Филипов: Все още смятаме докъде ще стигнат 25-те милиона левa

121
1785

Шефът на фирмата, която ще довършва строителството на стадион „Христо Ботев“ – Илиян Филипов, призна, че осигурените от държавата 25 млн. лева с ДДС няма да са достатъчни, за да може съоръжението да бъде лицензирано за мачове от Първа лига. Бизнесменът смята, че ще се наложи да строи и със средства на фирмата, които след това трябва да бъдат „префинансирани“ към него.

„Все още смятаме докъде ще стигнат 25-те милиона лева, които бяха отпуснати, все пак това го работим успоредно с архитектите и надзора. Това, което съм обещал на феновете е, че ще има 18 500 седящи места, което означава, че и четирите трибуни трябва да се вкарат в експлоатация. Същото важи и за всички сервизни помещения към тях“, заяви Илиян Филипов пред „Дарик“ и dsport.bg.

„Все още нямаме яснота тези 25 милиона, като стойност, докъде ще стигнат. Със сигурност ще има пари, които ще изработим от нас и после ще видим как ще бъдат префинансирани към нас. Най-вероятно сумата ще е над 25 милиона, за да може да имаме работещ стадион на 100%. Срокът e 2 години за завършване на съоръжението, но ще го направим и за по-кратко време. Имахме две срещи с евентуалния нов собственик на Ботев (Пд) Антон Зингаревич, на които стана ясна концепцията, която има той. Ние я одобряваме, тя е доста добра. Все още има неща за доуточняване – каква част от финансирането ще осигурява той и какво очаква от бизнеса в Пловдив. Предстоят още разговори“, каза още пловдивският бизнесмен.

121 КОМЕНТАРА

 1. Zingarevich e izdirvan ot KGB i Interpol za krupni finansovi dalaveri. Doyde li vtori pat v BG, spec-slujbite vednaga shte go zakopcheyat. Kolkoto do sluhovete, koito se pusnaha, toy kato e chul che Botev dalji nad 30 miliona i kato e vidyal v kakvo sastoyanie e razrusheniyat im „stadion“ i se e otkazal na momenta. No za da e po-taktichno im e kazal che shte dade otgovor do kraya na Dekemvri. Ama nie otgovora go znaem ot sega.

 2. ПРИПОЦИ КЮСТЕНДИЛСКИ, КЪШ ОТ ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ! 😉
  ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
  Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:
  ВПИСВА ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;
  ВПИСВА „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;
  ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,ЧРЕЗ ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;
  ПРОМЯНА на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“.

 3. 6
  6

  Прав е човекът. Като знае колко водещи фактори на кривоглавите помаци, са се наточили да крадат от Ещадио де Помакао…

  • ЛеФент Назифоглуууууу БАШ АПАПА НА КЛОАКОМОТИФ:).. бивсшт

   И АЗ ТАКА МИСЛЯ. ЩЕ ГО ЗАМЕНЯ С ЧЕСТ И ЩЕ УКРЕПЯ ОТБОРА НА ФЕКАЛОМОТИФ!!!

 4. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))
  5
  1

  ДОН КРЮШО ФЪРЛИЛ КЪРПАТА!! БАТАЛЯСВАЛ НА………………….
  ЗА ДОН КРЮШО МАЙ Е ВЕРНУ!!!:))) ЕЙ ГИ НАШТИ ВЕРНИ АПАПИ ОТ ТУРНУ МАГУРЕЛИ ТРИ ДЕНА ГО ЧАКАЛИ НА ГАРЪТА!!! С НАШИЯ КЛОАКОМТИФСКИ МАРШ НАПРЕШ!! ПУКНАЛИ СА СИ БУЗИТИ ОТ НАДУВАНЕ НА ТРЪБИТЕ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 5. 1
  1

  https://www.youtube.com/watch?v=ekwOWOCDks0
  МАНЕТЕ ГУ ТОЯ СТАДИОН!!! ША УМИРЪМ УТ ЯД НА НЕГУ!! ВИШТЕ МЛАДАТА КЛОАКУМУТИФСКА СМЯНА, ВЕЧИ ТРИНИРА НА БАЗАТА В „ТРАКИЯ“!!!😂😃 ДЕСЕТКИ ТАЛАНТИ ИМАМИ!!! В МУМЕНТА УПРАЖНЯВЪТ, СПЕЦИАЛЕН ФИНТ А,ЛА ФЕКАЛОМУТИФФ!!!😃😂

