ВИДЕО: Обещаха нова Бесика за края на 2021г.

161
2154

Управителят на строителната фирма, спечелила обществената поръчка за стадион Локомотив, пое ангажимент до края на 2021г. привържениците на черно-белите да могат да се настанят в новата Трибуна Бесика. По негово думи след това ще започне строителството на южната трибуна, което също ще отнеме една година, а до общо 3 години ще са готово всичките 3 трибуни.

161 КОМЕНТАРА

 1. 9
  5

  Бесика,спиртклубци,пловдивски любимци.Измислици на крайна секта сред море от ботевистки.Циганска манипулация.Просяци предизвикващи съжаление.Няма ли нова рождена дата това е ново десетилетие.Жокер.Спортклуб е обединение.Възможно е да сте наследник на Еклер Пловдив от преди 1926.

  • 6
   4

   Просяци? Хахахаха всички знаем колко пъти бяхте до министерски съвет хаха всимки знаем колко декларации и щуротии със заплахи бяха за пари за стсдиин! Кой е просяка и свиркаджията на всяка власт ??? За година как смееш дамговориш? Коя година е създадено сегашното дружество? Защо сте с нова емблема ? Къде е Христоловата емблема и истинския клуб? Айде БотевЪ 2010 със здраве и умирай в кочината

 2. 5
  5

  Човека изглежда честен, аз му вярвам! Стига сте се оплаквали и това накрая няма да ни подстроят

 3. 6
  6

  Локомотивската общност трябва да реагира подобаващо, защото:
  1. Ако средствата са осигурени, може да се работи едновременно и по трите трибуни.
  2. При този вариант до края на 2021 год. и трите трибуни ще са готови.
  Изглежда кметът и шефът на фирмата изпълнител нещо ни плакнат…

 4. 15
  1

  Хайде, като сме големи локомотивци да направим една кампания и съберем пари за читав архитект и проект. Къде е фен клуба?

  • Пумаци събирайте пари за Желко че идва март месец да няма трето ььь

  • Zashto nie shte sabirame. Nali Krusharski trabeshe nalyavo i nadyasno che sam shte rekonstruira st. Lokomotiv. Zashto ne dobavi sega 4-5 miliona za da stane edin hubav stadion a ne tazi parodiya koyato ni pokazvat. Nali bazata shteshe da stroi ? Kakvo stana ? Ot m. Oktomvri ima podpisano razreshenie za stroej. Zashto ne pochva ami se mota iz Argentina da yade lukaknka i lutenica na verisiya. Ey za tiya mu shikalkaveniya ne go obicham tozi shkembak. Tap, prost, negramoten no ni razigrava kato maymuni i laje poveche ot Komatevskite chukunduri.

  • МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА,
   А ПУ ТОЯ ПОВУД https://www.youtube.com/watch?v=Yb7xNDWphUg&feature=youtu.be
   ПУФ ПАФ:))))))))))))))))

  • 5
   1

   Хахаха, КОЛЕЖА и КАШОНА С БАЛТАНОВОТО ТАБЛО

 5. 3
  10

  Цялата схема е за да се дадат тези 12 милиона на вечните подлоги от коматево като „крайно нуждаещи се“ защото там ЛЕСНО ще бъдат окрадени, а после Пуделчето на Бойко да заделя по 3 милиона на година от общинския бюджет за Локомотив… от там идват и сроковете. Те са изискване на НАЙ-ТЪПИЯ ГЕРБЕРСКИ КМЕТ в България…

  Не мога да разбера само как локомотивци търпят. Уж са първи по протестите и контра-протестите…

  • 8
   4

   Стоян канара каза и отсяка…..кура да ми изсъхне ако стане говняжа ва да сейба.

   • 6
    6

    Ами да ти кажа има по-големи шансове да стане от Лаута. Строи се… А на Лаута?

