Борислав (Първомай) победи юношите на Ботев в първата си контрола

10
771

 

В първата приятелска среща за 2021г. ФК „Борислав“ Първомай победи с 4:1 юношите на ПФК „Ботев“ Пловдив до 17 години. Георги Стайков, Васил Колев, Андрей Атанасов и Михаил Митев отбелязаха попаденията за „Борислав“. През второто полувреме ст.треньорът Спас Колев пусна в игра Добромир Алекснадров ,Добрин Аврамов,Виктор Димитров и Георги Димов,така четиринадесет годишните момчета направиха своя дебют за мъжкия отбор на „Борислав“.

10 КОМЕНТАРА

 1. 4
  11

  Тоя смешен андрей обиколи всички отбори отвсякъде го изгониха сега ще развали отбора на първомай

  • 2
   6

   Дебелия бозайник андро за нищо не става 😀 добре че има футболисти да му я дават на празна врата..видяхме го като го изгониха от първомай и обиколи 6 отбори с по 1 гол за цял сезон..на празна врата и с футболисти всеки може дебелако

   • Как може да имате толкова злоба, вие сте гадни селски комплексари и му завиждате да говорите така момчето се е доказал във всички девизий в българия а вие къде сте играли ? Сигурно сте някакви дебеланковци които са искали да играят футбол но в юнушите още са ви изгонили …

  • Нямаме централен нападател това е супер хищника си е хищник

 2. Абе уж не може да има публика…. А у Първомай май беше бая пълно с хора на стадиона…

  • Къде видя публиката ве кравар не ни пуснаха да гледаме сельо

   • 1
    2

    Абе селяндур смешен…. Минавах покрай скапан ата нива… Беше пълно с коли, а вие маймуни бяхте на трибуната…. Мръсни селяни… Ние на мачове не можем да ходим, те си правят каквото искат! АмаТ от неграмотни тъпи селяндури… Или си селяк, или си на мама малкия 19 – годишен юноша!

    • Скапана е майка ти че те е родила що не отиде да им потърсиш сметка анонимна проститутко страхлива

     • 1
      2

      Насран мангал да те набарам по ip адреса и да те видя колко си надъхан? Пишете в нета и се мислите за анонимни, селяни прости! Трай да не се насереш набързо! Не един и двама съм пращал по лечебни заведения, заради плямпане!

Comments are closed.