Важна среща на Лаута между ръководство, фенове и проектантите на стадиона

95
1173

В сряда (10 февруари) се проведе работна среща между ръководството на ПФК Локомотив, проектантите на стадиона и представители на Фенклуб Локомотив. На нея бе представена подробно идейната концепция на стадиона с всичките необходими разрези на отделните трибуни и идейната разработка.

Бяха изразени предложения, които ще намерят отражение в доработката на самия проект, съобщиха от Лаута. След като бъдат отразени всички мнения, архитектите ще дадат обратна връзка, така че да има информираност по въпроса.

95 КОМЕНТАРА

 1. Всичко ще спре когато“журналисти“ като Стойчо Генов не престанат с фенщината си. Господинът който под различни никове тук и в пловдив24, създава умишлени дрязги между феновете. Недопустимо е това да се прави. С 3-4 фалшиви ника манипулира и създава напрежение в пловдив24. Изтрива мнения и блокира хората, без те да нарушават правилата. И тук се подвизава с различни имена и създава напрежение. Действията на този човек не са морални и въобще не са професионални и трябва да се спре. Но начина не е да акцентира на сексуалната му ориентация или да се намесват близките му. Все пак, този човек има дете, което чете и тези неща не са приятни.
  Отправям апел към него:
  Г-н Генов спрете се. За добро ще

  • Ти си пълен малоумник ако наистина вярваш в тези дивотии, които си натворил по-горе. Сериозно ли мислиш, че някой, различен от болният мозък известен тук като фекал, ще виси в този сайт по 24/7?

 2. Какви успехи има „Локомотив“Пловдив от сезон 1989-1990/падането на комунизма до 2000-2001/12″свободни футболни сезони“/преди през 2001 година фирмения мутренски отбор на ВИС-2 „Велбъжд“Кюстендил да смени седалището си?Благодаря предварително.

  • 2
   1

   Преди Финалът на Финалите някакъв бяс тук, който се пишеше Историк, написа около милион пъти: Локомотив никога не са печелили Купата на България.
   След финалът изчезна безследно…

 3. САМУ ТАШАК, ИНТЕГРАЦИЯ И НОВИНИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ЩЕ СЪСИПЯТ И ШЕПАТА НЕГРАМОТНИ БУФЕРИ КЛОАКОМОТИФЦИ!😃😂😂😂😂:)))))))))))))

 4. 3
  1

  Журналистът Стойчо Генов от Пловдив 24 е педерунгел . Той е голям сладур и много обича големия жълтия шнур.

  • Роден в помийна яма
   в главата си нищичко няма,
   защото още не знае
   мъж или жена е.……
   ………………………..
   Що е то??!
   отговор: Стикс

  • Стойчо Генов е просто една деградирала злобна отрепка…нищо повече!

 5. 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕Звезди, черешки и накрая от трите най дългия, а Локо си печели купи без много пари и приказки.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕Жълти жени, желая ви слънчев ден и още безброй шестици!

  • Роден в помийна яма
   в главата си нищичко няма,
   защото още не знае
   мъж или жена е.……
   ………………………..
   Що е то??!
   отговор: Стикс

 6. 5
  2

  Търся да купи 8 виртуозни билети за мача на ЛокУту. Ако някой има артък да ми са обади. Тахито номера ми е Ст19Х6

  • 2
   7

   Имам само шест! Устройват ли те, жълт олигофрен?

   • Ей, пикльо! Човекът иска да купи билети на Локото, ти плюеш. Дай тогава пари за издръжка, трошляк…………..