 6. 1
  1

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
  КРЕПИТЕЛИ И СТОЖЕРИ НА СТОЛЮПИНОВЩИНАТА, ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНА В МАНТАЛИТЕТА НА ВЕРНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!………..
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! ПУФ ПАФ!:))))))))
  МУУУУУУУУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КЕНЦ!:)))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k

 7. 6
  2

  Иляне направи нещо хубаво за много фенове и деца не всичко е пари братле

  • 5
   5

   А ти знаеш ли колко струва един официален анцунг, приятелю.
   Престани да просиш!

 8. 5
  2

  МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА…. ОП СА

 9. 5
  2

  НЯМА СТРАШНО КАРАИБРАХИМ СЕ ВРЪЩА КАЧЕН НА ЛЕТЯЩТ БЯЛ КОН И СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО… КОЙ КУПУВА….. КОЙ ПРОДАВА И КОЙ ОТКРАДНА АЛТЪНИТЕ

 10. 2
  3

  Тази схема е като спагети – фалшиви търгове, обещания, искания…
  Ами ако мафията падне от власт след изборите?!

 11. 5
  1

  ВИНАГИ ИЗЧАКВАМ КЛОАКОМОТИФСКИТЕ ХАМАЛИ ДО ОКОЛО 12-13Ч.!! И КАТО ВИДЯ, ЧЕ СА ОКЪКАЛИ ВСИЧКО В НОВИНИТЕ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, ЧАК ТОГАВА ЗАПОЧВАМ С ДЕЗИНФЕКЦИЯТА И ДЕЗИНСЕКЦИЯТА НА ХЛЕБАРКИТЕ!😃😂

 12. 11
  1

  „Ти като си ТЪП, защо си мислиш, че всички са като теб?
  Фекала ти е съсипал циганския живот. Не заплашвай човека и не пиши лъжи, че феновете на Ботев щели да го бият. С такива дебили като пишещите буфери, така се действа.
  Айде пробвайте да спрете да пишете простотии под статиите за Ботев, да видим дали някой ще тормози кухите Ви буферски кратуни с тъпотии като вашите писания.“
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  НАПЪЛНО СИ ПРАВ!!!!!!!!!!!!!!! НЯМАЛО МЕ Е МЕСЕЦ, ДВА, ТРИ, А ГНУСНИТЕ СМРЪДЛИВЦИ КАТО ЛЕШОЯДИ СА НАКАЦАЛИ В СТАТИИТЕ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ И ХУЛЯТ, РУГАЯТ И ПСУВАТ!!!!!!!!!! МИН ГЯНИТЕ ОТ КЛОАКОМОТИФФФФФФ СЕ ИНТЕГРИРАТ ТРУДНО, ……………..НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ РАБОТИМ ПО ВЪПРОСА УСЪРДНО!!!!!!! НО АКО НЕКАНЕНИТЕ СКАКАЛЦИ ОТ СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИВ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ХАМАЛИ, ЩЕ БЪДАТ РЕДОВНО ДЕЗИНФЕКТИРАНИ, ДЕЗИНСЕКТИЦИРАНИ И ИНТЕГРИРАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 4
   4

   Сус , перекенде , марш в дупката от която са те изсрали !

   • 1
    1

    На тебе Васильчо колко пъти ще ти казвам да си натискаш Парцалите?

  • 1
   1

   Абе селски на кой му дреме за дриснята дето сереш,ако имаш(а ти повярвай,нямаш) малко акъл,вземаш въжето,примка,дърво и…. спасяваш света от жалкото ти съществуване

 13. 5
  7

  „Това, което съм обещал на феновете е, че ще има 18 500 седящи места“… поредното доказателство, че не се строи общински стадион а стадион на частен футболен клуб с държавни пари…
  Абе хора, толкова ли сте тъпи? Ами нали утре като дойде една честна власт в България всичко това ще ви се стовари на гърба…
  Вие наистина сте бай Ганьовци…

  P. S. И откъде накъде собственик на частен клуб ще осигурява „допълнителни“ средства за общински проект??!!
  Става все по-интересно

  • 5
   4

   Тъп си като ГЪЗ!
   Иди и говори с юристи- прокурори, адвокати и ще разбереш, че си изключително просто парче. Сърди се на тъпите ти родители, че са създали тъпанар, като тебе.

