Ботев и Локо с различни мнения за формата на шампионата

80
605

Пловдивските Локомотив и Ботев са на коренно противоположни мнения при гласуването за промяна на формата на Първа лига от новия сезон 2020-2021. От БФС направиха анкета до всички професионални клубове дали са съгласни с промяната.

От „Лаута“ бяха едни от първите, които обявиха, че не е редно промяната да става по средата на сезона и ако се реши да има такава, това трябва да стане през първенство. Според спортния директор Георги Иванов – Гонзо инициативата на БФС прилича по-скоро на опит да се спаси от изпадане някой отбор.

Становище „Против“ промяната на формата са дали още от ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

Два клуба не са върнали отговор на допитването – Лудогорец и Берое, като гласовете им се броят за „въздържал се“, твърди dsport.bg. Същата е ситуацията и с Арда, които са отговорили, но не се ангажират с крайно становище.

„ЗА“ увеличаване на групата с 16 отбора и промяна на формата още от следващия сезон са гласували Ботев (Пд), Левски, Черно море, Царско село, Славия, Ботев (Враца), Монтана и Етър.

Това означава, че ако БФС вземе решение за група с 16 отбора, почти сигурно в края на настоящия сезон няма да има директно изпадащ отбор, а последният ще играе бараж с третия във Втора лига.

80 КОМЕНТАРА

 1. Здравей! Най-добрият сайт за запознанства за сeкс във вашия град -> adultme.fun

 2. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))

  ВМЕСТУ ДЯА ВИСИМ В ТЕМИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ТО,
  БРАТЯ РОМИ, ТРЕБЕ ДА ПОДХОДИМ СИРЬОЗНУ ПУ ВЪПРОСА!!! НЕМА ЗАПЛАТИ, НЕМА ЕКМЕК!!! А НИЙ СИДИМ ТУК И ПИШИМ ПРОСТОТИИ!!! БЕГОМ ПО КАЗАНИТЕ И БАЧКАНЕ!!! БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! НЯМА КОЙ ДА ПЛАТИ 188453 БАХУРА КЪМ НАП!!!!! СЕЛТАКА СИ ПИЙ ИЧКИЯТА И НЕ МУ ДРЕМЕ НА КАРАЧКАТА!!!
  АМИ ОШТИ 454 345 БАХУРА ЗА ЗАПЛАТИ ОТ ЮЛИ??? ПАРОВОЗА Е ЦЕЛИЯ В ТИНЯТА!!! СМЪРДИ ТА СА НЕТРАЙ!!! АКУ СНЕ БЕЗУЧАСНИ СИГА, ТО ЛЯТУСКА ША СА ПРОКЛИНАМИ!! ЦЯЛУ СТУЛЮПИНУУ, А СЪШТУ И НАШТИ БРАТЯ АПАПИТИ УТ ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЦЯЛУТУ КАТУН В БЪЛГАРИЯ С ТРЕПЕТ СЛЕДИМ ПРОЦЕСИТЕ В ЛЮБИМИЯ НА СИЧКУТУ АПАПС-КЛОАКОМОТИФФ!!!! АПЕЛ АПАПИ!! НЕКА СИЧКУТУ КАТУН ДА БЕРЕМ БАКЪР И ДА ПИШИМ ДИКЛАРАЦИЯ КЪМ НАШТИ АНАДОЛСКИ ДОГАНИ!!!! ………БЕЗ НАШТИ АПАПИ, БЛАГОДЕТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СМЕ ПЪЛЕН КЕНЦ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ!!!!😃😂😂😂:):))):)))))))))))

 3. Бонке, тичай при Бешко! Днеска 3-ма ти се изпразниха дотук. А какво ли още те чака?

 4. 2
  1

  Новия прякор на индианците – спасените служебно!

  • „спасените“ – То по голям индианец от тебе май няма !

 5. 3
  1

  Бонка, пак РАЗУБЛИЧЕНА И ИЗНАСИЛЕНА от няколко локомотивци. Тъпа си, путко! Разбери го, че няма как да се мериш с нас!

    • Да наричаш мъж с женско име аргумент ли е? Или може би „путко“ е аргумент? Не можеш да ме обидиш, само ставаш по-жалък.

     • Ами дай да се запознаем за да знаем какво си? Незабравяй, че доскоро беше Фекала.
      А да обиждаш локомотивци на цигани аргумент ли е?