  • 14
   2

   Абе на нас все друг ни е виновен. Защо първо не видим проблемите в нашия двор. Сега жълтите ли имат пръст в този смешен проект. Хайде да си кажем, че вече от тези 12 м са раздадени на баш локомотивци за да си мълчат. Който чете – знае. Защо избрахме старозагорска фирма, защо не натиснахме за по кратки срокове, защо няма един локомотивец архитект, само защо, Но най-лесно – жълтите са виновни и спим спокойно. Но докато спим, онези работят и леят бетон – със строител техен човек, с общински хора-техни. Нали се сещате къде е разликата, ние-докато се радваме на пета и 6 голя те ще вдигнат стадион. После ще е късно….Хайде като сме бунтари нека започнем с това, колко пари е даден за този проект, за да не стане, че са 100К и нагоре.

   • 3
    2

    Разбивка:
    -800 к проект
    -2 милиона ДДС
    -други разходи (сещате се)-1 милион
    -събаряне на Спорт клуб- 500к
    -събаряне на Южна трибуна-500к
    И какво стана май половината пари изчезнаха преди да сме започнали. Защо не направихме 2 трибуни Бесика и Юг и не ги обединихме с другите две. Но като хората. Въпроси, въпроси… Ще имаме проекти, които към момента са остарели ,а след 5 години ще са за боклука. както стана с много направени проекти за Лаута през годините.

    • Ами сам си отговори тогава и не само ти.По какъв проект се строи стадиона на Ботев и колко морално остарял е той!?Онзи ден Пинокио ми се пули седалките ,които са купени за този проект вече били остарели и негодни!?В момента там се строи нещо без някои от повечето тук пишещи да имат идея как ще изглежда!!!Нали се строи?Утре ще ми излезне пак кмета да ми се обяснява ,как този проект вече е много стар,почти 10 годишен и хак трябва да се преработва в движение!?Общината одобрява оферта която е почти двойно по-голяма от парите,с които разполага !?От къде и как ще се намерят други средства не е ясно!?Правят ни на балъци а ние метани ще им правим !

     • Проекта вече се преработи преди размразяването на строежа.

 6. 5
  10

  Важното е все така да плякаме с разлика кривоглавите помаци.Те така обичат.

  • 20
   3

   Така се наплякохме с този кашон-стадион, че с поколения ще ни подиграват жълтите.

   • 3
    9

    Пумита само гледайте Илиянчо да не кажи че мангите свършиха в началото на лятото

    • 2
     3

     кво им пука?! нали идва кредитния милиардер от братската съветска държава…. ще дава

     • 2
      1

      И МАЙКАТИ И СЕСТРАТИ ЩЕ ДАДАТ ЧАСТ ОТ СПЕЧЕЛЕНОТО НА СКОБЕЛЕВА МАЙКА-ЕТО ГИ ПАРИТЕ.

 7. 12
  1

  Апапи, като сте необразовани ще ви клатят. Къде са онези от Лаута Хулс да драснат една декларация или и за тях ще има кюфтета.

 8. 8
  4

  Локомотивци на протест. Това е подигравка.

  • Кой ви брои за живи? Кюстендилци на протест!

   • Локо 2-ри, БотяфЪ 5-ти по посещаемост... добре, че не са 6-ти...

    нашия протест беше в пъти по-голям от вашите автошевствия, селски

 9. 6
  1

  Локомотивци какво са се разбрали сега.Лаута се строи 16 години от ЖП управление Пловдив.Доста са се крали материали ,за да падне след 18 г. след откриването.

  • 1
   7

   Жълта курво То се видя кой е крадеца и кой връща зулата

 10. И ЛЯТУСКА ПОД КОЗИРКАТА НА НОВИЯ СТАДИОН Е ПРЕКРАСНУ!! ЕТО СЪСТАВА НА КЛОАКУМУТИФ СИ СВИРИ ФЕКАЛОМОТИФСКИ ПАРЧЕТА, ПОД ДЕБЕЛАТА СЯНКА НА НОВАТА КОЗИРКА!!!:))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=z10kprnoW0E
  ПУФ ПАФ

 11. 6
  2

  ЕВАЛЛАРКАТА НА КРУШАТА!!! И СТАДИУМ НАПРАВИ, И БАЗА В ТРАКИЯ, И НОВИ АПАПИ, СВЕЖИ СИЛИ ДУКАРА………. АШКУЛСУН! ТОЙ АКУ НЕ Е СМЕ БАТАЛЯСАНИ!! НА КОЙ МУ ТРЯБВАТ НЕНУЖНИЦИ?………… ДАНО СЕ ВЪРНЕ УТ ХАРЖЕНТИНАТА СКОРУ!