 7. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  4
  2

  ШТЕ ПУКНА ОТ ЯД!!! КАК ВЕЛИКИЯ БОТЕВ МОГАТ, А НАШИЯ СЕЛТАК КРИВОКРУШЕФ, НЕ ВЗЕ И ИДИН АПАП ОТ МЕРИЧЛЕРИ?!😃😃😂:))

  • Роден в помийна яма
   в главата си нищичко няма,
   защото още не знае
   мъж или жена е.……
   ………………………..
   Що е то??!
   отговор: Стикс

 8. 3
  3

  СМЯТЪМИ ДА ПРЕЧУПИМ ПЪРВОНАЧАЛНИЯ НАТИСК НА ВАРНЕНЦИ!😃😂 СТАРАТА ГВАРДИЯ ША ПОВЕДЕ КЛОАКОМОТИФ КЪМ ПОБЕДАТА С ЧЕРНО БЕЛИТЕ ЧАЛМИ НА ГЛАВИТЕ СИ!😃😂
  ВТОРУТУ ПОЛУВРЕМИ Е НА УНУШИТЕ!😃😂😂
  https://youtu.be/wBvrw6Zhta8

 9. 11
  2

  ДЕКЛАРАЦИЯ ???? Мангалите прости, още с проекта не са готови, ама всеки ден реват против „ЖълтИтИ“.

 10. 10
  2

  В момента с ДЪРЖАВНИ ПАРИ се прави проекта за стадион „Локомотив“.До този момент е имало само рисунки без никаква стойност за част от които дори Крушарски е платил „грешни пари“.Ще се разчита изцяло/както досега/на държавни и общински пари като проекта ще бъде заплатен от 12 милиона от държавата.

  • 12

   И да не забравяте кой ви подари седалките!!!

  • 12
   3

   И Мартин-вратаря Луков
   Каза го, без много да му пука!
   Подготовката премина гладко,
   Но ще споделя накратко.
   Ако премиите спряни,
   И заплатите от лани.
   Не получим ний навреме,
   Нас на хуя не ни дреме!
   Ще си търсим ний правата,
   Или ще си биеме пИтата!

   • 9
    2

    Приемат се залози, с колко паламуда ще си тръгне локомотива натоварен от Варна?

  • 1
   3

   Няма други такива тъпанари, като жълтите селяни. Какво толкова ви боли, че проекта ще е в рамките на отпуснатите средства? За вашата грандоманщина да не сте събирали парите вие, че както чувам още за акциите имате да събирате. Като обичате толкова справедливостта, защо не се заинтересувате как с 12 милиона Локомотив ще построи 3 трибуни, включително и проект за тях, а на вас за две трибуни, 25 няма да ви стигнат и то без проект?

   • 2
    1

    Много е просто за разбиране, но изглежда ти си още по-прост. Държавата наследи едни 10 млн. Лева в този обект. Бяха предвидени още 37 млн. За довършване, но вие изпросихте 12 от тях. Така достатъчно ясно ли е, или да вадя чертежите?

    • 1
     4

     По добре извади колко плати държавата от фонда за гарантиране на влоговете, на вложителите във фалиралата банка. И с лицемерието си затъваш още повече, защото едните ще правят проект и три трибуни за 12 милиона, другите вече имат вложени 10 милиона, построени две трибуни, няма да правят проект и 25 милиона не им стигат. Вади чертежите и с тях си избърши насрания гъз.

     • 2
      3

      Как да си избърши насрания гъз жълтия идиот, като в него има за цял живот една огромна пета?

     • манго манго пари ли ти на черния гъз на жоро наркомана парите бяха най чистите и титлата беше най честната без нито един уреден мач хахаха смешни цигани

   • 2
    1

    то не е много сложно да се обясни, а и редовия мангал трябва да знае, че от ламарина и стари винкели стрежите излизат по-евтино.

    • 1
     2

     Типично разсъждение на Изгрев бойски ИЗРОД! Представител на знаещите и можещи Изгрев бойски, столипиновски цигани! Лаладжии без покритие!

     • Роден в помийна яма
      в главата си нищичко няма,
      защото още не знае
      мъж или жена е.……
      ………………………..
      Що е то??!
      отговор: Стикс

 11. КАРАБИН РЕЗАКОФ КЛОАКОМОТИФОФ😃 ГОЧООЛУ😃😂😞
  6
  2

  ВАЖНУТУ Е АЛМЕНДУ И МАЛЕМБАНДУ ДА НИ СА ЧУПЯТ, ЧИ ТУГАВА И ВЪВ “ В“ ГРУПА ША СИ ПРАЯТ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ!😃😂😂😂

 12. 7
  3

  Какви успехи има „Локомотив“Пловдив от сезон 1989-1990/падането на комунизма до 2000-2001/12″свободни футболни сезони“/преди през 2001 година фирмения мутренски отбор на ВИС-2 „Велбъжд“Кюстендил да смени седалището си?Благодаря предварително.

