В.Стефанов: Съдията беше кастриран, когато аз съм давал пари за футбола, Бербатов е правил бър-бър-бър (видео)

1
420
Венцисав Стефанов - президент на "Славия"
Президентът на Славия Венци Стефанов изказа мнението си след загубата на “белите” от ЦСКА-София с 0:1. Стефанов коментира назначението на Никола Попов да свири срещата, както и скандала си с Бербатов.

„Съдията беше кастриран. Чудна работа как 16-ия кръг свири на ЦСКА, сега 17-ия пак на ЦСКА. Аз си го обяснявам, че е съвсем съзнателно. Нямам нищо против, двата отбора играха при много тежки условия. Доволен съм от футболистите на Славия, бореха се. Ако тези две греди бяха голове, резултатът щеше да е друг.На такива терени е важно съдиите да имат коректно отношение. Още, когато видях назначението на Никола Попов ми стана ясно какъв ще бъде резултатът на терена. Само това отчитам като фактор за загубата. На такива терени е важно съдиите да имат коректно отношение“.

Стефанов засегна и темата с Бербатов.

„Какъв проблем може да бъде? Един самовлюбен човек. Като иска да се кандидатира сам, има си конгрес. Той в Търново говори само с пажовете си. С някой от вас говорил ли е?

Мен навсякъде по света ме питат за Стоичков, никога не са ме питали за Бербатов. Когато Митко Бербатов каза “да го д*хате, аз не искам да играя за България”, това какъв маркетинг беше? Това е антимаркетинг за България? Григор Димитров е друга бира. Той може да говори с хората“. Той може да се изразява, че аз съм миналото и еди какво си. Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр. Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен”.

Босът коментира и ситуацията с отоплението на стадиона.“Ей, момче, къщичка за пиленце построил ли си? Извадете пари и ще се направи отопление. Славия не е получил пари нито за отопление, нито за осветление.

Ако искате говорете с временно-изпълняващия президент Мишо Касабов защо е такава програмата. Да назначи Минчо Празников да прави програмата, да се съобразява с времето, с климата. Дайте да не търсим под вола теле. Бързаме, закъдето бързат всички, има програма на УЕФА и кога трябва да приключи първенството. Аз също бях да започнем март месец, но не зависи от нас.

Резервният екип на Славия е черен, а на ЦСКА е червен, ако има някой далтонист как щеше да ги различи? Първата ни цел е да се спасим. Другата цел е тези млади момчета да им се даде шанс и да заиграят в “А” група”.

 

източник: Спортал

1 КОМЕНТАР

  1. 1
    1

    ЕВАЛЛАРКАТА ВЕНЦИ!!!! „Мен навсякъде по света ме питат за Стоичков, никога не са ме питали за Бербатов. Когато Митко Бербатов каза “да го д*хате, аз не искам да играя за България”, това какъв маркетинг беше? “
    ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.