 12. Хем искате да си домакинствате на стадиона хем искате бързо да става. Да им раздадем каски на футболистите освен.

 13. 6
  1

  Понякога е по-добре да не се ремонтира а да се построи на ново. По-бързо, по-евтино и още и още. За вашият стар стадион този ремонт ще се проточи бая. Затова са и тези срокове.

 14. 3
  1

  НИКУЙ НЯМА ПРАВУ ДА СЪ БЪЗИКА С КЛОАКОМОТИФ!!!! КАКЪФ Е ТОЯ ПРОЕКТ?? ПРИЛИЧА НА КЕНЕФ! …И ШТЯЛ ДА БЪДЕ ГОТОВ СЛЕД 12-18Г.!!!!!!!!!!!!!!! ВИЙ ЛУДИ ЛИ СТЕ??? ША СИ ПРАЯТ ТАШАК С ФЕКАЛОМОТИФ?????? …АМА Я.

 15. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  6
  2

  МАЙ СИЧКУ Е ВЯТЪР И МЪГЛА И ША СИ УСТАНИМ С ПУЛУМЕСИЦА???………………………….

 16. 3
  8

  ЙЕРОМАНАХ КЛОАКОФ ОТ ПУТЯВ, страхотен сте! Детската ви травма „Локомотив“ идва след бащинoто насилване като дете. Няма нищо ще свикнеш…..

 17. 8
  9

  Щом помаците са в темите на гранда Локомотив значи ШЕСТЕ ШПЕКА и ПЕТАТЪ са си свършили работа,знам че ви боли но,понаместете ги,че ще ИМА ОЩЕ и да не забравя ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА КУРВЕНСКА

  • 8
   2

   Понеже сте мангалски миндили, трябваше да измислите за феновете на БОТЕВ няква глупост от сорта на селяни, помаци… Мн добре знаете, че нито сме помаци, нито селяни, а пловдивчани. Не знам някви помачета и селянчета през 1912 да са създали най-стария футболен клуб в БГ

 18. 7
  7

  ОБИЧАМ ДА ЛАПАМ ЧЕРНО-БЕЛИ ПИШКИ И ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ ДА НАМЕСТВАМ ТВЪРДАТА ПЕТА ЗАСЕДНАЛА МНОГО ЛОШО В СЕЛСКИЯ МИ ГЪЗ.

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
   2
   1

   ТУВА ДОБРЕ АБИ, ЛАПАЙ НА ВОЛЯ, АМА ЗА СТЕЙДА КВО ШИ КАЖИШ??? ИМА И КОНЕВРЪЗИ, ША ГУ ВАПЦЪТ В ТУРСКУ СИНЮ, ПРИКАЗКА!!!…………И ЛАЙЛОН ИМА НАД ГЛАВИТЕ НА АПАПИТИ ДАН СЪ МОКРЯТ!!! ЗУПЕР Е АБИ!!! НЪЛ ТЪЙ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))

 19. Ама как ви шибахме без вазелин!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  7
  4

  Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!!!

 20. 4
  7

  “ Пловдив 31.12.2020 at 15:42
  2
  3

  „Говорим за максимален прагматизъм. От идеен проект до реализация има огромна разлика и със сигурност, завършен стадионът ще изглежда много приятно. А да се дават пари софтуеър за идеен проект и да се прави шумна презентация не е никак практично. Шумните презентации са специалитет на жълтите, които обикновено само с тях си остават.“
  ВСИЧКИ КЛОАКОМОТИФЦИ МИСЛИМ КЪТ ТЕБИ!!! ПРАГМАТИЗЪМ МУ Е МАЙКАТА! МУ ХАААААААААААААААААААААААААААА, МАНИ ГИ ЖЪЛТИТЕ!!!
  СТАДИУМА Е ПРИКАЗКА!!! МНОГУ СИ ГУ АРЕСВАМ!! ДАНО СТАНИ ДУКЪТ СЪМ ЖИФ!:))))))))))))))))))))))))

  • 8
   6

   Лапай го лигав, до макарите, жълт кривоглав помак!