     • Не си интересен. Нивото ти е скромно. Така нареченият Фекал пише с главни букви и има специфичен стил.

     • Ти не обиждат – ти само намекваш…
      И нямаш нищо общо с Фекала… Вие просто живеете в едно тяло…
      Хайде сега иди си пий хапченцата и по конете и на дъното…

     • Благодаря за напътствията. Ти намали малко това, което взимаш, че ти замъглява съзнанието и халюцинираш.

 6. Помаците пак искат да ги спаси ВЛАСТТА!

  • Не е като да влизаш в „А“ група от 7 място, да на говорим колко от 4 и 3 място… пръстите на едната ръка не стигат. Да не гпворим, че не сме изпаднали.

 7. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))))

 8. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))

  Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски ще бъде издигнат за кандидат за нов шеф на БФС! Зад бизнесмена ще застане Спортист (Своге), твърди Novsport.
  ЯЗ СИ МИСЛЯ, ЧИ ТУВА Е НОВ ГРАНДИОЗЕН ТАШАК С ШУШЛЯКА, АМА МОЖИ И НАШТИ РОМИ, КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СВОГЕ ДА СЪ ГО ПРЕДЛОЖИЛИ. ША БАТАЛЯСА И ФУТБУЛА В БЪЛГАРИЯ ТОЯ ТЪРНОКОП!!! ТАШАКА НА СТРАНА АМА:

  БРАТЯ РОМИ, ТРЕБЕ ДА ПОДХОДИМ СИРЬОЗНУ ПУ ВЪПРОСА!!! НЕМА ЗАПЛАТИ, НЕМА ЕКМЕК!!! А НИЙ СИДИМ ТУК И ПИШИМ ПРОСТОТИИ!!! БЕГОМ ПО КАЗАНИТЕ И БАЧКАНЕ!!! БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!! НЯМА КОЙ ДА ПЛАТИ 188453 БАХУРА КЪМ НАП!!!!! СЕЛТАКА СИ ПИЙ ИЧКИЯТА И НЕ МУ ДРЕМЕ НА КАРАЧКАТА!!!
  АМИ ОШТИ 454 345 БАХУРА ЗА ЗАПЛАТИ ОТ ЮЛИ??? ПАРОВОЗА Е ЦЕЛИЯ В ТИНЯТА!!! СМЪРДИ ТА СА НЕТРАЙ!!! АКУ СНЕ БЕЗУЧАСНИ СИГА, ТО ЛЯТУСКА ША СА ПРОКЛИНАМИ!! ЦЯЛУ СТУЛЮПИНУУ, А СЪШТУ И НАШТИ БРАТЯ АПАПИТИ УТ ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЦЯЛУТУ КАТУН В БЪЛГАРИЯ С ТРЕПЕТ СЛЕДИМ ПРОЦЕСИТЕ В ЛЮБИМИЯ НА СИЧКУТУ АПАПС-КЛОАКОМОТИФФ!!!! АПЕЛ АПАПИ!! НЕКА СИЧКУТУ КАТУН ДА БЕРЕМ БАКЪР И ДА ПИШИМ ДИКЛАРАЦИЯ КЪМ НАШТИ АНАДОЛСКИ ДОГАНИ!!!! ………БЕЗ НАШТИ АПАПИ, БЛАГОДЕТИЛИ, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СМЕ ПЪЛЕН КЕНЦ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ!!!!😃😂😂😂:)

 9. Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
  18
  2

  Нормално е всички дънни риби да гласуват за 16 отбора – искат да се спасят служебно пък и с 16 отбора алъш вериша накрая винаги процъфтява.
  Славия и ботяф6 многократно са ги спасявали служебно. Тези отбори са олицетворение на нисък морал и корупция. Дори и техните легенди го признават.

  • 4
   8

   А това, че вашата легенда Христо Бонев, каза, че сте предимно от малцинствата, ще може ли да коментираш?

   • Марин Бакалов: "Ботев отново за пореден път е обсебен от хора с нисък морал"
    9
    3

    Европа заклеймява както корупцията, така и расизма, жълта неандерталке!

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
      6
      3

      Дори не можеш и да разбереш! Ти да не живееш случайно в Коматево, Булгаристан?

     • 2
      4

      Само турците наричат така България. Извод всеки сам може да си направи.

