Подписаха договора за Лаута

83
1000

Зам.-кметът по строителството Пламен Райчев и управителят на „Рудин“ ООД Живко Желев подписаха договора за проектиране и строителство на ст. „Локомотив“ в присъствието на кмета Здравко Димитров в последния ден на 2020 г.

„Пожелавам ви спорна работа на обекта, а ние като администрация на Община Пловдив ще съдействаме за по-бързото изграждане на стадиона, за да може и двата отбора да се сдобият с нова и модерна база“, заяви кметът Здравко Димитров. Управителят на фирмата изпълнител пое ангажимента още в първите дни Новата година да започне работа проекта. Стартират геоложките проучвания, които са необходими за изготвянето на идейния и техническия проект на съоръжението.

Щастлив съм, че изпращаме годината с подписани договори и за двата стадиона ва водещите пловдивски отбори. Благодаря на премиера Бойко Борисов, че подкрепи желанието на Община Пловдив да изгради модерни съоръжения, на които се надяваме да гледаме интересни мачове в най-скоро време“, допълни още кметът

Правителството в началото на годината 37 милиона лева с ДДС за спортната инфраструктура на Пловдив, които бяха разпределени по следния начин – за стадиона на „Ботев“ – 25 млн. лв. и „Локомотив“ – 12 млн. лв.

83 КОМЕНТАРА

 1. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))
  1
  1

  А ПУ ТА ПОВУД ИДИН КЛУАКУМУТИФСКИ КЮЧЕКЬ:)))
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k :)))
  И КОЙТО КВОТО НИ МИСЛИ, ТРОЙНО ДА СЕ ВРЪШТА!

 2. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  1
  1

  АЙДИ ДА НИ Е ЧИСТИТ СТЕЙДА!! ИМА И КОНЕВРЪЗИ! И НАЙЛОНИ СА ОПЪНАЛИ НАД ГЛАВИТЕ НА АПАПИТЕ, СИЧКУ СИ ИМА!😃😂

 3. 5
  3

  Всички ЖЪЛТИ ГНИДИ да мляскат ЛАЙНАТА на черно белите Ебачи със 6:0.

 4. 5
  5

  Честито „беси,аграри,цигани,лилави жители от крайречна и от аджисана“!

  Пожелавам ви да изпаднете през новата 2021г,след като пиянката продаде всичко читаво,запише гонзо в гимназия и си бие каиша!
  Джуджета ,грандомани … 21-ва ще е най-умразната година в измисленото ви съществуване!!

  • 2
   1

   Мани ги тия циганьори, още ги боли от миналото изпадане през 2004-та ти за 21-ва им говориш…

 5. 7
  3

  ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ДА ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

 6. 2
  1

  А ПУ ТА ПОВУД ИДИН КЛУАКУМУТИФСКИ КЮЧЕКЬ:)))
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k :)))
  И КОЙТО КВОТО НИ МИСЛИ, ТРОЙНО ДА СЕ ВРЪШТА!
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 7. 3
  6

  Нека новата 2021 да бъде успешна за жълтите мангали, да спечелят със 6:0 някой отбор Б или В, може и от А окръжна група.
  Хайде да го духате Мангасари от СТОЛИПИНОВО ИЗГРЕВБОЙС и Коматево със Селата. Мамичката ви дейба КРАДЛИВА, винаги Наведени, винаги ебани от АГАТА.

 8. 6
  3

  Сроковете са несериозни и показват, че няма да има никакъв стадион. Само симулират. Парите сигурно вече са изчезнали.