 21. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  2
  7

  И НА МЕН МИ СЕ СТРУВЪ, ЧИ СТАДИУМА Е ПРЕКРАСЕН! МОЖИ БИ БОЯТА МАЛКО ДА ПИПНАТ КАТУ В АДЖАСАНА, ДА ИМА СИНИЧКУ, КАРМАЗЪ………..ДА СИ Е НАШЕНСКА РАЗЦВЕТКАТА!!..И ДА УСКОРЯТ МАЛКО ПРОЦЕСА, ШТОТ СЛЕД 49,12 ГОДИНИ СТРОЕЖ, Я КАМИЛАТА, Я КАМИЛАРЯ…………… http://par.net.pk/wp-content/uploads/2016/10/camel-carts-agri-transportation.png
  НЯМА ДА СНЕ ЖИВИ ДО ТУГАЗ……….ПУФ ПАФ

  • 8
   3

   Кърви ли ануса помак грозен, намести петата и шесте шпека после вземи едно въже и освободи света от нищожество като теб

 22. 5
  6

  ПРЕКРАСЕН СТАДИУМ! ПУЗДРАВЯВАМ НАШТИ АПАПИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ГЛЕДЪМ НАШТИ АПАПИ СА ДУВОЛНИ УТ МАКЕТЯ НА СТАДИУМА. ЯЗ ПРЕДЛАГЪМ ЛЕКО ДА СЕ РАЗДВИЖИ ПРОЕКТА С ОГРОМНА ЗАЛА ЗА ЛАЙНУМЕТСВЪНИ!😃😂😉
  https://cdn.fishki.net/upload/post/2019/02/07/2868157/06b16facba83eb8a75c0a6bef98a3cab.jpg
  ДАНО УТ НАШТИ ЛЮБИМИ МУЗИКАНТИ ФАНФАРАЛЕ КЛОАКОМОТИВАРЕ, УСТАНЕ НЯКУЙ ЖИВ ЗА ОТКРИВАНЕТО СЛЕД 12-18Г.!!!
  А БАКАЛЪМ!!! ПУФ ПАФ https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k

 23. 3
  4

  Честита Новата 2021 година ! Локомотивец съм и досега не съм участвал в глупави и вулгарни коментари. И сега няма да го направя. Имам само един въпрос. И ще го напиша с главни букви. КОЯ Е ПРИЧИНАТА ЗА ТОЛКОВА БАВНОТО СТРОИТЕЛСТВО НА СТАДИОН “ ЛОКОМОТИВ „? Обръщам се към всички, които могат да дадат свестен и ппиемлив отговор: журналисти , представители на фен клубове и всеки запознат. Андрей. ето ти възможност да се изявиш като обективен и компетентен журналист. Задай този въпрос на кмета и представителят на фирмата строител. Журналисти, докажете, че сте такива, а не мисирки!

  • 3
   2

   „Андрей. ето ти възможност да се изявиш като обективен и компетентен журналист. Задай този въпрос на кмета и представителят на фирмата строител. Журналисти, докажете, че сте такива, а не мисирки!“………….“Локомотивец съм и досега не съм участвал в глупави и вулгарни коментари. “
   ДОКАЗВАШ ГО БРАТЕ МЮМЮМЮНЕ!!!! ……….С ОБРЪШТЕНИЕТО СИ „МИСИРКИ“…………………, ЧЕ СИ КЛОАКОМОТИФЕЦ!

   • 3
    2

    “ Мисирки “ ги нарече министър-председателят Бойко Борисов, а не аз, мюмюне…

    • 2
     1

     ТОГАВА ГО СЛОЖИ В КАВИЧКИ? ЕЛЕМЕНТАРНО Е УТСЪН!:))))))))

     • 1
      2

      Не е утсън, а уотсън . Елементарно нали, мюмюне?

