Още само 3000 лв. до успешния край на кампанията „100% Ботев Пловдив“

28
655

Кампанията „100% Ботев Пловдив“ вече събра над 97 000 лева. Тя е за откупуване на 39% от акциите, които в момента са собственост на обявената в несъстоятелност фирма ТЦ-ИМЕ.

„Уважаеми ботевисти, общата събрана сума в кампанията надхвърли 97% от необходимите 100 000 лв. На крачка сме от истински подвиг – втора успешна кампания в рамките на няколко месеца! За пръв път 100% от акциите на Ботев Пловдив ще станат притежание на привържениците на отбора, благодарение на Вашата уникална подкрепа. Остава ни една последна крачка, за да сбъднем тази своя мечта! Благодарим Ви“, съобщиха от Сдружение ПФК Ботев.

28 КОМЕНТАРА

 1. Казах вече! Титлите и успехите са преходни! Не сте абонирани за тях! Днес си най успешен, утре си в Б група за 17 сезона. Като туриш чертата….уравнението няма решение! Най популярен, най обичан, най подкрепян(в радост и неволи!) това е което прави разликата. Това е и нещото което ви прави щастливи(и с право!) да повалиш Великана! Но Великана си остава Великан, дори след като е загубил битката.

 2. “Сдружение ПФК Ботев: Кампанията доказа безграничната любов на всички жълто-черни сърца”

 3. Ето как разсъждават умните хора: Когато един отбор се е родил Първи в града ни (за България няма да споменавам), той остава Първи за винаги!! Всичко друго е копиране, имитация, менте!! Успехите са преходни!! Вие решихте, че с две Купи и една Купена титла, ще заличите факта, че през голяма част на съществуването си, сте били в Б група. А факта че сте Втория отбор на Пловдив, дори трети, защото и Марица са преди вас, това пък няма Няма как да се промени.

  • И още един факт! Вие реално не съществувате! Закриха ви и Велбъжд играе на Лаута.

   • Още един факт, оригиналния ботев с измислената година на създаване не съществува от 2010 година насам. Тогава той фалира, прекрати участие в първенствата на БФС, а емблемата му бе дадена на търг. Тогава Металик Сопот се премести в Пловдив и се преименува на ботевЪ, сложи една крадена емблема от Рапид Виена – домат и с парите на най-големия крадец в България си повярва, че е нещо. А се оказа един спукан капут – едно 4то място и нищо повече. Рогош, Маноля, Стряма – жълтия цирк край няма!

    • Празни лафове от Лайкучката. Някакви доказателства? Държавен Вестник?

    • Неграмотен мангал, наеми си грамотен човек, може и да не е юрис т да ти прочете внимателно нормативната база, за да не говориш простотии.

    • Пълни глупости , лиценз да вземеш е едно , а друго да заличиш в държавен вестник отбор …сещаш се горе долу за какво иде реч …Аз лично смятам , че това не е най важното , защото , където са феновете , там е и отборът , който припознаят феновете това е , на мен не ми пречи , че докараха Кюстендилци в Пловдив , аз ви припознавам , като буферите от Пловдив , защото вие като фенове застанахте зад тях…все тая кой от къде , важно е фенските маси какво припознават , другото са формалности и врътки …..

  • 1
   2

   Не зная какви са доказателтвата ,че сте най-старият клуб в България!Ако се осланяте на публикувания учредителен протокол то той е абсолютно менте…Колкото до Пловдив,това че си се родил първи,не те прави ,най- успешния!Примери колкото щеш- Мюнхен1860 и Байерн Мюнхен!Да имате две титли на които няма вече живи свидетели,кокто и други спомени от отминали времена….В съвремието Локомотив е безспорен фавотит на Пловдив, независимо дали ви харесва! Със здраве

 4. 4
  12

  Каквото и да сънувате, жълти изродчета, то си остава сън! Фактите са тези: 7:3!, 0:1!и смразило окончателно кривите ви и празни глави 6:0 !

  • 10
   1

   А защо не споменеш 5:0 и 5:0? Срамуваш ли се, или те е хванала амнезия?

   • Изядохте черно-бялата ПЕТА ! Изядохте и 6 парцала наскоро.

