до края на сезона.

Крис Добрев продължава да лекува травма, но надеждите са, че той ще успее да се възстанови навреме за срещата с Ботев Враца.

7 КОМЕНТАРА

 1. Здравей… Намерете истински сeксуален партньор във вашия район >>> adultme.fun

  • Анче Стоян канара иска да си плати с 6-те бахура ма да тейба.

 2. Много гений по тези форуми бре,пълно е с потенциани носители на Нобелови награди ,но за идиотизизъм .К ‘во пък олигофренията и злобата се превръщат в типична черта на нашия народ .Нали чалгари !?!?!

 3. 2
  1

  АПАПИ, ТРЕБЕ ДА СЕ БОРИМ НЕУМОРНО С ПЕПЕЛЯНКИТЕ В СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР!!!
  НЯМЪМИ ВРЕМИ! СИЧКУ ПРОПАДА!!! СМЪРДИ НЕОПИСУЕМУ!!!
  БРАТЯ РОМИ, ТРЕБЕ ДА ПОДХОДИМ СИРЬОЗНУ ПУ ВЪПРОСА!!! НЕМА ЗАПЛАТИ, НЕМА ЕКМЕК!!! А НИЙ СИДИМ ТУК И ПИШИМ ПРОСТОТИИ!!! БЕГОМ ПО КАЗАНИТЕ И БАЧКАНЕ!!! БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! НЯМА КОЙ ДА ПЛАТИ 188453 БАХУРА КЪМ НАП!!!!! СЕЛТАКА СИ ПИЙ ИЧКИЯТА И НЕ МУ ДРЕМЕ НА КАРАЧКАТА!!!
  АМИ ОШТИ 454 345 БАХУРА ЗА ЗАПЛАТИ ОТ ЮЛИ??? ПАРОВОЗА Е ЦЕЛИЯ В ТИНЯТА!!! СМЪРДИ ТА СА НЕТРАЙ!!! АКУ СНЕ БЕЗУЧАСНИ СИГА, ТО ЛЯТУСКА ША СА ПРОКЛИНАМИ!! ЦЯЛУ СТУЛЮПИНУУ, А СЪШТУ И НАШТИ БРАТЯ АПАПИТИ УТ ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЦЯЛУТУ КАТУН В БЪЛГАРИЯ С ТРЕПЕТ СЛЕДИМ ПРОЦЕСИТЕ В ЛЮБИМИЯ НА СИЧКУТУ АПАПС-КЛОАКОМОТИФФ!!!! АПЕЛ АПАПИ!! НЕКА СИЧКУТУ КАТУН ДА БЕРЕМ БАКЪР И ДА ПИШИМ ДИКЛАРАЦИЯ КЪМ НАШТИ АНАДОЛСКИ ДОГАНИ!!!! ………БЕЗ НАШТИ АПАПИ, БЛАГОДЕТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СМЕ ПЪЛЕН КЕНЦ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ!!!!😃😂😂😂:)

 4. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ ИЗГРЕВБОЙСКИЯ ЖЪЛТ МАНГАЛ
  5
  5

  АПАПИ, А ВЕ ТЕЗИ ОТ МАЙОНЕЗА „КРАСИ“ ДА НЕ БИ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ? В РЕКЛАМАТА БРОЯТ В ХОР ДО ШЕСТ. ВАЙ, ВАЙ, ВАЙ… ВСИЧКИ НИ ЕБАВАТ ЗАРАДИ ТОЯ РЕЗИЛ

  • 3
   1

   Бат Стоян канара си маже дивия с майонеза за да вляват по лесно 6-те бахура ва да гоейба.

Comments are closed.