Зингаревич: Ботев Пд е следващата стъпка в нашата стратегия!

272
6089

„Закупуването на мажоритарния дял от акциите на Ботев Пловдив е една част от една добре обмислена стратегия.“ Това заявява пред клубния сайт на датския си отбор милиардерът Антон Зингаревич.

 

„Откакто поехме Фремад през 2018 г., ние едновременно с това се фокусирахме и върху самата структура на нашата стратегия за собственост на няколко футболни клуба в Европа. Анализирахме много информация, за да решим каква ще е следващата стъпка от нашата стратегия, след като постигнахме добър напредък във Фремад през първите две години и половина. Като част от следващата стъпка в нашата стратегията ние започнахме преговори с българският клуб Ботев Пловдив за закупуване на мажоритарния пакет акции и това вече е в ход“, казва Антон Зингаревич.

Директорът на Фремад Алан Равн пък направи следния коментар за смяната на треньорското ръководство: Още при закупуването на Фремад от компанията на Антон Зингаревич SCP Waterfront през май 2018-а ние съобщихме, че неговите амбиции са да изгради международна клуба мрежа.

272 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  СЕДИМ ТУК В КРЪЧМАТА С ХОДЖАТА НА СТОЛИПИНОВО И МЕСТНИЯ ШЕФ НА Де Пе Сето – ЯКИ ФЕНОВЕ НА КОМАТЕВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ И СЪ ЧУДИМ, БРЕ ТОЯ ХАЙРСЪЗИН, ЦИНГАРЕВИЧ ДЕ / ИНАЧЕ ИМЕТО МУ БАШ ЗА НАС/ ОТ 3 ГОДИНИ Е МЕРИНДЖЕЙ НА ОНУЙ ДАТСКО ОТБОРЧЕ С КРИВОТО ИМЕ И СЕ ГИ ДЪРЖИ В ДЪНОТО НА ДАТСКАТА Б ГРУПА. ДА НЕ Е РЕШИЛ ДА НИ ПРАЩА И НАЗИ В Б ГРУПА ЗА ПО – ЕВТИНО? ОТ ДРУГА СТРАНА КАТ СЪ ЗАМИСЛИ ЧИЛЯК ТАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ШЪ ЗИМАМИ Я РАВЕН, Я ПОБЕДА.

  • ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

   А ТИ БРАТЕ МЮМЮНЕ, УДУБРЯВАШ ЛИ ТАРАНА? НЕ Е ЛИ ПО- ДУБРЕ ОНЯ ОТ МЕРИЧЛЕРИ
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 2. 3
  2

  ФЕКАЛЧО /АНДРЕШКО СПАСОВ/ , БОЛИ ЛИ, БОЛИ ЛИ РАЗПРАНОТО АНАЛНО ОТВЪРСТИЕ ОТ ВЕЛИКИ ШЕСТЪК ? НИЙ ЖЪЛТИТЕ ХОДЖИ ПО ЯКАТА СИ МАЖИМ РАЗПРАНИТЕ ТРЪТКИ С МАС ОТ ЖЪЛТА ПАТИЦА. РАНО ИЛИ КЪСНО ШЪ ЗАРАСНЕ, НО СРАМА И УНИЖЕНИЕТО – НИКОГАШ.

 3. 3
  2

  СЕЛЕКЦИЯТА НА ДЪННИТЕ РИБИ ОТ КОМАНЧЕВО И ДЪННИТЕ РИБИ ОТ ДАТСКАТА Б ГРУПА Е КАТО ПРИКАЗКАТА: „ОТ ПУСТО В ПРАЗНО“.

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

   А ТИ БРАТЕ МУРАД, УДУБРЯВАШ ЛИ ТАРАНА ОТ ТИМИШУАРА? НЕ Е ЛИ ПО- ДУБРЕ ОНЯ ОТ МЕРИЧЛЕРИ
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 4. 5
  3

  А БЕ ЕЙ СЕЛСКИ ИНДИАНЕЦ, ЗА КАКВО ДА ВИ ЗАВИЖДАТ ОТ ЛОКОТО?
  1. ЗА МЯСТОТО В ТИНЯТА НА А ГРУПА.
  2. ЗА НАЙ-РЕЗУЛТАТНАТА ЗАЩИТА .
  3.. ЗА СБИРТОКА ОТ БАБЕРИЦИ ОТ ВЕЛИКАТА ДАТСКА Б ГРУПА.
  4. ИЛИ ЗА ИСТОРИЧЕСКОТО РИТУАЛНО ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЖЪЛТИ ДЪННИ РИБИ НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК.

 5. 6
  1

  Циганите и потниците кръв серат.Гадно,но приятно.Лепуларите предозират.Отврат,но нормално.Магистралките нервничат,естествено,но буферняци и турци се кефят Орално,анално но аджъбъдем протриват доволно ръце.За нас е най добре циганите на сапун.Евтин,но вече полезен

 6. 2
  8

  Явно се е осрал и в Дания и вече бяга и от там.
  Търси нова пасище както писа MoscowPost… ама кой да чете?!!

 7. А ПУ ТОЯ ПОВУД ДА НАДУЕМ МОШТНИ КЛОАКОМОТИФСКИ БУЗИ!!! ЛЮБИМИЯТ НИ СЪСТАФ ЩЕ СПУКЪ ФЛИГОРНИТЕ!
  https://www.youtube.com/watch?v=z10kprnoW0E
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААА

 8. 10
  1

  По-здрав за Стойчо Генов.

  КАТО СТАНА ВЪПРОС ЗА КУРВИ……Елица се ебе, але,але,Елица се ебе,але,але…Елица се ебе,с всякакви мъже,Елица се ебе,але,але…

 9. 2
  9

  – Бруно, как си?
  – Скубем си косите в цска как изтървахме звездите от Б група на Дания. Най-вече играчът по футзал. Шъ хвърляме кърпата….

  АХАХАХАХА жълтури, давайте, без вас няма Смях…

 10. 3
  5

  МЕСТИМ КАТУНА ОТ ДАНИЯ В БЪЛГАРИЯ !!!!ДА ГО ЕЙБА И ОАКАНИЯ МИЛИОНЕР!!!!ДАЛИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМ ЗАПЛАТИ ТАМ ИЛИ ТУК ВСЕ ТАЯ!!!!ТАМ СМЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА ТУК ЩЕ БЪДЕМ В ПЪРВА!!!КАКЪВ НАПРЕДЪК САМО А!?!??ДОБРЕ,ЧЕ ЗАТВОРИХА И ЗАЛИТЕ ПО ФУТБОЛ ТА ДА НЕ СЕ НАБУТВАМ И ЗА ТРАНСФЕРИ!?!?

 11. 6
  4

  МАЛКИЯ ФЕКАЛЧО – АНДРЕЙЧО СПАСОВ СЛУШАЛ РАЗКАЗИТЕ НА ДЯДО СИ – МРЪСНО КОМУНИСТИЧЕСКО ЧЕНГЕ И РЕШИЛ КАТО НЕГО ДА ГО ИГРАЕ АГЕНТ-ПРОВОКАТОР. ЛОШОТО Е , ЧЕ ЖЪЛТИЯ МУ ГЪЗ С РАЗПРАНАТА НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК, ХАЛКА ЛЪЩИ ОТ ДАЛЕЧ. МАЖИ Я С МАС ОТ ЖЪЛТА ПАТИЦА, МОЕТО МОМЧЕ И МОЖЕ ДА МИНЕ. ЩЕ ОСТАНЕ САМО СРАМА И УНИЖЕНИЕТО, НО ТО ПЪК ЖЪЛТИТЕ СЕЛИНДЖЪРИ СРАМ НЯМАТ.

 12. 7
  3

  ДО 1 : ТРЯБВАТ НЕ 2 ВРАТАРИ, А 23-24 ИГРАЧИ . И НЕ, НЯМА ДА СТАНЕ С БАБЕРИЦИ ОТ ДЪНОТО НА ДАТСКАТА Б ГРУПА.