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
      4
      2

      Значи е на родния ти език….
      Но защо бягаш от въпроса? Извод всеки сам може да си направи…

     • 6
      2

      „Булгаристан“ е художествено сравнение, жълт индианецо, целящо да покаже колко изостанала държава е България и колко изостанали „хора“ живеят „тъдява“…
      Използва се от всеки, които не е доволен, че тази страна е овладяна от мафията и народа е по-подтиснат дори и от времето когато тази територия се е наричала Булгаристан.
      Съжалявам, че не мога да ти го обясня народния турски език за да го разбереш по-добре..

     • 5
      1

      Булгаристан е много точно описание в какво превърнаха тази държава крадливата клика на жълтия нискоинтелигентен кмет

     • 1
      3

      Родният ми език е български. Живея в квартал Каменица II. В този квартал са живели дядо ми и баща ми. Доволен ли си? В написаното няма расизъм. Сега може да отговориш на въпроса, ако имаш доблест.

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
      5
      2

      Странно! А преди време твърдеше, че си „лондонско юпи, което пие бира с колегите финансисти след работа“…
      Друг път, че живееш в „съдийкия квартал, където са живели баща ти и дядо ти“…
      Нека всеки сам да си прави изводите кое (по новите европейски стандарти) си.

    • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
     4
     1

     А относно расизма ще ти постна неговата дефиниция за деца:

     „Racism, at its most basic definition, is when people think that one color or race is better than another, and they treat or mistreat people based on that belief.“

     Ще го приведа и на български за българите:

     „Расизмът, в най-основното си определение, е, когато хората смятат, че един цвят или раса е по-добър от друг, и те се отнасят или малтретират хората въз основа на това убеждение.“

     А сега с помоща на google/translate и на родния ти турски (предварително се извинявам ако има грешка):

     „Irkçılık, en temel tanımıyla, insanların bir rengin veya ırkın diğerinden daha iyi olduğunu düşünmesi ve insanlara bu inanca dayanarak muamele etmesidir.“

     Съветвам те да го прочетеш добре, да го запомниш и да го изкоментираш с другите квадратни глави, защото много скоро и в Булгаристан ще започнат да ви санкционират за расизъм… особено журналистите

     • 1
      1

      Това което написах е цитат от Христо Бонев. Просто не те устройва отговора и сменяш темата. При вас това се среща често. Аз отговорих на всички въпроси, а ти се въртиш като политик. Липса на доблест. Никаква форма на расизъм няма… иска ти се просто.

      Колкото до квартала… ако помислиш малко, ще се усетиш, че това са трима различни човека.

      Останалото е без коментар. Твърде примитивно е.

     • 1
      1

      Между другото можеш и сам да видиш, кой кого обижда в разговора. Неандерталец, турчин, индианец… просто нивото ви е такова. От моя страна обиди няма. Усещаш ли разликата? А расизма в обидите виждаш ли го? Такива сте си. Това е проблемът на страната ни. Голяма част от смислените хора напуснаха 90те. Останалите си избират ББ, Волен, Бареков, а сега Слафчу. Слава богу, не съм гласувал никога за нито един от тях.

     • 2
      1

      Отговарям ти на всички въпроси НАПЪЛНО ДИРЕКТНО. Това, че не можеш да го разбереш си е твой проблем.
      Всичко това което си написал се отнася за теб:
      „Просто не те устройва отговора и сменяш темата. При вас това се среща често. Аз отговорих на всички въпроси, а ти се въртиш като политик. Липса на доблест.“
      Просто не те ли е срам да преписваш на другите това, което самия ти правиш?! Какво общо има цитата от Бонев с темата? Това „хич“ не е смяна на темата“… За щастие хоратра могат да четат и да мислят. Крадеца вика..

      Цитата изваден от контекста РАСИСТКИ!! Написал си го за да внушиш, че феновете на Локо са от малцинствата с което ти си мислиш, че изразяваш превъзходство! Явно не си успял да разбереш дефиницията, но това не е мой проблем…
      Остани си със здраве и моля те си прати адреса да ти пратя сметката за правната консултация. Съветвам те да престанеш с расизма зашото ще пострадаш яко и ти и този сайт!
      Сега си остани със здраве, вечно долу на дъното!

     • Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
      2
      1

      Другарю Минчев, радвам се че най-накрая разбра какво е расизъм, въпреки че още се правиш, че не го виждаш в твоя пост където откровено обиждаш феновете на локо на цигани…
      Странно?! Не! Просто Двулично! Нормално за жълт фен, обучен от комунистическата пропагандна машина.
      Ти напълно осмисли ника ми!

