Новият изпълнителен директор на Ботев Пловдив е с много висок профил!

202
7111

 

Новият изпълнителен директор на Даниел Серехидо се оказа специалист с много висок профил. Това разкриха за нас специалисти от Испания, които провериха специално за PlovdivDerby.com неговата кариера. Според тях това е човек, който наистина разбира от професионален футбол и има профила на точния човек, който може да изгради организацията на Ботев Пловдив на високо ниво.

Серехидо е отговарял за промотирането на испанската Ла Лига в Русия и Беларус от 2016-а до 2020-а година.

„Основната ми функция е развитието на международния бизнес, за да доближа LaLiga до местния фен, с крайните цели да увеличи стойността на аудиовизуалните права на LaLiga в страната, да привлече нови спонсори и да увеличи броя на последователите на нашето първенство“, казва Даниел през 2020 година.

Даниел Серехидо се премества в САЩ и Австралия, за да завърши бизнес обучението си и работи като консултант в страни като Китай, Индия и Русия, наред с други.

През 2015 г. основава PITCH Sports, логистична компания, фокусирана в Световната купа на FIFA 2018.

През 2016 г. Даниел се присъедини към LaLiga като отговорен за развитието на стратегии за бизнес в Руската федерация и Беларус. Освен това е съветник на борда в Hype Sports Innovations и изнася лекции в различни курсове за спортен маркетинг в бизнес училища.

Вероятно не е случайно, че още днес Ботев Пловдив използва сайта jobs.bg за да потърси специалисти в четири области. Канарчетата търсят да назначат:

– Media & Communications Officer
– Social Media Manager
– COMMERCIAL OFFICER
– Executive Assistant to the Board and CEO

 

 

202 КОМЕНТАРА

 1. ВИСОК, ВИСОК, КОЛКО ДА Е ВИСОК? КАТ ГО ГЛЕДАМ ТОЯ ЗАПАРТЪК НАЙ-МНОГО ДА Е 1,69.

 2. АШКОЛСУН НА ТУЙ КОПЕЛДАЧЕ – НАШ АНДРЕЙЧУ СПАСОВ, ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ФЕКАЛЧО. ИЗБРАЛ СИ Е МНОГО СПОЛУЧЛИВ ПСЕВДОНИМ, ОЛИЦЕТВОРЯВАЩ НЕГОВАТА И НА МИРИЗЛИВОТО МУ САЙТЧЕ СЪЩНОСТ . ПСЕВДОНИМЧЕТО МНОГО ДОБРЕ КОРЕСПОНДИРА И С ЦВЕТА НА ЛЮБИМИЯ НА ПРАВОВЕРНИТЕ ИСТАМБУЛТРАСИ КОМАТЕВСКИ ГРАНД.

 3. 2
  1

  БОЛИ ЛИ, БОЛИ ЛИ ХАЛКАТА ОТ БРУТАЛНОТО, АНАЛНО ИЗНАСИЛВАНЕ НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК. МАЖЕТЕ С МАС ОТ ЖЪЛТА ПАТИЦА. АЗ ТЪЙ СЪ ЛИКУВАМ БРЕ ДЖАНЪМ.

 4. 4
  5

  Фекал,да ти сера в устата!И да ти пикая в гъза.

  • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
   1
   1

   https://www.youtube.com/watch?v=l58D8KkSTpg
   ПУДГУТОФКЪТА В КЛОАКОМОТИФ Е ИНТИНЗИВНА!!!:))) ЗА СИГА СНЕ СЪБРАЛЕ ОРА ЗА ИДИН ФУТЗАЛ УТБОР!!! ЧАКАМИ ДВАМЪ УТ КУКЛИН И ИДИН УТ МЕРИЧЛЕРИ!:)))
   МУ ХАААААААА

 5. 1
  3

  На фекала баща му много го е цепил снощи.Боли го и за това е толкова активен.

  • 2
   1

   ЧИ ЗА КЪФ СТЕ МИ ТАКВИЗ МИРИЗЛИФЦИ? ЯЗ СИ СЛУШЪМ ТЪЖНИ И НЕЖНИ ХАРЖИНТИНСКИ ТАНГА И ВЪ БАТАЛЯСВЪМ!😃😃😞😞😞

 6. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  1
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=58aQCIbnHU0
  МНОГУ СЪ РАДВЪМ ЗА КЛОАКОМОТИФ, ЧИ НАЙ ПОСЛИ СИ НАМЕРИХМИ ТАРАН!:)))) ПУФ ПАФ!
  МУ ХААА ХААСССС

 7. 2
  3

  От промоутър на Ла Лига, до управител в Коматево. Голям прогрес

 8. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  2
  1

  НЯМЪ ЛИ НЕШТУ НОВУ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ? ТО ЗА НАШИЯТ ЛЮБИМ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФ НЯМА НИШТУ НОВУ УТ ДВА ДЕНЯ ТА ЗАТУЙ СНЕ НАЛАЗИЛИ ТУКАНКАНА КАТУ ХЛЕБАРКИ!😃😉😃😞😞😞😞😞

  • ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

   ТАКА Е БРАТЕ МЮМЮНЕ! КРУШАТА НА БАТАЛЯСА И НИЙ КАТУ КОНСКИ МУХИ СЪ БУТЪМИ НАФСЯКЪДИ , БЕЛКИМ НАМАЛИМ СТРАШНЪТА БОЛКА! НИ МОГА ДА ГУ ПРИЕМА ПАК ТУВА ИМИ- ВЕЛЖДЪП?…😃😞😞😞

 9. 1
  1

  Докато идвам тука ВИНАГИ ЩЕ ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ СЪМ ЧИКИДЖИЯ… повдига ми самочувствието, настроението и … по-малко мисля за това, дали да си тегля куршума…

 10. 2
  3

  ЕБАН МИ Е ГЪЗА ЕБАН АМА МНОГО ЕБАН,ВЕЧЕ НЯМАМ ДОРИ ГЪЗ,А НЯКАКВА ГОЛЯМА ПОРТА ПРЕЗ КОЯТО МИНАВАТ ТИРОВЕ КАТО МАГИСТРАЛА НОН СТОП И НЯМА СПИРАЧКА.ЕДНО ВРЕМЕ МЕ БОЛЕШЕ МНОГО СЕГА НЕ ЧУВСТВАМ НИЩО ВЕЧЕ ОТВОРЪТ Е СТАНАЛ ОГРОМЕН ВСЕКИ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДА МИ ГО ЗАВРЕ И ТО ПО КОЛКОТО СИ ПЪТИ ИСКА И КОГАТО ИСКА.ВЕЧЕ ДОРИ ПАРИ НЕ ВЗИМАМ ЗАЩОТО ЗАДНИЯ МИ ДВОР ДОРИ НЕ Е ЗА ПРЕД ХОРА,КАК ДА ИСКАМ ПАРИ ЗА ТАКОВА НЕЩО.ТО НЕ БЯХА СЕДМИЦИ ЕДНО ВРЕМЕ , ПОСЛЕ ЧЕТВОРКИ ПОСЛЕ ПЕТИ И НАКРАЯ ШЕСТ ГОЛЕМИ САЛАМА КАКТО СЕ ПРЕДПОЛАГА НЕЩАТА ОТИВАТ НА ЗЛЕ.

 11. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  3
  3

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! ЖЕСТОКО Е!!! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ

  КУГАТУ ВИ Е НАЙ- ТЕШКУ БРАТЯ, НЕ ГУБЕТИ ИЩАХ!! ПУСНЕТЕ СИ ФЕКАЛОГЛАСНИЯ АЙДЪН И ВРЕМЕННО ША УТМИНИ БОЛКАТА!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZZzqbOA3GGw&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw&index=25
  ПУФ ПАФ 😂😂😂

 12. 3
  2

  Къде са БискЪТЪ, ДжевизЪ, КеримЪ и другите българи??? Крюшо кИде и е? ИнджинерЪ?? Защо сИрем в темите за Ботев? Повече семки без пари на Зулум бей, Узун ефенди не давам. СамУ Б група там ни е най – добре.

 13. 4
  4

  Ех рожбо моя анална принцесо ,селска простакесо ти си най-долната и селска измет , която пише тук . Живееш с комплекса Локомотив. Ти мразиш повече господаря на Пловдив от колко обичаш своя Путявф. Няма по-жалко създание от теб карацуцарска зурло. Всички знаем как си бил насилван като малак от баща си . Локото са ви все проблема , тия гадни буфири като бият и баща ти след мача си го е изкарвал на теб и козичката в двора ето защо толкова мразиш великия Локомотив . Ще си умреш селско чадо анално тероризиран от баща си МуХахахаххаха хахахахаХахаххахаха ахаххахахаах

 14. 5
  2

  Фекале,с тая пяна по устата,гледай да на вдигнеш кръвното и да патладясаш,миризлив нещастник.