 13. 3
  4

  СЕДИМ ТУК В КРЪЧМАТА С ХОДЖАТА НА СТОЛИПИНОВО И МЕСТНИЯ ШЕФ НА Де Пе Сето – ЯКИ ФЕНОВЕ НА КОМАТЕВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ И СЪ ЧУДИМ, БРЕ ТОЯ ХАЙРСЪЗИН ЦИНГАРЕВИЧ ОТ 3 ГОДИНИ Е МЕРИНДЖЕЙ НА ОНУЙ ДАТСКО ОТБОРЧЕ С КРИВОТО ИМЕ И СЕ ГИ ДЪРЖИ В ДЪНОТО НА ДАТСКАТА Б ГРУПА. ДА НЕ Е РЕШИЛ ДА НИ ПРАЩА И НАЗИ В Б ГРУПА ЗА ПО – ЕВТИНО? ОТ ДРУГА СТРАНА КАТ СЪ ЗАМИСЛИ ЧИЛЯК ТАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ШЪ ЗИМАМИ Я РАВЕН, Я ПОБЕДА.

 14. 10
  7

  Един нормален и перспективен собственик на ФК не може да мести за дни 10 играчи от един отбор в друг при положение, че в Ботев има достатъчно такива, а малко от тях са за освобождаване! Да не говорим и че в школата има качествени юноши на които трябва да се даде шанс! Случващото се в никакъв случай не изглежда добре на този етап и даже изглежда притеснително.
  Още повече като се има в предвид че се селектират играчи от посредствен датски клуб и то от втората дивизия на Дания! Убеден съм, че повечето играчи от досегашните са много по-качестврни от новите без да сме ги видяли още. Слабите резултати дойдоха предимно от нестабилното състояние на клуба. Ако се даде цялата власт на руснака, това ще е крайно рискован ход който може да доведе клуба до много по-страшен край от този, който се очертваше доскоро!!!

  • 14

   „Убеден съм, че повечето играчи от досегашните са много по-качествени от новите без да сме ги видяли още.“

   Ти не си реалист. Няма как нашите футболисти да сготвят и този треньор, който ще ги кара да работят по 8 часа на ден. Няма треньор, който ще държи на пейката най-силните си футболисти. Или ще тренират и ще изпълняват или да ходят на майната си. Няма българи и чужденци, има можещи и изкащи или мързеливи и некадърни.

 15. Ботев чака още нови играчи, руснак застава до Наско Илиев в атака
  8
  3

  Ботев (Пловдив) почти сигурно ще се подсили с още петима футболисти от датския втородивизионен Фремад Амагер. Този клуб е собственост на бъдещия бос на „жълто-черните“ Антон Зингаревич. „Канарчетата“ вече взеха треньора Азрудин Валентич, както и защитника Марио Младеновски, халфа Кевин Хьог-Янсон и нападателя Реда Рабей.

  От Фремад Амагер трябва да пристигне и ганайският халф Емануел Току. Той е гласен да замести оперирания капитан на „канарчетата“ Тодор Неделев. Роденият на 10 юли 2000 година Току е капитан на младежкия национален отбор на Гана. Заради проблем с паспорта обаче преминаването му в Ботев засега се бави. Все пак се очаква Емануел да пристигне при „канарчетата“ най-късно до края на месеца. Стилът на игра на Току е сходен с този на Неделев.

  Наред с него новият треньор на Ботев Азрудин Валентич е обсъждал да вземе още четирима играчи. Това са руснакът Антон Гооге, французинът Максим Сула, както и датчаните Пиер Ларсен и Тундж Тирякьоглу. Гооге играе като нападател и трябва да бъде конкурент на Атанас Илиев. Сула пък е бранител. 26-годишният Пиер Ларсен може да играе и по двата фланга. Тундж Тирякьоглу действа зад нападателя, а също така може да бъде използван и на върха на атаката.

  Директорът на Фремад Амагер Алан Равн пък заяви: „Трима играчи вече заминаха за България, приеха добро предизвикателство. Може да има още. Ситуацията е динамична, трансферният прозорец е отворен и клубът се променя. Ще имаме обаче време да реагираме на промените и да привлечем заместници на напусналите. Младеновски, Хьог-Янсон и Рабей са ентусиазирани от новата възможност пред тях, пожелавам им късмет в България“.

  • 1
   2

   Явно се е осрал и в Дания и вече бяга и от там.
   Търси нова пасище както писа MoscowPost… ама кой да чете?!

 16. 8
  7

  Спокойно великите стратези на Локомотив Гонзо, Тунчев и червенобузестия свогенски спец скоро ще покажат своя потенциал и ще я докарат до под кривата круша. Просто защото те толкова си могат. Ммм да.

  • 13
   9

   Те не го ли показаха при 6 -0 ? Явно не е нищо за вас

 17. 12
  7

  За 2 ,5 г във Фремад , постигнахме добър напредък , лелееееееееееее , тоя е доволен от работата си в Датският клуб?

  • 1
   2

   Бонке, Бешко заспа ли вече? А ти пи ли си хаповете?

 18. 9
  16

  Забележете само СХЕМАТА – мрежа от нискоразредни отбори от долните групи в европейски страни….
  Долу в дъното не те виждат и си правиш…. каквото си поискаш. Горе е ветровито.
  Сега разбрахте ли защо вас, а не Левски…

 19. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  7
  2

  А ПУ ТОЯ ПОВУД ДА НАДУЕМ МОШТНИ КЛОАКОМОТИФСКИ БУЗИ!!! ЛЮБИМИЯТ НИ СЪСТАФ ЩЕ СПУКЪ ФЛИГОРНИТЕ!
  https://www.youtube.com/watch?v=z10kprnoW0E
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААА

 20. 4
  8

  Пак 90 % спам от Андрей Спасов като Фекала

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))
   7
   2

   УЧИ СЕ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В 5 КЛАС! АКО ФЕКАЛА ОТГОВОРИ НА ВСЕКИ ПРОСТАК ИЗКЕНДЗЪЛ СЕ В НОВИНИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, ТОВА ПРАВИ 50% УЧАСТИЕ НА ФЕКАЛА!!! АКО ИМА И ДРУГИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА, ПРОЦЕНТЪТ РЯЗКО ПАДА!!!! ВСИЧКО ДРУГО Е ПЛОД НА КЛОАКОМОТИФСКА ПРОСТОТИЯ, ЗЛОБА, НЕЗНАНИЕ………………………………………..ФЕКАЛОМОТИФЧИНА!:)))))))))))))))))))))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

   • 5
    7

    Научи се да броиш, амебо!

    Никой не ти чете постовете. Просто пречат да прочетем нормалните постове, които са все по-малко точно заради това.
    Никой не те брои за жив. Никой не се интересува от теб

    • 10
     1

     ИСТИНО, МЕН МЕ Е НЯМАЛО 2,3 МЕСЕЦА ТУК, А НЕГРАМОТНИЦИТЕ РАЗСТЯХА КАТО ГЪБИ!! КЪДЕ БЕШЕ ТИ ТОГАВА ДРАГА ИСТИНО??? ЗАЩО НЕ ГИ БИЧУВАШЕ??? ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ, КОИТО СИ РАЗВЯВАХА БАЙРЯКА В ЧУЖДА КЪЩА!!! КОМЕНТИРАЙ СИ СПОКОЙНО АКО НЕ СИ ЛАЙНОМЕТ!!! БАТКО ТИ ФЕКАЛ НИКОГА НЕ Е ПРЕЧЕЛ НА КОНСТРУКТИВЕН РАЗГОВОР!!! ЗАЩО НАПРИМЕР ГО НЯМА В ТЕМАТА ЗА ПОЧИНАЛИЯ ЧОВЕК? ЗАЩОТО ТАМ Е ЧИСТО!!! ТАМ БОТЕВИСТИТЕ НЕ ХОДЯТ ДА СИРЪТ, КАКТО ГО ПРАВЯТ УНИКАЛНИТЕ КЛОАКОМОТИФСКИ ПРОСТАЦИ В ТЕМАТА ЗА ТОСКО!!! ЗАТУЙ БРАТЕ ЯЗ, ФЕКАЛЯ ША СЪ БОРЯ С НАШТИ СТУЛЮПИНЦИ ДОКАТО ГИ ДЕЗИНФЕКТИРАМИ, И ИНТИГРИРЪМИ! АНАДЪММУ?😃😃😃😞😞😞

     • 2
      4

      Наполеоне, моля те, спри да ни „бичуваш“…

     • 4
      2

      ИДИОТЕ, ИСТИНАТА Е ПРОПУСНАЛ ДА БИЧУВА ПРОСТАЦИТЕ!! ЯЗ ИНТЕГРИРЪМ!!!😃😃😃😃😃😃
      МУ ХАААААА

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))
     8
     5

     “ Кольо Плъха 09.01.2021 at 23:02
     4
     5

     ЦИНГАРЕВИЧ, в Столипиново ебът децата си! Педофил си като Слафчо! ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ! ДОРИ НЯМА ДА ПОЛЗВАШ ВАЗЕЛИН! НИЕ ОТ ЛАУТА АРМИ СМЕ ГИ РАЗЛАШКАЛИ ОТСВЯКЪДЕ! ГОТОВИ СА ДА ПОЕМАТ 6 И ПОВЕЧЕ ШПЕКА!!!

