ВИДЕО: Ето ги новите играчи в Ботев Пд! Много лоша новина за Неделев!

38
3688

Новите футболисти в Ботев Пловдив до този момент са плеймейкър и двама централни защитници, научи PlovdivDerby.com. Те бяха вкарани в съблекалнята на Ботев Пд от Ангел Палийски, испанеца, който ще е директор и Асен Караславов.

Междувременно Ботев Пд претърпя тежка загуба! Звездата на отбора Тодор Неделев ще претърпи операция и вероятно ще пропусне мачовете до края на сезона, научи PlovdivDerby.com!

 

38 КОМЕНТАРА

 1. ПРАВЕЩ СИ РАЗВЕДРЯВАЩ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! ЖЕСТОКО Е!!! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ

  КУГАТУ ВИ Е НАЙ- ТЕШКУ БРАТЯ, НЕ ГУБЕТИ ИЩАХ!! ПУСНЕТЕ СИ ФЕКАЛОГЛАСНИЯ АЙДЪН И ВРЕМЕННО ША УТМИНИ БОЛКАТА!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  ПУФ ПАФ 😂😂😂

 2. 1
  1

  СЛЕД ГАВРАТА С НАС ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА 15.05 И ОСОБЕНО СЛЕД РИТУАЛНОТО, АНАЛНО ПОРЕНЕ НА ДЪННИ РИБИ С 6-0 НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК , МОЩЕН, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С НАС ВМИРИСАНИТЕ ЖЪЛТЪЦИ ЩЕ СИ ПРАВЯТ САМО ЛОКОТО., ДРАГИ МИ ФЕКАЛЧО.

 3. 4
  12

  Вечно курви на ДПС! Вечно наведени на Палията! Вечно жълти курви!

 4. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  5
  3

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! ЖЕСТОКО Е!!! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ!

 5. 7
  2

  НЯМА СТРАШНО КАРАИБРАХИМ СЕ ВРЪЩА КАЧЕН НА ЛЕТЯЩТ БЯЛ КОН И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО…. КОЙ КУПУВА… КОЙ ПРОДАВА И КОЙ ОТКРАДНА АЛТЪНИТЕ.. ТИКВАТА ИЛИ ШИШИ.. ШИШИ ИЛИ ТИКВАТА…ИЛИ ДВАМАТА ЗАЕДНО

  • 4
   3

   АААА, ЗНАЧИ СА НАМЕРИЛИ КРУШАТА?!!!………..ИЛИ НА КАРАГЕРЕН ВИКАТ КАРАИБРАИМ?
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 6. 7
  4

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА… ОП СА

  • 3
   2

   ТИ ЗА МИТРЕТО ВОДОНОСКАТА ЛИ? ЧЕ КВО ЗАВИСИ ОТ НЕГО? КРУШАТА И АКАДЕМИКА СА ВИНОВАТИ!!!!!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 7. 1
  4

  стик в момента е на „брачна консултация“ в сервиза на Канарите, нещастна и може би малко депресирана.Никакви чатове или каквато и да било връзка с ГОЛЕМИЯ СВЯТ БОТЕВ. Замисля за някакъв вид „обратно към корените“…

 8. 3
  3

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ!

 9. 3
  4

  Турците и циганите от околията на Пловдив постоянно говориха, че заради уж „подарената купа“ няма да вземем победа в дербитата поне 10 години, но на 28.11.20 им взривихме задниците с 6:0…

 10. 6
  7

  От две години Локо ни шибат.И все без вазелин.

 11. 3
  5

  А уа от тъй не казвати че бат Цингаревич иска да сме епилирани уа ние у Стряма отидохме под моста на ряката да са епилирами трябва да сме дюс уаа батка жа го ейба

 12. 2
  4

  Браво уа ахмаци няма по велики от нас Барселона и Реал Мадрид ни завиждат тая година шампионската лига е в коматево жа ва ейба

 13. Един футболист, колкото и гениален да е, трябва да бъде атлет! Атлет, в класическия смисъл на тази дума! Това е задължително за един съвременен футболист. Някога, Христо Бонев, по повод на някакви критики срещу него и как перфектно се отнасяли с него в АЕК бе написал, че треньора трябва да знае, че атлетическата писта не е част от футболния терен. За онова време може и да е бил прав. Всеки може да намери стари кадри с мачове от 60-те и 70-те години, елегантност, лежерност, плавност малко като състезатели по художествена гимнастика, които създават предварително режисирани комбинации по терена. Днес времето е друго – може голът ти да е от 49 метра, може всеки фал да ти е потенциален гол, може пасът ти да е точен през целия терен, но нямаш ли физиката и скоростта на съвременния футбол, си оставаш любимец само твоите фенове. Не може да си № 1 и първия негър със здрава физика, да застане до теб и да те обезличи само с тичане. Ето, това не разбра гениалния Неделев. Физиката, физиката, физиката! С това което Господ му е дал, като футболист, трябваше от сутрин до вечер да работи по въпроса да е здрав и силен! Другото си го има в излишък! Но, явно нито един треньор не можа да го накара да работи за сила!

