Фенклубът на Локо Пд очаква договора за Лаута да бъде подписан до края на тази година

73
1165

“ В последните дни и часове на отминаващата година погледът на всички локомотивци е отправен към Община Пловдив. Дългоочакваният договор за строителство на нов стадион на Пловдивския любимец трябва да бъде подписан в последните три работни дни и по този начин да се превърне в достоен завършек на успешната за пловдивския футбол 2020 г.

Разчитаме, че представителите на общинската администрация и кметът господин Димитров ще направят нужното, за да няма никакво забавяне, така както го сториха с другия пловдивски тим.”

73 КОМЕНТАРА

 1. 6
  3

  ,Пловдивският любимец,,Хумористи,господари на ефира.Нищожества това е написано от пристрастен журналист за друг отбор от район Източен.И само това ви е общото с тях.Циганска работа.Не могат да си напълнят стадиона на дербитата,но устата ви по мангали голяма

  • 2
   1

   Ти за дербита не говори, че още помним на едно дерби колко жълтура имаше – точно нула.

   • А ние помним на едно дерби, едни мангали изгониха собствените си футболисти от терена с бомби. Прекъснаха мача и си подвиха опашките.

    • И си мислиш, че това е същото? Очевидно сте много по-прости селяни от колкото ви мислят. Ако изобщо е възможно някой да е по-прост от някой подъл долен лицемер с провинциален манталитет.

 2. 5
  2

  Добро утро! Минавам само да попитам, Станислав – Плешивото Квазимодо, обеси ли се вече на някой кран?

  • 2
   1

   На когомислиш че е коментара по долу.На грозният,кривокрак плешивко

  • На някой от крановете на строежа Може би ?

 3. 1
  1

  ТОЯ БУФЕР ТЕ СЪСИПА С ФОТОШОПА.ТИ САМО НАДПИСИ И YOU TUBE……

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   УБАВА РАБОТА АМА ФРЕНСКА АБИ!!!:))))))) СИЧКУТУ КЛОАКУМУТИФСКУ Е ТАКОВА!!!!……….САМО НАДПИСИ, ЛИНКОВЕ И ПАК НИШТУ!!! КЕНЕФ!:)))))))))))

 4. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  2
  4

  АПИ, КВО ПИШИ НА ТОЯ ВЕСТНИК В НАЧАЛУТУ НА НАШИ ХИМН???……..ТАМ ДУ БАТ ЗУЛУМА ПИШИ НЕШТУ ЗА МАЛСИНСТВАТА НА НЕГУ? https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0&feature=youtu.be

  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 5. Тошко МЕКИЦАТА - дебелия НЕНУЖНИК на средна възраст с ФАЛШИВАТА ОФЕРТА
  4
  4

  Абе руснаци, дойде ли оферта за МЕКИЦАТА?
  Шегувайки се ви питам…

  Някой знае ли как е Мекица на руски? Мекичок??!!

 6. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  3
  8

  ДА РАЗВЕДРИМ УБСТАНОФКАТА!😃😂
  https://youtu.be/02yhnlJxKPc

  • 10

   На кадрите ясно се вижда Стоян канара с чаветата ва да гоейба.

  • Хахаахах, забиха ли ти го, бре, кардаринке, мухахахаххахахахахахахахахаххахахах. Айде пак пробвай да се правиш на остроумен. Ама друго си е да те затапят,като х.. в п…а, а? Мухахахахаххахахаха

 7. Кметът Здравко Димитров също не скри желанието си договорът за стадиона в парк „Лаута“ да бъде подписан. „И на мен ми се иска по най-бързия начин да се подпише договора и мога да уверя най-нетърпеливите привърженици на Локомотив, че в Община Пловдив правим всичко възможно за това. Има обаче срокове и процедури, които не могат да бъдат избегнати, защото попадаме под ударите на закона“, коментира Димитров.

  Припомняме, че изпълнителят ще трябва да подготви проект за изграждането на стадиона, който да получи одобрение от Община Пловдив, и едва тогава да пристъпи към строителни дейности. Сумата, която от „Рудин“ ООД заявиха за проект и строителство, е 9 986 846, 65 лева без ДДС, а проектант на стадион „Локомотив“ ще бъде софийската фирма „Инжпроект“ ООД.”