    • И ТИ НЕ СИ БИЛ В АМЕРИКА!:))))))))))))))))))))

 24. 2
  7

  ЗдраФко, ти ли пусна тези срокове, бе бойково кученце?!
  Мама ти тъпа ебаваме!!

  • 1
   5

   ЗдраФко, ща шибам с 200. Веднага поправяй сроковете, курво жълта

 25. С Ботев се бъзикаха 7 години. Буферите ги избъзикаха от веднъж. Нито проект, нито стадион. За без пари толкова. Макар, че и за тези пари може да се направи прилично стадионче подобно на тези, които направиха по много малки градчета.

  • 2
   9

   Яж ни хуйовете и запомни – никой не се ебава с Локомотив!!

   • Ти не виждаш ли какво правят с локомотив бе малоумник педерастски.

 26. 1
  8

  3 години!!
  Ей педали, вие ебавате ли се нас?!
  Бойко, затова ли да гласуваме за теб?
  Ти подиграваш ли ни се с тези 3 години, бе клепар пожарникарски?!

 27. 1
  7

  На стадиона му трябва една трибуна за ултрасите и модернизация на останалите.Една година е предостатъчна.Какви три,за тези пари.

  • 4
   6

   Приятелю ЧНГ САМО ЛОКО. Нали знаеш че започва да се строи май месец, и като имаш предвид че няма да се спира използването на стадиона е напълно нормално!

 28. 3
  4

  ЧНГ.Живи,здрави,щастливи.Само олигофеновете,мразещи повече от обичта към другите могат да си позволят обиди в ранните часове на Новата година.Не съм геодезист,нито архитект,но ще си позволя да попитам.Знам че отдолу е оризище,както и че е строен стадиона от Строителни войски.Но защо трябва да изглежда така.Не може ли да се направят южната и западната трибуни и да се затвори чашата.Останалите могат да се санират,надграждат и прочие.Този бетон няма 40 години.Весело изкарване.

 29. 4
  7

  Честита Нова Година!
  Пожелавам на българите достоен премиер, на Пловдивчанини достоен кмет, а не пудел на Тиквата, на Локо и Ботев достойни президенти и собственици!
  С бягството на Бруно Крушарски тотално разочарова и продължава да разочарова. Тези срокове говорят само едно – ПАРОДИЯ

 30. 15
  4

  Как не рязбрахте,че тези 12 000 000 отиват за дострояване на Колежа бе идиоти,как не разбрахте защо Крушарски започва да ви разпродава на кило.
  Лощо е когато трябва да се връща ресто на хора който взеха малко и се вижда,че не стават за нищо.Локомотив няма да го има скоро какъв стадион какви пет лева.

 31. 16

  Честита Нова година, на всички пловдивчани! Обичайте си отборите и не мразете другите. Футбола не се играе с един отбор! Бил съм на мачове на „Голямата къща“, на „Колежа“, на „Лаута“, на „Т. Диев“, на „Марица“, на стария „Локомотив“, на Комплекса в Коматево, на стария стадион в Коматево, в Брестник, в Марково – това е все в Пловдив и какво? Пуснеш си ТВ и разбираш, че сме аборигените на Европа! Вместо да се „ядете“ като изоглавени откачалки, видите ли политик – УДРЯЙТЕ, кой с каквото има!

  • 11
   1

   Браво Гунчо! Нека покажем че ние Ботевистите сме над дребните неща в живота. Ситуацията с клубния стадион на Локомотивци не е за смях! Това е съдбата на всички нас, локомотивци, ботевисти, левскари, …….винаги разделяни и винаги прецаквани. Докато не покажем единство срещу мафията, винаги ще сме на този хал.

   • 4
    6

    Генчо няма минус,но ти имаш един.Единствено за това че си ботевист.Идиоти всякакви без разлика от клубна принадлежност.

 32. 4
  1

  АЙДИ ДА НИ Е ЧИСТИТ СТЕЙДА!! ИМА И КОНЕВРЪЗИ! И НАЙЛОНИ СА ОПЪНАЛИ НАД ГЛАВИТЕ НА АПАПИТЕ, СИЧКУ СИ ИМА!😃😂

  • 1
   5

   Спри се и си легни ако няма какво да кажеш!

