Ето как ще изглежда новия стадион Локомотив

190
3722

Уважаеми локомотивци,

днес (30.12) се проведе работна среща между представители на ръководството на клуба с фирмата, спечелила търга за изграждането на стадион “Локомотив” – “Рудин” ООД, като от нейна страна присъстваха:

г-н Живко Желев – управител
инж. Нейко Нейков – геолог
инж. Добромир Желев – геодезист.

На заседанието бяха уточнени точките на сондиране , които са необходими за изработването на доклада на геолога. Беше обсъден и началният етап за стартирането на изпълнение на поръчката по изграждане на стадиона, а именно – геодезическото заснемане. То е необходимо, за да даде фронт на работа на проектанта и конструктора за разработване на първата част от поръчката – идейният проект на стадион “Локомотив”, който трябва да приключи през февруари 2021.

Утре (31.12) в 11:00ч. в Община Пловдив ще бъде подписан договор с фирмата изпълнител “Рудин” ООД.

Представяме на вашето внимание концепцията, с която фирмата спечели търга, както и галерия от посещението на представителите на изпълнителя:

190 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Проекта е супер! Стига сте се оплаквали и това накрая няма да ни подстроят; който нему харесва да измисли по хубав

 2. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

  АПАПИ, ВИДЯХТЕ ЛИ НОВИЯ МАКЕТ!! ВТОРУ ПРЕРАБОТИНО ИЗДАНИЕ!!!!!!!!! НЯКОЙ ГО Е ПУСНАЛ В НОВИНАТА „ОБИШТАХА НОВА БЕСИКА“!!!!!!!!!!!!! https://bg.all.biz/img/bg/catalog/161301.jpg
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
  ТОВА ВЕЧЕ Е СТАДИОН, НЕ ОНУВА ПРЕДИШНУТУ!!!….УСТАВА САМУ ДА ГУ ВАПЦАМИ МАЛКУ ЦЪРНУ, КАРМЪЗЪ И ГУТОВУ!!!!!!!!:)))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:)))))))))))))

 3. Голяма грешка бе решението да се бута трибина Спортклуб. Тя бе иэградена по всички нормативи на УЕФА. С теэи 12 милиона от Бойко плюс още 3 от Крушарски трябваше да се вдигне новата Бесика и да се свърже в краищата и с Спортклуб и Централната. След това идваше ред на трибуната эа гости (южната) като и тя щеше да се свърже с двете големи. А не да се оставят такива огромни праэноти между секторите. Другото, което прави впечатление е самата сума. 3а стадиона бяха преведени 12 милиона а тоэи проект е эа 9.8 . Къде отиват останалите 2.2 милиона и эащо не са вложени в новият проект ?

  • 2
   2

   АЙДЪН ЛИ СИ, МАЙМУН ЛИ СИ, НЕ 3НАМ, НО СИ ЛИЧИ ЧЕ МАНГАЛИТЕ СА ТИ РА3ПОРИЛИ АСПУХА И 3АТОВА СЕГА ИМ ПРАВИШ ТАКАВА РЕКЛАМА. ВСИЧКИ ТЕ РА3БРАХА ЧЕ СИ ЕДИН НЕЩАСТЕН ЧУКУНДУР И СОЦИАЛНА ОТРЕПКА.
   3А ФЕКАЛА МИ Е ДУМАТА, НЕ 3А ДРУГ.

   • АМИ ТОЙ АЙДЪНА СИ ПЕЕ ОТ СЪРЦЕ?? ЩО ДАН ПЕЕ БЕ АБИ? САМУ ТИ ЛИ СИ ОТ КЛОАКОМОТИФГФ,???😃😂😞😞 А ПЪК ЯЗ СИ ГУ УВАЖАВЪМ!! ЗАЙДНУ ТРИНИРАФМИ КАТ МАЛКИ В РЕДОСЕЯЛКА БЕЗВОДНО!😃😂….РЕМЗИ СЪМ ЯЗ, БАШ ФЕКАЛОМОТИФЕЦА!!!😂😂😃😞

 4. СПОРЕД МЕН СТИКСА ПЛЮЩИ ЯКО ФЕКАЛА,ЗАТОВА Е ТАЗИ ЗЛОБА ПО ЛОКОМОТИВ
  4
  1

  ФЕКАЛ И СТИКСА ЛИ ТЕ ПЛЮЩИ ЕЕЕЕ ТО Е ЯСНО ТРАВМАТА ОТ ЛОКОМОТИВЕЦ Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ,ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО

  • 2
   2

   Мисля, че му е правена класическата комбинация “ Бой и е@ан“ от група, голяма група локомотивци

