Обрат: Контролата на Ботев остава “на тъмно”

42
2863

DerbyTV няма да излъчи на живо контролната среща между Ботев Пловдов и Етър, която започва след час и както ви анонсирахме! Причината е, че спортно-техническото ръководство на канарчетата е решило, че така тази проверка ще е по-полезна. Буквално преди минуто бяхме информирани за решението на Вали и екипа му, като разбира се не ни остава друго, освен да се съобразим с него.

 

42 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Да ви еба майката жълти цигани, много ЛАЙНА мляскате, Руснака ще ви ШИБА и закрива, а треньора
  е един самохвалко.

 2. 2
  1

  1 )ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦИГАНИ НА СЕКУНДАТА ДА СЕ МЪЧАТ ДА ЧЕТАТ ВСИЧКО ПИБЛИКУВАНО ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !!
  2) ВЪПРЕКИ ОГРАНИЧЕНИЯ СИ ИНТЕЛЕКТ ДА НАУЧАТ НАИЗУСТ СЪСТАВА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!
  3) ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ БЮДЖЕТА И РАЗХОДИТЕ НА ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ И КОЛКО Е ТОЧНАТА БРОЙКА НА СЕДАЛКИТЕ НА СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ !
  4)5)6) и т.н.
  И НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НО НЕ И ПО ЗНАЧЕНИЕ – ВСЕКИ ОБЯД ПО ЕДНА ЧЕКИЯ МИСЛЕЙКИ СИ ЗА СТИКСЪ!!!
  ХААХХАХХХХАХАХХААХхх

  • 3
   1

   Бат Стоян канара се срамува от тоя Бутвфъ, жалко средняшко отборче ва да тейба.

 3. 1
  1

  НА НЯКОИ, ДЕТО СЕ ПИШАТ БОТЕВИСТИ ИМ БЕШЕ МАЛКО ЗАГУБАТА ОТ ЛОКО И НЕ ЗНАЕЛИ КОИ ФУТБОЛИСТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ. МИ ВИЖТЕ СЪСТАВА, КОЙТО ИГРА СРЕЩУ ЛОКО БЕ! ПРОСТО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВИЕ ЩО ЗА ХОРА СТЕ?

  • Ами занеси списъка на треньора бе отворко! Кажи му-гониш този и този, взимаш ето тези….

 4. 3
  2

  Сега Циганите като биха Болярите, тези три точки ще бъдат ли, зачитани във точковият актив на ЦИГАНИТЕ. Не аз само питам.

  • ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

   А САКЪН, НДЕЙ ДА СБИЖДЪШ!!!😂😂😂😂 В СТОЛЮПИНУУ СИЧКУТУ АПАПС СНЕ КЛОАКОМОТИФЦИ?😂😂😂😂 ТЪЙ РЕЧИ ЗУЛУМЪ!😂😂😂

 5. 4
  4

  Ава ей тоя нов тренер и рашъна много на тъмно взеха да на оставят.Още малко жа търпим и ний стрямалийслия революционен комитет с нашия вожд бат Стоян канара жа са дигнем на нож в неравната борбъ с класовия враг ва да гоейба.