  Ще стане, ама не сега.

  • 7
   1

   Няма да стане по метода изолзван за строене в Столипиново! Има закони!

   • 4
    3

    Проекта ще струва поне половин милион.
    Изгребване и извозване на насипите до кота нула, още един милион.
    С 8 милиона какво може да се построи?
    Нищо!!!

  • 4
   4

   Ами ако не стане до края на годината, то ЗдраФко ще влезе или в затвора или в болница. Има достатъчно доказателства за нередности с другия стадион, който изведнъж ще се натъкне на НЕПРЕДВИДЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.

   Бойко каза: Искам и двата стадиона ВЕДНАГА!!

  • 3
   2

   в момента обслужва чичо си…. баща му току що приключи с него

 8. 4
  5

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете.
  http://risovach.ru/upload/2020/12/mem/dss_259672472_orig_.jpg

    • 6
     4

     Размазахме ви,селяк!

    • 3
     2

     А на теб шест бахура май ти загорчаха.

    • 2
     2

     не. не от центъра. от къщата на един много грозен, който Анита Травестита дупи от време на време. май играел вечно в някакъв селски отбор от коматево…

 9. 3
  5

  Правещият си ташак Фекала прави страшни минети.Още ми е надървен.

  • ПРАВЕЩ СИ РАЗВЕДРЯВАЩ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
   2
   2

   ЯШАРЕ, АМА МНОГУ СИ ПРОЗД БЕ АБИ?!😃😂 СИЧКУ КУПИРАШ! ДАЖИ И ИМИТУ МИ ПЛАГИАТСВЪШ НА НЕГУ!😃😂😂😂 УТ КЪДЕ ВЪ НАМИРЪТ ТАКИВА СЮНДЮЦИ В АДЖАСАНА БЕ АЛАНКОЛУ?😃😂😂
   МУ ХАААААА ААААА
   ВАЖНУТУ Е, ЧИ СНИ УТ ИДИН УТБОР!!😃😂
   СЪДЕ КЛОАКОМУТИФФ, ПУФ ПАФ:)😃😂

 10. 7
  2

  Интересно как ще се строи само по Идеен проект! Дори нямам обяснение за себе си, как се проведе търга?

  • 11
   4

   Какво чудно има? В Столипиново се строи така, даже без разрешително! Влизаш малко в комшийския имот, присвояваш половината тротоар, краднеш малко тухли, вар, ламарина и си готов. Виж, сателитната чиния си я вземат от Руския пазар.

   • 5
    7

    Проектът на Изгрев бойс е за строежа на лайнежа! Ние си имаме достатъчно можещи инженери, които са изготвели проекта за стадион Локомотив! Стадионът на Господарите на Пловдив! Ясно станали ти жалък, Жълт ПЕДЕРАСТ!

  • 5
   3

   Пруектъ не е Идеен пруектъ е Идеалин. Рийшли братчет Идеалин!!!

 11. 5
  4

  БРАТЯ ЛАЙНУМЕТИ КЛОАКУМУТИФЦИ, ДА СПРЕМ С ПРОСТОТИЯТА И ЗЛОБАТА СИ!!! ДОЧУХ, ЧЕ ФОНДАЦИЯТА РОМУЛ И РЕМ ША СПИРА НА НЕГУ ПОМУШТИТИ АКУ НЕ СА ИНТИГРИРАМИ!!!! ША СЕКНИ БОБЕЦЪТ И УРИЗА!!!!!!! ДА СА ДЪРЖИМ ПРИЛИЧНУ!!!……! САМУ СТАВЪМИ ЗА КАШМЕР!!!
  ИНТИГРАЦИЯ АПАПИ!!!!!!!!!!!!!!!! ТУВА Е НАШТУ КЛОАКОМОТИФСКУ СПАСЕНИЕ!!!
  А ПУ ТОЯ ПОВУД, НАШТИ ЛЮБИМЦИ „ФАНФАРА ДЕ ЛА КЛОАКОМУТИВАРА“!!!!
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:)

