Локо Пд с ново попълнение

13
476

ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Ивайло Василев. Вратарят е поредното ново попълнение на “черно-белите” от началото на календарната година.

Ивайло Василев е роден на 15.01.1991г. Юноша е на Левски (София). Играл е за отборите на Видима-Раковски, Хасково, Монтана, Нефтохимик. За последно се е състезавал в Локомотив (София).

ПФК Локомотив желае успех на Ивайло Василев с екипа на “черно-белите”!

13 КОМЕНТАРА

 1. Бравоо!Ето това се казва трансфер,а не като Жалтити с тия анонимници!Тоя е ега си световно известният супер вратар!!

 2. 5
  3

  САЛАТА ЛИ ША ГИ ПРАЙМ ТИЯ ВРАТАРИ??? ПУДПИСЪФМИ С ДВАМА И УДЪЛЖИХМИ НА ЛУКОФ!!! НИКАКВА УПРАВИЯ!! ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ВАДЯТ РЪЖДЯСЪЛИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!

  • Яж го на изроде!

   • АКАДИМИК ГОНДЗЮ КАЗВА, ЧИ ВЪРВИМ НАПРЕШ!!! ИСПИТАФМИ ЛЕКИ ТРУДНУСТИ С ЕТЕР И БЕЛАСИЦА, НО КАТО СЕ ВКЛЮЧИ ГОНДЗЬОЛИНЧУ, СИЧКУ ША Е НАРЕД!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Zbb7eeWYjtY
    ПУФ ПАФ

 3. 2
  4

  Тъпотии! Има много по-класен вратар,който е локомотивец , в форма е и веднага би дошъл на Лаута,но очевидно не е добре да си от Локо и да си играч на отбора! Митко Илиев е просто изключение, но и него го взеха с триста зора!

  • 1
   1

   Жълтурин, не ти е работа да коментираш, а камо ли да се бъркаш в работата на Големите!

   • Олигофрен! Оказва се , че има и такива на Лаута…

   • Отбора, който ви скъсва трътките от ебане, жълт евнух!

  • През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”

   Това е обора на Пловдив?Хахахахаха.

 4. 6
  6

  ГОНДЗЮ Е В НЕПРЕКЪСНАТ КОНТАКТ С МЕРИЧЛЕРЦИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛЦИ И МАНГАЛЦИ!!! ОШТИ 3-4 БАКЪРА И ША ЗЕМИМ ПУПЪЛНЕНИЯ!:))
  https://youtu.be/UQUKhd_-7lA

  • 1
   1

   Яж гомна, изроде!

Comments are closed.