 5. 14
  14

  Гледам жълтите селяни се надпреварват да коментират колко грозен ще е стадионът ни. И не само това – колко хубав ще е техният, колко грозен нашият. Очевидно в селскостопанските техникуми дават дипломи освен за трактористи и за архитекти.
  В случея става въпрос за разлика във виждания, начин на мислене и манталитет. Хубаво би било, стадион Локомотив да се построи по някой дизайнерски проект, но за момента това е невъзможно и трябва да сме максимално практични. Трябва с това, с което разполагаме да получим максимума – функциониращ стадион. От другата страна имаме едни алчни селяни, за които думата „Най“ е определяща. Най-голям, най-хубав, най-модерен. Проблемът е, че на стадионите се играе, а не играят самите стадиони. И някои хора има да се чудят: „Как тъй ни биха буфирити, нали нийъ сми с най-хубавия стадион?“ Също както още не могат да проумеят как са загубили купата, след като са били толкова много публика.
  В сблъсъка на практичното, срещу алчната грандомания резултатът е следният: Постъпвайки максимално практично и извличайки максимума от това, с което разполага, Локомотив спечели две поредни купи на България. С най-богатият българин за собственик и неограничени финансови възможности, жълтите спечелиха две четвърти места.

  • 8
   1

   Така е, съгласен съм с много от казаното. Пропускаш обаче факта, че през тези години в които Колежа ту се замразяваше, ту се размразяваше, вие не спряхте да сипете подигравки. Протести, протестни ноти….Другото което не забелязваш, е че освен тъпи подигравки, има критика и от нас и от вас, относно качеството на идеиния проек, ефтин софтуеър и безкрайно слаба презентация! Ако и качеството на изпълнение е същото, тогава и ти ще се включиш в този хор.

   • 2
    4

    Говорим за максимален прагматизъм. От идеен проект до реализация има огромна разлика и със сигурност, завършен стадионът ще изглежда много приятно. А да се дават пари софтуеър за идеен проект и да се прави шумна презентация не е никак практично. Шумните презентации са специалитет на жълтите, които обикновено само с тях си остават.

    • 5
     2

     Една строителна фирма ако не може да си позволи свестен софтуерен продукт, с който да печели конкурси и клиенти…..дали има ресурс да изпълни такъв проект???

    • 3
     2

     Виж сега гн-н „Пловдив“….
     Пак мохабета със свраката и гроздето.
     На жълтите стадиона е започнат по проект ,който трябва да отговаря за полуфинал на шампионска лига.
     Няма как да се промени …
     За вас бяха отпуснати едни 12 милки за РЕХАБИЛИТАЦИЯ на стадион Локомотив Пловдив в парк Лалута.
     Вие видяхте ,че подковават коня и вие надигнахте крак…да ,но не става с пръдня-боя!
     Всички знаем ,че сте джуджета грандомани и вечно мерите пишки с нас ,но е време да помислите реално над нещата и да видите реално до къде ще стигнат парите и след това ДА НАДГРАЖДАТЕ!
     Да ти го обясня на прост език… Направете една-две трибуни и с времето завършете останалото!
     Аз съм Ботевист в червата ,но искрено ви желая да си построите стадиона ,но не и с този проект!

     • 2
      3

      Ти си един селски лицемер. Никога не сме се сравнявали с вас. Вие сте тези, които се чудят как да доказват, че са нещо повече от нас. Не сме вдигали ние хореография, да си мерим трофеите и успехите. Прочети какви са проявите на психично разтройство Грамдомания и Нарцисизъм и ще видиш като цяло описание на.. ..теб.

  • 3
   2

   Крайно време е да разбереш, че по цял свят синоним на селянин е човек честен, трудолюбив, предприемчив!!! Явно не си напускал пределите на България!

   • 3
    1

    Нямам нищо против селяните, имам против селянията и тези, на които тя определя манталитета.

    • 3
     1

     То защото вашия манталитет е за подражание!!!! Манталитета си личи с първата дума. Откриваш с “жълти селяни” “помаци”…Както казах, в общи линии си прав в разсъжденията си, но си срал на метеното с епитетите. СКО си ги беше спестил щях дори да те аплодирам.

     • Ясно ми е, че открай време търсите някакво признание и се чудите по какви начини да се доказвате пред нас, но ние не сме като вас. Нямам нужда нито от признанието ти, нито от аплодисментите.

   • А ти явно никога не си се сблъсквал с българския манталитет, защото в БГ селянин се използва в различен смисъл от това, което си написал

    • Няма такова животно Български манталитет! Всеки притежава собствен манталитет!

     • Напротив, има! И Пак ти казвам-не си запознат!

  • 1
   1

   Сериозно ли си мислиш, че си постигнал нещо велико? Че и реакция очакваш….Ще кажа само едно-Хвани единия, па удари другия. И двамата с Фекала сте луди за вързване!