 33. 17
  2

  Ч.Н.Г. момчета , тука има няква схема , тва е напълно идиотско , което говори този Старозагорски бек ! 3 години , 3 трибуни , абе що не си е….е майката долна , аз съм от Ботев и ме е яд , представям си но Локомотивци кво им е ! Тва е 100% шашма !

  • 6
   2

   Този не е виновен! Той е инструмента в Бойковите ръце! Схемата прозираше от всякъде още от самото начало.

  • 7
   2

   Има един стар лаф: Когато двама се карат, трети печели!
   Тарикатите от Албиона са осъзнали и отработили схемата: Разделяй и владей!
   Точно тази схема използва Боко вече три мандата и управлява раята. Точно по тази схема ще усвоят пари и от двата проекта. Ние се изпокарахме за тези пари, а те тарикатски използваха момента. Нищо, да сме живи и здрави и най вече умни на следващите избори!

  • 7
   2

   Точно по тази схема ни спуска Бащици, спуска ни и “опозиционери” като Марешки, Бареков, Слави. Отваряйте си очите и забравете клубните вражди!

  • 6
   2

   Обаче бъдете сигурни в едно!!! Бойко познава народопсихологията на Българина, той знае, че не само локомотивци и ботевисти няма да застанем един до друг, но дори самите локомотивци/ботевисти, ще се разцепим на два лагера. Това е трагедията на Българина, да не осъзнава порочността на поговорката-Аз не искам да съм добре, кеф ми е ако на комшията му е зле!

 34. 17
  2

  ЧНГ!!
  Дано и двата отбора да си намерят сериозни и богати собственици.
  Локомотивец съм, но тези срокове говорят много лошо ….

 35. Някои „локомотивци“ с нови мерцедеси и БМВ-та, а други с празни надежди.

 36. 5
  1

  Пичове, този “идеен проект” още сега е морално остарял. Представям си след три години на откриването му как ще изглежда. Все едно че откриваме археологическа находка. Светилището на Бесите от 5-ти век Пр.Хр.

 37. хахах. на пързалката мощно. а те си кротуват. жалкари!!

 38. 4
  1

  Стана ясно, че ще се построи само трибуна Бесика. .. и то не е сигурно!
  МОШЕНИЦИ!! Всичко е скрито покрито. Никой не видя нито договор нито нищо!

 39. Това си е чиста схема. След 3 години никой няма да си спомня за този ЦИРК!! Замесените в ЗАТВОРА барабар с тази МАРУЛА

 40. 2
  7

  Говорим за максимален прагматизъм. От идеен проект до реализация има огромна разлика и със сигурност, завършен стадионът ще изглежда много приятно. А да се дават пари софтуеър за идеен проект и да се прави шумна презентация не е никак практично. Шумните презентации са специалитет на жълтите, които обикновено само с тях си остават.

  • 7
   2

   Говорм за срокове … кой нормален строи 3 трибуни за 3 годсини….

  • 5
   1

   Ако една фирма няма нормален софтуер за 3д- къде се е хванала да проектира стадион. Това е Локомотив, а ще станем за посмешище на жълтите. Без добър проект, няма добра реализация. Нали въюложител е Общината. Да каже колко е платила за това нещо.

 41. 10

  Почове, още в деня в който обявиха победителя в търга, нещо ми замириса! Крушарски дори не коментира резултата, а имаше желание той да строи! Кажете ми това нормална реакция ли е за него?

 42. Този котор ли ще оставим на бъдещите локомотивци. Срам.

 43. 4
  7

  Пичове, не психясвайте! Какво искате, да си вдигне чукалата фирмата и кинтите да отидат при папагалите? Ще чакаме ако трябва не 3, а 13 години!

  • 2
   1

   Ами като си вдигне чукалата, да изберат 2-рата фирма
   А ако „кинтите идат“ при вас, ще подпалим мошениците

 44. 9
  1

  Нека кажат каква сума от отпуснатите пари са отишли за този аматьорски проект.
  Протест пред Общината.