     ЧЕТИ ТОВА ИСТИНО!!!! ОБЪРНИ МУ ВНИМАНИЕ!!!!! НЕЩО ДА КАЖЕШ???
     СПОРЕД ТЕБ ТАКЪВ ИДИОТ ОТ НАШИЯ ОТБОР КЛОАКОМОТИФ, МОЖЕ ДА ПИШЕ ТОВА, В ЧУЖДА КЪЩА, А ЯЗ ФЕКАЛА ДА МЪЛЧА И ДА НЕ ГО ОСЪЖДАМ!!! ДА МУ ОБЯСНЯ, ЧЕ ТОВА Е НЕПРИСТОЙНО, ПОШЛО И ЧИ ИЗЛАГА ВЕЛИКОТО СТОЛЮПИНСКО ИМЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ!!!
     НУЖНА Е ТОТАЛНА ИНТЕГРАЦИЯ!!!!!!! ПУФ ПАФ!

   • 2
    3

    Един път??!! Хахаха. Ти си като диария, бе моето момче.

    • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
     4
     1

     КОЙТО НЕ РАЗБИРА ОТ МАЙТАП И ТАШАК, ГО ПРИЕМА И ПОЕМА КАТО ДИАРИЯ!😃😃😃😃😃😃😃
     МУ ХАААА АА

 21. По-здрав за Стойчо Генов.

  КАТО СТАНА ВЪПРОС ЗА КУРВИ……Елица се ебе, але,але,Елица се ебе,але,але…Елица се ебе,с всякакви мъже,Елица се ебе,але,але…

 22. https://youtu.be/Vzr417e5z5E
  ЗАЕГАВЪМ ВЪ НЕНУЖНИЦИ!!! ПО ЗДРАФ УТ ХАРЖЕНТИНА!:)))))))
  ТУВА Е МОЙТЪ СТРАТЕГИЯ!!!! НЯМА ВЕЧИ РЪКЕТИ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 23. 3
  3

  АШКОЛСУН НА ТУЙ КОПЕЛДАЧЕ , НАШ АНДРЕЙЧУ СПАСОВ, ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ФЕКАЛЧО. ИЗБРАЛ СИ Е МНОГО СПОЛУЧЛИВ ПСЕВДОНИМ, ОЛИЦЕТВОРЯВАЩ НЕГОВАТА И НА МИРИЗЛИВОТО МУ САЙТЧЕ СЪЩНОСТ . ПСЕВДОНИМЧЕТО МНОГО ДОБРЕ КОРЕСПОНДИРА И С ЦВЕТА НА ЛЮБИМИЯ НА ПРАВОВЕРНИТЕ ИСТАМБУЛТРАСИ – КОМАТЕВСКИ ГРАНД.

 24. 4
  2

  А стратегията е, да бъде употребен и 8зхвърлен като тоалетна хартия!

 25. 6
  6

  ВЗЕХМИ КОМАТЕВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ, ЩОТУ СМЕ ВПЕЧАТЛЕНИ, ЧЕ ИМАТ НАЙ-РЕЗУЛТАТНАТА ЗАЩИТА.

  • 6
   2

   Г-н Здравко Димитров, моля задвижите Договора с Фирмата спечелила договора за строеж на Кашон Лаута, така като го направихте за другия Пловдивски тим!!!

   • 7
    5

    Аз лично, не смятам че Локомотив е Пловдивски отбор и никога не бих ги нарекъл Пловдивски отбор!!

   • 5
    4

    Бих призовал Зико да бъде по снизходителен към Локомотив Столипиново!!!

 26. 4
  3

  А тя е, да бъде фалиран и изхвърлен като използвана тоалетна хартия!!!!

 27. 6
  4

  КЮСТЕНДИЛСКИТЕ АМЕБИ ПИКАЯТ БЕНЗИН ХАХХААХАХАХХАХХАХХХАХАХХХАААХА
  НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ

 28. 4
  6

  СЕДИМ ТУК В КРЪЧМАТА С ХОДЖАТА НА СТОЛИПИНОВО И МЕСТНИЯ ШЕФ НА Де Пе Сето – ЯКИ ФЕНОВЕ НА КОМАТЕВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ И СЪ ЧУДИМ, БРЕ ТОЯ ХАЙРСЪЗИН ЦИНГАРЕВИЧ ОТ 3 ГОДИНИ Е МЕРИНДЖЕЙ НА ОНУЙ ДАТСКО ОТБОРЧЕ С КРИВОТО ИМЕ И СЕ В ДЪНОТО НА ДАТСКАТА Б ГРУПА. ДА НЕ Е РЕШИЛ ДА НИ ПРАЩА И НАЗИ В Б ГРУПА ЗА ПО – ЕВТИНО? ОТ ДРУГА СТРАНА КАТ СЪ ЗАМИСЛИ ЧИЛЯК ТАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ШЪ ЗИМАМИ Я РАВЕН Я ПОБЕДА.

  • 4
   1

   ТО ПА НАШТУ ИМЕ………………………………………..КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФ?? КАК ДА ВИКАШ ПО ТРИБУНИТЕ??? А БЕ НИЙ МУ СВИКНАФМИ, ПУФ ПАФ, ПУФ ПАФ, АМА ДАЙ ПО СИРЬОЗНУ С ИМИНАТА!! СЪДЕ ФЕКАЛОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))

 29. 6
  5

  Жълти и фекалии ги шибаме където ги хванем.И по поляни и т.н.Смучете селяни!

 30. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  4
  2

  НИЙ Ф ШИКЕРЯ СЪ ГУРДЕЙМ С ТАКИВЪ ИНДИВИДИ КЪТ БАТ КОНДЮ ПЛЪХЪ!!😃😃😃 ХВАЛА НА ЛАЙНУТЯ, МЛАЙНУТЯ И СИЧКУТУ КЛОАКОМОТИФ АРМИ!😃😃😃😃
  МУ ХАААААА, УТ КЪДЕ ВЪ КУПАЯТ ТАКВИЗ КОНДЮФЦИ, УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА?

 31. 6
  6

  следващата стъпка в нашата стратегия… чакай! стратегия или СХЕМА?!

  ботяф6 стана част от международна схема за пране на пари…. ??!!

 32. 7
  9

  ЦИНГАРЕВИЧ, в Столипиново ебът децата си! Педофил си като Слафчо! ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ! ДОРИ НЯМА ДА ПОЛЗВАШ ВАЗЕЛИН! НИЕ ОТ ЛАУТА АРМИ СМЕ ГИ РАЗЛАШКАЛИ ОТСВЯКЪДЕ! ГОТОВИ СА ДА ПОЕМАТ 6 И ПОВЕЧЕ ШПЕКА!!!

  • 5
   3

   Мигай! Мигай плъх канален!

  • 3
   2

   ИНТЕГРАЦИЯ!😃😃😃 ..АМА МНОГУ СИ ПРОЗД БЕ АБИ!😃😃😃😞😞😞

 33. 2
  2

  А ДА НИ СЪ ХВАЛИМ!😃

 34. 2
  3

  Ненавиждам обратни като фекала и лошо ги шибам

  • 3
   2

   Като си ял слепия смок, няма да виждаш разбира се.