 15. 5
  3

  СЛЕД ГАВРАТА С НАС ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА 15.05 И ОСОБЕНО СЛЕД РИТУАЛНОТО, АНАЛНО ИЗНАСИЛВАНЕ НА ДЪННИ РИБИ С 6-0 НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК , МОЩЕН, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С НАС ВМИРИСАНИТЕ ЖЪЛТЪЦИ ЩЕ СИ ПРАВЯТ САМО ЛОКОТО., ДРАГИ МИ ФЕКАЛЧО.

 16. 2
  2

  Фекале, ти май умствено си още на ниво детска градина…

 17. 2
  3

  Безсилието надделява над емоцийте недей така трябваш ни кой клоун ще ни забавлява😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣

 18. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  1
  3

  https://www.youtube.com/watch?v=l58D8KkSTpg
  ПУДГУТОФКЪТА В КЛОАКОМОТИФ Е ИНТИНЗИВНА!!!:))) ЗА СИГА СНЕ СЪБРАЛЕ ОРА ЗА ИДИН ФУТЗАЛ УТБОР!!! ЧАКАМИ ДВАМЪ УТ КУКЛИН И ИДИН УТ МЕРИЧЛЕРИ!:)))
  МУ ХААААААА

 19. Фекале,Станислав е виновен за твоята шизофрения
  6
  2

  Но не се притеснявай аз ще я подържам МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААА
  ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ)))))))

 20. ПРЕМЕСТИЛ СИ ХУЯ ОТ УСТАТА НА ФЕКАЛА В СЕДАЛИЩЕТО НА МАЙКА МУ
  8
  2

  Хехехе, пак те стряскат тези… 1926….малииии,направо си побелял около устата! Не се притеснявай, всичко е истина.. и петата и 6:0….ама не се бой, свиква се!

 21. 9
  1

  ВИСОК, ВИСОК, КОЛКО ДА Е ВИСОК? НАЙ-МНОГО ДА Е 1,76.

 22. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  1
  6

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! ЖЕСТОКО Е!!! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ!

 23. 😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣
  7
  1

  Фекал много си превъзбуден нещо,ходи се подмий точката,че баща ти идва,щял да води и ЦИНГАТА да види и той дебел гъз с ШЕСТ ШПЕКА И ПЕТЪ

 24. 6
  1

  Правещият си ташак Фекала прави страшни минети.Още ми е надървен.

 25. 3
  6

  Голям праз, че бил с висок профил. Нашето момче Гонзо да не е по-долу? Съвсем скоро взе диплома за начално образование. Вечерно се изучи.

  • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА Е ОТЯВЛЕН МИНЕТЧИЯ

   ЙЕРОМАНАХ КЛОАКОФ ОТ ПУТЯВ, страхотен сте! Детската ви травма „Локомотив“ идва след бащинoто насилване като дете. Няма нищо ще свикнеш…..

 26. 3
  12

  Линейките взеха да хвърчат към Столипиново ха-ха-ха

 27. 11
  3

  КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ)))))))::::::::))))))

 28. 4
  11

  Локомотив сега ще види какви велики деятели има. Гонзо, Тунчев, Специалиста от Своге. Разбират много от ракийка и салатка. С тях ще се постигнат велики дела. Ммм да.

 29. 13
  5

  И Бил Гейтс да ви вземе,си оставате същите умрели хуйове!!!!!!!!!!!!!

 30. 14
  4

  КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ)))))))::::::::

 31. 4
  6

  Каквито и да назначат, не могат да сд сравняват с Гонзо.

 32. 2
  13

  Не се карайте и двата отбора сте курвите на големия ЛУДОГОРЕЦ ха-ха-ха

 33. 6
  4

  Някой знае ли?, кога ще се провеждат интервютата за работа, при евентуално назначение с кой ще подпишем трудови договори

 34. 6
  4

  Новия нападател на ботевЪ преди 3 години бил вратар по футзал , а за последните 2 години в Дания играл цели 15 мача и вкарал впечатляващите 4 гола🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😅😅😅😅😅

  • 9
   5

   Линейките взеха да хвърчат към Столипиново хахахаха

  • ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

   КОФТИТУ Е ЧИ НИЙ В КЛОАКОМОТИФ НИ МОЖИМ ДА СЪБЕРЕМ И ОТБОР ЗА ФУТЗАЛ!😂😉😉😉 УСТАНЪФА САМУ АРТЪКПЪРТЪЦИ!😂😂😞😞

 35. 9
  6

  Курвите на големия БОТЕВ ПЛОВДИВ да мълчат….

  • 4
   5

   А ботевъ пловдивЪ са курвите на Локо! След 15.05 и 0-6 това е факт! Кои са курвите на ботевЪ? Не не ни интересува!

  • КУРВИ ЛИ БЕ ПРОШЛЯК ????А КАТО ЛЕЖИТЕ ПО ПОЛЯНИТЕ ДАНЕБИ ДА СТЕ ПЕТЛИ ??? А….МЪРШО !!!

 36. 5
  2

  Добро утро , колеги запалянковци , днес от колко започва шоуто?

 37. Лоша новина за вси канари 😂😂 Истина е ли е??
  7
  3

  Стоян Канара влиза в затвора, хванаха го дрогиран зад волана в Пловдив.

  Стоян Канара влиза в затвора, хванаха го дрогиран зад волана в Пловдив
  Бързото производство в Районен съд стартира с думите „съжалявам”
  Пловдив trafficnews.bg
  07.01.2021 21:00 25480 5

  Стоян Канара влиза в затвора, хванаха го дрогиран зад волана в Пловдив

  Големият фен на Битев Пловдив и Барабанистът на най-големия оркестър за тракийска народна музика и “Канарите” Стоян Стоев – Големия Канар отива в затвора. Причината – дрога, научи TrafficNews.

  На 29 декември Стоев седнал зад волана на БМВ-то си. На пловдивски булевард обаче е спрян за рутинна проверка от екип на КАТ. Направен му е тест за наркотици, който е показал положителен резултат. Дрогата, за която е реагирал драг чека била кокаин.

  Канара бил отведен в ареста за 24 часа. След това се сдобил с обвинение, а днес бе изправен на съ

 38. Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море!
  8
  3

  Циганките от локо се връщат към постояната си роля на курви на Ботев

 39. 5
  6

  Е сега вече е ясно, че така е схемата…
  Зингаревич докарва играчи и управленски екип в клуба и той им плаща заплатите на своите, ТОВА МУ Е ЕДИНСТВЕНАТА ИНВЕСТИЦИЯ В КЛУБА!
  Първа Лига в БГ е по-добре от Втора Лига в Дания за презентация. ПОСЛЕ АКО ПРОДАДАТ НЯКОЙ, ДЕЛЯТ 50/50 С АЧО…
  ПРИПИСВАТ НА ЗИНГАРЕВИЧ УЖ ИНВЕСТИЦИЯ В КЛУБА, ЗА ДА МОЖЕ ДА МУ ПРЕХВЪРЛЯТ АКЦИИТЕ ДОБРОВОЛНО, ЗАЩОТО АКО АЧО И СИЕ ГИ БЯХА ПОИСКАЛИ ОТКРИТО, ЩЕШЕ ДА ИМА БУНТОВЕ!!!
  Затова сега така заобиколно пак ще искат да им събираме 110 хиляди лева феновете, за 39% от акциите, за да ги подарят после на УЖ инвеститор син на милиардер!?!?!?!

  • 3
   2

   Ваксина срещу Ковид измислиха, но срещу глупостта още няма. Аман от разбирачи със скъсани джобове !

 40. 4
  7

  Чака ни много смях със селянките. Той не е спирал още от Императорско време 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

 41. 9
  3

  Циганките наврени в ъгъла на националния от жълто море!
  ПРЕБРОЯВАНЕТО НА ПРЕБРОЯВАНИЯТА!

 42. 9
  1

  Моят профил да не е нисък, бе? 7-ми клас 1-ви срок.

 43. др.Мишо Маркрачев бивш президент на президиума на ЦК на АФД-то
  2
  8

  Зрънкови, взеха да сънуват приказки от Шехерезада! Има и Маке, най- вероятно пра-пра-пра внук на Сашко Македонски, който пък ще се окаже един от пснователите на Зрънкови ! А, тоя Каврон, са го описали зашеметяващо приказно, и най- вероятно е 1912-то поколение от рода на селските бичкии !

  Дето се вика: Гладна кокошка, просо сънува !