    Ко каза? Оригаш още на с.перма , жълт п.омак!

 5. 8
  1

  КОЙ НЪ БРЪСНИ НАЗИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ?😃😂😂 ПАК СТАНАФМИ ЗА ТАШАК!😃😂😂😂

  ИСКЪМ ДА ПУЗДРАВЯ АПАПИТЕ ОТ СТОЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФФ! НИКАКВУ УНИНИЕ!!! ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ ЧАКАТ НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ!!!! ИМАМИ ПОМОШТТА НА АНАДОЛА!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=aUvLPsUpNlU
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ДО ГРОП!!!:)))))))

  • 6
   1

   АКУ СЪБИРЕМ БАКЪР И НАЗИ ША НА БРОЯТ!😃😂 ДА СЕ УЧИМ ОТ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И БЕГОМ ПО КАЗАНИТЕ!! НИЙ МАНГИ НЕМАМИ, НО СИЧКОТО БОКЛУК КАЗАН Е НАШЕ!!! НАПРЕШ АПАПИ И БАЧ!!😃😂 НИ СЪ БУТЪЙТИ ТУКАНКАНА! ФАЙДА ЙОК, САМУ НЕРВНИ КРИЗИ!😃😂😂

 6. 8
  13

  Пичаги бат Стоян канара каза че Шиши в момента е в тоалетната и като излезе ще внесе и последните кинти ва да гоейба.

  • 5
   7

   Вий пИтатъ коги ша я слагате на тезгяха ва селски? За гипцувата утливка питъм.

   • 6
    5

    Ааааааа за отливката ли питаш ва аркадаш, жа я слагаме в на Стоян канара дивия за вечни времена.Амин ва да гоейба.

    • 3
     7

     Ам’чи тя аслъ саму за в гъз става ва! Аз пък мислих чи жъ я прудавъти на търг ва. Виж ги жАлтити 4000 лева взимаа за бутонките на НИделиф.

     • 2
      5

      Ава уй питай баба Неделя колко иска за бутонките от 28. 11. 2020г. ва да тейба.

     • 7
      1

      Прошляци сте вие. Цялото Столипиново не можете да съберете пари за бутонките на Тошко.

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
   4
   1

   А СЕЛТАКА УТ ГУВИДАРЦИ В КИНЕФА ЛИ Е ИЛИ В ХАРЖИНТИНЪТА?😃😂😂 ШТО НЕ ДАВА МАНГИ БАСТУНА МУ С БАСТУН??😃😂 АПАПИТИ УТРИ НА ЛЯБ И СОЛ ЛИ ША БИЯТ ЛУДУГОРИЦ?😂😃

 7. 3
  16

  Аре ве, КУРВИ, че следващата кампания е за мен! Ша ви скъсам пърдялниците по всички съдилища! Мухаххаххахахххх! Накрая ша и продадете стадиончето, за да ми наплатите!!!

 8. 13
  5

  Сега, когато Нашата Кампания, набира скорост и разнася вест.
  Че може Нашия Отбор да е Свободен, поставя Локо-Педеругите във стрес!
  Бутонките на Тошко ги смущават, не могат факта те да понесат.
  Направил ги е Той дарение, и тез бутонки, музей ще украсят!
  Какво ще пише Там, под експоната?? Това смущава им сънят.
  Защото без значение какво ще кажат, параболата Още те следят!
  На дясната калевра ще стои изписано-Аз спрях подадения пас.
  А лявата ще продължи възбудено-Не се замислих и спусъка натиснах аз!
  Кракът на Тошко малък е, едва ли е 40 дори.
  Бутонките са по-големи, 49, и топката лети!

  • 7
   3

   Имам един въпрос към автора.
   Локо-Педеругите, или Леко-Педеругите? Или може би Локо-Пеперудите за да не е вулгарно.

   • 4
    2

    Ко мисли бат’Стоян Канара по тоз въпрос ва? Педеруги или Пеперуди? За Стойчо Генов знам, пИдируги, пИпируди, все тая.

 9. 2
  16

  Средата на седмицата мина отдавна! Стига лъжи и жълти спукани балони! Не сте интересни

  • 21
   1

   Броиш дните?? Поклон буферче, така те искаме!

Comments are closed.