 35. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  2
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=58aQCIbnHU0
  МНОГУ СЪ РАДВЪМ ЗА КЛОАКОМОТИФ, ЧИ НАЙ ПОСЛИ СИ НАМЕРИХМИ ТАРАН!:)))) ПУФ ПАФ!
  МУ ХААА ХААСССС

 36. 3
  6

  Стикс, кефиш ме как им го слагаш всекидневно и ежечастно.
  Верно, че са много тъпи и това е шесно, но все пак ги шибаш яко.
  Фекала сигурно вече пие по 6 валидола на час…. 6 ли казах?!

  • 3
   3

   Аз ви го слагам най добре. Ша ми са прай Крушарски на мъж! Бил женен за мене! Ай Развод по Италиански и да ходи да си играе сам тото-то!!!

   • 1
    1

    Е те сега тоя ви го отпра с 220!!! Само мигате на парцали като мишка в брашно.

    • 1
     2

     Цесека си е Цесека! Щастлив съм че съм в най великия отбор в България! Хора близки до Локомотив искаха отбора да губи, но аз не участвам в такива игри! Крушарски твърдеше че е женен за мен, но аз просто само го ебах, без любов, без брак!

  • 5
   3

   Взимам Алмейда и още един двама, и сте до там!!!

 37. 3
  2

  https://youtu.be/Vzr417e5z5E
  ЗАЕГАВЪМ ВЪ НЕНУЖНИЦИ!!! ПО ЗДРАФ УТ ХАРЖЕНТИНА!:)))))))
  ТУВА Е МОЙТЪ СТРАТЕГИЯ!!!! НЯМА ВЕЧИ РЪКЕТИ!!!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 38. 8
  6

  Стратегията на Крушарски е простичка: да вземем гаджето на Зингаревич в Локото и феновете да я забавляват, докато блядът се движи делата на Ботевъ 2011.

  • Прости хора с проста стратегия! Колко предвидимо.

 39. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  3
  5

  НАШАТА СТРАТЕГИЯ Е ДА СЕ ПЛОДИМ МОШТНУ И КЛОАКОМОТИФЦИ ДА СТАНИМ МНОГУУУ!:)…КАКТУ ИДНО ВРЕМИ!:))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk

 40. 3
  4

  ФЕКАЛЕ,ЯЖ МИ ХУЯ,ОТРЕПКО СМОТАНА!И ТАЗИ ВЕЧЕР ПО-ТИХО ВИКАЙ КАТО ТЕ ЛАШКА БАЩА ТИ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СПЯТ ХОРАТА В ШЕКЕРА.

 41. 11
  8

  А бе защо толкова сте се загрижили за Ботев? Май на завист избива .Стадион строят .Футболисти вземат. Освен нов собственик и 30 фирми от бизнеса,ще помагат.А вие им берете дерт.

  • 7
   4

   Така е пичага ама бат Стоян канара от тия 6 бахура тотално изперка ва да тейба.

  • 1
   1

   Да. И Гергов ще помага…
   Да сецчуди човек защо досега не са помагали…

  • 1
   2

   И не сме се загрижили, а ни е кеф да ви ебаваме яко

 42. 11
  6

  Я кажете сега, виете ли, виете ли? Воят ви е напълно основателен! В името на Ботев разбиват датски клуб, макар и от второто ниво на страната. Видяхме класата на Мидтиланд с Лудогорец. Този клуб остава без ръководство, най-добрите му футболисти ще бъдат пренасочени към нас и ще бъде наш сателит, както е Литекс за ЦСКА. Там ще се обиграват младите, този клуб ще е нашият дублиращ отбор. Защо го прави това Зингаревич? За да печели! Можем ли ние да изпаднем в позицията на датския клуб след години? Не! Защото Ботев е велик клуб, не е като датския или като Литекс. Възможно е друг клуб да стане наш сателит, но не ние да станем на някой друг, освен ако той не е измежду топ отборите! Но Зингаревич няма ресурс, за да придобие топ отбор! Освен това, клубът ни ще бъде спонсориран от пловдивския бизнес и ние фактически няма да сме зависими от Зингаревич.

  • 6
   4

   Ти си писал тоя коментар пиян или дрога…. ве! Задай си най- простия въпрос: Кой е следващия клуб?

  • 3
   3

   Разбиват или стават сателит на датски клуб? Взимат им три резерви помисли добре и виж статистиката им. Лятото като пратят там мекицата да не изревеш само.

 43. 2
  4

  БАЗАТА Е ВЕЧИ ГУТОВА!!! МЛАДАТА СМЯНА НА КЛОАКОМОТИФФ ВЕЧИ ПРОВЕЖДА ТРЕНИРОВКИ! ТРИМА УТ АПАПИТЕ СА ВЕЧЕ В ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ УТБОР!! ША МАЧКАМИ МОШТНУ! ШАМПОАНИ СНЕ! ПУФ ПАФ:)
  https://www.youtube.com/watch?v=1caWFuTvCjs
  МУ ХАААА

 44. 13
  7

  Обещавам 15 000 000 бюджет. 18 000 седящи места на стадиона, по 40 лева за билет, прави 720 000 по двадесет домакински мача, е равно на 14 400 000 лева плюс малко от телевизионни права и някой балък спонсор, ето ти ги 15 000 000 бюджет.

  ВЕРВАЙТЕ МИ , бултра$и, шъ мачка ми и лудогорец ще спрем с тия резерви от Б групата на Дания…

  ахахахахахахахаха НЯМА ТАКИВА ГЛУПАЦИ КАТО ЖЪЛТИТЕ

  САМО ЛОКО

  • 5
   9

   Дебиле, лекувай се или слагай въжето и на крана!

  • 4
   2

   Стикс, кефиш ме как им го слагаш всекидневно и ежечастно.
   Верно, че са много тъпи и това е шесно, но все пак ги шибаш яко.
   Фекала сигурно вече пие по 6 валидола на час…. 6 ли казах?!

 45. 4
  3

  Защо приписвате всичко на Стикса?Ония ненормалник фекала яко го гони параноята,ама хайде малко по-сериозно.

  • 2
   3

   КО КАЗЪ?😞😞😞 СЕРСЕТУ МИ Е КЛОАКОМОТИФ!!! НЕ СРАМИ НАШИЯ ЛЮБИМ ОТБОР!!😃😃😃

  • 2
   1

   ПЦОВЪТ КАТУ ХАМАЛИ И ТО В ЧУЖДА КЪШТА, ПЪК ФЕКАЛА ИМ ВИНОВИН?? ФЕКАЛА ЗАМАЗВА ГУВНАТА НА КЛОАКОМОТИФЦИТИ, ЗА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДЪМИ СМЕШНУ!😃😃😃…АМА СЕРСЕТУ МИ Е КЛОАКОМОТИФФФ!😃😃😃

  • 3
   1

   99% от коментарите са на Фекала тук.
   Той се оправдава със Стикса, но Стикса е много висока топка за него

 46. 3
  2

  ПАК СЕ РАЗСМЪРДЯ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ? АЙДЕ ЧИБА ТАМ ДА ЧИТЕТИ ЗА АРАЛИЦА….ДЕЗИНФЕКЦИЯ!😃😃😃 МАН ГАЛИ НЕ ИДНИ!😃

 47. 4
  3

  „следващата стъпка в нашата стратегия!“ … като го знам какво е „постигнал’ досега, това ми звучи доста зловещо..

 48. 4
  2

  Дебил, лекувай се или слагай въжето и на крана!

