Сдружение ПФК Ботев: Близо сме до невиждан за България подвиг

24
954

Кампанията „100% Ботев Пловдив“ вече събра над 70 000 лева до момента:

Уважаеми ботевисти,

С гордост отчитаме, че кампанията „100% Ботев Пловдив“ вече набра над 70% от необходимите 100 000 лв., като в сумата не влизат част от приходите от онлайн търга, както и тези от третата партида тениски, посветена на 109-годишнината на Ботев Пловдив.

Въпреки това за успешния край на инициативата е нужен един истински финален щурм от цялата жълто-черна общност. Средствата трябва да бъдат преведени до средата на следващата седмица. Сега е моментът да докажем отново на цяла България, че любовта ни към Ботев Пловдив не познава граници.

При добър край на кампанията ще постигнем невиждан за България подвиг – две успешни кампании в подкрепа на любимия отбор в рамките на месеци, при това в условията на пандемия и икономическа криза. Знаем, че можем! Нека го направим заедно и влезем в историята!

24 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  Я гледай ти, жълтите гниди се размърдали и току виж, станали жълти въшки, пардон…не жълти въшки, а жълти – цигански въшки!!! Сега, уважаеми жълти мангали, с крадени пари всеки може. Да, имате много привърженици – от Родопската яка, помаци, Скутаре, Маноле, Стряма – все селяндури и кривоглави пуми и мангали. Това е орисията Ви жълти просяци….обречени сте…. А Дебелия е до време – гледайте софийските Ви побратими прасета и се сещайте какво Ви очаква. „Жа са молити бат’ Митко Христола да спасява Боте6:0 Сопотъ. Този път обаче закриването и забвението ще бъде за вечни времена.
  Сега бягайте на джамия в Изгрев да се молите на Аллах, жълти крастави гниди!

 2. 3
  4

  НИЙ УТ ФЕН КЛУП „РЕДОСЕЯЛКА“ АРДИНУ ША ПУДАРЯВЪМИ НА НЕГУ ИДИН ГУЛЯМ ПАЛЕШНИК! ЗА ЦЯЛУТУ КЛОАКОМОТИФФ!😃😂…ВМЕСТУ БАКЪР!:)))

 3. 6
  7

  Уж имат собственик „милярдер“, а ПРОСЯТ!!

 4. Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
  3
  8

  Подвиг!!?? Откога ПРОСЕНЕТО е подвиг?!
  Ебати филмарите!!!

 5. 19
  3

  Циганите събраха 98лв. за трибуна и се видя колко струват! Колкото и да си измислят разни легенди, че този и онзи дават парите истината е една а тя е, че ботевистите си обичаме отбора и когато се налага даваме и пари за него! Лично аз за двете кампании съм дарил 400лв. да не би някой да ми ги е дал бе миндили черни? Ако имах възможност щях да даря и повече, но вие това няма как да го разберете!

  • 3
   1

   Идиотино, като правиш изявление от минарето на Изгрев бойс джамия, не обиждаш ли 42 хиляди жълти фенове в Столипиново? Те очакват подкрепа от циганското сдружение Изгрев бой, основано от покойният Челси. Точно половин година имаше ядене, пиене, кючеци, гюбеци, а сега не сте от черните миндили, ми ти бе мухльо си един от тях, селско-цигански олигофрен!

 6. 14
  1

  Това е лъжа!!! Най – големият подвиг е на великите фенове на Локото, които за 1 месец събрахме 87 лева за Трибуна Бесика!!! Все пак сме „пловдивския любимец“!

 7. 1
  14

  Пак жълти балони! Спрете се ве ПРОСЯЦИ! Вече дори не сте и смешни !

 8. 2
  17

  В кампанията за откупуване на дълга и сега в тази, 99% от парите ги даде Делян Пеевски! Това е обществена тайна!

 9. 3
  15

  След крадените от Караибрахим милиони , сега колегата му Делян Пеевски продължава мисията! Никой в България не е крал и не е изпрал толкова държавни пари, колкото жълтите селяни! Няма по-мръсен клуб от селските!