  • 2
   1

   НЕ!😃😂 КОНДУКТОРА!😃😂😞😞
   МУ ХААААА

 9. МАШИН МАШИНОФ БУФЕРОФ ОТ МАШИННОТО ПУФ ПАФ😃😂😃😂
 10. 3
  1

  Home Ботев
  Антон Зингаревич: Замразяваме преговорите за закупуването на Ботев Пд!
  By PlovdivDerby.com -24.12.20202607483

  Заложете на код “червено” – неустоимо мирисово изкушение, истинска наслада за сетивата!
  Кандидат-купувачът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич излезе с позиция през официалния сайт на канарчетата, с която заявява, че замразява преговорите за придобиването на акциите на канарчетата:

  „За да избегнем още спекулации по темата Ботев (Пловдив), призоваваме феновете, медиите и обществеността да се информират за тази сложна текуща процедура и разговори на различни нива от официалния сайт на ПФК Ботев (Пловдив).

  1. Благодарим на община Пловдив за пълното разбиране и оказано съдействие относно цялостната информация за бъдещото изграждане на стадион „Христо Ботев“. Както и за неговото евентуално управление с грижата на добри стопани.

  2. Благодарим на всички фирми, с които проведохме разговори и тяхната готовност да сключим бъдещи рекламни договори.

  3. Благодарим и на хората, които бяха с нас през цялото това време – искрени и честни, и ни оказаха пълно съдействие по всички въпроси, водени единствено от любовта си към Ботев.

  4. Искаме да благодарим и на всички фенове и фенски организации, които изразиха своята подкрепа за нашето бъдещо управление.

  За да се добие мажоритарният пакет акции от ПФК Ботев Пловдив, в продължение на близо 4 месеца ние изградихме нашата мрежа от специалисти, включващи финансисти, юристи, спортни анализатори, като искахме да бъдем максимално информирани с реалната обстановка във футболния клуб.

  Останахме изключително доволни след решението на членовете на УС на Сдружение Ботев Пловдив за това, че повече от 80% са ни подкрепили в нашето намерение и желание да инвестираме в ПФК Ботев Пловдив.

  Държим да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев предприеха действия, несъгласувани с нас и против нашия имидж. А именно:

  – Пращане на имейли на адреси, нямащи нищо общо с моята дейност, целящи неетичен начин за водене на бизнес преговори.

  – Пускане на информация пред медиите относно назначаване на хора в бъдещия борд на директорите.

  – Не професионалното поведение на член от УС на Сдружение Ботев Пловдив, позволяващ си да пише и дава предложения в разрез с нашите разговори на нашия екип от юристи

  – Днес за пореден път получихме официален имейл от УС на Сдружение Ботев Пловдив със съответните изисквания, като една от тях е отново за придобиване на 10% от акциите, което предполагам е продиктувано от желанието на самите членове, съгласувано с техните финансисти и юристи.

  Пишем това обръщение до всички привърженици и симпатизанти на ПФК Ботев Пловдив водени от позицията си да има яснота и прозрачност относно водените преговори.

  Категорично заявяваме, че към този момент, получавайки това отношение, ние сме поставени в позиция да замразим бъдещите си преговори за придобиване на мажоритарния пакет акции и инвестиции в ПФК Ботев Пловдив.

  Пожелаваме весели и светли празници на всички ботевисти.

  С уважение,

  Антон Зингаревич“

  ОЩЕ ПО ТЕМАТА

  Лаута
  Подписаха договора за Лаута

  Други
  Цвети Пиронкова е Спортист на годината на България! Локо в топ 3 при отборите

  Лаута
  Ето как ще изглежда новия стадион Локомотив
  260 КОМЕНТАРА
  A
  25.12.2020 at 19:49
  1
  Обрат: След спешна среща – руският милиардер взима Ботев Пловдив…
  Всички черно бели и цветни теменуги да завземат поза аутсайдери….