   • 2
    1

    ПИСАФ ТИ ИДИН + АБИ, САМУ НЕ РАЗБИРАМ, ЩО МИСЛИШ, ЧЕ И ДВАМАТА СА МАСКАРИ? ДАЙ ИДИН ПРИМЕР ДЕТО ФЕКАЛА ПЦОВА ИЛИ ПОЧВА ПЪРВИ? ИЛИ ТИ СИ ОТ ОНИЯ ДЕТУ АКУ ТА УДАРЯТ ПО ЕДНАТА БУЗА, ПОДАЙ ДРУГАТА?😃😂 ПРОСТО ФЕКАЛА СИ Е КЛОАКОМОТИФЕЦ И СЕ ОПИТВА ДА НИ ИНТЕГРИРА НАС НЕУКИТЕ СТОЛЮПИНЦИ!!! ДАЖЕ И НЯКОИ БОТЕВИСТИ БИВАТ НАСТАВЛЯВАНИ УТ НЕГУ! НАПЪТСТВА ГИ ДА ЧЕТАТ ПОВЕЧЕ БУКВАРИ!!!😂😃

 6. 4
  4

  Този стадион ще бъде единствения в България, на който циганската публика няма да смърди. Крушарски е взел мерки и затова има проветряване от четирите ъгъла на кашона. 138 потника на кашон Лаута са малко и Крушарски е решил да върне на стадиона истинските и най-верни локомотивци – https://www.youtube.com/watch?v=0Is0q9adgTw.

 7. 4
  2

  „Собственикът на ПФК Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще може съвсем скоро да започне строежа на клубната база в район „Тракия“, научи Plovdiv24.bg. Теренът от близо 49 декара бе предоставен от Община Пловдив още в началото на август за 30 години с безвъзмездно право на строеж. „Договорът между общината и футболния клуб е подписан. Издадено е разрешение за строеж, което ще влезе в сила на 6 ноември“, заяви днес заместник-кметът на града Георги Титюков. Както е известно, базата ще се използва основно за детско-юношеската школа на черно-белите.“

  • 5
   2

   И така вече цяла година няма една копка поне! Крушата се канеше да прибере 200 декара парцел и да има разрешение за строеж на жилищни блокове. Сега на тези 50 декара….

   • 3
    1

    На тези 50 декара едно магаре не може да се отъркаля, камо ли жилищен блок да направя, че и за База да остане!!!

    • 2
     1

     Едно магаре не, но една гей-банда може да си пръсне шайбите – затова мангалите напъват за базата.

  • 3
   2

   В крайна сметка аз разбирам Акрапович. Смятам, че той е един отличен треньор и ние работихме много добре с него. Неслучайно ЦСКА се промени и има успехи с него. Той е професионалист, чужденец. Постигна резултати, които Локомотив не е мечтал да има и независимо как си е тръгнал, винаги трябва с уважение да говорим за него“, заяви шефът в Локо.

   Излиза че Гонзо има повече акъл от всичката локомотивската измет драскаща тук! Все пак Сашо му е дал някакво възпитание.

   • Инженера само трябваше да завърши: „…но накрая ни сра в лицата с апломб!“

  • 3
   2

   Шават ли шесте шпека курво,ЦИНГА ще дава ли стинки?

  • 2
   2

   Шават ли шесте шпека курво,ЦИНГА ще дава ли стинки?????

 8. 6
  2

  Този стадион ще бъде единствения в България, на който циганската публика няма да смърди. Крушарски е взел мерки и затова има проветряване от четирите ъгъла на кашона. 138 потника на кашон Лаута са малко и Крушарски е решил да върне на стадиона истинските и най-верни локомотивци – https://www.youtube.com/watch?v=0Is0q9adgTw.

 9. ФЕКАЛЕ,ДЪННИ РИБИ СТЕ,БУНАК!И ПАК МИ ГО ЛАПАЙ!ПУФ- ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))))
  3
  3

  ФЕКАЛЕ,ОЧАКВАЙ СКОРО ЕДНО ВИДЕО ПОСВЕТЕНО НА ТЕБ ЖЪЛТА

  ИЗКУКУРИГАЛА МЪРШО!СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ,че сега не ми се занимава

  с теб.НЕЩО КАТО ТОВА: https://youtu.be/glKnQ0-FnuQ

 10. 7
  7

  Още на анонса,грешка.Уважаеми,кой уважава циганите.Родоотстъпници,крадци на история, рождена дата.Лъжи,измислици,цигани,самонаричания,това за уважение ли шепа потници.

 11. 11
  6

  СТОЙЧО ГЕНОВ ОТ ПЛОВДИВ24 ИЗБАН ОФИЦИАЛНО ЗА „ПЕДЕРАСТ №1 НА ГОДИНАТА“.

 12. 13
  6

  На Локото историята е по кратка и от на Македонската Нация. Онези имат нация от 1948 година-създадена и измислена от Коминтерна начело със Сталин , Г.Димитров и Тито. Локото се появяват на бял свят в 1951, под опеката на БКП. МАкедонците се опитват да си присвоят Българската история, докато Локото искат да гепят историята на Спортклуб. По зле са и от лафа, да не играеш шах с циганин и Македонец. Първия ще ти открадне коня по стар навик, а втория ще си присвои Царя ти. За локомотивеца са в сила и двете. Първо ще ти открадне на колата чистачките, после ще си припише заслугите ти!

  • 3
   1

   Първо ще ти открадне чистачките на колата, а после и регистрационните номера. Алуминий бате!

  • Не е вярно,сегашният Локо е прекръстеният Велбъжд които са създадени 1919 г. Така че прави сметка.