   • 4
    2

    Май на теб ще ти се наложи да говориш с юристи…

 14. 6
  1

  ЧЕТЕЙКИ ТУК ПСУВНИТЕ НА ФЕКАЛОМОТИВЦИТЕ, НА ЧОВЕК МУ СЕ ПРИИСКВА ДА ВИКНЕ „МАМКА ВИ ДА ЯБЪ НАГЛА, МИРИЗЛИВА И ЗЛОБНА КЛОАКОМОТИФФСКА“, НО АЗ КАТО ЕТИЧЕН ЧОВЕК, НЕ СЪМ ПОКЛОННИК НА ГРУБОСТТА И ПРОСТОТИЯТА!! ЗАТОВА ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАМ НАГЛЕДНИ ТВОРБИ, УРОЦИ И ФОЛКЛОР!:)))))))))))))))))))))))))))))
  КАТО ТОЗИ ТРУД НАПРИМЕР: http://risovach.ru/thumb/upload/200s/2020/12/mem/a-ty-zapisalsya-dobrovolcem_257886264_orig_.jpg?1qg42
  МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 15. 9
  7

  Г-на с анцуга даде ли оферта? Даде! като е дал и е подписал да го строи със собствени средства! ДЛЪЖЕН Е ПО ДОГОВОР.
  Ако ли пък не, то Общината трябва да го съди за ИЗМАМА.
  То така и аз мога да дам най-ниската оферта, да победя на търга и после да искам още. Това си е чиста СХЕМА. Търга трябва да бъде анулиран!
  Моля г-н Гешев да защити интересите на държавата и нейните граждани

  • 7
   3

   Четеш на диагонал, или по скоро както дявола чете Евангелието, затова ставаш смешен и най вече жалък! То не бяха бай Ставри, Гешев, Гьовеши, Папата, Тръмп…..хайде малко успокойте нервите.

   • 5
    5

    Андрей, не е важно как чета аз, а как прокурора на Европа и на България ще го прочетат.

    • 7
     2

     Ще,
     Ще
     Ще
     Кога?
     Кога?
     Кога?
     Само защото така ви се иска???

     • Това време го чакате с години. Както станало с Колодрума!! И какво е станало с Колодрума? Пловдив най накрая има зала като за пред хората, но на някои хора това не им харесва, ходят ровят заплашват гаргите с Прокурори….срам да го хване човек че в града ни живеят и такива задни колела.

    • 5
     2

     Тъп си като ГЪЗ!
     Иди и говори с юристи- прокурори, адвокати и ще разбереш, че си изключително просто парче. Сърди се на тъпите ти родители, че са създали тъпанар, като тебе.

 16. 3
  7

  Аз на Фекала един линк не съм отворил да видя какво е постнал този малоумник, но като слушам, че повечето от нормалните фенове на Ботев се дразнят все повече и повече на малоумията му, няма да се учудя ако боя, който си проси го изяде от жълтите фенове.

  • 7
   1

   По важното е, че при нас единствено Фекала държи тази линия, докато вашите ВСИЧКИ постинги са на неговото ниво. Няма тема за Ботев, която да започне с коментар на Ботевист, първи скачате с тъпизмите си.

  • Няма и кой на кого да направи забележка при вас, всички сте от един дол дренки.

  • 4
   1

   Ти като си ТЪП, защо си мислиш, че всички са като теб?
   Фекала ти е съсипал циганския живот. Не заплашвай човека и не пиши лъжи, че феновете на Ботев щели да го бият. С такива дебили като пишещите буфери, така се действа.
   Айде пробвайте да спрете да пишете простотии под статиите за Ботев, да видим дали някой ще тормози кухите Ви буферски кратуни с тъпотии като вашите писания.