 44. 7
  10

  Поредния „НАЙ“ при папагалите.
  НАЙ-селската публика с НАЙ-големи комплекси

 45. 13
  3

  Този е некадърник и менте.Съвсем друго си е полуграмотният циганин Гонзьо.

 46. Цветан Василев - Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
  5
  9

  Всъщност този нямаше ли да идва още при Самуйлката?
  Гошето и Ачката пак изчукаха жълтата паплач от селата.

 47. 13
  4

  Тук виждам много черно бяла измет излезнали от проститутки от столипиново да дават мнение по тема която не ни ги засяга но явно тази измет има толкова злоба, че скоро сигурно гората в лаута няма да е достатъчна за бисилки Ботев Пловдив е и ще бъде отбора на Пловдив е и тези недоразумение от лаута като говорят за отбора на Пловдив БОТЕВ ПЛОВДИВ да спазват хигиена която за сега нямат така че вечна ЧЕРНО БЯЛА ТИШИНА да са нещо като никролог

 48. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  3
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=Ou7oeeqbCoA
  ШАМАНА КАЗА: НЯМА ДА НЪ БЪДИ, КРУШАТА НА БАТАЛЯСА!!!
  МУ ХААА ХААСССС КЕНЦ:))

  • 12
   2

   А циганите не викаха ли – „Крушарски вън“ и “ Ще постройм паметник на Бруно“ ?

   • 4
    10

    Крушарски + Бруно = 3 купи.
    А Палийски?

    • 6
     2

     Важно е какво крещеше Столипиново и чаршафите закачени по бетонния мост какво гласяха. Вън алкохолика и физкултурника!

 49. 4
  9

  КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))):::……………….

 50. 4
  7

  КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))):::……

 51. 4
  6

  КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))):::

  • 2
   3

   А КОЛКО ЖЪЛТО ЧЕРНА СПЕРМА СИ ИЗМУКАЛ САМО ТИ СИ ЗНАЕШ ЦИГАНИНО.ЯКО СЕ ТЕ ПЕРКАЛИ ЖЪЛТО ЧЕРНИ ПАЛАМАРКИ АААААААААААА.

   • Защо говньо, не дойдеш на полянката, да ми го подушиш, или те е страх, да не се спънеш и на 30-та секунда, да забиеш и счупиш окончателно миризлива та си човка! На полянката няма да си изобщо ербап, както се правиш на мъж пред лаптопа, жълта полумаймуно!

 52. 6
  3

  КИСТЕНДИЛЕЦО!😂 ТУК В МОМЕНТА СНЕ СЪ СЪБРАЛЕ ПОНЕ 7-8 МАН ГАЛА!😂😂 БОТЕВИСТИТЕ СА 2-3. И ТИ СМЪРДЯШТ СКУНКСЕ, ПРЕЧИШ НА НАС!!! С ТВОЙТЕ ПИСАНИЯ НА ИНГИЛИЙСКИ, ТИ ВЪЗПРЕПЯТСТВАШ ПРАВДИВАТА АДЖАСАНСКА, ШЕКЕРСКА И СТУЛЮПИНСКА КЛОАКОМОТИФСКА ОБШТНОСТ, ДА ИЗЛЕЕ МЪКАТА СИ И ДА ПОТЪРСИ КРУШАТА, КОЙТО ЧИТЕ ТОЗИ САЙТ!!😂 ИСКАМИ ДА ГУ МОЛИМ, ДА МУ ЦИЛУВЪМЕ ГЬОТА, ДА ЗЕМИ ПОНЕ ТИЯ АПАПИ УТ КУКЛИН!😂 ИНАЧИ С 12 ЧУВЕКА, СЕКИ ША НА ПРАСКА КАТ ТЕНЕКИЯ ОТ СИРИНИ!😞😞😞 ПУФ ПАФ😃😂😂😞😞

 53. 19
  4

  Защо буферите вечно ги мъчи Ботев и 10 на 0 да бият все завиждат и са недоволни чета коментарите и виждам завист у тях те са в темите на другия отбор постоянно…винаги ще бъдат вторият та може и трети отбор на Пловдив това винаги е бил отбор на малцинствата..трябва да бъдат забранени коментарите в сайта …

  • 5
   13

   Ботев-спартак на ЛОКОТО ташак.В Пловдив има само един истински отбор и вие много добре го знаете Ментета

   • 9
    3

    Ето доказателство че и ти си един от тези с разстройство ходете на лекар…

 54. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  7
  2

  НИКОЙ НИ МОЖИ ДА СЛОМИ МОЙТА НЕПОКОЛЕБИМЯ ВЯРА, ЧЕ ОБИДИНЕНИЯТ ОТБОР НА КИСТИНДИЛСКИТЕ И СТОЛЮПИНСКИТЕ МИН ГЯНИ-КЛОАКОМОТИФ, ШТЕ ПРЕБЪДЕ ВЪФ ВЕКОВЕТЕ!!! СКОРО ОТНОВО ША СМЕНЯМЕ НА НЕГУ ДАТАТЪ НА СЪЗДАВАНИ!! ША Я ПРАЙМ НА 1919Г.!!!! ША СМЕНЯМЕ И ДОН КРЮШО, ЗАШТОТУ ТОЙ НЕ УПРАВДА ДОВЕРИЕТУ НА НАШТИ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТЯ УТ ЛАЙНУТА!!!! СВЪРШИХА МУ РЪКЕТИТИ И НА БАТАЛЯСА!!! ША ИЗБИРЪМИ НА НЕГУ ЛЕВЕНТ ИЛИ ЗЕКИТУ!!!…………..А МОЖИ И ЯШАР ОТ ШЕКЕРЯ!!! ЯШАР ИМА ДОСТА ДУБЪР БИЗНИС С БАКЪР, КЮМБЕТА КЮМУР И КОНСКИ ПОДКОВИ!!!! АФЕРИМ, МАШАЛЛАХ АПАПИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФФФФ!! ПУФ ПАФ:)))

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ!!! ИНТИГРИРАЙТИ СА!!! С ТИЯ ИНГИЛИЗКИ ПИСАНИЯ ДЕТО ЗАДРЪСТВАТЕ И ПРЕЧИТЕ НА ХОРАТА ДА СЕ ИЗКАЗВАТ, САМО ДОКАЗВАТЕ, ЧЕ ПО-ГНУСНО НЕШТО ОТ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФЕЦ, НЯМА НА СВЕТА!!!!!!!!!!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ПУФ ПАФ:))

 55. 3
  13

  на този пореден цирк при жълтите, какъв е този сбирщайн хахахахахахахахах

  • 11
   4

   Смях голям в Локуту.

   • 2
    6

    Смях може да бъде само това 6:0Аааахааааааахахааа!

  • 4
   2

   Защо си в темата тогаз ходи в на м….. П……

 56. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

  live news
  Liveйжцж

  Congress certifies Biden win

  live news
  Live

  Coronavirus pandemic

  Watch Live
  Watch: Congress finalizes Biden’s win after rioters breached Capitol delaying certification
  close
  LIVE UPDATES
  Congress certifies Biden win after violent Capitol riot
  By Meg Wagner, Melissa Mahtani, Melissa Macaya, Veronica Rocha, Mike Hayes and Fernando Alfonso III, CNN

  Updated 3:02 p.m. ET, January 7, 2021
  What you need to know
  Congress affirmed President-elect Joe Biden’s 2020 election victory after a pro-Trump mob assaulted the Capitol yesterday. At least four people are dead.
  A growing number of Republican leaders and Cabinet officials told CNN they believe Trump should be removed from office before Jan. 20.
  Shortly after Congress certified Biden’s win, Trump reluctantly vowed there would be an „orderly transition“ of power.

  All
  25th Amendment
  Investigation
  Resignations
  Talk To Us
  78 Posts
  SORT BY

  Latest

  4 min ago
  Black protesters are treated „completely different,“ BLM co-founder says
  From CNN’s Josiah Ryan

  Patrisse Cullors, a co-founder of Black Lives Matter, speaks during an interview on January 7.
  Patrisse Cullors, a co-founder of Black Lives Matter, speaks during an interview on January 7. CNN via Cisco Webex
  Patrisse Cullors, co-founder of Black Lives Matter, condemned security officials’ response to the Capitol Hill riots today, saying protesters who were marching for civil rights over the summer were treated much more harshly.

  “Black leaders, Black organizers, Black protesters are treated completely different,” Cullors told CNN. “…We are met with rubber bullets. People in Louisville, Kentucky, were met with riot gear. Here in Los Angeles we were met with tear gas and brutalized by a militarized police force.”
  Cullors went on to say it was “disgusting” that there was “no to little security yesterday.”

  She also praised President-elect Joe Biden’s remarks earlier today in which he also drew a contrast between the security response to the Capitol riots and the police response to Black Lives Matter protesters over the summer.