 49. 6
  9

  Засега фактите говорят,че Локомотив спечели три поредни купи и е в челото на таблицата.Ние се борим да не изпаднем.Стадион,милиардери,хайде като стане и постигнем някакви успехи тогава да се радваме

 50. 7
  7

  Един въпрос към феновете на Ботев очаквам естествено да бъда обиждам все пак те друго не могат, но ще се радвам ако има някой по-умен между тях и да видим какво мисли! Та на въпроса ! Вярвате ли на Зингаревич, който като чета български медии и чуждестранни не е постигнал нищо…напротив до всичко, което се е захванал е фалирал, на каква основа му имате такова голямо доверие след като дори отбора в Дания, който им и от който идват тези нови футболисти е в средата на класирането във втора лига на Дания ( която е в пъти по зле от а групта ни )

   • 6
    8

    Аз лично да ако трябва да съм честен, защото знам реално кой седи зад него…мисля доста хора се досещат само като видят кой му е партньор! Крушарски преди да дойде не беше фалирал няколко клуба това също играе голяма роля, а вие хем знаете, че е фалирал няколко клуба и пак го приведствате като най-големия спасител едва ли не и че ставате шампиони!

    • 3
     3

     А чаршафите срещу алкохолика и физкултурника?

     • 3
      2

      ЧОВЕКА ТИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА, АНДРЕЙ.
      А ТИ НЕ!

     • 2
      2

      Чершафите сеещу хората ги пускаха точно 30-40 човека и си малко по запознат ще разбвреш как почти цялата общност им обърна гръб на твзи хора !

    • 3
     3

     Виж си въпроса! Той знаел кой стои зад Крушарски! Той Крушарски не бил фалирал и един отбор! Ами и аз не съм. Питаш глупости и чакаш сериозен отговор. Аз предлагам да попиташ нещо Крушарски, ще си идва ли, селекция ще имате ли, треньор ще търси ли??? Далеч по смислени въпроси свързани с любимия ти отбор, и като те започнат твоите, няма да те боли толкоз.

     • 1
      2

      Чаршафите ги пускали 30-40 човека, сякаш си ги броил! И цялата общественост им обърнала гръб! Коя общественост? Аз не съм! Та вие сте 137 човека! 40 човека са маса народ за вас!

     • 2
      1

      Треньор и селекция ? Защо са ни? Ние имаме добър отбор

  • 3
   1

   Никой, абсолютно никой не е казал, че вярва сляпо на Зингаревич!!!

    • 2
     1

     ФЕКАЛА Е ЦИГАНИН ОТ КЛОАКОМОТИФ И ВЯРВА ДАЖЕ НА ЛЕВЕНТ, ЗЕКИ И ОНЯ ЯШАР С ПОДКОВИТЕ,!😃😃

  • 2
   3

   Единствено вие сляпо мразите и се надявате да не се случат нещата!

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
   1
   1

   ЗАШТО ДА ТЕ УБИЖДАТ? ТИ СИ СИ ОБИДЕН ОТ ПРИРОДАТА!!!! САМ СЕ НАВИРАШ ТУК И СИ ПРОСИШ ПОДИГРАФКИТЕ!!! СТОЙ СИ ПРИ АРАЛИЦА ИЛИ БАЗАТА И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЕТИ ЗА ТЕП!!!!!!!:)

 51. 5
  1

  Футболистът на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе изписан от столичната болница, където претърпя успешна операция заради скъсани кръстни връзки. Голямата звезда на „канарчетата“ ще отсъства от терените до края на сезона. Неделев използва социалните мрежи, за да се отблагодари на лекарите, които извършиха интервенцията.

  “Сърдечно благодаря на Д-р Василев, Д-р Бочев и всички помощници, които се погрижиха за мен! От тук нататък започва още по трудното възстановяването, но ще
  се завърна още по силен от преди!”

  Д-р Иван Василев е един от най-добрите ортопеди-травматолози в Европа и света. Той пристига от клиниката си в Щутгарт, за да прегледа капитана на „Ботев“ и да извърши операцията. Д-р Василев има над 20-годишен опит в лечението на травми при елитни спортисти.

 52. 3
  2

  БАЗАТА Е ВЕЧИ ГУТОВА!!! МЛАДАТА СМЯНА НА КЛОАКОМОТИФФ ВЕЧИ ПРОВЕЖДА ТРЕНИРОВКИ! ТРИМА УТ АПАПИТЕ СА ВЕЧЕ В ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ УТБОР!! ША МАЧКАМИ МОШТНУ! ШАМПОАНИ СНЕ! ПУФ ПАФ:)
  https://www.youtube.com/watch?v=1caWFuTvCjs

   • 2
    1

    УТБОРА НА ШЕКЕРЯ ПОБЕДИ РЕДОСЕЯЛКА АДЖАСАНА! КЛАСИРАНЕТО ОГЛАВИ ВАЛЯК АРДИНО!………..ОТ ВАЛЯК АРДИНО СА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ В КЛОАКОМОТИФ!!!! ТАРАНА И ВРАТАРЧИТУ!!!!

 53. 1
  1

  As sum botevi ot 59 godini no nemoga da razbera takiva koito pishat zaplashvat toq koito pishe tova vseki lma pravo na mnenie

 54. 8
  5

  Мръсната Долна сган от Столипиново и Шекера! Дано ви се връща този сезон клетвите и подигравките за контузията на Неделев! Симулирал! Дано целия ви отбор симулира както Неделев този сезон!!!

  • 3
   3

   Хахаха да не си жив да видиш дет кълнеш така!

  • 3
   2

   А ти откъде си сигурен, че не е получил контузията при падане след пиянски запой.

   когато един футболист не тренира правилно се получават контузии. особено когато футболиста е на възраст като Мекицата

   всъщност точно затова го нарекога МЕКИЦА

 55. 3
  2

  https://youtu.be/Vzr417e5z5E
  ЗАЕГАВЪМ ВЪ НЕНУЖНИЦИ!!! ПО ЗДРАФ УТ ХАРЖЕНТИНА!:))))
  БУТАЙТЕ СЕ В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И СИРЕТИ!! ДРУГУ НЕ ВИ ОСТАВА, МАН ГАЛИ С МАН ГАЛИ, НАКЛОН ША МИ ДАВЪТИ НА ЧВОРА?
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 56. 5
  4

  A „тяхната стратегия “ е ясна – крадене на пари чрез взимане на заеми използвайки футболни отбори за гарант.
  Отбора фалира, а кредитния милиардер търси следващата жертва.

 57. 11
  5

  -Здравейте г-н Христолов. Как сте?
  -В отличнпо здраве, Станиславе.
  -Бихте ли коментирали ситуацията в ботевЪ от Коматево?
  -Ех, нали ги знаеш глупаците, изгониха ме, а играехме в Пловдив пред 20 000 човека. Сега домът им е на село и не могат да съберат 2000 човека на Коматево.
  -Какво ще кажете за г-н Цингаревич, руснака „милиардер“?
  -Както казах, знаем ги и ти Станиславе и аз глупаците бултра$. Изгониха ме , защото все сме се борили да не изпаднем. А ето го този руснак идва със същите цели. Да не изпадне Коматевския отбор.
  -Доста глупаво действително. А г-н Христолов, как са синовете ви, играещи за юношите на Локомотив Пловдив?
  -Усилено тренират, надявам се един ден да станат легенди на Локомотив както Мартин Камбуров и Митко Илиев.
  -Благодаря ви за интервюто , г-н Христолов.
  -Аз също, Станиславе, но пропускаш нещо важно…
  -Ооо какво?
  -САМО ЛОКО
  -Да, САМО ЛОКО

 58. 7
  6

  Стиксе,аз съм БУЛТРАС,от 24 часа.Идвам за теб.След смяна,грозен плешивко.Тракия ще я опознаеш с едно око.Скоро.

 59. 5
  8

  Ей не се спряха бе, Шампионска Лига идва, чакайте да видим тоз милярдер ще дава ли пара че нали знаете гладна мечка …. накрая да няма изненади ?

 60. 4
  3

  Фекала пита стикса защо сте вечно втори по успехи,титли,купи ,и по популярност,под тепетата,в страната и навсякъде.М…. -Рейнджърс от Глазгоу вече ни изпревариха.Хе хе значи и в света сте винаги втори.Кой е комплекссра ,жалки твари Цигани,не на циганизацията не на интеграцията.Всички в масов гроб

  • 10
   1

   Мангала Стикс е полудял. За един час 79 постинга.