  Ботевист
  25.12.2020 at 19:20
  2
  https://botevplovdiv.bg/article/suvmestna-pozitsiya-na-sdruzhenie-pfk-botev-i-g-n-anton-zingarevich

  ПОТОМСТВЕНИЯ СТРЕЛОЧНИК ОРХАН ОТ АДЖАСАНА…………….ТАШАКЛИЯТА:)))
  25.12.2020 at 17:57
  2
  http://par.net.pk/wp-content/uploads/2016/10/camel-carts-agri-transportation.png
  УТИВЪМ В ТУРНУ МАГУРЕЛИ ЗА НОВАТА ПЕРЛА В КЛОАКУМУТИФФФФ:))))))))))))))))))))))))
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААА

  ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  25.12.2020 at 17:41
  3
  НИКОЙ НИ МОЖИ ДА СЛОМИ МОЙТА НЕПОКОЛЕБИМЯ ВЯРА, ЧЕ ОБИДИНЕНИЯТ ОТБОР НА КИСТИНДИЛСКИТЕ И СТОЛЮПИНСКИТЕ МИН ГЯНИ-КЛОАКОМОТИФ, ШТЕ ПРЕБЪДЕ ВЪФ ВЕКОВЕТЕ!!! СКОРО ОТНОВО ША СМЕНЯМЕ НА НЕГУ ДАТАТЪ НА СЪЗДАВАНИ!! ША Я ПРАЙМ НА 1919Г.!!!! ША СМЕНЯМЕ И ДОН КРЮШО, ЗАШТОТУ ТОЙ НЕ УПРАВДА ДОВЕРИЕТУ НА НАШТИ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТЯ УТ ЛАЙНУТА!!!! СВЪРШИХА МУ РЪКЕТИТИ И НА БАТАЛЯСА!!! ША ИЗБИРЪМИ НА НЕГУ ЛЕВЕНТ ИЛИ ЗЕКИТУ!!!…………..А МОЖИ И ЯШАР ОТ ШЕКЕРЯ!!! ЯШАР ИМА ДОСТА ДУБЪР БИЗНИС С БАКЪР, КЮМБЕТА КЮМУР И КОНСКИ ПОДКОВИ!!!! АФЕРИМ, МАШАЛЛАХ АПАПИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФФФФ!! ПУФ ПАФ:)))))))))

 11. 4
  4

  Бонке, и на Нова Година ли си сама?!
  Съжалявам те!

 12. 2
  3

  0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1 6-0 0-1
  🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  http://kachi-snimka.info/images-2013/rgh1606746870c.jpg

 13. 4
  3

  Подписа е факт! Хаирлия да е и да целувате ръка на Здравко Димитров, Тютюков, И.Тотев и П.Зехтински!!!

  • 2
   3

   ЙЕРОМАНАХ КЛОАКОФ ОТ ПУТЯВ, страхотен сте! Детската ви травма „Локомотив“ идва след бащинoто насилване като дете. Няма нищо ще свикнеш…..

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   6
   4

   Серкан Юсеин, Дормушали Саидходжа, Атанас Пашев, Мариян Огнянов, Ирен Кръстева, Делян Пеевски, Ахмед Доган, и много други турци и цигани харесват това

   • Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.
    „Изразяваме нашето несъгласие с малка част от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е наш приятел от дълги години. И в тежки за Локомотив времена той и приятелите ни от Галатасарай са били винаги до нас, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на това приятелство!! Хахахахаха.Ама тъп мангал си!

  • 5
   2

   15.05.2004 – Локомотив ПЪРВИ, Ботев ПОСЛЕДЕН! Локо ШАМПИОН, Ботев ИЗПАДА!

   • Локу не е бил НИКОГА шампион,шампион стана прекръстеният Велбъжд!Ето-100- годишнината от началото на организирания футбол в Кюстендил беше отбелязана на 5- ти октомври в голямата зала на НЧ „Братство 1869“.
    Емил Наков показа и шампионската купа на кюстендилци от 2004 г.“ Като си малоумник кой ти е виновен?

 14. 5
  2

  Аз пък си купих 6 мекици от Мекичаря в Белозем!

  • 3
   5

   Разбрахме бе. Мекичарницата в Центъра на Белозем. На ул. Тодор Шибачев 49

 15. 4
  5

  “Когато свършат парите свършва и любовта”

  Какво ли е искал да каже Гонзо? Дали е визирал парите в Левски, в Ботев, или е имал предвид разлъката между Крушарски и Акрапович…..