   • 3
    1

    Нямам спомен да съм прочел един коментар под тяхна статия, преди да ги подсетя, че срането под чужди теми е признак на ниска култура, а подминаването на тяхните теми е признак на неуважение към отбора на сърцето им. От там нататък всичко е следствие, а не причина. Следват няколко коментара колкото за Бог да прости под тяхната тема и отново клякат тук. Манталитет, комплекс, съдба…..

   • 2
    6

    Опа а! Пили ги лекарствата, бе полумаймуно от селското скеле, А! Нещо много си превъзбуден, да не би олигофрена- фекал да ти е любовник, та го защитаваш толкова упорито? Кой кого заплашва не е твоя работа! Като искаш да не е заплашван, замести го ти, бе жълта мастийо!

    • Тъп си като ГЪЗ!
     Сърди се на тъпите ти родители, че са създали тъпанар, като тебе.

    • Не бе това е баща му където всяка вечер го плющи

 17. 2
  4

  KВО СТАВА С КРАНУИТЕ УЕ ВЕЧЕ МОНТИРАНИ ЛИ СА И СЕГА КОЛКО ШЕ СЕДЪТ ТАМ ДА ЗАМРЪЗНАТ СХАХАХАХ

 18. 4
  8

  Наздраве на всички братя Жълти Мисири. Току източих ШЕСТ литра мляко от кочовете за моите братя Мисири. Утре, точно в 09:00 ще го оставя на входа на Гомнежа и който се чувства истински Жълтур, ще дойде да изпие една чаша, тъкмо ще е отлежала от днес и ще е по-хубаво за пиене млякото от младите кочове.
  КрасотЪ ВярЪ Жълти Мисири

 19. 4
  9

  С кеф ги лъжа селяните. Какъв стадион сънуват, какво чудо. Стадион ще яидят през крив макарон, тия маймуни жълти.

 20. АЙ СТИГА С ТОЯ СТАДИУН, ЧИ ЩИ СЪ ПУКЪМ УТ ЯД НА НЕГУ, ДА ПУСЛУШАМИ МАЛКУ КЛОАКОМОТИФСКИ ПАРЧЕТА ОТ „ФАНФАРА ДЕ ЛА ШЕКЕРЯ“
  https://www.youtube.com/watch?v=C2H617ZzD8k
  МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

 21. 2
  5

  Хахахахайаайаха пак по пързалката ги пуснаха индианците. Густооооооо

 22. 9
  3

  Педалът Стикс пак да вдига лозунги:“Без стадиона или смърт.“
  „Ако построят стадиона, ще се самозапаля пред министерския съвет.“
  Стикс, поне веднъж бъди мъж и сложи край на жалкия си, никому ненужен животец

  • 4
   8

   Реално Локомотив ще има 12 000- ден стадион за Европа, а ботевЪ 18 000-ден евентуално за България…

   Защо да правим живи вериги, защо да се паля!!!??? Ние получаваме повече от жълтурите. Но манговците от селата броят парата, не качеството. Както във финала. Били повече от Локомотивци, но това, че бяха надвикани от Нас и това , че купата отиде на Лаута не прави впечатление на оркоподобните Коматевци…

   Всъщност на тях не им прави впечатление и 6-0, защото преди половин век победили Байерн. А срамът, майната му, щом си от ботевЪ си длъжен да лъжеш, манипулираш и интриганстваш. Накратко казано: да ближеш гъзове, както каза един джентълмен…

 23. 12
  4

  И какво стана сега. Нали уж нямаше да има стадион там. Нали жива верига щяхте да правите за да спрете строежа. Нали много говорихте… И сега какво ще правите господа? Ще има ли нов концерт пред общината? Тая база в Тракия нещо много се забави. А и проект за трибуна няма. Бруно го няма. Крушарски се покри (дано да е добре дядката). Ще ходите ли пак на заседание на общината или ви е срам. Айде затворете някой булевард и разпънете чаршава равенство или смърт. Ама пробвайте в Кюстендил този път.