 14. 4
  10

  -Г-н Неделев, а сега на къде, вие приключихте с футбола!?
  -Мисля да стана талисман на националния отбор по футбол. Коронния ми номер ще е да нося саковете на Митко, Биската и Луков.
  -За какво мечтаете?
  -Да ми позволят и да гоня топките на Митко,Биската и Луков. Може би ставам нахален, но ми се иска и да чистя калеврите им от калта.
  -Пожелавам ви успех в начинанията и мечтите…

  • ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

   НА КОЙ НА КОЙ???? …..ЛУКОФ, САКОВЕ?
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
   ТА ТЕ ТЕЖАТ 49,12 КГ.!!!!!! ДА СИ ГИ НОСИ ТОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • А бе мастийо, плешива! Тези тримата – общо, не могат да съберат и половината игрови минути на Тошко Неделев за национала! Така, че саковете на национала са задължение на Жиру с големите уши, турчето с големите зъби и на единственият в България вратар, брутално унижен с гол от центъра!
   Даже Луков трябва да лъска и целува калеврите на Тошко, за да не бъде дефлориран отново от подобно разтояние, че тогава направо трябва за закача ръкавиците на пирона в циганската съблекалня и да си заминава в пенсия.

 15. 7
  10

  Яснооо. ставаме сателит на датския колос Фремад Амагер, и почваме да им обиграваме резервите. Абе няма ли кой да ги измете всички тези фалшиви герои от Коматево? До кога ще трпим тези подигравки с Ботев Пловдив. Тази гавра, надминава и италианската афера на Христолов.

  • 6
   2

   Датския колос паке добре, а ние станахме сателит на Говедарския Фалос!

 16. 9
  1

  Лоша новина, но отбора не трябва да зависи от един човек. Една от причините за загубените мачове до сега е именно факта, че всеки чака на Неделев. Когато нямаш ден или противника намери начин да опази човека оркестър, нещата ставаха трагични.

 17. 4
  7

  Мъко моя кривоглаво селска тиз ши нъ спъсът ли дъ ни изпадним ва да го еба

 18. 8
  11

  Пичаги бат Стоян канара каза и с Тудор и без него буферите така на отпориха че мазгата от 6-те шпека жа държи влага за вечни времена.Амин ва да сейба.

 19. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  10
  2

  МАЛИЙ, ТЕ СИЧКИТЕ С ЕДНА ГЛАВЪ ПО ВИСОКИ УТ МОЛИВА? НИШТУ, НАШИЯ ОТ КУКЛИН Е ПО- ДУБЪР!!!!!😃😂😂… А ПУ ТОА ПОВУД
  ЮУ ХААААА
  https://www.youtube.com/watch?v=58aQCIbnHU0
  МУ ХАСС

 20. 6
  14

  Лелееееееееее , много смях ще пада , какво ли ни чака още , цирк Де Солей е слаба работа

  • 10
   2

   ПРЕДИ ДА ПИШЕШ, ЗВЪНВАЙ НА 112 БРАТЧЕТ!!! В СТОЛЮПИНУУ Е МОР!!! МРЕМ В КАЛТА КАТУ ПСЕТА! МРЕМ ОТ ЗЛОБА И ЯД!! ПУФ ПАФ!

 21. 16
  18

  Палийски, скрий се вече нагляр гаден. Пак се опитваш да се намъкнеш гнидо долна. Вън от Ботев!!!

  • 9
   4

   Палийски е човека на Пеевски и няма махане бе, балък..😂😂😂

 22. 4
  4

  Плеймейкър и двама защитници прави общо трима. Последно – трима или четирима са новите?

  • 6
   4

   И в гъзЪ и главата ще му ядеш,това го правиш най добре,психар

 23. 7
  14

  МИ ТАЗ МАМУНА МЛОГУ ЦЪРНА БЕ ДЖАНЪМ. ТЯ КАТ НАШТЕ ПИШЛЕМЕТА ОТ ИЗГРЕВ БОЙС.

Comments are closed.