 13. 19
  2

  Прилича на лятно циганско жилище под моста на Адата.

  • 1
   12

   Бонке, ти какво работиш?
   Защо си тук по 24 на ден 7 дена в седмицата?

   • За да ти стане ясно,че и свръх усилия да положиш никога няма да можеш да достигнеш моето ниво……педал!

 14. 6
  2

  Много е хубав, но от сроковете става ясно, че ще стане…. някога…
  Нагледахме се на картинки от лъжци…

 15. 7
  1

  ний и бес това сме с затихващи функции , за кво ни е стадион ?
  съде локо

 16. 18
  1

  Майко мила какви природно недоразумение е направило този проект ,но пък за столипиново е добро срам позор резил е да си черно бял а стадиона е творческа подигравка с тях е може да спечелят за световен конкурс за най грозен стадион егати гарата 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

 17. 10
  1

  AMI SEGA KOTO IM BUTNAT STADIYONA AJABA V KOE SELO SHTE IGRAYAT IMA EDIN STADIYON V RAGOSH TAM SHTE IGRAYAT

 18. 6
  1

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😅😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂😂😂😂🤣🤣😂

 19. http://citybuild.bg/news/noviiat-stadion-hristo-botev/18121

  Само да припомня нащо „Тенеке“ за 20 милки как щеше да изглежда!
  Стария проект на Колежа беше в пъти по-добър от този на аграрите .

  Вземете се в ръце и направете поне една две модерни трибуни с парите които ви отпуснаха!
  Ще ви се смеят всички с това стадионче

  • Централната им трибуна все още става като за пред хората. С тези 9-10 мил. да вземат да направят 1, най много 2 трибуни, но поне да са покрити и добре направени.

 20. 2
  5

  Рогошки циганин с манолско потекло и стрямско съзнание, че баща ти те ебе всяка сутрин в 6:00 ни е ясно, но не избивай злобните си комплелси тук, иди в изгрев при братята и си серете в устите!

 21. 14
  4

  Интериор и екстериор, столипинбургдизайн, приликата с разкъсан кашон е типично в ваш мангалски стил, даже има къде да връзвате конете.

 22. 20
  1

  Жалко само, че Станислав Квазимодото няма да го види. Цял ден обикаля като глухо куче около строежа и си избира кран… Сега като се замисля, може би не биваше да го натоварват толкова в последните му дни – да бяха сложили един кран за начало, че да не се чуди и мъчи!

 23. Съгласен съм ,че е пари , носи се с предназначение спорт , не когато се срещаш с инвеститора , неуважение е

  • 6
   1

   Това не е официална среща! Зико е решил да види как върви строежа, дори той е облякън ежедневно, а Илиан е на работа. Това е неформална среща. Ставаш смешен с въпросите си.

   • 1
    2

    ОООООООООООО , много фамилияннично се обръщате към кмета , Да , за вас е Зико , но не е с анцунг

    • 3
     2

     Кмета ми е съсед и е народен човек. Но вие няма как да знаете, щото сте от Столипиново, или от Тракия, цигани. Свикнали сте да целувата задници, затова ви се струва фамилиарно естественото държание.

 24. 17
  3

  това от зрънчо ли ви се падна ве фатмаци :)))))) по кретенско стадионче не можахте ли да измислите . не случайно казвам стадионче , за малките отборчета малки стадиончета … гледайте жълтите пак , купи мупи една временна случайност …. ПЛОВДИВ Е БОТЕВ ! БОТЕВ Е ПЛОВДИВ ! а вие селяни от труд , съединение и графа , цепете дръвата и се лъжете че сте майни … забравих и ония паляци от кварталчето до панаира създадено през комунизма да приюти напиращите селяни от родопско , идващи да строят че майните не им се носи киреч . ай в дивия селяци и весела нова година

  • 5
   4

   Рогошки циганин с манолско потекло и стрямско съзнание, че баща ти те ебе всяка сутрин в 6:00 ни е ясно, но не избивай злобните си комплелси тук, иди в изгрев при братята и си серете в устите

 25. Някой някъде, да е виждал инвеститори с анцузи по света голям?

  • Не ги научихте тези термини. ПИМК не са инвеститори, а изпълнители. Общината е инвеститор. Пила с анцуга е на работната си площадка и не върви да е с костюм или фрак.

   • 1
    2

    Грешката е моя , изпълнител е , с анцунг е обаче бе пич

    • А ти с какво искаш да е? Фрак? Човека е на работната площадка. Дори би трябвало да е с каска и работно облекло.

     • Извън темата , ти би ли отищъл на сареща така облечен, важна среща?

     • За последно!!! Илиян не е отишъл на среща! Илиян е на работната площадка! Кмета отива да види как върви строежа и се среща с Илиян! Прекалих с вниманието и ти отделих повече от необходимото време. Съжалявам ако още не си разбрал.

     • Да и на т н Илиян му отива анцунг,благодаря за вниманието ,така се комуникира

     • Тошо, мангал прост, стига си завиждал на човека за скъпия анцуг!