  “Hearing President-elect Joe Biden really speak to the dire situation that happened and clarifying that Black Lives Matter protesters have been and continue to be treated differently than White supremacist terrorists was huge,” she said. “He’s speaking not just to the country, but speaking on a global stage.”

  9 min ago
  Suspects in Capitol riot are appearing in court
  From CNN’s Christina Carrega, Noah Broder and Katelyn Polantz

  The first defendants arrested during the Capitol riot yesterday are appearing in court now.

  In some of the first appearances in the DC Superior Court on Thursday, prosecutors asked for the judge to block defendants from being in the city, noting they were not residents.

  Judge Juliet McKenna ordered Michael Jared Amos, 38, of Florida, to stay out of the District of Columbia until further notice, only allowing him in the capital for court-related appearances.

  Amos was charged on Wednesday with unlawful entry into the US Capitol building and violating the 6 p.m. curfew set by the mayor. Amos is accused of disobeying the commands of Capitol Police and MPD police officers, and that he ignored the citywide curfew. He has pleaded not guilty.

  Another defendant David Ross, 33, of Massachusetts, pleaded not guilty to unlawful entry and violating the 6 p.m. curfew. He also was ordered by the judge to stay away from Washington, DC.

  During his court appearance Thursday over Zoom, Amos sat in a holding cell, and said his cell phone was dead. He was wearing a surgical mask and an army green T-shirt with a stars and stripe design. He said he had a hotel room in the DC area, and would be heading out of the city.

  Ross, just before his brief hearing ended, asked the judge to explain the charges because he did not understand them, so the judge informed Ross to speak to his attorney.

  The federal court, DC’s District Court, will also be hearing new cases related to the riots on Thursday, and that hearing is set to begin shortly.

  The DC Superior Court initial hearings are ongoing.

  22 min ago
  Pelosi: „My phone is exploding with ‘impeach, impeach, impeach'“
  From CNN’s Clare Foran, Manu Raju and Daniella Diaz

  Speaker of the House Nancy Pelosi holds her weekly press conference at the US Capitol on January 7 in Washington, DC.
  Speaker of the House Nancy Pelosi holds her weekly press conference at the US Capitol on January 7 in Washington, DC. Brendan Smialowski/AFP/Getty Images
  House Speaker Nancy Pelosi called President Trump “a very dangerous person who should not continue in office,” adding, “this is urgent. This is emergency of the highest magnitude,” when asked at her news conference if she would encourage Cabinet members not to resign so that they can invoke the 25th Amendment.“

  Asked how long she would wait to see if the 25th Amendment would be invoked before potentially pursing impeachment, Pelosi said, “While there’s only 13 days left, any day can be a horror show for America.“

  Pelosi also described the interest she is receiving from members to move forward with impeachment.

  “My members are very much interested. My phone is exploding with ‘impeach, impeach, impeach,'“ she said, adding, “I don’t have immediate plans. We haven’t even been to sleep since the folly of the Republicans deciding we should go until four in the morning for no purpose whatsoever except to be enablers of the President’s sedition.”
  Asked about how long she would give Vice President Mike Pence to take action Pelosi said: “I don’t know how quickly he might respond, we’ll see. That could be quick.” She added, „I don’t think that it’ll take long to get an answer from the Vice President. It will either be yes or it will be no.”

  As she discussed members of the Cabinet, Pelosi also said that the acting Secretary of Defense “has to answer for where the national guard was yesterday.”

  “Ask each member of the Cabinet: Do they stand by these actions? Are they ready to say in the next 13 days this dangerous man can do further harm to our country, an assault on our democracy,” Pelosi said.

  8 min ago
  House Sergeant-at-Arms will submit resignation, Pelosi says
  From CNN’s Manu Raju, Daniella Diaz and Clare Foran

  Speaker of the House Nancy Pelosi holds a news conference at the Capitol in Washington, DC, on January 7.
  Speaker of the House Nancy Pelosi holds a news conference at the Capitol in Washington, DC, on January 7. J. Scott Applewhite/AP
  House Speaker Nancy Pelosi said she called for the resignation of the US Capitol Police chief and said the House Sergeant-at-Arms has told her he is submitting his resignation.

  „I am calling for the resignation of the chief of the Capitol police and I have received notice that Mr. Irving will be submitting his resignation,“ Pelosi said.

  30 min ago
  State Department political appointee fired after tweeting Trump „unfit to remain in office“
  From CNN’s Kylie Atwood

  A State Department political appointee was fired by the White House today after tweeting last night that President Trump was unfit for office and was to blame for the mob attack on the Capitol, according to two sources familiar with the firing.

  “President Trump fomented an insurrectionist mob that attacked the Capitol today. He continues to take every opportunity to obstruct the peaceful transfer of power,” Gabriel Noronha, who worked on Iran at the State Department and was previously a staffer on Capitol Hill, tweeted. “These actions threaten our democracy and our Republic. Trump is entirely unfit to remain in office, and needs to go.”
  Noronha also said that all government officials must uphold the Constitution, not a political party.

  “All government officials swear to uphold and defend the constitution. That is where our loyalties must lie – not to any man or political party. @JoeBiden has won the election for President and we must all work together to rebuild our economy and defend our nation,” Noronha wrote in his second tweet.

  Noronha was notified that he would be fired in a letter from the State Department liaison to the White House today, said a source familiar with the letter. He was given no explicit reason for his ouster, the source said.

  Noronha’s bosses at the State Department did not object to him posting his opinion on his personal Twitter account, the sources said. It is unclear who at the White House made the decision to fire him.

  Together his two tweets received almost 30,000 retweets as of Thursday afternoon.

  Noronha, the State Department and White House did not immediately reply to request for comment.

  See his tweet:

  30 min ago
  FBI working closely with authorities to bring charges in yesterday’s „siege of the Capitol“
  From CNN’s Evan Perez

  Trump supporters clash with police and security forces as they storm the US Capitol in Washington, DC, on January 6.
  Trump supporters clash with police and security forces as they storm the US Capitol in Washington, DC, on January 6. Brendan Smialowski/AFP/Getty Images
  FBI Director Christopher Wray on Thursday said the “violence and destruction of property” at the US Capitol building Wednesday showed “a blatant and appalling disregard for our institutions of government and the orderly administration of the democratic process.”

  Wray, in a statement, went on to say that “we do not tolerate violent agitators and extremists who use the guise of First Amendment-protected activity to incite violence and wreak havoc,” and the FBI director went on to say that they would be held accountable.

  “Such behavior betrays the values of our democracy,” he said in the statement. “Make no mistake: With our partners, we will hold accountable those who participated in yesterday’s siege of the Capitol.”
  Wray said the FBI has deployed its full investigative resources and they are working closely with local, state and federal authorities to “aggressively pursue those involved in criminal activity during the events of January 6.”

  He said agents and analysts have been gathering evidence, sharing intelligence, and working with federal prosecutors to bring charges.

  32 min ago
  AG nominee Merrick Garland: Rule of law is the very foundation of democracy
  From CNN’s Maureen Chowdhury, Kate Sullivan and Eric Bradner

  Federal Judge Merrick Garland delivers remarks after being nominated to be U.S. attorney general by President-elect Joe Biden at The Queen theater on January 7 in Wilmington, Delaware.
  Federal Judge Merrick Garland delivers remarks after being nominated to be U.S. attorney general by President-elect Joe Biden at The Queen theater on January 7 in Wilmington, Delaware. Chip Somodevilla/Getty Images
  President-elect Joe Biden’s attorney general pick Merrick Garland addressed the Capitol siege while accepting his nomination, calling it a reminder of why rule of law is the very foundation of democracy.

  „As everyone who watched yesterday’s events in Washington now understands, if they did not understand before, the rule of law is not just some lawyer’s turn of phrase. It is the very foundation of our democracy. The essence of the rule of law is that like cases are treated alike. That there not be one rule for Democrats and another for Republicans, one rule for friends, another for foes, one rule for the powerful, another for the powerless, one rule for the rich, and another for the poor, or different rules, depending on one’s race or ethnicity. The essence of its great corollary, equal justice until law, is that all citizens are protected in the exercise of their civil rights. Those ideals have animated the Department of Justice since the very moment of its inception,“ he said.
  Garland, whose nomination to the Supreme Court in 2016 by President Barack Obama was ignored by Senate Republicans, was seen as a top contender for the position, but concerns about the vacancy his selection would create on the US Court of Appeals for the District of Columbia had raised alarm bells among Biden and many advisers who believed Senate Republicans would block any nomination to that seat. Democrats winning both Georgia Senate allayed those concerns.