  • 4
   7

   Реално Локомотив ще има 12 000- ден стадион за Европа, а ботевЪ 18 000-ден евентуално за България…

   Защо да правим живи вериги??? Ние получаваме повече от жълтурите. Но манговците от селата броят парата, не качеството. Както във финала. Били повече от Локомотивци, но това, че бяха надвикани от Нас и това , че купата отиде на Лаута не прави впечатление на оркоподобните Коматевци…

   Всъщност на тях не им прави впечатление и 6-0, защото преди половин век победили Байерн. А срамът, майната му, щом си от ботевЪ си длъжен да лъжеш, манипулираш и и нтриганстваш. Накратко казано да ближеш гъзове, както каза един джентълмен…

 24. 5
  12

  Koлко просто племе са канарите,колко години ги лъжат и си правят гаргара с тях, иди си дойде си,идва крана седи замръзне и пак си отиде.Фатмака таксиджия Илиян Филипов подставеното лице на чичо Дилян дето му дадоха да прилапа държавна пара от 25 милки за конпежа сега ще направят нещо да замажат очите и дотам.Банго караибрахим показа един проект който никога няма да стане щото ще се краде яко и всичко ще бъде до кривата круша.Ще се затвори чашата на стадиона и после пари няма действайте…Нови избори нов парламент,вече им дадоха народната пара,повече няма кой да им даде,ще трябва някой луд да си дава от собствения джоб и така.Ще сложат на бетона ония готовите седалки дето ги купи общината,ще им сложат един терен и дотам.Мачове на ниво за А група толкова драги ми селски беци.Вие просто племе какво си помислехте че ще имате стадиона на Тотнъм ли хахахахаха

 25. 4
  7

  Този Филипов преди да подпише договор със мангалите, много добре знаеше че са 25 лимона за стадиона. Сега незнае колко ще откраднат чорбаджите и колко ще останат. Добре ще е този бляд, да даде останалите рубли. Но той е много хитър.!!! Бляда си е бляд.

 26. 1
  11

  Как един жълтур не написа, че се радва, защото ще може да отиде на нов и хубав стадион и да гледа мачовете срещу Етър, Арда, Монтана и Царско село като бял човек, но един през друг се надпреварват да злорадстват, че те щели да имат, а буфирити не. Тъпо е да имате стадион, на който да не ходите, а само да се радвате, че го имате, не че някой очаква от вас нещо не тъпо.

 27. Има създадена фейсбук група Колежа 24/7 за желаещите да следят какво се случва на Източен.

 28. 8
  7

  ЕКСКЛУЗИВНО: Новини в аванс, които ще прочетете другата седмица в пресата:Руският милиардер почти сигурно се отказва от идеята да инвестира в България и конкретно в Ботев. Една от основните причини е,че не е останал впечатлен от преговорите и от факта,че веднага са почнали някои хора да му дават акъл.Освен това пред клуба възниква сериозен въпрос къде ще играе напролет тъй като лицензирането няма да е от БФС,а от УЕФА!

 29. 4
  8

  Помак проЗ,колкото и да пишеш лъжи навсякъде е Локомотив, шампион2004 Локомотив,носител на купата две години подред пак Локомотив,носител на суперкупата пак Локомотив като едната купа срещу помашкото недоразумение БотевЪ с гол с ПЕТЪ,а най важния мач Локомотив -Ботевъ 6-0 на Лаута някъде да виждаш Велбъжд,злобен кривоглав клошар

  • Без значение – всеки знае, че това е преименувания Велбъжд.

   Давам ти веднага аналогичен пример – ти се пишеш Стикс, но всички знаят, че си Станислав Мърков – Плешивото Квазимодо, сън на Бонка Мъркова и някой пиян мангал.

   • А бе тъпунгер това ли ти роди кухата лейка хахаха колко си проЗ не е истина,а Пловдив сигурно ти е най-голямата мечта да дойдеш да го разгледаш

 30. 2
  9

  Ние си имаме база,стадион не ни трябва.И без това буферите обраха всички купи и суперкупи,и без това базата постоянно празна,и без тото чичо Дилян Пеевски даде пари за осветлението и на Коматево ще си поритваме за здраве и ще имаме гледка към града панорамна,там където Локомотив ще грее во век и вековен с нови и нови купи и успехи.