  • 7
   1

   Тоя анцуг струва колкото печелиш за цяла година, мангал. Човека отива на строителен обект, където е мръсно, да си облече копринен костюм ли искаш, ве?

 26. 17
  2

  Минавам само да питам няколко въпроса:

  1. Какъв е капацитета?
  2. Какви са тези изпърдяни цветове бе, толкова ли беше трудно да го направите черно-бял?
  3. По какви сметки тези 2х2 отделни трибуни струват по 3 милиона лева всяка?
  4. Има ли някаква връзка между лицето Христо Крушарски и собственикът и управител на старозагорската строителна фирма „Рудин“ ООД? Свършиха ли пловдивските строителни фирми, че се пръкна старозагорска да строи стадион?
  5. Кога е планувано да започне и да свърши строежа?
  6. Как ще се бута/строи? По една, две или три трибуни наведнъж?
  7. Защо няма предвидени търговски площи, които не само биха опростили строежа, ами биха му свалили и цената. А търговските площи могат да възвърнат немалка част от парите за стадиона в дългосрочен план. Е, за жалост стадиона ви няма излаз към булевард и ще има много по-малко интерес, но най-малкото могат да се направят спортни зали.

  Мангусти, преди да почнете да ми давате акъл да си гледам Ботев и Колежа и да не ви се меся ше ви припомня, че този стадион ще се строи с НАШИТЕ пари! Които вие НАМАЗАХТЕ като типични цигани с просията си. „Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак“. Живи и здрави, ама все пак обърнете внимание на тия въпроси, щото има прекалено много неяснотии!

  • 6
   13

   Ако ни интересува технологията на отглеждане на праз, ряпа и цвекло, ще се обърнем към теб.

   • 10
    2

    теб такива неща няма как да те интересуват, щот нямаш пари да си ги купиш така или иначе, клошар лилав. Ядеш квото намериш в кофата или ако си откраднеш нещо, за теб праз, ряпа и цвекло са лукс.

  • 5
   7

   Ти защо си мислиш , че всичко е ваше бе грандоман селски?

   • 11
    4

    Щото Пловдив е само наш, мангал кюстендилски! Ще отречеш ли, че намазахте от НАШИТЕ пари бе, циганин миризлив??? 15 000 > 4500. Тва е

    • 4
     9

     Кви 15 000 бе пич , гледай пак повече от половината не разбраха ,че са на мач

     • 8
      3

      щото вашите разбраха? Добре че бяха приятелките ви от Наполи, Спартак Москва, Левски и не знам още с кой си ги подавате поне долу да не изглеждате жалки. Ти кво очакваш ве, всичките 15 000 да скчат и викат цал мач ли???

  • 1
   5

   Има ли връзка между носителя горд на Филип Плейн и тъпите , които баталясаха 1 000 000 в пластмаса за седалки , кой ще им търси отговорност , жълти

   • 4
    2

    АБИ ТУВА БЕШИ ПАК ЗАРАД НАС СТУЛЮПИНЦИ!!! КУПИХА НИ ЛАМБИ А НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ СИДАЛКИ! ТРЯБВЪШИ ДА РЕАЛИЗИРАТ ПО МИЛИОН ОШТИ СЪШТАТА ГУДИНА!….И ТАКА НАФТАТЪК…..

   • Нищо не е баталясано! Нашите стари седалки отиват на Лаута, а за нас ще се купят нови!

 27. 8
  2

  Абе мангали, SLO4AENOZТ ли е, че фирмата-изпълнител е от Стара Загора???? Крушо да не изпере някой друг милион за ваша сметка и да си бие шута за Аржентина после, а? Иначе ви пожелавам да си направите джамията, защото в сегашния й вид е като изоставен блок в Прият. Тотална циганска мизерия.

 28. 8
  3

  Много е голям.Ще е вечно празен.Едно тенеке за 2000 е достатъчно за дербитата Разликата в парите за селекция.

 29. 5
  12

  Жълтите курви хем най-слаби в групата,хем с най-голями усти.Да го духате,и много не се радвайте за стадиона.

 30. 12
  1

  Без изненади!За бижуто на Пловдив-Ботев, супер стадион!За подивелите селтаци зад ВСИ-ОАЗИС 9! Това е положението!Хи,хи,хи каква е тази креатура….за бай Мангал толкова!

  • Новата джамия щяла да им е с категория -4 на УЕФА хАХАХАХАХА

 31. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  5
  1

  СТЪЛБУВИТИ НА УСВИТЛЕНИИТУ СА КАТУ ЗНАКА ЗА ЕДНУПУСОЧНУ ДВИЖЕНИЕ НА УЛИЦА КАЛИНА В МААЛАТА!:)))))))))))))))))))
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

  • 2
   1

   ТОЧНУ АБИ!!! УЛ. „КАЛИНА“ И УЛ. „ЧАЯ“ В СТУЛЮПИНУУ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 32. 4
  1

  Mnogo grozna rabota. Che to stadion Todor Diev izglejda po-dobre. Kakav e tozi raztvoren kashon. Takiva „stadioni“ s nesaedineni tribuni se stroyaha v England predi 100 godini, sled kraya na Parvata Svetovna Voyna. Nie tolkova li sme nazad che da kopirame tehniyat model?
  Bedna darjava s prost narod. Tova e istinata.