  • 5
   4

   Стойчо Генов пак е преял с развалена манджа и е повърнал в Столипиново24 нещо подобно на изпражнение.
   Стойчо, Онези 39% са гаранция и неприкосновени!!!

  • 5
   2

   Помак снимай се с класирането и епелирай крачетата че Лаута арми идва да те изнасили както всеки път,налягали по земята с разтворени крака

   • 1
    4

    Столипиново24 не те задоволява.
    Затова търсиш тука поле за изява.

 16. 2
  6

  Тези от Лайнут джамия са вечните гости в Пловдив!Като такива им се полага лошо качество на услугите!Подивели селтаци с цигански манталитет!Та това си е Оазис 9,точно като за неканените гости,навряни в мизерията,покрайнините на града ни,без никаква надежда за развитие и просперитет!

 17. 1
  5

  Фекала и онзи Плешивец, няма ли да оставят една тема неосрана за да може да се дискутира нормално. Изберете си една тема и си мерете акъла в нея! Аман от глупаци. Защо всички трябва да ставаме свидетели на идиотските ви клипчета и Фотошопчета?

  • 7
   2

   Пичаги Фекала и Стоян канара са гей двойка и са плющът денонощно до припадък ва да гиейба.

    • 4
     2

     Фекала и Стоян канара казах плющът са здравата ама на Стоян жена му не знае.

     • 3
      1

      Стойчо, Стикса няма пари и краде от баба си. Любовта ви е на приключване. Ще трябва да ходиш при Фекала той е мангизлия.

  • 2
   3

   Осрахте дори темата за Цветето на Пловдив!

   • УСРАХА Я, ЩОТ ТАМ ГУ НЯМА ФЕКАЛА ДА ДЕЗИНФЕКТИРА!!😃😂😂

  • 2
   1

   А ТИ МАЙ ВМЕСТУ ДА КУМИНТИРАШ СИ НАЙ- ГУЛЕМИЯ ПРАЗНОДУМЕЦ, АНОНИМНИК!! ФЕКАЛА СИ ИМА ОТБОР- КЛОАКОМОТИФ И СИ ГО КОМЕНТИРА, ПРАЗНУВА, ВЪЛНУВА СЕ ЗА НОВИТЕ В ОТБОРА!!!😃😂… А ТИ?? КОЙ ТИ ПРЕЧИ БЕ АБИ??? ТАМ КЪДЕТУ ИМА ДИАЛОГ, ФЕКАЛА НЕ СЕ МЕСИ!!! ФЕКАЛА САМО ДЕЗИНФЕКТИРА И ИТЕГРИРА !😃😂😃😂😞….. НЕ ПЦОВА КАТО ХАМАЛИН!!!! НЕ ГУ СЛАГАЙ ТЪНКО, ПО КЛОАКОМОТИФСКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ С ОНЯ ЛАЙНУМЕТ ГЕКАЛАМУТИВЕЦА УТ КИСТИНДИЛ!!!😃😂😉….. МАЙ И ТИ МИРИШЕШ НА ДЖИПИ?😃😂😞

   • Лапай го лигав, до макарите, жълт кривоглав помак!
    1
    2

    Помак, бегай за шишарки и приятно изкарване на празниците, хубав подарък Ви направихме да го помните дълги години!

  • АНОНИМНИКО, В НОВИНАТА ЗА ПИРОНКОВА ФЕКАЛА ГО НЯМА!!! ВИЖ КОЛКО МАНГАЛИ СА УСРАЛИ ТЕМАТА!!! ИНТЕГРАЦИЯ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ Е НУЖА, НЕ КЛОАКОМУТИФСКИ МАН ГАЛСКИ НОМЕРА И ПРИКАЗКИ КАТ ТВОЙТИ!😃😂😃😂😞

 18. 2
  3

  1. Тук няма „бизнесмени “ с анцунг
  2. Искаме да видим реално строителството, а не циркове

  • 3
   2

   ДейбаващамамЛокомотивоциганска 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Помак ануса кърви ли,дейба вашта мама шестаци още ли сте живи ве курви

  • То няма бизнесмени. Нито с анцунг нито без….

