Фенклубът на Локо: Документите за стадиона са в общината, топката вече е в тяхното поле

16
725

Фенклубът на Локомотив Пловдив публикува съобщение, с което потвърдиха, че цялата необходима документация за реконструкцията на стадиона вече е подадена в Община Пловдив.

Локомотивци,

Изисканата от общината документация във връзка с изграждането на нов стадион на Локомотив е подадена на 23 декември 2020 г. Топката вече е в полето на общината – тя трябва да финализира процедурата и да се подпише договорът. Разчитаме, че необходимите действия ще бъдат предприети без излишно забавяне.

Налице са всички обективни обстоятелства да приключим годината с хубавата новина, че договорът е подписан!

16 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  А ЕТУ ГУ И ЛЮБИМУТУ МИ ПАРЧЕ НА „ФАНФАРА ДЕ ЛА КЛОАКОМУТИФАРА“
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  НАБИРЪМИ СИЛИ! ИМАМИ СИ ВРАТАРЧИ УТ КУКЛИН И ДВЕ БЕЧИТА УТ АДЖАСАНА!!!
  СЪДЕ ФЕКАЛОМУТИФФФФФ, ПУФТА ПАФТА:))))))))))
  МУ ХАААААААААААААААААААА

  ПУДАДУФМИ ДУКУМЕНТИТИ С МУЗИКА!😃😂😃😂😂

 2. 1
  2

  АПАПИ, ДОЧУФ, ЧИ АКАДИМИК ГОНЧУ ГОНДЗЕФ И ДОН КРУШО НА БАТАЛЯСВЪЛИ, ПРИКЛЮЧВАЛИ НЪ И ИСКАЛИ В БОРДА НА ДИРЕКТУРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ?!!!! ДОН КРУШО ГУ ИНТИРИСУВАЛУ САМЪ ДЪЛЪВЕРАТА! РУСНАКЪТ УБАЧИ КАЗАЛ, ЧЕ СЕ ИСКА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ЗАВЪРШИН 8 КЛАС И ПОНЕ ОШТИ 49,12 РАКЕТИ!!!!……………………И НАШТИ БЛАГОДЕТИЛИ УВЯХНЪЛИ!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((( ПУФ ПАФ
  МУ
  ВЯРНУ ЛИ Е? ИМАЛУ ПУБЛИКАЦЯ ВЪФ ВЕСНИК “ СТОЛЮПИНУУКЛОАКОМОТИФ НЮЮЗ“
  МУ ХАААААААААААА ХААААА

 3. 10
  4

  На Локото стадиона ще е много по-хубав и по-реалистичен от лъжата на „източен“ 10.

  • 8
   1

   И Стоян канара е на туй мнение ва да гоейба.

  • Строителните дейности по Клубния Стадион на ФК Ботев Пловдив-стадион Хр.Ботев (Колежа) продължават с пълна сила дори и в почивните дни!

   Баба Айше: Топката е в общината.
   З.Димитров: Ма тя е спукана ма бабо!

   • 4
    3

    Имате в наличност 25 милиона, а построяването на стадиона ви ще е 50 милиона?! Кой ще ви даде другата половина А! Пак на просия ли ще го удряте, а проститутки?!

 4. 4
  9

  ТОЗИ СТАДИОН ЛОКОМОТИВ ЩЕ БЪДЕ РЕНОВИРАН НА ПУТКИНА КОЛЕДА.12 000 000 ЛВ. ОТИДОХА ЗА СТ . ХРИСТО БОТЕВ ОТ КАДЕ ПАРА ИЛИ ЯВНО ПАРА ЩЕ ИМА КОГАТО Б.Б ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ДЕМЕК НИКОГА.ИЛИ НАЙ МНОГО ДА ИМ НАПРАВЯТ СКЕЛЕТА ТО ДРУГО ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ ПРАВИ ТАМ НЯМА ФЕНОВЕ НЯМА ПУБЛИКА БЕЗМИСЛЕНО Е,А И НЕ СЕ ЗНАЕ ДО ДВЕ ГОДИНИ ДАЛИ НЯМА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ДОН КРУШОН ДЕЙСТВА ПО ПЛАН БАВНО СЛАВНО НО ПРЕМАХВАНЕ ДО КОРЕН.МАНГАЛИТЕ НЕ СА НУЖНИ В ПЛОВДИВ ТОВА Е ДРУГАТА ИСТИНА.

  • Като не са нужни мангалите, вземете и се изнесете бе, изгрев бойски цигани! На времето сте дошли от Харманли, може да се върните пак там жалки олигофрени!

 5. 7
  2

  Искам да пожелая на всички локомотивци от един Ботевист, да построят един прекрасен стадион на който да гледаме истински дербита.
  Прави ми впечатление, че тук няма коментари на онзи шизофреник сфинкс или нещо такова беше! Защо ли?
  ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

  • 12
   1

   Весели празници и на теб ботевисте, от локомотивците. Живи и здрави на всички

  • Но затова пък ти си вечно тук, Бонке! … с ново лице пак…
   Миналата година си спомням, че доста псуваше…..

 6. 3
  8

  Какви документи бе господа цигани? Стадиона си е общински, общината прави проект, после строи, ние няма какво да внасяме! Жалтити си имаха проект и си го внесоха, ние нали сме авантаджии нямаме и ще ни направят! Аллах е с нас, не бойте се, и една трибунка ни е напълно достатъчна!

 7. 3
  5

  Изглежда реалистично – порядъчно празен – като за Лаута.

Comments are closed.