   • 5
    1

    Прости на циганите.Те нямат държава,град,в семейството се чивстосват,а децата им са бедни,грозни и проси Просто цигани

 61. Фекале,Станислав е виновен за твоята шизофрения.............
  4
  9

  1. Лудогорец 16 34 – 13 39
  2. Локомотив Пд 16 30 – 14 33
  3. ЦСКА-София 16 26 – 15 33
  4. Арда (Кърджали) 16 23 – 14 29
  5. Берое 16 29 – 14 28
  6. ЦСКА 1948 16 24 – 17 24
  7. Черно море 16 21 – 21 21
  8. ФК Царско село 16 13 – 18 17
  9. Левски 16 17 – 18 15
  10. Ботев (Враца) 16 18 – 24 15
  11. Ботев Пд 16 15 – 32 14
  12. Монтана 16 15 – 30 12
  13. Славия 16 10 – 26 12
  14. Етър (Вт) 16 11 – 30 12

 62. 3
  1

  https://youtu.be/CG_1sue1x-Q
  ТАРАНА ОТ АРДИНУ Е ПОЧТИ ГУТОВ! ИСКА ОШТИ КИЛО БАКЪР ПЛАТА! А ПУ ТОА ПОВУД?!!

 63. 9
  9

  Тоя фекала е ебати шматката пробита…Що черно-бели пишки е изял не е истина…С Локото става, с Локото ляга😂😂😂
  И си мисли, че е забавен🤣🤣🤣
  Ебати балъка…

  • 12
   2

   Искаш да кажеш с прекръстеният „Велбъжд“,защото Локу е заличен!Ето-
   ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
   Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
   управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО МУ в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;Чат ли си?

 64. 9
  8

  Ех рожбо моя анална принцесо ,селска простакесо ти си най-долната и селска измет , която пише тук . Живееш с комплекса Локомотив. Ти мразиш повече господаря на Пловдив от колко обичаш своя Путявф. Няма по-жалко създание от теб карацуцарска зурло. Всички знаем как си бил насилван като малак от баща си . Локото са ви все проблема , тия гадни буфири като бият и баща ти след мача си го е изкарвал на теб и козичката в двора ето защо толкова мразиш великия Локомотив . Ще си умреш селско чадо анално тероризиран от баща си МуХахахаххаха хахахахаХахаххахаха ахаххахахаах……………………………..

  • 3
   2

   Стикс,аз съм БУЛТРАС от Пловдив 24.Хей педал,нали знаеш че знам къде живееш,къде работиш и мога да ти стъжна безмисленият сив живот.Скрий се в панелката грозен плешивко,че наполито и оня Тишо няма да ти помогнат.Вече нямаш чадър.Да ти еба майка дребна гнида.

 65. Фекале,Станислав е виновен за твоята шизофрения
  3
  3

  Фекале,с тая пяна по устата,гледай да на вдигнеш кръвното и да патладясаш,миризлив нещастник…………….

 66. 5
  5

  Миришиш на силяния отсякъде.Ама много миришиш.. да ни си ибал козъта пак

 67. 11
  5

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА.. ПОЛУ ИТАЛИАНЦИТЕ ЕКИПИТЕ НА РОМА.. И.. ОП СА.. ОП СА

 68. 5
  5

  КВОТО И ДА КАЖИШ ЗА КЛОАКОМОТИФФФ, СЕ Е ТАШАК И ПОЗОР, НО ТОВА https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk Е ВЕЧНО!!!!!!! ДО ГРОП!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 69. 5
  4

  Пичаги бат Стоян канара каза че има още от вълшебния крем от куромела за разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

  • 1
   1

   БАТ СТУЯНЕ, ПАЗИ СИ ГУ ЗА ТЕП, ША ТИ ТРЯБВА НАПРОЛЕТ!😃😃😃😃

 70. 5
  5

  Този казал , че купувал акциите… Или е лъжец или пак ви лъжат тъпи помаци, но пък какво от това! Жълтурите са свикнали да ги лъжат и гаврят!😂😂😂

 71. 5
  4

  ЧЕТЕЙКИ ТУК ПСУВНИТЕ НА ФЕКАЛОМОТИВЦИТЕ, НА ЧОВЕК МУ СЕ ПРИИСКВА ДА ВИКНЕ „МАМКА ВИ ДА ЯБЪ НАГЛА, МИРИЗЛИВА И ЗЛОБНА КЛОАКОМОТИФФСКА“, НО АЗ КАТО ЕТИЧЕН ЧОВЕК, НЕ СЪМ ПОКЛОННИК НА ГРУБОСТТА И ПРОСТОТИЯТА!! ЗАТОВА ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАМ НАГЛЕДНИ ТВОРБИ, УРОЦИ И ФОЛКЛОР!:)))))))))))))))))))))))))))))
  КАТО ТОЗИ ТРУД НАПРИМЕР: http://risovach.ru/thumb/upload/200s/2020/12/mem/a-ty-zapisalsya-dobrovolcem_257886264_orig_.jpg?1qg42
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 72. 6
  4

  Хахаха,вижда се кой полудя!Стикса му дреме на хуя,че скъсват от ебане бедният шизофреник фекала

 73. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  4
  5

  НИКОЙ НИ МОЖИ ДА СЛОМИ МОЙТА НЕПОКОЛЕБИМЯ ВЯРА, ЧЕ ОБИДИНЕНИЯТ ОТБОР НА КИСТИНДИЛСКИТЕ И СТОЛЮПИНСКИТЕ МИН ГЯНИ-КЛОАКОМОТИФ, ШТЕ ПРЕБЪДЕ ВЪФ ВЕКОВЕТЕ!!! СКОРО ОТНОВО ША СМЕНЯМЕ НА НЕГУ ДАТАТЪ НА СЪЗДАВАНИ!! ША Я ПРАЙМ НА 1919Г.!!!! ША СМЕНЯМЕ И ДОН КРЮШО, ЗАШТОТУ ТОЙ НЕ УПРАВДА ДОВЕРИЕТУ НА НАШТИ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТЯ УТ ЛАЙНУТА!!!! СВЪРШИХА МУ РЪКЕТИТИ И НА БАТАЛЯСА!!! ША ИЗБИРЪМИ НА НЕГУ ЛЕВЕНТ ИЛИ ЗЕКИТУ!!!…………..А МОЖИ И ЯШАР ОТ ШЕКЕРЯ!!! ЯШАР ИМА ДОСТА ДУБЪР БИЗНИС С БАКЪР, КЮМБЕТА КЮМУР И КОНСКИ ПОДКОВИ!!!! АФЕРИМ, МАШАЛЛАХ АПАПИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФФФФ!! ПУФ ПАФ:)))

 74. 5
  2

  Фекале,Стикса как ти ебава майката,не е истина!Още малко и ще се пръснеш!Стоиш само на клавиатурата и искаш все да си отгоре.Ама като те напъне баща ти ди все отдолу.Режи вените бунак!….

 75. 6
  2

  На фекала баща му го карал да ходи с токчета и чорапогащи с жартиери,за да може да му се изкове.Бил му грозен.И КАТО РАЗБРА КЪДЕ ИГРАЕ ТО(ш)КУ,ПАК ПОДГОНИ ФЕКАЛА…
  ЗВЕЗДА ПЪК ВЪВ ВТОРОДИВИЗИОНЕН ОТБОР МУУХАХАХААА)))::ПУФ-ПАФ)))::ПУФ-ПАФ

 76. 1
  5

  ВРЕМЕ Е ЗА ИНГИЛИЙСКИЯ ТЕКСТ?😞😞😞😞 НЕРВИТЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ!😞😞😞 ПУСКАЙ МАН ГО ТЕКСТА, ЧИ ВЕЧИ СЕ ИЗЧЕРПА С ТИЯ КЪТВАВИ СЦЕНИ!😃😃😃😃😃
  МУ ХССАА ХАААА

 77. ПРЕМЕСТИЛ СИ ХУЯ ОТ УСТАТА НА ФЕКАЛА В СЕДАЛИЩЕТО НА МАЙКА МУ
  4
  4

  Лапай го лигав, до макарите, жълт кривоглав помак!