  • 19
   2

   Млъкни бе, манго.
   Ботев е Ботев! Факт!
   Карай вагонетката и не мисли за нас. Пагубно за теб е! Бъди щастлив!

 10. СТАРА КЛОАКОМОТИФСКА ФЛИГОРНА 49,12-ТИ НОМЕР😃😂😞
  9
  2

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!! ТОА ИЗЛИЗЪЛ ВЪВ ВАКАНЦИЯ?????
  КВА ВАКАНЦИЯ БЕ БАСТУН?? МИНДИЛ С МИНДИЛ!! ИЗНИЗВЪШ СА КЪТ ПРЪДНЯ ИЗ ГАШТИ, А ТУК ША НА ПУБЪРКАТ ОТ ТАШАЦИ!!!! ВЕЧИ ИЗПЕРКАХМЕ И ЗЕХМИ ДА ПИШИМ СЪДЕ КЛОКУ ПО 300 ПЪТИ!!!НЕ ИЗДЪРЖЪТ НЕРВИТИ!!!!!!! КВИ УНУШИ БЕ СКЛЕРОТИК??? НИЙ ДА НИ СНЕ КАТ ВИЛИКИЯ БОТЕВ ДА ИМАМИ НЯКОЛКО ПЕРФЕКТНИ НАБОРА??? НИЙ СНЕ НИКУЙ!!!! НИЙ СНЕ НА ГУВНОТУ ГОРНАТА КОРА!!!! НИЙ СНЕ ИДНО СТОЛЮПИНСКОКИСТИНДИЛСКУ УТБОРЧИ, КОЕТУ НЕ ИСКА МНОГУ МАНГИ!!! СТИГЪТ НИ ЗА ЕКМЕК, БОБИЦ И ЦЪРВУЛИ!!!!!!!!!! ДАВАЙ ПАТАКОЗИ, ШТОТ ША ВИКНИМ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ, А НА ТЕБИ ША ТИ БИЙМ ХИКСА!!!!!!!!!!!!!!
  ХАХАХАХА!

  ИЗВИНЯВЪЙТИ, ЧИ ТАКА НАГЛУ СИ ИЗПОВЯДВЪМ МАН ГАЛСКИТЕ МЪКИ ПО ЧУЖДИ КЪЩИ И НУВИНИ, АМА МИН ГЯНА СИ Е МИН ГЯН, СЕРСЕТУ НЕ ТРАЕ!:))))))))))))))))))))

 11. 3
  19

  АБЕ ПРОСЯЦИ КОГО ЛЪЖИТЕ БЕ МАМАВИ ДЕЙБА ВИЕСТЕ НАЙ ПЕДЕРАСКИЯ ОТБОР ВЕЛИКИ БИЛИ ДА БЯХТЕ АМА ПРЕДИ 50 ГОД

 12. 3
  21

  Говеата милиони събраха, а тея няма и милион и подвига е не виждан хахаха баси жалкарите честно 😂😂😂😂😂😂

  • 13
   1

   Бате ти ми са струваш най отворен. Нямаш ли някой артък виртуозни билети. На Сточна Гара са изчерпани всичкото билет даже и не виртуозните.

  • 14
   1

   Манго, гледай си циганското отборче, че ако това е смешно вашето не знам какво е! Говедата ги събират, но за колко време?

 13. 6
  1

  БРАВО!!! ОТЛИЧНО!!!…..МОЛОДЦИ!😃😂😂

 14. 2
  17

  Шиши ще плати 30000 и готово,не се напъвайте толкова

 15. 5
  16

  Шичаги бат Стоян канара каза да подхванем следващата кампания, а тя ще е за благодарствен подарък на Шиши който си спази обещанието и даде парите в срок ва да гоейба.

 16. 23
  4

  Браво канари.!!!!Отново да им докажем, че любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре. Велики сте!!!

Comments are closed.