  • 4
   1

   http://risovach.ru/upload/2020/12/mem/vlcho_258027886_orig_.jpg
   БРАТЕ РЕМЗИ!!! АШКОЛСУН!!! СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФФ!!! ДЕЙСТВАЙ С ТЕЗИ ШЕГИ И ЗАКАЧКИ! ВАЖНОТО Е ДА СЕ СЛАВИ ИМЕТО КЛОАКОМОТИФСКО!!!
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
   2
   1

   БРАТЕ РЕМЗИ, А КЪДЕ Е КАРАБИН РЕЗАКОФ КЛОАКОМОТИКОФФ? НЕ СЪМ ГУ ВИЖДАЛ УТДАВНА?
   МУ ХААААААААААААААААААААААААААА
   И МАНЛИХЕР РЕЗАКУФ КЛОАКОМОТИКОФ, БУБАЙКУ МУ НЕ СЪМ ГО СКИБАЛ?
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

   • 2
    1

    Фекала може да е изперкал, но не може да му се отрече, че побърка Стикса. Плешивият педал ден и нощ за Фекала мисли и пише, направо победа за Фекала с нокаут!

    Фекал, остави Станислав да диша, че току-виж наистина виснал на някой от крановете. То добре поне, че са 4, да може да продължи строжа докато го изнасят след това.

 19. СТУЛЮПИНУВУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА, ЖЕЛЕЗНИЯ УМРУК НА КЛОАКОМОТИФ, ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ 49,12:))))

  С ДВЕ ДУМИ, ПРАЗНИНСТВАТА СА ВСЕОБШТИ И НИЙ ПРИСТИГАМИ НА ТАЛАЗИ УТ СИЧКИ КЪТЧЕТА НА РОДНУТУ КЛОАКОМОТИФСКУ СТУЛЮПИНУУ! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=VF4L5GnUXOw
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 20. 4
  3

  Правещият си ташак Фекала прави страшни минети.Още ми е

  надървен.

  • 2
   4

   Ко каза? Оригаш още на с.перма , жълт п.омак!

 21. Помак, бегай за шишарки и приятно изкарване на празниците, хубав подарък Ви направихме да го помните дълги години!
  2
  2

  http://kachi-snimka.info/images-2013/bwy1609413712y.jpg Пусни си мача и гледай ритуалното изнасилване на помаците

 22. 3
  3

  Кърви ли ануса помак грозен, намести петата и шесте шпека после вземи едно въже и освободи света от нищожество като теб

 23. СТОЙЧО ГЕНОВ ОТ ПЛОВДИВ24 ИЗБАН ОФИЦИАЛНО ЗА „ПЕДЕРАСТ №1 НА ГОДИНАТА

 24. 1
  1

  Ай дано! За Базата още чакаме, да видим дали ще дочакаме.

 25. 3
  5

  Щом помаците са в темите на гранда Локомотив значи ШЕСТЕ ШПЕКА и ПЕТАТЪ са си свършили работа,знам че ви боли но,понаместете ги,че ще ИМА ОЩЕ и да не забравя ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА КУРВЕНСКА

 26. 3
  3

  Шават ли шесте шпека курво,ЦИНГА ще дава ли стинки?

 27. 2
  3

  ДОЖИВЯХМЕ АПАПИ!!!! ЕВАЛЛАРКАТА!!!

 28. 3
  2

  Вижте портфолиото на фирмата проектант. Инжпроект София. Тия хора не са виждали стадион, тръгнали да проектират такъв. Сменяйте проектанта докато е време.

  • 3
   2

   ВАЖНУТО Е, ЧЕ СА С КОСТУМИ И МАСКИ!😃😂

Comments are closed.