 6. 4
  6

  ДАЛИ ЩЕ Е НА ТЪМНО, ИЛИ НА СВЕТЛО, ЩОМ СМЕ СЪС СТАРИТЕ ФУТБОЛИСТИ, НИЩО КАЧЕСТВЕНО НЯМА ДА ВИДИМ. ДВАМАТА НИ ВРАТАРИ СТАВАТ ЗА РЕЗЕРВИ. ФИЛИПОВ Е СЪС ЗАЕШКО СЪРЦЕ И Е СВЪРШИЛ ЗА ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ. ШОКОЛАРОВ ИЗОБЩО НЕ Е ЗА А ГРУПА. ТОЙ Е НАЙ БАВНИЯ ФУТБОЛИСТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. МАКЕДОНЧЕТО Е ТОЛКОВА ДРЕБЕН, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ. НЕГЪРЧЕТО Е ТОЛКОВА МЕК И ЧУПЛИВ, ЧЕ ВСЕКИ ВТОРИ МАЧ Е КОНТУЗЕН. ОСВЕН ТОВА ПОДАВА САМО НАЗАД. ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ДОБРЕВ С ДРЕБНИЯ СИ РЪСТ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ДВА ПЪТИ ПО БЪРЗ И МАНЕВРЕН ЗА ДА ХВАНЕ ОКО. ИЗОБЩО БОТЕВ Е ПЪЛЕН С ПОСРЕДСТВЕНОСТ. ПЪРВО ФУТБОЛИСТИТЕ СА СЛАБИ КАТО ИНДИВИДУАЛНОСТИ И ВТОРО КАТО КОЛЕКТИВ. ДИКАТО НЕ СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТЕЗИ ХОРА И НЕ ВЗЕМЕМ НОВИ, ЩЕ СЕ БОРИМ ЕДИНСТВЕНО ДА НЕ ИЗПАДНЕМ. ЗА КАКЪВ ДИНАМИЧЕН ОТБОР ГОВОРИ НОВИЯ ТРЕНЬОР, ПРИ НАЛИЧИЕ НА ТЕЗИ МЪРДИ. НОВИЯТ СОБСТВЕНИК ЯВНО ИСКА ДА РАБОТИ С МЛАДИ ФУТБОЛИСТИ, ОТ КОИТО ДА ИЗКАРА НЯКАКВИ ПАРИ. ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ С ПРЕМИНАВАНЕ В Б ГРУПА ОТ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА. АКО ТОЙ ИСКАШЕ НОВ И СИЛЕН ОТБОР, ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ОСВОБОДИ ПОНЕ 5 ЧОВЕКА И ДА ВЗЕМЕ ТОЛКОВА НОВИ. ЯВНО Е, ЧЕ ГОРЧИВАТА ЧАША НЕ СМЕ Я ИЗПИЛИ ДО КРАЙ. СЛЕД НЕВИЖДАНИЯ РЕЗИЛ СРЕЩУ ЛОКО, МОЖЕ БИ И ЩЕ ИЗПАДНЕМ! СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА, КОГАТО И СТАДИОНА ЩЕ Е ГОТОВ, ЩЕ ВЛЕЗЕМ ОТНОВО В А ГРУПА И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ПРИЗОВИТЕ МЕСТА. МЛАДИТЕ МОМЧЕТА ЩЕ СА СЕ ОБИГРАЛИ И ЩЕ СА ГОТОВИ ЗА ПРОДАН! И ИЗОБЩО ЩЕ БЪДЕМ ЛЮПИЛНЯ ЗА МЛАДИ ФУТБОЛИСТИ. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЗИНГАРЕВИЧ Е ДОШЪЛ ДА НАЛИВА ПАРИ И ДА СЕ БОРИ С ЛУДОГОРЕЦ И ЦСКА, ГОРЧИВО СЕ ЛЪЖЕ. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО ВИ КАЗВАМ И СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ!

   • Наистина можеше и по-кратко. Не беше необходимо да изсипваш цял самосвал с камъни. Можеше да го кажеш само с 3 изречения.

    • 3
     1

     Нов треньор, петима нови футболисти до тук…това е половин нов отбор! Нека видим как ще успее треньора да изгради отбор от футболисти които не се познават, какъв стил ще налага, как ще се справят футболистите с изискванията….той започнал да пророкува и мрънка.

     • 2
      1

      Два гола на “най-бавния” футболист в А група! Шоколаров има всички данни за мн.добър футболист, просто няма хъс. Това обаче може да се преодолее ако има треньор на място! Сравнявам го с В.Шопов, който изкара един сезон при нас, и не се намери треньор който да успее да го мотивира. Футболист с прекрасни качества и слаба психика.

     • 3
      1

      И как треньор дошъл завчера, да прецени кого да освободи? Да вземе да пита тебе, явно имаш списък с тези които трябва да бъдат изгонени. А списък с нови за привличане да имаш?

  • 3
   2

   А някой да ти е обещавал титла или нещо подобно още тази година? Ние ще сме доволни тази година да оцелеем след тези катаклизми. За тебе не знам на какво ще си доволен? Може би да ти се сбъднат предсказанията и да кажеш гордо-Аз нали ви казах.