  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  ПУФ ПАФ:)))

 12. 7
  7

  Той и Цв.Василев беше милионер,пък им бутнаха стадиона.😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  Те и Ботев скачаха, но оп … вкараха им гол с пета! 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

 13. 10
  3

  Хахахаххаахахахааахахааааха😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 14. 9
  13

  Кой сега е комплексара? Погледнете коментарите и ще се разберете. Няма тема за Локомотив, под която жълтите комплексари да не са първи и да не започнат да показват простотията си.

  • 12
   4

   Разчитаме, че представителите на общинската администрация и кметът господин Димитров ще направят нужното, за да няма никакво забавяне, така както го сториха с другия пловдивски тим.

 15. 13
  8

  Не ни занимавайте с цигански проблеми по време на християнски празници.Кой се интересува от просяци,гейове,чикиджии и евтини курви.Правете си гъстото.

 16. 8
  16

  Щом помаците са в темите на гранда Локомотив значи ШЕСТЕ ШПЕКА и ПЕТАТЪ са си свършили работа,знам че ви боли но,понаместете ги,че ще ИМА ОЩЕ и да не забравя ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА КУРВЕНСКА

 17. 17
  2

  12 000 000 отиват за колежа със какво ще строят незнам ама и Круши няма пара вече осен феновете да събират пари за стадиона и за три месеца да го построят може да е първият стадион изцяло от желязо.Железният кон Арена ще го кръстим.

  • 2
   5

   Ти изроде, за нас не бери грижа! При условие, че говнежа ще струва 50 милиона, а селско-циганското сдружение имате бойковите 25 милиона, на къде, А?! От къде и от кой ще простите долни, жълти проститутки?!

   • 5
    1

    Майка ти ще дава заработеното на Скобата

 18. 12
  2

  Нов стадион? За 12 милиона лева? Фенклубът явно са празнували много здраво…

 19. 23
  3

  Какъв Пловдивски любимем,бе Кюстендилски вмирисани ЛАЙНАРИ

  • 2
   3

   Наско педерастко, вие от къде се домъкнахте бе, жълта мастийо, А? Не дойдохте ли от Сопот бе, мухльо? От Сопот без запазена история, с нова емблема и ново име ботевЪ! Както казват,, народните деятели“ в парламента, това е ФАКТОЛОГИЯ! Жълтите проститутки на всяка власт! За това кой е лайнар и то миризлив, говорят срещите ви на високо равнище с воините на Лаута! Последствията ако не успеите да избягате за вас са наистина лайняни, кървави и в несвяст! Все едно ви е блъснал бързият влак! Явно не си бил по поляните, иначе никаква песен нямаше да можеш да пееш, мухльо!

 20. 24
  3

  Видяла жабата, че подковават коня – и тя вдигнала крак. 😀

 21. 13
  5

  Амииии нивите на сюлейман лаутлу бяха предложени за концесия още по времето на,тото,тоест коко Динев.Мисля че беше преди десетина години.Ненужни потници,гейове,по време на празниците ли ще ни занимавате с вашите смърфски проблеми Що ли не си ебете майката цигани,просещи преди,по време и след време на всеки празник за да доказателсво че ви има.

  • 5
   12

   Щотот сме заети да шибаваме вашите майки, освен вас! Разбра ли сега, жълто комплексарче

  • 1
   9

   Ало хигиениста ходи виж как се лее бетон, че като гледам е сензация бая хора се събрали и чак новини хаха кой си ти, че да казваш на гранда от Пловдив кой и кога да занимава! Айде марш на село докато е хубаво времето да поработиш по нивата

  • 2
   6

   Кривоглава тикво нещо си се превъзбудил,явно много бой си ял а сигурно и са те ебали локомотивци та си толкова злобен,да не ти купя билет за Солун

 22. 12
  1

  Да не ми е СтиНкс името ако този стадион стане!!
  Оххх чакай……грешка!

Comments are closed.