  14 min ago
  Joe Biden says police treated Black Lives Matter protesters „very differently“
  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaware, on January 7.
  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaware, on January 7. Susan Walsh/AP
  President-elect Joe Biden said that yesterday, after the chaos started, at the Capitol his granddaughter texted him a photo of police in full military gear lining the steps of the Lincoln Memorial during a Black Lives Matter protest.

  „No one can tell me that if it had been a group of Black Lives Matter protesting yesterday there wouldn’t — they wouldn’t have been treated very, very differently than the mob of thugs that stormed the Capitol,“ he said.
  He continued: „We all know that is true, and it is unacceptable. Totally unacceptable.“

  Watch the moment:

  27 min ago
  Biden to his Justice team: „Your loyalty is not to me“
  From CNN’s Maureen Chowdhury

  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaw, Thursday, January 7.
  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaw, Thursday, January 7. Susan Walsh/AP
  President-elect Joe Biden said he would work to restore the „honor, integrity, independence“ of the US Department of Justice that’s been so „badly damaged“ by President Trump, during his announcement of his Justice Department appointments and nominations, including Merrick Garland for attorney general.

  „I want to be clear to those who lead this department who you will serve. You won’t work for me. You are not the president or the vice president’s lawyer. Your loyalty is not to me,“ Biden said.

  „It’s to the law, the Constitution, the people of this nation, to guarantee justice,“ he said.

  Watch the moment:

  Search CNN…

  Search
  US
  World
  Politics
  Business
  Opinion
  Health
  Entertainment
  Tech
  Style
  Travel
  Sports
  Videos
  Audio
  Coupons
  Weather
  More
  FOLLOW CNN
  Terms of Use
  Privacy Policy
  Do Not Sell My Personal Information
  AdChoices
  About Us
  CNN Store
  Newsletters
  Transcripts
  License Footage
  CNN Newsourceйбн
  Sitemap
  © 2021 Cable News Network.A Warner Media Company.All Rights Reserved.
  CNN Sans ™ & © 2016 Cable News Network.

 57. 3
  1

  ПРОСТИТЕ МАНГАЛИ ПИКАЯТ наФта хахахахааахааааахааахааахаха НЯМА ПО ЖАЛКИ АМЕБИ !!!

 58. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

  live news
  Live

  Congress certifies Biden win

  live news
  Live

  Coronavirus pandemic

  Watch Live
  Watch: Congress finalizes Biden’s win after rioters breached Capitol delaying certification
  close
  LIVE UPDATES
  Congress certifies Biden win after violent Capitol riot
  By Meg Wagner, Melissa Mahtani, Melissa Macaya, Veronica Rocha, Mike Hayes and Fernando Alfonso III, CNN

  Updated 3:02 p.m. ET, January 7, 2021
  What you need to know
  Congress affirmed President-elect Joe Biden’s 2020 election victory after a pro-Trump mob assaulted the Capitol yesterday. At least four people are dead.
  A growing number of Republican leaders and Cabinet officials told CNN they believe Trump should be removed from office before Jan. 20.
  Shortly after Congress certified Biden’s win, Trump reluctantly vowed there would be an „orderly transition“ of power.

  All
  25th Amendment
  Investigation
  Resignations
  Talk To Us
  78 Posts
  SORT BY

  Latest

  4 min ago
  Black protesters are treated „completely different,“ BLM co-founder says
  From CNN’s Josiah Ryan

  Patrisse Cullors, a co-founder of Black Lives Matter, speaks during an interview on January 7.
  Patrisse Cullors, a co-founder of Black Lives Matter, speaks during an interview on January 7. CNN via Cisco Webex
  Patrisse Cullors, co-founder of Black Lives Matter, condemned security officials’ response to the Capitol Hill riots today, saying protesters who were marching for civil rights over the summer were treated much more harshly.

  “Black leaders, Black organizers, Black protesters are treated completely different,” Cullors told CNN. “…We are met with rubber bullets. People in Louisville, Kentucky, were met with riot gear. Here in Los Angeles we were met with tear gas and brutalized by a militarized police force.”
  Cullors went on to say it was “disgusting” that there was “no to little security yesterday.”

  She also praised President-elect Joe Biden’s remarks earlier today in which he also drew a contrast between the security response to the Capitol riots and the police response to Black Lives Matter protesters over the summer.

  “Hearing President-elect Joe Biden really speak to the dire situation that happened and clarifying that Black Lives Matter protesters have been and continue to be treated differently than White supremacist terrorists was huge,” she said. “He’s speaking not just to the country, but speaking on a global stage.”

  9 min ago
  Suspects in Capitol riot are appearing in court
  From CNN’s Christina Carrega, Noah Broder and Katelyn Polantz

  The first defendants arrested during the Capitol riot yesterday are appearing in court now.

  In some of the first appearances in the DC Superior Court on Thursday, prosecutors asked for the judge to block defendants from being in the city, noting they were not residents.

  Judge Juliet McKenna ordered Michael Jared Amos, 38, of Florida, to stay out of the District of Columbia until further notice, only allowing him in the capital for court-related appearances.

  Amos was charged on Wednesday with unlawful entry into the US Capitol building and violating the 6 p.m. curfew set by the mayor. Amos is accused of disobeying the commands of Capitol Police and MPD police officers, and that he ignored the citywide curfew. He has pleaded not guilty.

  Another defendant David Ross, 33, of Massachusetts, pleaded not guilty to unlawful entry and violating the 6 p.m. curfew. He also was ordered by the judge to stay away from Washington, DC.

  During his court appearance Thursday over Zoom, Amos sat in a holding cell, and said his cell phone was dead. He was wearing a surgical mask and an army green T-shirt with a stars and stripe design. He said he had a hotel room in the DC area, and would be heading out of the city.

  Ross, just before his brief hearing ended, asked the judge to explain the charges because he did not understand them, so the judge informed Ross to speak to his attorney.

  The federal court, DC’s District Court, will also be hearing new cases related to the riots on Thursday, and that hearing is set to begin shortly.

  The DC Superior Court initial hearings are ongoing.

  22 min ago
  Pelosi: „My phone is exploding with ‘impeach, impeach, impeach'“
  From CNN’s Clare Foran, Manu Raju and Daniella Diaz

  Speaker of the House Nancy Pelosi holds her weekly press conference at the US Capitol on January 7 in Washington, DC.
  Speaker of the House Nancy Pelosi holds her weekly press conference at the US Capitol on January 7 in Washington, DC. Brendan Smialowski/AFP/Getty Images
  House Speaker Nancy Pelosi called President Trump “a very dangerous person who should not continue in office,” adding, “this is urgent. This is emergency of the highest magnitude,” when asked at her news conference if she would encourage Cabinet members not to resign so that they can invoke the 25th Amendment.“

  Asked how long she would wait to see if the 25th Amendment would be invoked before potentially pursing impeachment, Pelosi said, “While there’s only 13 days left, any day can be a horror show for America.“

  Pelosi also described the interest she is receiving from members to move forward with impeachment.

  “My members are very much interested. My phone is exploding with ‘impeach, impeach, impeach,'“ she said, adding, “I don’t have immediate plans. We haven’t even been to sleep since the folly of the Republicans deciding we should go until four in the morning for no purpose whatsoever except to be enablers of the President’s sedition.”
  Asked about how long she would give Vice President Mike Pence to take action Pelosi said: “I don’t know how quickly he might respond, we’ll see. That could be quick.” She added, „I don’t think that it’ll take long to get an answer from the Vice President. It will either be yes or it will be no.”

  As she discussed members of the Cabinet, Pelosi also said that the acting Secretary of Defense “has to answer for where the national guard was yesterday.”

  “Ask each member of the Cabinet: Do they stand by these actions? Are they ready to say in the next 13 days this dangerous man can do further harm to our country, an assault on our democracy,” Pelosi said.

  8 min ago
  House Sergeant-at-Arms will submit resignation, Pelosi says
  From CNN’s Manu Raju, Daniella Diaz and Clare Foran

  Speaker of the House Nancy Pelosi holds a news conference at the Capitol in Washington, DC, on January 7.
  Speaker of the House Nancy Pelosi holds a news conference at the Capitol in Washington, DC, on January 7. J. Scott Applewhite/AP
  House Speaker Nancy Pelosi said she called for the resignation of the US Capitol Police chief and said the House Sergeant-at-Arms has told her he is submitting his resignation.

  „I am calling for the resignation of the chief of the Capitol police and I have received notice that Mr. Irving will be submitting his resignation,“ Pelosi said.

  30 min ago
  State Department political appointee fired after tweeting Trump „unfit to remain in office“
  From CNN’s Kylie Atwood

  A State Department political appointee was fired by the White House today after tweeting last night that President Trump was unfit for office and was to blame for the mob attack on the Capitol, according to two sources familiar with the firing.