 33. 7
  1

  Лайнута, буааахахахахахаха. Какъв е тоя гълъбарник бе лайнометиии?
  Хахахаххахаха

 34. 16
  5

  ФК Ботев Пловдив като водещ отбор и с 5 пъти повече фенска маса ще предостави ненужните седалки на шкартото зад ВСИ!Новото бижу на Пловдив ще има чисто нови седалки последно поколение,както и стадион-Мечта!За шкартото зад ВСИ, видяхме карикатурата им! Само Ботев!

  • 1
   8

   Гледайки видеото ме хваща яд на Палийски. Кой прави кофража, кой излива бетона? Това е срам за стрителния бизнес! Дано ПИМК успеят да поправят пропуските.

  • 2
   5

   На стадион Ботевь спокойно може да не слагат седалки. По две тухли с дупка между тях. Така болшинството от жълтите фенове ще се чувстват у дома си, където се изхождат в нужника на двора.

   • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

    БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО!:)))))))))))) НЕ МОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ В СТУЛЮПИНУУ ДА СИ ДРУСАЛ ДЮЛЯТА НА ТУХЛИ, И ДА ГОВОРИШ ЗА СЕДАЛКИ!:))))))
    МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 35. 11
  3

  Това, все едно го е правил първокурсник по архитектура. Несериозно грозно е! Със сигурност няма да се позволи да е такъв стадиона!

  • Az sam siguren che ako se napravi konkurs za „Po-grozen Proekt“ edva li nyakoy shte moje da izmisli neshto po-tapo ot tova. Tozi proekt e podigravka za arhitekturata.

 36. 13
  2

  Локомотивец съм, но това е обидно грозен стадион!!! В никакъв случай това нещо от снимките не бива да ни е стадиона!!!

  • 13

   Оставигрозното, то е направено аматьорски. Картинката имам в предвид. Представи си на какво ниво е архитектурния им отдел.

   • Абе селски , кво разбираш ти от архитектура , виж строителя си с новия му анцунг

 37. 7
  3

  ДА ПОДПИСВАМЕ И ДА ЧАКАМЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА,ЧЕ КРУШИ НИ НАПУСКА СКОРО ВРЕМЕ,А ДА И ТЕЗИ 12 000 000 ЛВ. ВЕЧЕ СА ДОБАВЕНИ КЪМ ДОСТРОЯВАНЕ НА КОЛЕЖА.
  ЧАКАМЕ СЪС НЕТЪРПЕНИЕ ДЪРЖВАТА ДА СЕ СМИЛИ НАД НАС НАЙ ВЕРНИТЕ И ВЪРЛИ МАН ГАЛИ И НАЙ НАКРАЯТ ДА ИМАМЕ СТАДИОН СЪС СКЕЛЕТА ОТ ЖЕЛЯЗО.

 38. 14

  Тази статия е реклама на Лего. Този „проект“ прилича на сглобяема детска играчка.Егати гаргарата си прави някой с нас…

  • Точно!! Дори фирмата която е генерирала този “проект” (хахахахахах ) не се е постарала да използва някой професионален софтуеър, а е използвала ЛЕГО мухахахах. Хубава работа ама …..точно като за цигани.

 39. 3
  4

  Не че нещо, ама от трите стадиона на Спартак е най-готин и добре проектиран

  • 9
   2

   Там нищо не е проектирано! Както и на Локомотив. Там са използвани безплатни типови проекти на стадиони. Повтарям-безплатни типови проекти!!! Колежа единствен има Проект за който е платено почти 1 мил. лева!!! Така както го виждаш на компютърната илюстрация, така и ще изглежда!!!

   • 1
    4

    Ще изглежда така срещу 53 милиона лева плюс ДДС. За 25 милиона, ще видим как ще изглежда.

 40. 14
  2

  Аве, оуу, вземете инженерно-геоложкия доклад от стадиона на Ботев и не губете време. Терена е на 500 м. и е същия. Ще загубите 50 дни за глупости. А тоя, който е направил тези илюстрации трябва да бъде обесен на козирката, която е нарисувал. От Ботев съм ама това дори и за вас не става.

  • Няма проектант, който да се навие на тази врътка.

   • Вярно е, но за започване на проектиране става. Пък официалния доклад да го вадят, когато искат.

 41. 3
  8

  ДА ПОЖЕЛАЕМ НА ОТЛИЧНИЧКИТЕ ОТ ИНДИАНСКИЯ РЕЗЕРВАТ – ОЩЕ МНОГО ШЕСТИЦИ НА НОВИЯ СТАДИОН – „ЛАУТЪН ПАРК“. МНОГО СА ЗАБАВНИ МИЛИТЕ, НО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ.