 31. 21
  2

  Неуважаеми Черно-Бели Селяндури! Ботев ще има нов, прекрасен стадион! Това е темата, която радва интелигентната част от града ни!Вие, които още сте с неизсъхналите кравешки фъшкии по дрехите си,нямате класата да сте тук!Останахте шепа кирливи потници,презряни от всички!Обратно по селата си,негодници!Само Ботев!

  • 1
   7

   Четейки всякакви подобни излияния в жълто, човек би си помислил, че се радвате не защото ще играете на нов стадион, а защото ще казвате на Локомотивците: Ние имаме, вие нямате.

  • 2
   4

   Пумак,това да не би да си го писал за кривите глави от Родопската яка

 32. 10
  1

  ТАКА Е . КАТО ШИБАНИТЕ КЮСТЕНДИЛСКИ ПРОСЯЦИ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ЗА НАС.
  НО НАЛИ ТРЯБВА ДА ТОЛЕРАНТНИ С МАЛЦИНСВЕННАТА ПРОСЛОЙКА .ГНУСНА ИЗМЕТ

 33. 6
  12

  Измисления и подставено лице ПИМКО не знае колко ще му кажат да открадне….каквото каже турския башибузук туй ще е ва да гоейба.

 34. 13
  3

  Виждам че тук има много черно бяла измет който без да са взели на предвид че нямат хигиена коментират въпроси за отбора на пловдив ботев Пловдив явно на лаута и в квартал столипиново ще има много самоубива от злоба чак кръв пикаят

  • 13

   Нормално е. Тъй като при тях нищо не се строи и не се вижда, кога ще се започва изобщо нещо, те коментират нашия обект, върху който всички виждаме, какво се случва.

  • 1
   3

   Помак на училище кога,вземи научи вече,че Пловдив се пише с г-л-а-в-н-а буква проЗти селяни бе ,втори клас ШЕСТ пъти го повтарят

 35. 4
  16

  На това му се казва Дежа ву. Преди година Самуилов на гръмка церемония събра управляващите и зави: Започваме да строим. След седмица каза, че не може да строи. Този вчера подписа договор, днес не знае до къде ще му стигнат парите. Жълтите пак с полов орган в устата, а си мислят че е бонбон. На всичкото отгоре и злорадстват, все едно на някой черно-бял му пука за тях. Влизаме тук само да се забавляваме и да ви се смеем на пилешкия акъл.

  • 14
   3

   Анонимен мангал,ще умреш от злоба и омраза…Накратко-еби си майката циганска!

   • 2
    11

    Селски, на това, твоето, психолозите му казват проекция. Вие мразите Локомотив и в червата и си мислите че и ние сме като вас. Не сме, но хората с провинциален манталитет нямат капацитета да го разберат.

    • 12

     Локомотив ни е безразличен, едно обикновено превозно средство, пуф-паф, минава и отминава, пуф-паф…

     • 1
      7

      Минава, взима купа, отминава…
      Минава, вкарва шест гола, отминава…

  • Ние знаем колко ти е неприятно,знаееем.Трудно се крие комплекса ,а от там и породената омраза. Извинявай!

 36. 5
  3

  2 години, парите са малко, хлъзгаво стана пак. Зима е в душите наши!

 37. 12
  5

  Колкото и да успеете да направите за 25 милиона – припознаващите кюстендилчета ще се дрогират с наркотиците на Жоро Илиев, за да преодолеят болката и да избягат от реалността😉

  • 2
   8

   А тя реалноста е:Локо шампион ,Ботев изпада 2004г..Ботев изпада до В група.Локо бие Ботев във финала на финалите и печели купата на България,която печели още едим път веднага на следващата година.Локо подобравя и рекода от 7:3 за най-разгромна победа в дербито ,този път с 6:0 и т.н……иначе,как стоката на Васко Нинов а ПУМО

   • Статистиката, която посочваш, след 23 Юли 2011 обаче, СПОРЕД ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК, ИСТОРИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ, се отнася за ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ😉
    ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
    Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,ЧРЕЗ ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; ПРОМЯНА на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“.

Comments are closed.