     • 1
      1

      Аааа… анонимна жълта курво, всъщност как се нарича когато обвиняваш другите в аморалните действия които ти самата правиш?
      Ако имаш морал ще ми отговориш

     • Оправихте ми деня. Така не съм се смял скоро. Като се изнервите много се почват две неща Бонке, Минчев или жълта курво. Това само показва нивото ви. Не може да ме обидите защото не ми пука какво мислите.

      Ще съди мен и сайта.. хааахаха побърка се тоя народ. Давай, съди!

     • 1
      1

      „Доблестния“ пак сменя темата и не отговаря на въпросите….
      Прави се на недосегаемо… хахах

     • Като тръгнеш към някой с „жълта курво“, какво очакваш? Диалог ли? Твърде примитивен си не заслужаваш внимание. Адвокатът е по-смислен. Поне има тези.

     • Извинявай, че те обидих.
      Сега би ли показал „доблестта“ си и да ми отговориш.
      Също би ли се извинила, че ме нарече „циганин“?
      И още, би ли ми отговорило защо искате да ви спасят служебно от Б група. То и навремето ви спасявахя няколко години подред, но накрая дойде 2004!!

     • Не съм наричал никого циганин, защото не ви познавам. Просто попитах, как ще коментира адвоката едно изказване на Зума. Той се припозна и се възпали милия. Такива убавци като него наричат великия Марк Твен расист то това е друга тема.

      Аз съм на мнение, че ако точките ни са за Б група, то трябва да играем там. И преди сме били в Б група. Първенството е много по-интересно сега от колкото при 16 отбора.

      По-важного е да се завърши Колежа.

     • 1
      1

      А какво общо с темата имаше изказването на Бонев? И каква беше целта на запитването ти?
      Предполагам, че не си малоумна и да задаваш случайни въпроси без повод…

     • Толкова общо има, колкото и изказването на Бакалов за морала. На зла круша, зъл прът.

     • Аааа ти си Фекала, които ни наказва…. хахах

      А всъщност яко си го сложи, защото доказа, че освен аморално си и расистко същество….

      Сега пробвай с „гейнбандитите“ за да покажеш, че си и изостанал в 16 век… нищо, че си епилирашкрачетата

     • 1
      1

      Нямам нищо общо. Даже мисля, че той и Стикса са един и същи човек. Провокира другите и прави пари на собственика на сайта. А ти намали малко думата аморално, досадно става да я повтаряш постоянно. Пробвай със синоним.

     • 1
      1

      ctrl+f на „аморално“ показва, че тази дума е използвана само 2 пъти плюс сега досега във целя форум. Един път от мен и един от теб. Пак засечка….

   • 5
    2

    Къде са резултатите от преброяването? Или просто разпространяваш клевети, аморални троле?
    Нямаш!
    Обаче всички видяхме, че когато жълтата курва Пинокио се опита да прокара същата клевета пред Бойко Борисов, унизявайки институцията която представлява, , то всички тези представители на „малцинствата“, както ти ги наричаш, ревнаха в един глас: – Кога ша стани стадиона на ботяфЪ, бате?

   • 2
    1

    Мога, но предпочитам да коментирам къде е офертата на НЕНУЖНИЯ симпатяга с големите уши Тошко Мекицата

    • Тодор Неделев е милионер в евро. Боли го за мнението на такива като теб.

     • 1
      1

      Колкото и Цингата е „милярдер“. Скрий се дънна рибо.
      Тодор Неделев ще остане в историята като най-големия трансферен провал в историята на немския футбол и най-големия БАЛОН в историята на българския. Просто една МЕКИЦА, която дори и Пеевски с цялата си медийна мощ не успя да продаде!

     • То и Коутиньо е провал, но трансферът си е факт.

      Парите помогнаха на клуба, когато ББ и ко унищожиха собственика ни.

     • Ти май се правиш на наивна….
      Трансфера си беше е факт, парите са в Белград, а вас ви спаси Домуш Ага с подареното участие в ЛЕ.
      Срама обаче от провала и подаръка е за вас!

     • Не трябва много акъл, за да схванеш, че съм мъж. Имаш поне толкова или?

      Това, което си написал, са пълни измислици. При вас има една секта, която постоянно създава подобни лъжи от завист. Останалите просто ги копирате. И хиляда пъти да повторите лъжата, тя не става истина.