 13. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  4
  2

  От „Лаута“ разкриха, че бранителят на 99-процента ще си тръгне като свободен агент през лятото, но поне на този етап ръководството на Локо не мисли да го забива на пейката”, пише „Мач Телеграф”.
  СПОРЕД МЕН СЕСИКАТУ ША ДАДАТ 20 000 ЛЪВА ЗА ЗАПЛАТИ И ША ГО ЗЕМАТ МНОГУ СКОРУ!!!………………..НЯМА ДА Е САМУ НА ФОТУ!:((((((((((((((((((((((((((((((

  • 5
   2

   Е как ще си тръгне? Крушовенски се закле, че това няма да стане, ако ще и свинкя на Лаут Джамия да се качи!!! После добави, че Локото могат да спят дълбоко и непробудно 50 години.

   • 1
    1

    На Лаута джамия няма, ама в Столипиново има Изгрев бойс джамия! Там по-може да се качи прасе, отглеждано на село в Коматево!

 14. Фекале фекале не ме яд ,че си прост ,а ме яд защото почна да ти личи
  6
  5

  Тъпунгер жълт с примитивно мислене типично за жълт селяндур само ти ли не разбра ,че ти се изтъркаха простотйите . Толкова ли ти е крив живота на 55 г. Дрът нерез да се излага така ! Жал ни е за теб курво проста!

  • 3
   1

   КУКЛИНЦИ ИДВАТ ЛИ ПРИ НАЗИ? ИМА ЛИ БАКЪР ЗА ЗАПЛАТИ?:)))))))))))))))))

  • ЯШАР КЛОАКОМОТИФСКИ БУФЕРОФФ-ТАШАКЛИЯТА:)) 49,12
   2
   2

   А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете…………
   ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА СИГУРНО ТОВА ТИ АРЕСВА ЮСУФЕ????…ШТОТ НИ СЪ ВЪЗМУШТАВЪШ ИСКРИННУ И УТ СЕРСЕТУ!!!!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 15. 3
  1

  ШТЕ ПУКНА ОТ ЯД!!! КАК ВЕЛИКИЯ БОТЕВ МОГАТ, А НАШИЯ СЕЛТАК КРИВОКРУШЕФ, НЕ ВЗЕ И ИДИН АПАП ОТ МЕРИЧЛЕРИ?!😃😃😂

 16. 4
  3

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете…………

 17. 11
  3

  ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

 18. 3
  4

  Нъ мени пруект не ми трябва яз могъ и пу снимкъ. Саму дугуварями пърътъ и викъм бригадътъ.

  • 4
   2

   Пичаги бат Стоян канара каза….че жа постави петата в кошничка с шест бахура на видно място на говняжа ва да гоейба.

 19. 2
  2

  Нас от ФКГ защо никой ни нъ пукани нъ таз среща? И стига вече срещи, дайти да дадем!….чаками кранувити!

 20. 4
  4

  Кога? Стадион кога питам аз? Защо за нас нищо? Наздраве ядосвам се

 21. 4
  5

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете.

  • 3
   6

   Канари, какво се перите.стойте си в темите и не се бъркайте в Локо. Къде са ви успехите ? Те и Академик за били силен отбор, Спартак Пловдив също, Владислав Варна също са били добри …….
   За последните 25 години имате Успех – 4то място и 2 купи.

   • 3
    2

    Пич, светът не е започнал през 2001-ва година. След 25-30 години някое отворено хлапе, ще ти обяснява същото, как за последните 10-20 години не сте спечелили нищо…

   • 3
    3

    E вие какво имате в цялата си история,не в последните години? 2 купи , една от които подарена от Бойко Борисов,две суперкупи и най-срамната шампионска титла в историята на България , купена с пари от дрога и убийства? Евала…

  • 2
   1

   Към психаря : Казвал ли ти е някой, че си Много тъпо парче ! Повтаряш едно и също будер. То с мозък аспиринче друго не можеш да измислиш.
   А,а, забравих, майка ти и гаджето/жена тимного добре разтварят краката и въоще не изпитват дискомфорт!! Викат само Още, още,ощеееее!!