  • 4
   1

   ИЗВЪРШВАМ РАБОТА ПО ДЕЗИНФЕКЦИЯ И ДЕЗИНСЕКЦИЯ И ЧАТ ПАТ РАБОТНИК ОТ ИНТЕГРАЦИОННИЯ КОРПУС!:)))))))

 42. 5
  1

  Дори с умразнити жалти, пак три пъти по малко гледания имами

 43. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  2
  1

  АЙ ПУ ТОЯ ПОВУД, ПО ЗДРАВ ЗА ЛЮБИМИЯ КЛОАКОМОТИФФФ
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  :))))

 44. нагледахме се на картинки още от времето на Тасев,
  докато не видя, не вярвам

  сега сте почнат едни проучвания, едни срокове….. ПАРЛАМА
  ЕВНТУАЛНО 2040 МОЖЕ И ДА ПОЧНАТ..

  • 2
   2

   .. но парите и за двата „стадиона“ ще изчезнат безследно… булгаристанската действителност кърти мивки

  • По времето на Тасев покрай ремонта на стадиона някои хора си построиха къщи!!!

 45. 1
  5

  НА НОВИЯ НИ СТАДИОН МОНТАНА ПАК ЩЕ НИ ШИБАТ

 46. 6
  1

  ТОВА ПРОИЗВИДЕНИЕ НА ИСКУСТВУТУ Е ИДНО НИШТУ!!!! СКЕЛИТУ НА ЛАЙНУТЯ Е ПО ГРАМОТНУ КОНСТРУИРЪНУ!!! ТУКА БАЙ ВИ ФЕКАЛ САМУ ДА ИСПУСНИ ГАЗОВЕ И КУЗИРКИТЕ ША СА САТУРЯСЪТ!!!! ЖИВ ТАШАК!!! САПУНИСВЪТ НА БРАТЯ МАН ГАЛИ!!!!:))))))))))))))))))))))))))

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   ТАКА Е! КОЙ АРХИТЕКТ СЕ Е ОКЪКАЛ ТАКА ПОЗОРНО? АЛОУ, АБИ, УЧИЛ СИ МАЛКУ СТАТИКА!!!! И НАЙ-ЛЕКИЯ ПОЛЪХ ТАКА ШТЕ УСУЧЕ ТИЯ КОЗИРКИ, ЧЕ ША ГИ НАПРАЙ НА ГОФРЕТИ УТ ВАФЛЪ, НАСТЪПАНА ОТ ТАПИР!!!:)))))))))) ДОРИ И САМО РИСУНКИ ДА ПОКАЗВА ИЛИ МАКЕТЧЕТА, НЕКА ДА ВКАРВА И МАЛКО РАЗУМ!!! НЕ ЗЛАГАЙ НАС НА НЕГУ АБИ!!!!:))))))))))))))

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   ТИ НАИСТИНА СПОМАГАШ МНОГО ЗА ТАШАКА С КЛОАКОМОТИФ!!!!!!!!!!!!!………..МИСЪЛТЪТИ Е ВЕЛИКОЛЕПНО ИЗЛОЖЕНА!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 47. 9
  1

  Къде къде по-хубави и професионално направени идейни проекти има, но струват малко пари, а тази фирма не им се дава кинти и търси тънката лайстна. Малко по сериозно бате Живко. Ако и изпълнението е с качеството на тази компютърна илюстрация….не ми се мисли! Крушарски да си отваря очите, или и той е в уйдурмата? Няма много средства за крадене и ще трябва да се внимава!

  • 2
   4

   Помак да не стане далаверата като с базата от пет на 12 милиона Та така и за гомнежа

 48. ПРЕМЕСТИЛ СИ ХУЯ ОТ УСТАТА НА ФЕКАЛА В СЕДАЛИЩЕТО НА МАЙКА МУ
  7
  8

  Щом помаците са в темите на гранда Локомотив значи ШЕСТЕ ШПЕКА и ПЕТАТЪ са си свършили работа,знам че ви боли но,понаместете ги,че ще ИМА ОЩЕ и да не забравя ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА КУРВЕНСКА

  • 3
   2

   Дори с умразнити жалти, пак три пъти по малко гледания имами

  • А КЪДЕ ДА СА АБИ?😃😂😃 ТУК СНЕ И АРМЕНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ И ПОМАЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ, СИЧКИ!!!, ЗАШТОТУ КЛОАКУМУТИФ НИ Е Ф СЕРСЕТУ!😃😂😂😂

  • УБАВА РАБУТА АМА ФРЕНСКА!
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
   НАПРАЙ ГУ ДЪ СЪ УТВАРЯ ТОА ЛИНК БЕ АБИ!!!!!!!!!! КЛОАКУМУТИФЕЦ ПИПНЕ ЛИ НЕШТУ ГУТОВУ И ВИДНАГА ГУ БАТАЛЯСВЪ!:))))))))))

  • И ЗА ТОЯ НЕУТВАРЯШТ СЪ ЛИНК, ИМА 3 МАН ГАЛА ДЕТ СА ГО ТОЧКУВЪЛИ????????:)))))))))
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
   КВО ТОЧКУВАТИ БЕ СЕРСЕМИ СЪС СЕРСЕМИ, АБДАЛИ С АБДАЛИ, АЛАНТУПАЦИ С АЛАНТУПАЦИ????
   МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 49. 21
  12

  Чудя се на акъла на жълтите, всъщност те нямат такъв! Това е само концепция за проектиране на стадиона. Проект още няма, ама… За пореден път индианците доказват, че простотията им е безгранична!