 78. 8
  4

  1. Лудогорец 16 34 – 13 39
  2. Локомотив Пд 16 30 – 14 33
  3. ЦСКА-София 16 26 – 15 33
  4. Арда (Кърджали) 16 23 – 14 29
  5. Берое 16 29 – 14 28
  6. ЦСКА 1948 16 24 – 17 24
  7. Черно море 16 21 – 21 21
  8. ФК Царско село 16 13 – 18 17
  9. Левски 16 17 – 18 15
  10. Ботев (Враца) 16 18 – 24 15
  11. Ботев Пд 16 15 – 32 14
  12. Монтана 16 15 – 30 12
  13. Славия 16 10 – 26 12
  14. Етър (Вт) 16 11 – 30 12

 79. 10
  6

  Значи Ботев става сателит на Фремад, не знам за какво точно е тази радост.

 80. 6
  3

  ФЕКАЛЕ,БОЛИ ЛИ АНУСА?ПУСКА ЛИ КРЪВЧИЦА,А?Е,В ПСИХИАТРИЯТА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ЛЕКАР ДА ТИ ГО ПРЕВЪРЖЕ.СЛАГАЙ ВЪЖЕТО ДОКАТО Е ВРЕМЕ,ЗАЩОТО ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ДА КЪРВИ….БЪЛНУВАЛ СИ „ШЕСТ,ШЕСТ,ПЕТА,ШЕСТ,ПЕТА“.НЕ ГУБИ ВРЕМЕ,СЛАГАЙ КРАЙ НА МЪКИТЕ!

 81. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  4
  5

  КВОТО И ДА КАЖИШ ЗА КЛОАКОМОТИФФФ, СЕ Е ТАШАК И ПОЗОР, НО ТОВА https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk Е ВЕЧНО!!!!!!! ДО ГРОП!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   6
   7

   Серкан Юсеин, Дормушали Саидходжа, Атанас Пашев, Мариян Огнянов, Ирен Кръстева, Делян Пеевски, Ахмед Доган, и много други турци и цигани харесват това

   • Ааа,Зеки Байрам и Левент не го харесват това.

 82. 3
  5

  НА БАЧКАНИТУ В ЧИСТУТА, ПО ЦЯЛ ДЕН ИМ ГУВОРЯ ЗА ШПЕКУВИ, ПИТИЧКИ, МИКИЧКИ, АМА ШЕФУВИТЕ КАТ МИ КАЖЪТ: Я БЯГЪЙ УТ ТУКА МАН ГАЛ СМРЪДЛИФ, УТИВЪЙ ДА ЧИСТИШ КОФИТИ И ЯЗ…..КЪТ НАКЕН ДЗЪН СИ ПОДВИВЪМ КЛОАКОМОТИФСКАТА ОПАШКА😞😞😞 КОЛКУТУ И ДА ЛАЕМ, И ПЦОВАМЕ СЕ ТАЯ!😞 БАВНУ НУ СИГУРНУ СИ ИНТЮВАМИ!!..В КИРЕЧА И В ЗАБВЕНИЕ! ПУФ ПАФ, КЕНЦ😞😞😞

 83. Руски милиардер, правещ си ташак с втория отбор(третия) на Пловдив
  6
  5

  И Бил Гейтс да ви вземе,си оставате същите умрели хуйове!

 84. Въпрос към разпраните от 6 черно-бели шпека задници: Как е класирането?
  7
  4

  1. Лудогорец 16 34 – 13 39
  2. Локомотив Пд 16 30 – 14 33
  3. ЦСКА-София 16 26 – 15 33
  4. Арда (Кърджали) 16 23 – 14 29
  5. Берое 16 29 – 14 28
  6. ЦСКА 1948 16 24 – 17 24
  7. Черно море 16 21 – 21 21
  8. ФК Царско село 16 13 – 18 17
  9. Левски 16 17 – 18 15
  10. Ботев (Враца) 16 18 – 24 15
  11. Ботев Пд 16 15 – 32 14
  12. Монтана 16 15 – 30 12
  13. Славия 16 10 – 26 12
  14. Етър (Вт) 16 11 – 30 12

 85. ПРЕМЕСТИЛ СИ ХУЯ ОТ УСТАТА НА ФЕКАЛА В СЕДАЛИЩЕТО НА МАЙКА МУ
  4
  3

  Фекал много си превъзбуден нещо,ходи се подмий точката,че баща ти идва,щял да води и ЦИНГАТА да види и той дебел гъз с ШЕСТ ШПЕКА И ПЕТЪ

 86. 6
  3

  БУФИРИТИ НИ СКЪСАХА АНАЛА ОТ СЕКС АНАЛА НИ РАЗПОРИХА ЗАВИНАГИ 6-0 И ЕДНА ПЕТИЧКА 0-1 ДУПЕТО МИ Е ПОСТОЯННО НОН СТОП ОТВОРЕНО ЗА ОЩЕ

 87. 6
  3

  ДА ВИ СА ОПЛАЧА ВЕЧИ НА БАЩА МИ НЕ МУЙ ГУСТУ КАТ МА ЦЕПИ ОТЗАД ЩОТО БУФЕРИТЕ СЛЕД ОНОВА 6:0 МИ РАЗШИРИХА ДЮЗАТА ПУФ-ПАФ)))))):::ПУФ-ПАФ)))))):::

 88. 13
  4

  Аз лично се радвам че този бляд ще държи наще кучки полу живи … значи и догодина ще има с кой да си оправяме настроението… ай помияриии

  • 6
   3

   Стоян канара каза че Рашъна бил международна пералня и с густо щял да заличи името Бутвфъ ва да сейба.

 89. СТУЛЮПИНУВУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЖЕЛЕЗНИЯ УМРУК НА КЛОАКОМОТИФ, ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ 49,12:))))
  4
  3

  КВОТО И ДА КАЖИШ ЗА КЛОАКОМОТИФФФ, СЕ Е ТАШАК И ПОЗОР, НО ТОВА https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk Е ВЕЧНО!!!!!!! ДО ГРОП!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 90. 5
  2

  СПОРЕД МЕН СТИКСА ПЛЮЩИ ЯКО ФЕКАЛА,ЗАТОВА Е ТАЗИ ЗЛОБА ПО ЛОКОМОТИВ

  • Дайте линк да го видим това изявление. Нощо че е на датски

 91. 5
  2

  ФЕКАЛ И СТИКСА ЛИ ТЕ ПЛЮЩИ ЕЕЕЕ ТО Е ЯСНО ТРАВМАТА ОТ ЛОКОМОТИВЕЦ Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ,ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО

 92. СТУЛЮПИНУВУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЖЕЛЕЗНИЯ УМРУК НА КЛОАКОМОТИФ, ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ 49,12:))))
  3
  5

  https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!!! !!! ВИНАГИ СМЕ С ОТБОРА НА СЕРСЕТУ!!! ДО ГРОП!!!😃😞😞😞!:)))

 93. 5
  4

  От две години Локо ни шибат.И все без вазелин.

 94. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  5
  3

  https://bg.all.biz/img/bg/catalog/161301.jpg
  ЕТУ Я 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯТЪ!
  „Преди дни бе показана концепцията за съоръжението, а сега се очаква в най-скоро време да бъде представена и 3D визуализацията на идейния проект.“
  ……….А ЩЕ ИМА ЛИ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА КОНЦЕПЦИЯТА: https://cdn.fishki.net/upload/post/2019/02/07/2868157/06b16facba83eb8a75c0a6bef98a3cab.jpg
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
  АПАПИ, ТЕ ТИЯ АРХИТЕКТИ ЗНАЯТ, ЧИ НИЙ КЛОАКОМУТИФЦИ С КРИВИТИ КРАТУНИ НИ РАЗБИРАМИ НИШТУ И НА ЗАМАЙВАТ С ЧУЗДИ ДУМИЧКИ!!!!!! КОНЦЕПЦИЯТА МИРИШИ НА 8-10 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!! …………. А ДО ТУГАВА Я КАМИЛАТА, Я КАМИЛАРЯ!!!: http://par.net.pk/wp-content/uploads/2016/10/camel-carts-agri-transportation.png
  КОФТИ ХРАБРИ КЛОАКОМОТИФЦИ СТОЛЮПИНЦИ!!!