 22. 7
  11

  Локомотив Пловдив е тоталния доминант по успехи след падането на комунизма. Правете си сметка

  • 9
   5

   Какви успехи има „Локомотив“Пловдив от сезон 1989-1990/падането на комунизма до 2000-2001/12″свободни футболни сезони“/преди през 2001 година фирмения мутренски отбор на ВИС-2 „Велбъжд“Кюстендил да смени седалището си?Благодаря предварително.

   • 6
    2

    1. Играха с Лацио и Оксер
    2. Почти се класираха за А група

  • 2
   2

   Ей пазарджишки, случайно да си чувал за Лудогорец, Литекс, Левски и ЦСКА?

  • 2
   1

   Заводското отборче на Гришата има 4 пъти повече титли от „тоталния доминант по успехи след падането на комунизма“.

 23. 8
  3

  Какви срещи още са необходими,Круши каза че има пет лева в джоба си,и навлека от Кюстендил е осигорен за още 50 години,и жалтити са в шок!!Какво повече искате?Бах ти магьосника е тоя!С пет лева-50 години!Ми после?

  • 3
   3

   Абе миризлив селянин, какво може да напише едно неграмотно същество като теб, Рачо?! Виж си правописа! Локомотив не е сменял име, емблема, за разлика от вас! Логичното е, че БотевЪ е нов отбор с нова емблема! Това са фактите другари от БКП!

 24. 8
  2

  Тик-так тик-так… идва време и за заплатата за януари, а градушки няма…

  • 1
   6

   Внимание,още не съм придобил акциите!?Така ,че продължавайте да ми лапате хуя!!!

 25. Днес са нещо унили и изморени, след снощните терзания…….

 26. 1
  7

  Въпрос на начин на мислене и манталитет.
  Локомотивците: Когато се завърши стадионът ще е по-добре от това, което е в момента. Ако се подходи разумно и практично, ще имаме много приятен стадион, на който да ходим с удоволствие.
  Жълтури: Стадионът трябва да е най-големия, най-луксозния, най-модерния. Трябва да е по- от стадиона на „буфирити“ ПИМК да вадят собствени пари и да го строят по първоначалния проект и да са горди, че го правят за великия Ботевь. Или държавата да ни дава още и още докато се построи.

  • Диека жа я коневръза, ва манго? Ний от Говедарци къде да вързваме магаретата? С вожда ви сме рода се пак!

  • Какво прозрение! Видял е в кристалното кълбо, не само въжделенията на буферите, но и жАлтити!

  • Точно така, въпрос на манталитет. Казваш половината и спестяваш другата половина, което изкривява тотално истината.

   Я, обясни сега за равнопоставеността? Щом на канарите им строят стадион, значи и на нас трябва! Когато 80-те години държавата строи стадион Локомотив, какво е получил отборът на Ботев, който тогава играе на 20-годишен стадион? Колко човека от ботевистите са протестирали?

   Стадион Христо Ботев е за 18777 зрители. Това най-големия ли е? Категорията му е 4+. Това ли е най-модерния? Скоро ходил ли си в Скопие да видиш модерен стадион? Никой от феновете не е искал от ПИМК да вадят собствени пари, техният собственик го обмисля.

   Написаното е от теб е точно толкова истинско, колкото и годината на създаване – 19?6

   • Типично по цигански, но най-смешното е, че цялата им „история“ е като годината им на създаване – тотално изкривяване на фактите и откровени лъжи! Като мантрата за мача с „рекорден“ брой зрители, които стават все повече от година на година, а как са се събрали на стадион чийто капацитет е много по малък, никой не обяснява! Даже и снимка няма от този „рекорд“ но за сектантите е истина.