  • 17

   Жокер-Рудин от Стара Загора-Крушарски със завод в Стара Загора-ДЖ Радко с нов мерцедес за 300к. Който е в кухнята на Локото ще се сети.

   • 13

    Доста усмихнат е гнидата му с гнида!!! Надушил е схемата.

  • На папагалите проекта струва близо един милион! За този ако са дали повече от 20 хиляди, аз Асан да се казвам! Колко са оползотворили обаче, това е друг въпрос.

   • Да искаме от този във видеото да каже този колаж колко е фактуриран. Да се сменя изпълнителя докато е време.

   • Да обаче”папагалите” сами си го платиха!

 45. Този с ръчни колички ли ще го строй този стадион??!!

  • 5
   1

   ще крадят, бе майна!!
   Никой, никогога не е искал да строи този стадион. От самото начало казаха – бесика и база в тракия.
   излъгаха ни!

 46. 7
  1

  Как изобщо може да се спечели държавна поръчка с такава оферта. Очевидно фирмата е МЕНТЕ!!!
  Кой я избра?! Кой зададе такива УМОПОМРАЧИТЕЛНИ срокове?!
  Това е поредната измама на партия ГРОБ!! Аман от НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ!!

 47. 3
  4

  Ей маруло тъпа, ти чули какво каза Бойко?! Иска стадионите ВЕДНАГА.
  Тези срокове си ги запази за жена ти, тъпако.
  Кажи кой окраде парите: Ти или ЗдраФко Тъпото!!??

  Ако не видим реално строителство до изборите и не е готов ЦЕЛИЯ стадион то края на 2021 си стягай багажа да ходиш при бай Ставри!!

 48. 9
  2

  Какъв е този??!!! За 3 години щял да вдигне 3 трибуни!! На ръка ли ще го бърка този бетон.
  Крушарски и ЗдраФко прибраха парите пак!!

 49. 12

  Вече стана ясна измамата!
  Целта им е точно както я обявиха в началото – за Локо трибуна Бесика и пари за база.
  Никакъв стадион няма да видим от тези мошеници
  3 години!!! За това време в нормалните страни построяват цял град, а тези не могат да отлеят един трибуни!!!
  ЛЪЖАТ НИ!!!

 50. 2
  1

  КВО ДА ВИ КАЖА? ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОВЕЧЕ МАЙТАП!!! А ГНИДИТЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ОТБОР СА СЕ ПЪРЖАТ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА!😃😂 АЙ ПО ТОЯ ПОВОД ЕДИН КЮЧЕК!😃😂 https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k 😃😂

 51. 8
  1

  Как 3 години, бе педераст?!
  Как може папагалите да са готови з няколко месеца, а този капут да се бави 3 години!!!
  Това е ИЗМАМА!!!
  Веднага да се смени фирмата!!!
  Ебати марулската мутра!

 52. 2
  1

  Фекала освен ,че е дърт педерас и баща му го насилва до ден днешен ,но си пада и по генг бенга !
  Дърт минзухар,да ти се източва на челото плешиво!

 53. 4
  1

  Фекале, ти си деградирал жълто-черен пумяр,който се изявява в интернет пространството!
  Да ти сера У устенцата ,дърт педерас!

  Само Ботев Пловдив и смърт за такива като Фекалa и прочие!!!

  • 1
   1

   МНОГО СИ ЖАЛЪК АБИ!😃😂 СЪДБАТА Е ЖЕСТОКА КЪМ НЯКОИ ИНДИВИДИ! ЛИПСВАТ ТИ ПЪРВИТЕ 37 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА!😃😂😂

  • 1
   1

   Фекала е една болна пенсионерка. Горката е сама и по цял ден тук и е спасението.
   Болна е. Съжалете я

 54. 3
  14

  Най-правилното беше теэи 37 милиона лева да отидат эа стадион Пловдив. Да беше наета една Германска фирма и эа 2 години щяхме да имаме най-модерният и красив стадион в България. И двата отбора щяха да играят домакинските си мачове на него, както правят Милан и Интер. Ботев има модерна баэа, Локомотив скоро ще эапочне да строи своята и така двата елитни клуба в града щяха да са уредени . А сега ставаме свидетели на пародии на стадиони. Същото важи и эа Колежа. С теэи 25 милиона ще эатворят чашката и като свършат парите, ще раэглобят крановете и дим да ги няма. И стадиона отново ще потъне в бурени, както си е до сега. Не го каэвам от элоба, напротив, бих се радвал ако греша, но энам как се движат нещата в Б-я и съм сигурен че точно това ще стане.