  “President Trump fomented an insurrectionist mob that attacked the Capitol today. He continues to take every opportunity to obstruct the peaceful transfer of power,” Gabriel Noronha, who worked on Iran at the State Department and was previously a staffer on Capitol Hill, tweeted. “These actions threaten our democracy and our Republic. Trump is entirely unfit to remain in office, and needs to go.”
  Noronha also said that all government officials must uphold the Constitution, not a political party.

  “All government officials swear to uphold and defend the constitution. That is where our loyalties must lie – not to any man or political party. @JoeBiden has won the election for President and we must all work together to rebuild our economy and defend our nation,” Noronha wrote in his second tweet.

  Noronha was notified that he would be fired in a letter from the State Department liaison to the White House today, said a source familiar with the letter. He was given no explicit reason for his ouster, the source said.

  Noronha’s bosses at the State Department did not object to him posting his opinion on his personal Twitter account, the sources said. It is unclear who at the White House made the decision to fire him.

  Together his two tweets received almost 30,000 retweets as of Thursday afternoon.

  Noronha, the State Department and White House did not immediately reply to request for comment.

  See his tweet:

  30 min ago
  FBI working closely with authorities to bring charges in yesterday’s „siege of the Capitol“
  From CNN’s Evan Perez

  Trump supporters clash with police and security forces as they storm the US Capitol in Washington, DC, on January 6.
  Trump supporters clash with police and security forces as they storm the US Capitol in Washington, DC, on January 6. Brendan Smialowski/AFP/Getty Images
  FBI Director Christopher Wray on Thursday said the “violence and destruction of property” at the US Capitol building Wednesday showed “a blatant and appalling disregard for our institutions of government and the orderly administration of the democratic process.”

  Wray, in a statement, went on to say that “we do not tolerate violent agitators and extremists who use the guise of First Amendment-protected activity to incite violence and wreak havoc,” and the FBI director went on to say that they would be held accountable.

  “Such behavior betrays the values of our democracy,” he said in the statement. “Make no mistake: With our partners, we will hold accountable those who participated in yesterday’s siege of the Capitol.”
  Wray said the FBI has deployed its full investigative resources and they are working closely with local, state and federal authorities to “aggressively pursue those involved in criminal activity during the events of January 6.”

  He said agents and analysts have been gathering evidence, sharing intelligence, and working with federal prosecutors to bring charges.

  32 min ago
  AG nominee Merrick Garland: Rule of law is the very foundation of democracy
  From CNN’s Maureen Chowdhury, Kate Sullivan and Eric Bradner

  Federal Judge Merrick Garland delivers remarks after being nominated to be U.S. attorney general by President-elect Joe Biden at The Queen theater on January 7 in Wilmington, Delaware.
  Federal Judge Merrick Garland delivers remarks after being nominated to be U.S. attorney general by President-elect Joe Biden at The Queen theater on January 7 in Wilmington, Delaware. Chip Somodevilla/Getty Images
  President-elect Joe Biden’s attorney general pick Merrick Garland addressed the Capitol siege while accepting his nomination, calling it a reminder of why rule of law is the very foundation of democracy.

  „As everyone who watched yesterday’s events in Washington now understands, if they did not understand before, the rule of law is not just some lawyer’s turn of phrase. It is the very foundation of our democracy. The essence of the rule of law is that like cases are treated alike. That there not be one rule for Democrats and another for Republicans, one rule for friends, another for foes, one rule for the powerful, another for the powerless, one rule for the rich, and another for the poor, or different rules, depending on one’s race or ethnicity. The essence of its great corollary, equal justice until law, is that all citizens are protected in the exercise of their civil rights. Those ideals have animated the Department of Justice since the very moment of its inception,“ he said.
  Garland, whose nomination to the Supreme Court in 2016 by President Barack Obama was ignored by Senate Republicans, was seen as a top contender for the position, but concerns about the vacancy his selection would create on the US Court of Appeals for the District of Columbia had raised alarm bells among Biden and many advisers who believed Senate Republicans would block any nomination to that seat. Democrats winning both Georgia Senate allayed those concerns.

  14 min ago
  Joe Biden says police treated Black Lives Matter protesters „very differently“
  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaware, on January 7.
  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaware, on January 7. Susan Walsh/AP
  President-elect Joe Biden said that yesterday, after the chaos started, at the Capitol his granddaughter texted him a photo of police in full military gear lining the steps of the Lincoln Memorial during a Black Lives Matter protest.

  „No one can tell me that if it had been a group of Black Lives Matter protesting yesterday there wouldn’t — they wouldn’t have been treated very, very differently than the mob of thugs that stormed the Capitol,“ he said.
  He continued: „We all know that is true, and it is unacceptable. Totally unacceptable.“

  Watch the moment:

  27 min ago
  Biden to his Justice team: „Your loyalty is not to me“
  From CNN’s Maureen Chowdhury

  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaw, Thursday, January 7.
  President-elect Joe Biden speaks during an event at The Queen theater in Wilmington, Delaw, Thursday, January 7. Susan Walsh/AP
  President-elect Joe Biden said he would work to restore the „honor, integrity, independence“ of the US Department of Justice that’s been so „badly damaged“ by President Trump, during his announcement of his Justice Department appointments and nominations, including Merrick Garland for attorney general.

  „I want to be clear to those who lead this department who you will serve. You won’t work for me. You are not the president or the vice president’s lawyer. Your loyalty is not to me,“ Biden said.

  „It’s to the law, the Constitution, the people of this nation, to guarantee justice,“ he said.

  Watch the moment:

  Search CNN…

  Search
  US
  World
  Politics
  Business
  Opinion
  Health
  Entertainment
  Tech
  Style
  Travel
  Sports
  Videos
  Audio
  Coupons
  Weather
  More
  FOLLOW CNN
  Terms of Use
  Privacy Policy
  Do Not Sell My Personal Information
  AdChoices
  About Us
  CNN Store
  Newsletters
  Transcripts
  License Footage
  CNN Newsource
  Sitemap
  © 2021 Cable News Network.A Warner Media Company.All Rights Reserved.
  CNN Sans ™ & © 2016 Cable News Network.

 59. 5
  1

  http://par.net.pk/wp-content/uploads/2016/10/camel-carts-agri-transportation.png
  ЦЯЛ ДЕН ОБИКАЛЯМ ЗА ИГРАЧИ АМА НЯМА МАНГИ И НИШТУ НЕ СТАВА!!! ДАНО ПОНЕ ДА ПОДПИШИМ С ИДИН ДВАМА УТ КУКЛИН! НАВСЯКЪДИ МЪ ПУСРЕШТАТ С РАДУСТ https://www.youtube.com/watch?v=8v31dWhWD6U
  https://www.youtube.com/watch?v=ouvd5nM9nFo
  АМА ИСКЪТ ПОНЕ ПО 3 КИЛА БАКЪР ПЛАТА!!! ДА ИМА ЗА ЕКМЕКЬ!

 60. 6
  8

  😂😂😂 Кой ги назначава тези?… Акциите ви още не са прехвърлени бе! Тези от Коматево май този път ще успеят да ни уморят! От смях…😂😂😂

 61. Цветан Василев - Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
  3
  6

  Фекала пак се е превъзбудил. Пак използва представката „най“…
  Само дето НАЙ-интересното е че не разбира как пак събират ненужници.

  Пак „ще спират Лудогорец “ корките курвички на Ачо

 62. 4
  11

  Курво баща ти днес да не е в командитовка та си полудяла така
  измет селска?
  Да не стане както с италиянците кюнлий просто Пичоти мичоти пак ще ядем ЧЕРНО-БЕЛИ ХУБОТИ МУХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА

 63. 16
  1

  Бай мангал се е активизирал много… Пак гризе нокти,хвърля клетви и бие айшето.
  Цигани,пак ще ви го кажа ,не плачете на чужд гроб !
  Ние започваме да градим ,вие започвате да пропадате.

  https://m.youtube.com/watch?v=b-yzd8jeBM0
  Това е най-важното!
  Всеки изминал ден се вижда как расте като гъба нашият дом !
  Ние пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба !

  • 8
   13

   Кога сте били на върха бе, кретен!?
   Как не ви омръзна да се самозалъгвате, дееба и шматките страхливи!

   • 5
    1

    Майка ти, сестра ти и баба ти са курви на всеки!

   • 2
    1

    Много си малък , затова не помниш Асанчо…. иначе ти е много голяма лилавата уста.

 64. 20
  18

  Сигурна “Б“ група шестаци!!! Благодарим за спомените, няма да ни липсвате!!!