   • ВИЙ МОЖЕ ДА СТЕ ДОВОЛНИ, АМА НИЙ НЕ СМЕ! ЯСНО ЛИ Е ТЪПАК

  • АНАЛИЗЪТ ТИ Е ПОСРЕДСТВЕН!😂 ЛЕКО ПОНАМИРИСВА НА КРУШОВИЦА! А БЕ КРУШАРСКИ, ТИ ЛИ СИ?😂😂😂😂 НЕ СЕ ЗЛАГАЙ НА НЕГУ!😃😃😂😂

 7. 3
  5

  Ми гледайте контролата на Локото. Нея я дават. Локото падат 6-0…
  Пардон, бият 0-2 засега. Аз се обърнах с жълтите селянки🤣🤣🤣🤣

  • Знайш` ли ко` ша` прайш`???! Сядаш на масата сипваш си една ракийка и затваряш очи….Започваш да си мислиш за петата и се разнежваш…Става ти едно хууубаво…Едни приятни спомени те спохождат…Направо ти се плаче от умиление…В един миг обаче нахлува реалността в образа на жена ти и настроението ти съвсем се скапва…

 8. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  4
  2

  https://youtu.be/ns_DWaU5l_Q
  АКАДИМИК ГОНДЗИФ И МЕНАДЖИРА НА МЕРИЧЛЕРЦИ, НА СОФРА УТУЧНЯВЪТ ДЕТАЙЛИТИ ПО ТРАНСФЕРА!!😃😃 ВМЕСТУ УБИКНОВЕН ЕКМЕКЬ, ША ИМА СИМИД!😃😃😂 ПО 7 СИМИДА НА АПАП МЕСЕЧНУ!!! СКОРО ША ИМА РАДОСТ В КЛОАКОМОТИФФ!😂😂😂😂😂😂 МУ ХАААА ХААА

 9. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  4
  2

  https://youtu.be/jxojUz7LtVA
  ЗАПОЧНА ИЗПЛАШТАНИТУ НА ЗАПЛАТИТИ ЗА ОКТОМВРИ!😃😃 2 КИЛА ЮФКЪ, МАКАРОНИ, БОБИЦ И ЛЕШТА ПО ДВА ПАКЕТА И 8 ЕКМЕКЯ!😃😂😂😂

 10. 4
  14

  С ТОЯ РУСНАК НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ И ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ УСПЕХИТЕ НА БУФЕРИТЕ С КРЮШО.НИЕ СМЕ НЕУДАЧНИЦИ.

 11. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  5
  2

  https://youtu.be/r6uVOHaKE5w
  ВМЕСТО КОНТРОЛАТА НА БОТЕВ, ЩЕ ДАВАТ МОМЕНТИ ОТ ПОДПИСВАНЕТО НА НОВИТЕ ТУРНО МАГУРЕЛЦИ В КЛОАКОМОТИФФ!!!…НЯМА ДА СКУЧАЕМ!😂😂😂

 12. 13
  4

  Ако не ти се спи и те боли главътъ, ако се чувстваш комплексиран от това, че жълто -черното семейство върви напред и печели, успех след успех, не чакай…………..засили се и се удари с всичка сила в стената на кошарата, ще ти олекне. Ако и това не помогне, нареди се до овцете, изчакай коча…………..и вече няма да се чувстваш комлексиран от Успехите на пловдивския Ботев !

 13. 5
  19

  ТУКА ИМА, ТУКА, НЯМА. ЖЪЛТИЯ ЦИРК КРАЙ НЯМА. АЗ ВИ КАЗАХ, ЧЕ ЗАБАВАТА С ИНДИАНЦИТЕ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ Е БЕЗСПИРНА. АЙДЕ ДА ПОЧВА ПЪРВЕНСТВОТО, ЧЕ ИСКАМЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ С ТИЯ СМЕШНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ В ЖЪЛТО. ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ НИ ДОСТАВЯТ. ДАНО САМО ТИЯ МОШЕННИЦИ НЕ ГИ ФАЛИРАТ, ЧЕ ЗАБАВАТА РЕЗКО МОЖЕ ДА СЕКНЕ. НЯМА ДА ИМА ВЕЧЕ ПЕТИЧКИ, НЯМА ДА ИМА 6:0.

  • от: магарето, бау, мяу, грух, кукуригу и др-те домашни любимци
   5
   1

   Шизофреника, пак не е спал!

Comments are closed.