      3.5 милиона евро преведе Майнц на Ботев. 700 хиляди плати клуба на Ботев 2002. С остатъка карахме една година, в която нямахме собственик.

      Между другото Еден Азар също е дебел. Също направи кофти трансфер в Реал. Също така е милионер в евро. Случва се.

     • 1
      1

      „Това, което си написал, са пълни измислици. При вас има една секта, която постоянно създава подобни лъжи от завист. Останалите просто ги копирате. И хиляда пъти да повторите лъжата, тя не става
      истина.“ – ОТЛИЧНО СИ СЕ ОПИСАЛА!!! КРАДЕЦА ВИКА….

      и да сравняваш Еден Азар с вашия ненужник е сякаш да сравняваш Реал Мадрид с ботяф6…
      Интерсно дали менаджера на Азар също лъже, че има оферта от Турция и ЦСКА?
      Ти как мислиш, Азар дали също няма оферти като Мекицата?

 10. 1
  1

  Пичаги бат Стоян канара каза……по добре първи на село отколкото последни в града ва да сейба.

 11. 1
  1

  Не мога да разбера ентусиазма на потниците от тази новина. Дали отборите са 14 или 16 няма значение, ако не получиш лиценз.

 12. АКУ ШТЕ И 20 ДА ГИ НАПРАВЯТ АКУ ШУШЛЯКА СЕ ЧУПИ, НИЙ УТИВЪМИ В ЛОМ ИЛИ ГУВИДАРЦИ!!!
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 13. 1
  4

  Ще ви спасяват, трябва да целувате на гомновоза пърдялника. Крастави ЦИГАНИ от маалата до стадион ботевбахчеоглу.

 14. Една снимка е равна а 1000 думи!!! Вече всякакви съмнения са разсеяни.

  • 7
   3

   а вас крушата не както казах и преди предстой обиране на крушите

   • 3
    5

    Моля те, момче! Изразява мнение, след като научиш българския правопис! Моля те, научи правописа!

    • 1
     1

     Даскале, пак ли се излагаш? Погледни се!

     „Изразява мнение, след като научиш българския правопис!“ – изял си една буква.

   • 3
    1

    Неграмотен помак изкарай трети клас и тогава пиши.И да се махне Крушарски ще дойде друг,а ти защо не кажеш нещо за пияния руснак, който със сигурност ще си обере крушите преди Крюшо?!

 15. И 6 да ги направят, пак същия леш! И 26 да станат оправия няма! Футбола в БГ умря!

  • Бай Генчо от кога ви го гълчи, ама като сте гракнали: комунист, та комунист. 3 мача 1 точка 1на 5 гр, чист комунизъм.

  • 7
   1

   Кажи нещо за напускащите от Локо,а,хайде,че нещо разпад се задава май,…да не обърнете палачинката,а?

 16. 16
  2

  Фен-клубът на Боко Пловдив пуска картички от знаменитата среща пред Шатрата на Шиши-бей!

  На картичката се виждат мазно ухилени всекиму подвластните Узун Ага, Инженера, Зулума и г-н Клошарски. Всеки един от тях с лика на Боко на корема – при Зулума сериозно издут.

  Картичките са на цена от 19лв и 36ст, в чест на годината на създаване на Боко Пловдив!

  • 2
   12

   АБЕ ,ПОМАК СКАПАН,МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ НА КОЙ СТЕ СОБСТВЕНОСТ!!!ШИШИ ВИКАТ НА ЕДИН ДРУГ, НА КОЙТО СЕ КЛАНЯТЕ,РЪКА (МОЖЕ И КУРА) ЦЕЛУВАТЕ А И ЗА КОГОТО ,ГЛАСУВАТЕ!!!АЧО И ИЛИЯН СА ЕДНИ ОТ ПОДЛОГИТЕ МУ!!!КУПИХТЕ СИ ДЪЛГОВЕТЕ С НЕГОВАТА ПОМОЩ И НЕГОВАТА БЛАГОСЛОВИЯ!!!

   • 9
    1

    Левент Назифоглу и Зеки Байрям харесват това

   • 4
    4

    Помак е на майка ти циганската миризлива путка от която си се пръкнал гнусен мангал

    • 2
     3

     Оша, изявите ви са от минарето Изгрев бойс джамия! Ще разсърди те вашия Господ Аалах!

     • Левент Назифоглу и Зеки Байрям харесват това

Comments are closed.