  • 6
   1

   АМА РИЛЕЦО НЕ Е ЛИ В ТРЕТА ГЛУХА??? ОШТЕ ЛИ ПО-НАДОЛУ ДА ВЪРВИМ?
   МУ ХААААААААААААААААААААААА

   • 8
    2

    НЯМА ПО-НАДОЛУ БЕ АБДАЛ, КЛОАКОМОТИФ СЕ УБИДИНЯВА С РИЛЕЦО!!!!…………..ЗАТОВА ТОА МАН ГАЛ КАЗВА НА БОТЕВИСТИТЕ СБОГОМ!!!! ШТОТО КРУШАТА НА БАТАЛЯСА И ОБЕДИНЯВА С РИЛЕЦО!!!!!! АНАДЪММУ?

  • 8
   3

   С това ще си останете манго… Ще си ги разправяте едни и същи глупости,когато отивате на кашона и чувате как гостуващата агитка ей посреща с думите ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ!!!

   П.С. И ние бихме Берое с 8:1 и вие паднахте от Славия с 9:0 … Но това са просто цифри 😉

   • 3
    5

    А вие с какво ще си останете, а помак? Петата и тя ли е просто една цифра. Разправяй си ги тия глупости,щом се успокояваш, няма лошо

   • 3
    4

    Цифри…като 6:0 на 28.11.20
    🤣🤣🤣
    Глупак….сам си го забива!

    • 6
     1

     За теб един гол с пета и една купа щом са върха на вашата история … Ок ,живей с нея … И Барса паднаха от Байерн Мюнхен с космически резултат и кво? Да не го закриха тоя отбор?
     Бразилия как падна от Германия на световното с 7:1? Да не би да са спряли с футбола?
     Вие сте едни джуджета грандомани и вечно ще мерите пишки с нас ,но ние се целим по-високо и за това сме ПО-ГОЛЕМИ,ПОВЕЧЕ,С ПОВЕЧЕ КУПИ,С ПОВЕЧЕ ТИТЛИ И ПОВЕЧЕ ИСТОРИЯ ОТ ВАС!

     • 1
      4

      Само че само във вашите глави сте велики.Клоуни фалшиви

   • 5
    1

    БИХ ДОБАВИЛ И БОТЕВ ПЛОВДИВ- МАРЕК 9:0……….НО ТОВА СА СТАРИ СПОМЕНИ:))

 65. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  7
  3

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! ЖЕСТОКО Е!!! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ!

  • 4
   5

   Май жъ сме барселоната на родопската яка пумашка му радостхихихихи

 66. 3
  14

  Фекала е умствено изостанал и плод на скъсан презерватив.Не му се сърдете.

  • 2
   3

   Ава Докторе, Прислаф Бюрекуф зимахми ли гу? Кои са другити нови?

  • 4
   1

   И ти казах, ходи си лягай при Айшето, защото утре те чака тежък ден!

 67. 5
  9

  Аваа ачкюпеци от бат Цингаревич иска да сми епилирани дюс за мачовете ва жа са ейба бат Стоян канара се притеснява че може някое магаре на къра да му го изпраска в епилираното дупе до като полива думатити ва

 68. 3
  4

  Ние нека все така да ви изнасилване без вазелин,а вие си правете морето….

 69. МЕХМЕД ХОДЖА ОТ ГУВИДАРЦИ АСЪЛ ПРАВОВЕРНИЯТ:49.12))))))))))))
  10
  4

  ВРЕМЕТО Е ДОСТА ПРОМЕНЛИВО.ЗАДУХА ЯКО ВЯТЪРА КЪМ БОТЕВ,КЪМ ЦЕНТЪРА,КЪМ СВЕТЛОТО И ШАМПИОНСКО БЪДЕЩЕ НА ОТБОРА НА ГР.ПЛОВДИВ.БРЯТЯ МАН ГАЛИ ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАВДИГНЕМ И ДА ЗАПОЧНЕМ ПАК ПРОСИЯТА БЕЛКЕМ БАТ БОЙКО И ДОГАН СЕ СМИЛЯТ КЪМ НАС РОМИТЕ,ПОМАЦИТЕ,ЦИГАНИТЕ,АРМЕНЦИТЕ,КОПАНАРИТЕ,БУРГУДЖИИТЕ КОРЕННИТЕ ЖИТЕЛИ НА ЕТНОСА В ПЛОВДИВ(СТОЛЮПИНОВО,ШИКЕРА,АРМАНА И ВСИЧКИ КРАЙНИ МАХАЛИ НА ПЛОВДИВ),ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАШИЯТ ЛЮБИМ ПАРЕН ГОМНОВОЗ ЛОКОМОТИВ.
  ВРЕМЕ Е БРАТЯ ДА ИСКАМЕ ОТ КРУШАРСКИ,ГОНЗО,ЧАВО И ВСИЧКИ ПУМИЯРИ ДА СПАСИМ ПАРНИЯТ ПАРАЗИТ НА ПЛОВДИВ.ИСКАМЕ НА СВАЛАЧИЩЕТО ДА ПОСТРОИМ НАЙ – МОДЕРНИЯТ СТАДИОН КАТЕГОРИЯ С 5 ЗВЕЗДИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ФУТБОЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ,ДА ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ НАЙ – МОДЕРНАТА БАЗА ЗА РАЗВИТИЕ НА ТАЛИБАНИ И КАМИКАДЗИТА.ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ НИЕ 1000 ВЕРНИ ФЕНОВЕ ДА СЕ ЖЕРТВАМЕ ЗА КАЗУСА ЛОКОМОТИВ(МАСОВО САМОУБИВАНЕ ПО КРАНОВЕТЕ НА СТ.ХР.БОТЕВ-КОЛЕЖА)

 70. 11
  12

  Супер попълненията играчи по футзал хахахахахахаахахахаахахахахахааха Абе жълти мърши недоклатени от цигански произход,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, до кога бе майна, до кога ще ни забавлявате хахахахахахахахахахахахаххахахахаахахаххахахаахахахахахахахаххаххахахахахаахахахахахахааахахахахахахахахахахаахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахаахахахахахаа

  • Цигански циганино, има светила във футбола, които са били играчи по футзал и плажен футбол!!! Това не им е пречило да печелят и да бъдат успешни на „зеления килим“!!! Разрови по-дълбоко в контейнерите за боклук и може да намериш някой изхвърлен вестник на тази тема!

 71. 15
  9

  И 200 на 0 да бият циганите пак ще бъдат шепа цигани наврени в ъгъла на националния от жълто море

  • 10
   12

   Мхм то се видя по телевизията. 1000 фена Ботев, другото кремвирш фенове. Плюскат кремвирши и лютеница на стадиона. Смешна работа!!!

  • 3
   2

   Ние сме друга бира бре Чукондур селски пусниси записи от публиките и ще разбереш ама вземи някой да ти превежда да ти каже кой кой е.

 72. 9
  2

  Искам и ас лехсия. И на него някой лехция да чете. Щота ас ни мога.

 73. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  9
  2

  https://youtu.be/hor3Ac_iW4M
  ДИПЛОМНАТА РАБОТА НА АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗИФ, КОЙТУ НА ВОДИ КЪМ ПЪРВИ ЧЕЛЕН КОЛОВОЗ!!!

  • ПРЕМЕСТИЛ СИ ХУЯ ОТ УСТАТА НА ФЕКАЛА В СЕДАЛИЩЕТО НА МАЙКА МУ
   2
   5

   Майка ти добре върти

 74. 12
  12

  Като гледам тези футболисчета полуамаьорчета, който докараха , жълктокафявите. Май отиват на осмица другия мача

 75. 15
  3

  Андрей, спиш! И Гонзо си вдига профила тази година записа 7-ми клас в Найден Геров дистанционно

 76. 10
  1

  Циганките от Лайнута кака реват !!! Хахаха. Е на това ,му се вика цирк! Гадни гомномети!!! Муахахахаха

 77. 10
  1

  Бижутата на бранда „Гейските черно бели манго бригади“са загадъчни , събуждащи приключенския дух на притежателите си.
  Мангалска игра по джипси правила….
  Доку ги катери съдийската колегия нагоре по некое сухо дърво, а у на земята, с времето се случат доста интересни неща…

 78. 9
  2

  На мангалите им стига за днес, прегряха нет-а и изтерясаха! Мухахаха, събирайте сили за утре мърши вмирисани!

  • 10
   2

   Търсете Крушарски мърши мангалски! ЦРУ, Интерпол, Европол…..търсете го!

 79. 2
  10

  ТОЯ КАТО Е С ТАКЪВ ВИСОК ПРОФИЛ И Е ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ ТОЛКОВА ЛИ СИ НЯМА ЕКИП ТА ОПРЯ ДО ДЖОБСА ЗА КАДРИ????