  • Защото имаше обследване на конструкцията на Голямата Къща, която установи, че средствата за основна реконструкция на Стадиона щеше да надхвърли 60 милиона. Сума прекалено голяма за такъв мастодонт, който никога нямаше да запълни капацитета си.

  • 17

   Най-добре беше с тези 37 мил. да беше довършен ст.Хр.Ботев!!!

  • Прав си, но нали трябва да се краде, бе брато!! Всичко е една СХЕМА!!
   Не вярвам с тези срокове не мисля, че някой има сериозни намерения да строи стадион Локомотив.

 55. 12

  Имаше вчера един локомотивец, който искаше да се хваща на бас, кога ще стане Колежа, че и един месец “аванта” даваше! Сега да го попитам аз него, бас искаш ли готин? Една година аванта ще ти пусна.

  • 10

   Даже даваше за пример тунела под Ла Манш. Готин, за 3-4 години хората ще прокопаят тунел от Северния до Южния полюс!

  • 4
   1

   БАСАДЖИЯТА МАЙ БЕШИ НЯКЪФ ПИ ПО УТ МЕРИЧЛЕРИ?:))))))))))))) НИ МУ УБРЪШТАЙ ФНИМАНИЕ………:))))) ПЛЕНЕН Е УТ ЦЪРНУ БЯЛАТА ИДЕЯ И ВЯТЪР ГУ ВЕЙ НА БЯЛ КОН…………….:))))))))))))

 56. 5
  2

  НЕ МОГА ДА РА3БЕРА 3АЩО ЩЕ ОТНЕМЕ ЦЯЛА ГОДИНА ВДИГАНЕТО НА ЕДНА МАЛКА ТРИБИНА! МИ АКО 3А СЕВЕРНАТА И ЮЖНАТА ЩЕ ОТИДАТ ДВЕ ГОДИНИ ТО ТОГАВА 3А „СПОРТКЛУБ“ ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ПОНЕ ОЩЕ ДВЕ. КАКВА Е ТА3И ФИРМА И НА КАВА ОСНОВА ПОЛУЧИ ПРАВОТО ДА СТРОИ. ТЕ СТАДИОН ПРАВИЛИ ЛИ СА ДО СЕГА?

 57. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

  БРАВУС!!!!!! А СЛЕД 7-8 ГОДИНИ ША ВДИГНАТ ЗАЛАТА НА СЛАВАТА: https://cdn.fishki.net/upload/post/2019/02/07/2868157/06b16facba83eb8a75c0a6bef98a3cab.jpg
  БЕСИКА СКЕЛИТО ЛИ БЕШЕ БЕ АПАПИ???………….ДЕМЕК МАЙ ПРАЗНИЯ КРАЙ НА ПОДКОВАТА?? ТАМ ДЕТУ ДУХА ВЯТЪРА?:)))))))))))))))))
  МУ ХАААААААААААААААААА

  • МАЙСТОРЪТ НА КЪСИТЕ И ТАШАКЛИЙСКИ РАЗКАЗИ:))))))))))))) 49,12
   3
   1

   МАЙ СИЧКУ Е ВЯТЪР И МЪГЛА И ША СИ УСТАНИМ С ПУЛУМЕСИЦА???

 58. 13
  1

  Китайците правят магистрала за 7 дни и болница за 3 дена ……….тук три трибуни за три години…….уникална трагедия …….как може изобщо този да спечели с този план за действие….иначе дано да стане ….

  • 9
   2

   Имаше вчера един локомотивец, който искаше да се хваща на бас, кога ще стане Колежа, че и един месец “аванта” даваше! Сега да го попитам аз него, бас искаш ли готин? Една година аванта ще ти пусна.

Comments are closed.