  • Ами като са свикнали партията да им подарява е така. После що сме ги размазали тоталнл по успехи след 89-та година!!! То не може да си търтеи цял живот. Трябва и да се дава

   • А преди 89 защо не се броят? За да ви излезе сметката ли?

  • А гонзо и узуна на кому хуя търсиха в маноле при бойко ,да му дават ПАПКИ и да падат на колене иначе това не е просия а?

 27. В момента с ДЪРЖАВНИ ПАРИ се прави проекта за стадион „Локомотив“.До този момент е имало само рисунки без никаква стойност за част от които дори Крушарски е платил „грешни пари“.Ще се разчита изцяло/както досега/на държавни и общински пари като проекта ще бъде заплатен от 12 милиона от държавата.

  • Какво очакваш от бай Крушо отпускаря? Не виждаш ли в Тракия какво се случва? Смяха се с цирка на рестарта от Самуилов и сега им се връща. За това не трябва да се плаче на чужд гроб.

 28. 2
  4

  Стоян канара каза …..на този стадион имаме най-славните спомени…..6-те бахура крият своите тайни.

  • 6
   2

   Този е единствения стадион във вселената, на който един и същи футболист е вкарвал от центъра и в двете врати.

   • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    1
    1

    ….И НА УТБОР ИМЕНУВАШТ СЕ С ИДНО ИМЕ- КЛОАКОМОТИФФФ
    😃😂😂😂😂

 29. 5
  3

  Майко мила. Дайте аз ще ви направя по-хубав проект при все, че съм от Ботев. Жалка картинка.

 30. Роден в помийна яма
  в главата си нищичко няма,
  защото още не знае
  мъж или жена е.……
  ………………………..
  Що е то??!
  отговор: Стикс

 31. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  2
  1

  ПРОЗД, ПО- ПРОЗД, НАЙ- ПРОЗД, ОШТИ ПО НАЙ- ПРОЗД, ИЗВЪНАРЕДНУ ПРОЗД,…..ПОМАК ООД
  МУ ХАААААА
  УНИКАЛНУ СИ ТЪБ БЕ АБИ!😃😂😂😂….
  УТ ДЕ ВЪ НАМИРЪТ ТАКВИЗ КРИВОГЛАВИ?…😃😂😂

 32. Това е проект за идейна разработка! Още не е окончателно. Тепърва ще се нанасят корекции на база на мнението на фенове, клуб, Стикс.

 33. ШВЕСТЕРСЛАФФ КЛОАКОМОТИФОФ БУФЕРОФФ49,12😂😂😂

  На нея бе представена подробно идейната концепция на стадиона с всичките необходими разрези на отделните трибуни и идейната разработка.
  ИДЕЯТЪ Е ДУБРА, АМА КУГА? …ТО И ЯЗ ИМЪМ ИДЕЯ ДА СТАНА ШАМПОАН ПО ФЕХТОВКА, АМА НЕ СТАА:))))

 34. 2
  3

  Срещнали се на полянка,помак и куртизанка.Цуни гуни,вади тури-народили папагали. Хем ЕБЛИВИ,хем КРАДЛИВИ-най-вече,ЗАВИСТЛИВИ,със петЪ и шест ШПЕКА БУФИРИТИ ИМ ГУ ТУРИЛИ!

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

   ЕВАЛЛАРКАТА БРАТЧЕТ, ГЕНИЙ СИ!!!😃😂😂😂….УТ КЪДЕ ВЪ НАМИРАТ ТАКВИЗ???😂😂😂 С КОНКУРС МАЙ В АДЖАСАНА? МУ ХАААААААА

   • Амчи всички помаци сме таквиз от Аджасана,Столипиново,Шекера,Родопската яка,то кръвосмешението е виновно,не се ли виждаш къв ръб чакал си

 35. 4
  1

  АМЧИ ТОЙ СИ Е ПАК СЪШТИЯТ КАШОН?

 36. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))
  2
  1

  А ТАКА!!! ЕВАЛЛАРКАТА!!! ПРУЕКТИ НИ ДАЙ НА НАС!:))))))))))))))))

Comments are closed.