 80. 7
  10

  Този алжирец до сега не е играл професионален футбол хахахаахах цирка при жълтоаналните предстои с пълна сила хахахахаах

 81. 6
  10

  Усещам че предстои най-скъпото 8-мо място в света.

  • 7
   1

   ПОЖЕЛА СИ ГО САМ!!!😂😂😞😞 ПОСЛЕ КАТО ТЕ ПОПИТАМ КАК ПОЗНА, ДА НЕ СЕ ПОКРИЙШ НЯКЪДЕ КЪТ ОНЯ ДЕТ ШТЕШИ ДА СЪ БЕСИ НА КРАНА!😃😂😞😞

  • 6
   1

   САМО СЕДЕМ ЗАГУБИ И ПЕТ РАВНИ И СНЕ НА ОСМУТУ МЯСТУ! ПРИ 12 ПОЛЕВИ ИГРАЧА ДРУГО НЕ МОЖИ ДА СЕ СЛУЧИ!!!😞😞😞 ПАК ДУБРЕ ЧИ ИМАМИ АВАНС!!!……..И АЛЛАХ ДА Е С НАС!!! ДА ПАЗИ КРУШАТА!!!😞😞😞😞

  • 3
   3

   ТИ СИ ПУМАК УСЕТАМ ТЕ ПО НИКА.ПЕТАТА ЩЕ ТИ ВЛЕЗНЕ АМА СЪВСЕМ СКОРО ЯКО В ДИВИЯТ ТАКА ЩЕ ТИ ЗАСЕДНЕ,ЧЕ 7 ЧЛЕНА В ГЪРЛОТО ЕДВЛИ ЩЕ ПОЕМЕШ.

 82. 10
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))

  ДА ТЕЖКО Е! НЯМА АПАПИ! КРУШО СЪСТВА ГРАДА!!! НЯМА МАНГИ И МАСТИКА!!!!! УТЮВАМИ СИ! БАТАЛЯСАНИ СНЕ ВЕКЕ!!! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ ПАК УТ ВЕЛЖБЪД ИЛИ РИЛЕЦО!!!!! НО ТРЕБЕ ДА СИ СТИСНЕМ МИРИЗЛИВИТЕ ГЬОТОВЕ И УСТИ И ДА СЕ НАДЯВЪМЕ НА АЛЛАХ!!!!!!! ПУФ ПАФ!

 83. 8
  8

  Кой казва ,че туризма е в криза? ФК Ботев се грижат за развитието на Пловдив в тази област , с вас сме колеги ,сама си представете коментаторите на Диема как ще се веселят с екипният туризъм практикуван от Ботев , призовавам феновете им все пак да помогнат с пари за осъществяването на проекта , смешно ,че чак трагично

 84. 4
  15

  Кога ще кажат, че са дошли да детронират Лудогорец?🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 85. 4
  11

  Цингата сега ще ви разкаже играта! Само почакайте!

 86. 3
  5

  ТОЯ С ТАТУСИТЕ СЪС СИГУРНОСТ Е МНОГО ЕНТЕЛИГЕНТЕН ХАХАХАХА

 87. 4
  10

  Тва жълтите курви са недостижими! Толкова ебане отнесоха и пак имат смелост да говорят? А лошото за тях тепърва предстои!

 88. 3
  12

  Селянките с разпрани гъзове от 6 шпека продължават да забавляват пловдивчани!

  • 3
   5

   Да това е важно. Нищо че после ще им берете срама!

 89. 8
  4

  Не се сърдете на Фекала, той е просто продукт на хилядите мъже които са се празнили в майка му.Повечето отзад !

  • 10
   4

   Тука съм братчед. Чакам да почват лаута и да скрадвам джилязу бате. Стикс жа е нощна и жа гу купвам на негу

 90. ЕТО ЗАЩО ФЕКАЛА ИЗТРЕЩЯ И НЕ СМОГВА ДА КОПИ И ПЕЙСТВА😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣
  5
  6

  http://kachi-snimka.info/images-2013/viu1609426129a.jpg 😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣

 91. ПРЕМЕСТИЛ СИ ХУЯ ОТ УСТАТА НА ФЕКАЛА В СЕДАЛИЩЕТО НА МАЙКА МУ
  5
  7

  Шават ли шесте шпека курво,ЦИНГА ще дава ли стинки?И ПАК МИ ГО ЛАПАЙ!ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))))

 92. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  6
  6

  ИЗНИМОГВЪМ НАИСТИНА?! НУВИНА СЛЕД НОВИНА ПРИ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!! А ПРИ НАС СТУЛЮПИНСКИТИ АРТЪКПЪРТЪЦИ, ДОРИ КЪДЕ Е КРУШАТА НЕ КАЗВАТ!😃😂😂😂😞

 93. 11
  7

  Палийски няма ли да се кандидатира за някой пост, дейба и пиявицата гадна. Как се е впил, като кърлеж и като клуб 500.

 94. 9
  13

  Турците и циганите от околията на Пловдив постоянно говориха, че заради уж „подарената купа“ няма да вземем победа в дербитата поне 10 години, но на 28.11.20 им взривихме задниците с 6:0…

 95. 7
  9

  Ауаа фатмаци от го слагате тоя испанеца за директор ва да са ейба бат Стоян канара каза че ще назначауами кръчмаря от Хоремага в Стряма за Дяряктор и едно магаре от полето ще го вържем в центара на стадиона ний сме истински булти с ботевъ на сърцето и с жълто на дупето жа са ейба

 96. 9
  13

  От две години Локо ни шибат.И все без вазелин.

  • 5
   4

   Малко е гадно ама с куромелата на бат Стоян канара влява по лабаво ва да сейба.

 97. 7
  10

  Тия буфери пак жъ нъ ибът………..

 98. 20
  8

  А профила на Гонзо да не е нисък? МЕИ Габрово! Изгорялата гимназия в Садово! Ст.Караджа с малко помощ!

 99. 17
  2

  С горните съм съгласен в едно-България е помийна яма, различо е от нормалния свят.Именно в тези хора е надеждата лека -полека да се измъкваме от блатото.Почтеност, професинализъм и работа. Това трябва дсе прибави към нашето „Красота, вяра и борба’ за д а се променим!!!

  • 4
   3

   С Палийски, Самуилов и молитва!!!???
   Зингаревич на Пеевси е същия като Жирардели в ЮЛЕН на Цеко Минев.

 100. 13
  5

  Циганките от лайнута пак ще смучат жълтия пишок

 101. 13
  3

  Щом не може да пие мастика колкото Чаво, значи не става!

 102. 7
  2

  Станислав Мърков събра границите…

 103. 8
  2

  РАДУСТА В СТОЛЮПИНУУ Е БЕЗКРАЙНА! БОТЕВ СИ ЗАМИНАВА, А НИЕ ГОНИМ ШАМПОАНСКАТА ТИТЛА!!!!!!!!!! МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
  АМА КЪДЕ СЪ ЛИНЕЙКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?

 104. 5
  15

  ТОЙ И ЖЕЛКО БЕЛЕ С ВИСОК ПРОФИЛ…..

 105. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  10
  1

  АКАДЕМИК ГОНЧО ГОНДЗИФФ НЕ ОТГОВАРЯ ЛИ НА УСЛОЯИЯТА???
  „Вероятно не е случайно, че още днес Ботев Пловдив използва сайта jobs.bg за да потърси специалисти в четири области. Канарчетата търсят да назначат:

  – Media & Communications Officer
  – Social Media Manager
  – COMMERCIAL OFFICER
  – Executive Assistant to the Board and CEO“
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
   7
   1

   КЪК ДА НИ УТГУВАРЯ? ДУКАРА В КЛОАКОМОТИФФ 20-30 АПАПА!!!! СЕГА СНЕ ЦВЕТЯ И РОЗИ!:))))))))))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА………ЕЛЕ СИНЧЕТО Е ПЪРВО!:))

 106. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  11
  2

  ТО АКО БЕШЕ ТЪПАК, ШТЕШИ ДА СИ ПИЙ МАСТИКАТА С ЧАВУ И КРУШО!
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 2
   9

   Фекале, ти май умствено си още на ниво детска градина…

 107. 18
  5

  Простаците от КАШОН Лаута не спират да мислят за Ботев!

 108. 8
  12

  Пичаги бат Стоян канара е гневен че неговия чувяк бай Върбан от Стряма още не е в управата ва да гоейба.

  • 3
   5

   🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣

 109. 10
  13

  Еййййййййй ,тия нямат спиране , страшен смях

 110. 11
  21

  Струмска слава и Миньор Перник треперят, догодина ще ги мачка испанец…

 111. 7
  11

  😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣

Comments are closed.