  • 4
   2

   Общината ще ползва парите за Колежа! А Локо ще остане с кур в гъза!

 50. 7
  5

  Прилича на стадионите, които английските отбори имаха преди да ги съборят и да си построят сегашните модерните и хубави съоражения. За толкова пари това. Дано стане.

 51. 13
  10

  Това ще бъде най модерният краварник в Говедарци.

 52. 11
  1

  Първо да бутнем сегашния, после ще му мислим. Ще стане щом са обещали хората, няма къде да ходи!

 53. 20
  14

  Браво цигани !
  На проект го дакарахте… Но до там!
  Парите са определени за РЕХАБИЛИТАЦИЯ на общински стадион в парк Лалута,а не за нови 4 трибуни.
  Мащабът е точно за вас … Малък,китен … Няма да се налага да заставате шахматно да изглеждате повече 😂😂😂

  • 5
   7

   ще си заставаме както си искаме на това бижу. До 5-6 месеца е готово

  • 5
   7

   Вие ли говорите за посещаемост бре -боксови круши. Я виж сеедната посещаемост за последните години- хомосексуалист

 54. 7
  12

  Много добър стил. Англиски тип, а не „модерните“ чаши, които не приличат на стадион и не знаеш вътре какво има… Дано само да няма забавяния и най-късно лятото да почне да се строи.

  • 15
   5

   Да …точно английски стил!!!😁
   Аркадаш,в Англия няма стадион който да има ЗЕЛЕНА писта между трибуните и игрището …но вярвай си …както че сте любимци,беси,26г и на майка ви путката

   • 2
    6

    Потен, ский ся майна ко стана:
    „Трибуните да осигуряват
    безпрепятствено наблюдение на целия терен, а разстоянието от тях до тъч линията да е в
    диапазон от 7,50 до 8,50 метра.“

    А вие ще сте първите /естествено/, които са си проектирали и изпълнили трибуната предвидена за гостите на 9,50м, а отсрещната /хард ибрик султра$/ на 10м.
    Хахахах, баси тъпите крививи тикви
    Малко късничко се усетихте
    Даже и жълтият ви кмет не посмя да промени нещата и да „врътнете“ трибуните

    Та така наречената „зелена писта“ ще бъде най-близкото разстояние от игралното поле до трибуните на стадион в бг
    Ще ви шептим отблизо – ШЕСТ, ШЕСТ, ШЕСТ, ШЕСТ, ШЕСТ, ШЕСТ!!!!!!

  • 11
   4

   Абсолютно в английски стил!Точно така са изглеждали английските стадиони преди 90-100 години.

 55. 4
  8

  Красотааааааааааа!!!!!!!!!!

 56. На сектора за гости не трябва козирка! Иначе е екстра.

 57. Левент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт
  9
  2

  „Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се радва на изключително топло посрещане в Аржентина, където е от известно време насам по бизнес дела.

  Той често показва снимки със свои приятели в социалните мрежи, а пред „Мач телеграф“ разкри, че негов близък, който има предприятие за консерви, го е почерпил с родна лютеница, която е хит и на пазара в Южна Америка.“
  Спойни сне за стадиона и пупълненията!“
  му хаааааааааааааааааааааааааааХАААААААААААААААААААААААААААААА

  Същият е приготвил и специален стол за легендата Чавдар Цветков.

  „Ще го взема с мен, да не му седи тронът празен“, сподели собственикът на пловдивския клуб.

  Бизнесменът се прибира в България през януари, за да се заеме по-сериозно и със селекцията на носителя на Купата и Суперкупата на България.

  • 10

   СЕГА СНЕ СПОКОЙНИ!!! СЕЛЕКЦИЯТА Е СИГУРНА!:))))))))))

  • 12
   2

   …Казала лисицата на свраката и си отиде в хралупата….

   • Пчелата си отиде в леговището……………………..

   • СТИГА СИ ИЗЛАГАЛ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ! ОТВОРИ БУКВАРЧЕТАТА!!!😃 НАУЧИ КОИ ЖИВОТНИ ЖИВЕЯТ В ХРАЛУПИ! ПОСЛЕ ОТКРЕХНИ ЧИТАНКИТЕ И ВИЖ, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ ПРЕМИНЕ ОТ МИНАЛО СВЪРШЕНО ВРЕМЕ В СЕГАШНО?😃😂😂……ОСВЕН АКО НЕ СИ СТУЛЮПИНЕЦ НА НЕГУ?😃😂😂

    • Дърт педал,ще си пиша каквото искам!
     По-голяма излагация от теб НЯМА !!!

Comments are closed.