 95. 2
  5

  Фекале, пак те стряскат тези… 1926….малииии,направо си побелял около устата! Не се притеснявай, всичко е истина.. и петата и 6:0….ама не се бой, свиква се!

 96. 2
  3

  Фекале, ти май умствено си още на ниво детска градина…

 97. 4
  2

  https://www.youtube.com/watch?v=l58D8KkSTpg
  ПУДГУТОФКЪТА В КЛОАКОМОТИФ Е ИНТИНЗИВНА!!!:))) ЗА СИГА СНЕ СЪБРАЛЕ ОРА ЗА ИДИН ФУТЗАЛ УТБОР!!! ЧАКАМИ ДВАМЪ УТ КУКЛИН И ИДИН УТ МЕРИЧЛЕРИ!:)))
  МУ ХАААААААА

 98. 3
  2

  Фекалинийййй
  Безсилието надделява над емоцийте недей така трябваш ни кой клоун ще ни забавлява

 99. ФЕКАЛЕ,ЯЖ МУ ГЛАВАТА,НЕЩАСТНИК! Вече изнемогваш курво аутист
  4
  2

  Фекале,Станислав е виновен за твоята шизофрения
  Но не се притеснявай аз ще я подържам МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААА
  ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ)))))))

 100. 5
  4

  ЖЪЛТЪЦИ, БОЛИ ЛИ ОЩЕ АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ СЛЕД БРУТАЛНОТО ПОРЕНЕ НА ДЪННИ РИБИ НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК? ПИТАМ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ – ХОДЖА В ДОЛНИ ВОДЕН.

 101. 1
  3

  https://youtu.be/hkabWuZiEAI
  МАШИНИИИИИ
  МУ ХААААААААААА
  САМО ДИМ И ПУШИЛКА:)😃😃😞😞😞
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ ПУФ ПАФ…………..КЕНЦ!:)))))))))

 102. 9
  4

  Ех рожбо моя анална принцесо ,селска простакесо ти си най-долната и селска измет , която пише тук . Живееш с комплекса Локомотив. Ти мразиш повече господаря на Пловдив от колко обичаш своя Путявф. Няма по-жалко създание от теб карацуцарска зурло. Всички знаем как си бил насилван като малак от баща си . Локото са ви все проблема , тия гадни буфири като бият и баща ти след мача си го е изкарвал на теб и козичката в двора ето защо толкова мразиш великия Локомотив . Ще си умреш селско чадо анално тероризиран от баща си МуХахахаххаха хахахахаХахаххахаха ахаххахахаах

 103. 6
  1

  Фекале,с тая пяна по устата,гледай да на вдигнеш кръвното и да патладясаш,миризлив нещастник.

 104. 4
  5

  ДУКАРЪФМИ Я ДОТАМ, ЧИ ДА ЧАКАМИ ИГРАЧИ УТ КУКЛИН И МЕРИЧЛЕРИ, А ТЕ ДА СЪ ДЪРПАТ ЗА ПОВИЧИ БАКЪР(ПЛАТА)
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 105. 8
  7

  И Бил Гейтс да ви вземе,си оставате същите умрели хуйове!

 106. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  4
  4

  ПРАФ СИ АБИ!😃 СРАМНО, УНИЗИТЕЛНО Е 80 ГОДИНИ ПО ВСИЧКИ СТАДИОНИ ДА ТЕ ПОСРЕШТАТ С ВЪЗГЛАСИ: ФРАНЦУЗИ, ФРАНЦУЗИ……
  МУ ХАААААА ААААА АААААА

  • 1
   3

   С увисналото дъно, и кривите глави се познавате отдалеч високопланински братя!

 107. 6
  3

  Фекале,Стикса как ти ебава майката,не е истина!Още малко и ще се пръснеш!Стоиш само на клавиатурата и искаш все да си отгоре.Ама като те напъне баща ти ди все отдолу.Режи вените бунак!

 108. ЕТО ЗАЩО ФЕКАЛА ИЗТРЕЩЯ И НЕ СМОГВА ДА КОПИ И ПЕЙСТВА
  8
  3

  1. Лудогорец 16 34 – 13 39
  2. Локомотив Пд 16 30 – 14 33
  3. ЦСКА-София 16 26 – 15 33
  4. Арда (Кърджали) 16 23 – 14 29
  5. Берое 16 29 – 14 28
  6. ЦСКА 1948 16 24 – 17 24
  7. Черно море 16 21 – 21 21
  8. ФК Царско село 16 13 – 18 17
  9. Левски 16 17 – 18 15
  10. Ботев (Враца) 16 18 – 24 15
  11. Ботев Пд 16 15 – 32 14
  12. Монтана 16 15 – 30 12
  13. Славия 16 10 – 26 12
  14. Етър (Вт) 16 11 – 30 12

 109. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  5
  4

  ПРАФ СИ АБИ!😃 СРАМНО, УНИЗИТЕЛНО Е 80 ГОДИНИ ПО ВСИЧКИ СТАДИОНИ ДА ТЕ ПОСРЕШТАТ С ВЪЗГЛАСИ: ФРАНЦУЗИ, ФРАНЦУЗИ……
  МУ ХАААААА ААААА АААА

 110. 7
  4

  КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))):::

  • 4
   6

   Локомотив (Пловдив) продължава зимната си подготовка без нови футболисти

   • 4
    4

    Ем ний играчи си имаме и все добри бе шматкооо. За какво ни е селекция тъпчо

   • 5
    4

    Ами залите за футбол са затворени!Вие ни изпреварихте!Пък и каво да добавяш,като настоящите вкарват по 6 гола!!!

 111. 5
  4

  ДУКАРЪФМИ Я ДОТАМ, ЧИ ДА ЧАКАМИ ИГРАЧИ УТ КУКЛИН И МЕРИЧЛЕРИ, А ТЕ ДА СЪ ДЪРПАТ ЗА ПОВИЧИ БАКЪР(ПЛАТА)
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 112. ПРАВЕЩ СИ ЛЕК И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С БОКСОВАТА КРУША НА ГРУПАТА
  6
  4

  ФЕКАЛЕ,ТАШАК МОЖЕМ ДА СИ ПРАВИМ САМО С ОТБОРА ПОЗОРНО ИЗГУБИЛ С 0:6.КРИТЕРИИТЕ СА ТИ СБЪРКАНИ.ХОДИ ДА МОЧИШ И СИ ПОДМИЙ КАФЯВАТА ТОЧКА,ЧЕ ДОВЕЧЕРА БАЩА ТИ Е ГОТОВ ЗА НОВИ ПОДВИЗИ.

 113. 3
  5

  КРУШАТА ПРАШТА НАЙ-ДОБРИТЕ В ЦЕЦИКАТУ А НАС НА БАТАЛЯСВА……………..
  МУ ХАХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
  ЗА НАС КУКЛИН И МЕРИЧЛЕРИ!:))))))))))))))))))))))))

 114. 7
  5

  Хахаха,жълтите курви са разочаровани!Мислеха си,че ще докарат добри треньор и футболисти,а им карат баберици

  • 3
   3

   Локомотив (Пловдив) продължава зимната си подготовка без нови футболисти

 115. 8
  2

  Незнам някой уважаващ се собственик да има няколко клуба. Тези които имат няколко клуба целта им е друга, а не да направят един клуб преследващ големи цели.

 116. 10
  3

  Мале мале докъде стигнаха индианците, да са сателит на втородивизионен датски отбор и да им обиграват резервите. Ама така е удавника и за сламка се хваща.

 117. 9
  3

  Много им порасна работата на жълТурците. Ама ще си останат същите миризливи мангали. Завинаги.

 118. 5
  8

  Амбициозен проект следващ модела на Големите Клубове. Дано правилно планират стъпките си!

 119. 16
  10

  Цингареевич, праща 3 -та най слаби футболиста при Канарбахче от отбор от “б“ група в средата на класирането хаххахаахахах

  б група ви зове жълти цигански епилирани крачета

 120. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  9
  10

  ОТЛИЧНО!

Comments are closed.